The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku
Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) 490 57,11%
Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% 94 10,96%
Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem 36 4,20%
Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia 181 21,10%
Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej 57 6,64%
Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
_ukoL
Lokalny Patriota

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.03.2011, 18:35
Donki napisał(a):Wyświetl post
A nawet jesli tacy zawodnicy by byli ? I tak by ich Smuda nie powołał
Przyklad Malecki.
A to już druga sprawa. Nawet jeżeli są nieliczni, np. Małecki to i tak nie dostaną powołania, bo najwyraźniej selekcjonerowi wydaje się, że piłka nożna to sport dla nażelowanych, grzecznych i pięknych chłopczyków. Najlepiej, żeby nie spocić się, nie ubrudzić i żeby nie bolało. Do mnie przynajmniej taka filozofia Franciszka S. nie przemawia.

JAR0 napisał(a):Wyświetl post
Też zauwarzyłem. Zawsze towarzystwo wzajemnej adoracji. A dzisiaj Romek wszystkich w***iał. I te jego pomysły żeby grać w Poznaniu. Ale Kowalczyk szybko go naprostował że tam nie lepsze kartoflisko jak na Litwie. Żewłakow słusznie zauważył że w kadrze brakuje takiego Sobola.
\

Dokładnie! To też było dobre, jak go naprostował Kowalczyk.
Liga niezwykłych dżentelmenów: Retro Liga

Odpowiedz cytując
Blaszczu16
Koneser

Od: 07.2009

Stary 27.03.2011, 18:58
murray napisał(a):Wyświetl post
http://www.weszlo.com/news/6561

Dopóki takie wywiady nie pokażą się w PS czy w telewizji, będziemy dalej babrać się w bagnie.
Zwykle zgadzam się z twoimi postami, ale tego gbura chcesz pokazywać w telewizji? Gość wszystko neguje, nic mu się nie podoba. Fakt, Smuda to nie jest jakich mag trenerski, ale żeby tak jechać po nim jak po burej suce? Ja na miejscu selekcjonera podjąłbym prawne kroki.
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 27.03.2011, 19:18
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Zwykle zgadzam się z twoimi postami, ale tego gbura chcesz pokazywać w telewizji? Gość wszystko neguje, nic mu się nie podoba. Fakt, Smuda to nie jest jakich mag trenerski, ale żeby tak jechać po nim jak po burej suce? Ja na miejscu selekcjonera podjąłbym prawne kroki.
do tego trzeba inteligencji wyższej niż ma małpa
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 27.03.2011, 19:24
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post

Tak, tylko że równie dobrze coś takiego mógł powiedzieć ktoś inny. Ja się z Tomaszewskim zgadzam w tym przypadku. Chodziło mi o treść wypowiedzi, nie o tego, kto ją wygłosił. Nie ma takiego sposobu prowadzenia wywiadów i takich odpowiedzi w mainstreamowych mediach. W blasku fleszy, czy tuszu drukarskiego wielu sili się na polityczną poprawność i ucieka od zdecydowanych słów. A tylko takie pomogą odczarować złą rzeczywistość.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 27.03.2011, 19:37
tofik napisał(a):Wyświetl post
Nawet nie wiem kto jest tym trzonem reprezentacji. (...).
Ależ wiadomo, tylko Smuda się pokłócił z tymi, którzy w reprezentacji grać powinni.

Boruc*
Piszczek-Głowa-Jodłowiec-Boenish
Błaszczykowski-Matuszczyk-Obraniak-Małecki
Roger
Lewandowski

Klasycznego 4-4-2 Smudy grać się raczej nie da, ale 4-5-1 z cofniętym Rogerem jako fałszywym napastnikiem - można grać bez problemu.

Do tego w odwodzie: Szczęsny, Rzeźniczak, Sadlok, Wilk/Borysiuk, Peszko, Jeleń/Brożek.

To jest ów trzon kadry, nie trzeba być geniuszem by dojść do takiego wniosku. Prochu się nie wymyśli, tyle że nie ma sensu ciągle mieszać w składzie. Trzeba wreszcie zgrywać zespół i promować ofensywny styl.

Praktycznie na każdą pozycję jest po 2 w miarę przyzwoitych kopaczy, tylko na lewej obronie jest kłopot. Boenish dopiero wraca po kontuzji, nie wiem co ew. z Wasilewskim.

* nie lubię gościa, ale jest jedynym bramkarzem na odpowiednim poziomie grającym regularnie w klubie
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.03.2011, 20:11
Taki skład kiedykolwiek wystąpił ? Nie oglądam teraz meczów kopaczy, ale to są jakieś wypociny. A jesli by się tak przydarzyło, że zblizona do twojej kadra wystąpi to i tak byłby skład by rozegrac 3 mecze, nic nie pokazać i do widzenia. Kto tu niby ma zrobić różnicę. Za mały potencjał.Piłkarze o podobnych, a może wyższych umiejetnościach reprezentowali nas na poprzednich turniejach, i ciężko im było sklecić jakiekolwiek ofensywne akcje.Co się zmieniło ? Na euro przyjadą zespoły lepiej operujące piłką, taktycznie i fizycznie na wyższym poziomie. I takich grajków jak Kuba będzie tam pięciu, sześciu w każdym zespole. I gra na powaznie, nie pierdzenie w sparingach.Ja nie wiem jak można dalej kłapać o tym samym i nie uczyć sie z doświadczeń lat minionych. Wystarczy trzeźwo spojrzeć na stan polskiej piłki i umiejętności tych piłkarzy.
..
Odpowiedz cytując
Orson
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 27.03.2011, 20:59
Za Weszło z FB:
Miłego końca weekendu, bo jutro może wybuchnąć bomba wokół kadry. Spory syf, sporo osób zostanie ubabranych gównem.

Ciekawe o co chodzi?
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
Odpowiedz cytując
Luu...
Senior Member

Od: 10.2005

Stary 27.03.2011, 21:08
Orson napisał(a):Wyświetl post
Za Weszło z FB:
Miłego końca weekendu, bo jutro może wybuchnąć bomba wokół kadry. Spory syf, sporo osób zostanie ubabranych gównem.

Ciekawe o co chodzi?
dalej za weszło z fb
Cytat:
Z tego co słyszeliśmy, temat podjął Fakt, ale nie wiemy, czy tylko Fakt, czy ktoś jeszcze.
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..."
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 27.03.2011, 21:54
Taki skład kiedykolwiek wystąpił ? Nie oglądam teraz meczów kopaczy (...)
I na tym powinieneś zakończyć swoją wypowiedź, nawet jeśli reszta Twoich słów po tym stwierdzeniu ma odzwierciedlenie w rzeczywistości. Jak można oceniać sytuację o temacie, w którym się nie jest chociaż trochę na bieżąco? To tak jakbym powiedział, że Kubica to cienias, ale F1 nie oglądam.
Odpowiedz cytując
SV_
Senior Member

Od: 10.2008

Stary 27.03.2011, 21:57
Alkoafera kolejna
Odpowiedz cytując
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 27.03.2011, 22:04
Ktoś Smudzie flachę buchnął? To niewychowane gówniarze, zero szacunku dla trenera .
Hej Nasz TS !!
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 27.03.2011, 22:20
ponoć piłkarze się zabawiali z panienkami

Odpowiedz cytując
MCX
Senior Member

Od: 06.2003

Stary 27.03.2011, 22:34
Weszło! Musimy wam wyjawić jedno. Znamy wszystkie szczegóły tej sprawy od kilku dni. Rozmawialiśmy na ten temat z samymi zamieszanymi przed meczem z Litwą i jeszcze po nim. Zdecydowaliśmy się ich nie ujawniać, bo uważamy, że boisko i całą resztę należy rozgraniczyć, a wyrzucenie najlepszych piłkarzy z reprezentacji niczego dobrego nie przyniesie... Ale widać, nie jedyni dostaliśmy to info.

Weszło! A chodzi oczywiście o gang-bang.

http://www.facebook.com/permalink.ph...d=150194924769
Odpowiedz cytując
lorddavy
Senior Member

Od: 08.2006

Stary 27.03.2011, 23:49
Taki skład kiedykolwiek wystąpił ? Nie oglądam teraz meczów kopaczy, ale to są jakieś wypociny. A jesli by się tak przydarzyło, że zblizona do twojej kadra wystąpi to i tak byłby skład by rozegrac 3 mecze, nic nie pokazać i do widzenia. Kto tu niby ma zrobić różnicę. Za mały potencjał.Piłkarze o podobnych, a może wyższych umiejetnościach reprezentowali nas na poprzednich turniejach, i ciężko im było sklecić jakiekolwiek ofensywne akcje.Co się zmieniło ? Na euro przyjadą zespoły lepiej operujące piłką, taktycznie i fizycznie na wyższym poziomie. I takich grajków jak Kuba będzie tam pięciu, sześciu w każdym zespole. I gra na powaznie, nie pierdzenie w sparingach.Ja nie wiem jak można dalej kłapać o tym samym i nie uczyć sie z doświadczeń lat minionych. Wystarczy trzeźwo spojrzeć na stan polskiej piłki i umiejętności tych piłkarzy.
No powiedzmy, że się z tym mniej więcej zgadzam. I teraz moje spostrzeżenie, skoro nie mamy zawodników to musimy mieć zajebistego trenera, który ich świetnie ustawi i wydusi z nich co najlepsze. Wtedy przy odrobinie szczęścia moglibyśmy wyjść z grupy. No ale z Dyzmą to absolutnie nierealne. Z niecierpliwością czekam na jutrzejsze newsy. Oby coś drgnęło w tym syfie.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 28.03.2011, 06:24
http://www.fakt.pl/Bunga-bunga-wykon...y,99666,1.html
Ciekawe . Ale Smuda nic nie mówił o seksie przed meczami.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 28.03.2011, 07:44
Jagul napisał(a):Wyświetl post
http://www.fakt.pl/Bunga-bunga-wykon...y,99666,1.html
Ciekawe . Ale Smuda nic nie mówił o seksie przed meczami.

Napisali, że część z pierwszego składu odwiedziła dom dziecka, a reszta - sześciu - burdel. Moje pytanie, wie ktoś, którzy odwiedzili dzieci? Na pewno gdzieś o tym pisali..

BTW, dobrze, że Dyzma Małego nie powołał do tego szamba
Odpowiedz cytując
Żurawek
Member

Od: 02.2008

Stary 28.03.2011, 07:44
Ciekawią nazwiska oraz reakcja Franza S. Nie chcę tu tworzyć historii spiskowych, ale wygląda na to, że nie zależy im na umieraniu za trenera, a może to swego rodzaju "solidaryzowanie się" z Borucem, Małeckim i innymi
Jedno nie ulega wątpliwości - niestety z inteligencją to co poniektórym reprezentantom nie po drodze. Mając pieniądze, sławę i będąc reprezentantem polski wyrabiają sobie taką opinię i robią wszystko, żeby tylko to przekreślić.
Kupię stalowe felgi 16" (5x98) do Alfy Romeo 156. [PW]

Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.03.2011, 09:15
Rozłazi się to wszystko Franzowi...może niektóre grajki chcą go wywalić przez robienie takich numerów.
Może też (a raczej na pewno) jeszcze ktoś inny to wszystko nakręca... bo w rezultacie nie pozostaje nic innego jak skasować gościa, który nie ma wyników + nie daje żadnych nadziei na progres + nie panuje nad grupą nawet o tyle żeby chłopcy się bawili w taki sposób żeby to nie wyszło na światło...
Wydawałoby się, że każdemu powinno się chcieć zagrać w finałach ME u siebie, a tu nieustający smród... nic się nie klaruje, a wręcz przeciwnie...
Duża bida... co będzie musiało się stać żeby udało nam się wyjść z grupy?
Ostatnio edytowane przez arti : 28.03.2011 o godz. 09:21.
Odpowiedz cytując
qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 28.03.2011, 09:19
to nie złe jaja
a Franek Smuda mówił że ma samych spokojnych,grzecznych graczy którzy tylko mysla o trenowaniu
a tu mu taki psikus wywineli...

Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 28.03.2011, 09:20
Co ciekawe to chyba tylko onet, narazie napisał o tym z tych głównych portali (nie licze zapowiedzi weszło). Też to troche dziwne bo zapowiada się grubsza sprawa.
Odpowiedz cytując
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Stary 28.03.2011, 09:23
arti napisał(a):Wyświetl post
Rozłazi się to wszystko Franzowi...
Byłem jeszcze co do tego nie do końca przekonany, myślałem, że to może wpływ mediów może też tak na ocenę Smudy wśród społeczeństwa, ale po wywiadzie dla OSI widać, że gość już nad niczym nie panuje, wyglądał jak znerwicowany furiat. A teraz jeszcze ta "bunga bunga"...Nie to żebym chłopakom żałował, niech robią co uważają za słuszne, ale mamy rok do turnieju życia naszej piłki, a zgrupowanie kadry nie jest odpowiednim miejscem na takie imprezy, co oczywiste.

Z drugiej strony jakby moim szefem był Smuda, a przełożonym szefa Lato, to też bym to .......ił pewnie z góry na dół. Oczywiście w ich (piłkarzy) pracy jest też aspekt reprezentowania narodu, ale mimo wszystko...

Cytat:
Chuligani z Polski skompromitowali nasz kraj na Litwie przy okazji towarzyskiego meczu rozegranego w Kownie. Wściekłości na ten fakt nie kryje prezes PZPN, Grzegorz Lato, który na łamach "Gazety Wyborczej" zapowiada walkę z kibolstwem.

- Koniec z tym! Może pan napisać, że PZPN kończy z pobłażaniem bandytom - mówi Lato w rozmowie z Jackiem Sarzało.
Prezes PZPN nie dopuszcza do siebie, że do tej pory związek chuliganom pobłażał. - Bzdura, związek zawsze walczył z chuligaństwem. Tylko "Gazeta Wyborcza" wolała się cieszyć, że na trybunach śpiewają "J..., j... PZPN" - powiedział. - Ziązek nie jest winien, to kluby bez sensu układają się z chuliganami. Ale dość tego. Od dzisiaj nie ma taryfy ulgowej. Będziemy karać kluby finansowo za przestępstwa w czasie meczów ligowych. Tam ma początek całe kibolskie zło - dodał.
Coś pięknego, może moja nadzieja nie okaże się złudna... On nie wie co mówi i nie wie, jak ważnym czynnikiem trzymającym jego dupsko u władzy są zorganizowane społeczności kibicowskie. Z pozoru mało istotna informacja, ale może być ziarenkiem pewnego znaczącego konfliktu, który de facto może się przysłużyć polskiej piłce - może być, ale nie musi oczywiście, jasnowidzem nie jestem

P.s. Polecam, tekst trafny, o dziwo z onetu:

http://sport.onet.pl/pilka-nozna/rep...wiadomosc.html
Ostatnio edytowane przez rw88 : 28.03.2011 o godz. 09:54.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 28.03.2011, 10:33
JAR0 napisał(a):Wyświetl post
Co ciekawe to chyba tylko onet, narazie napisał o tym z tych głównych portali (nie licze zapowiedzi weszło). Też to troche dziwne bo zapowiada się grubsza sprawa.
no wlasnie - ciekawe czy to ten dam informator "f**cktu" co widzla UFO
weszlo podrzucilo temat do faktu (maja w tym swoj interes) i dlatego nikt nie chce o tym pisac
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 28.03.2011, 10:48
rw88 napisał(a):Wyświetl post
Coś pięknego, może moja nadzieja nie okaże się złudna... On nie wie co mówi i nie wie, jak ważnym czynnikiem trzymającym jego dupsko u władzy są zorganizowane społeczności kibicowskie. Z pozoru mało istotna informacja, ale może być ziarenkiem pewnego znaczącego konfliktu, który de facto może się przysłużyć polskiej piłce - może być, ale nie musi oczywiście, jasnowidzem nie jestem
Ja myślę, że on taki głupi nie jest... co z tego, że powie coś takiego do wyborczej czy innych mediów? Powie a potem jak zawsze guzik zrobią i będzie jak dawniej... przynajmniej do ME. Jeśli doznamy klęski tam to może wtedy coś się zacznie zmieniać.
Odpowiedz cytując
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Stary 28.03.2011, 11:55
I wychodzi kolejny raz, ze Smuda to facet pozbawiony jaj. Pilkarze go nie szanuja(i sie im nie dziwie) i takie sa tego efekty. Ilu pilo przy pierwszej "aferze'(bo to nie bylo nic zlego, skoro pili PO zgrupowaniu...ale Dyzma chcial zrobic pokazowke i polecial z tym do mediow po miesiacu )? 10-11 chlopa...a Smuda ukaral tylko dwoch . Facet nie panuje nad tym, co dzieje sie w reprezentacji i juz z tego powodu powinien byc wypier... na zbity pysk, o poziomie gry i postepach nawet nie wspominam.
Odpowiedz cytując
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Stary 28.03.2011, 12:26
Cytat:
Ziązek nie jest winien, to kluby bez sensu układają się z chuliganami. Ale dość tego. Od dzisiaj nie ma taryfy ulgowej. Będziemy karać kluby finansowo za przestępstwa w czasie meczów ligowych. Tam ma początek całe kibolskie zło
Ten Lato to rzeczywiście jest poj....y , kluby układają się z kibolami? W jakim celu ? By śpiewać j.... pzpn? Lato chce walczyć z kibolami karząc kluby? Ale przecież od karania klubów jest Komisja Ligi i to robi za różne wygłupy kiboli. Co pzpn chce dawać dodatkowe kary by jeszcze bardziej bić po kieszeni biedne Polskie kluby? A może Lato , Piechniczek i inne ś..... mają za mało kasy i szukają kolejnego dochodu żeby bardziej napchać swoje portfele ? Ciekawy jestem gdzie szły by te pieniądze z tych ewentualnych kar nakładanych przez pzpn? Pewnie nigdy by to nie zostało ujawnione a ta kasa zasilała by konta grubych ryb z pzpn-u. Mam nadzieję że rządy Laty się kończą , trzeba dać władzę komuś kto się po prostu na tym zna ! Komuś młodemu który ma współczesne poglądy i wiedzę na temat działania związku sportowego, szkolenia młodzieży , walczenia z kibolami , itd. Trzeba walczyć z kibolami a nie z klubami panie Lato! A Pan wymyśla różne niestworzone historyjki by ratować swoją dupę i zrzucić ze związku odpowiedzialność !!! W Polsce nigdy nie będzie dobrze jak takie osoby będą odpowiadały za rozwój sportu!
Ostatnio edytowane przez fanfan : 28.03.2011 o godz. 12:28.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 28.03.2011, 13:11
Odnośnie siły naszej reprezentacji, bardzo ciekawie ujął to Boniek:

"Żeby prognozować, musielibyśmy mieć 25 piłkarzy na zbliżonym poziomie. A my musimy myśleć, co będzie robiło trzech Polaków w Dortmundzie, czy będą grali, czy nie, czy ktoś złapie kontuzje. W bramce mamy dwóch czy trzech bramkarzy. Jeśli się okaże, że ani Szczęsny, ani Fabiański nie są podstawowymi bramkarzami, albo są kontuzjowani i że Błaszczykowski naciągnął mięsień, że Jelenia bolą plecy, to mamy inną reprezentację. "

http://www.weszlo.com/news/6501
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 28.03.2011, 13:30
rw88 napisał(a):Wyświetl post
I na tym powinieneś zakończyć swoją wypowiedź, nawet jeśli reszta Twoich słów po tym stwierdzeniu ma odzwierciedlenie w rzeczywistości. Jak można oceniać sytuację o temacie, w którym się nie jest chociaż trochę na bieżąco? To tak jakbym powiedział, że Kubica to cienias, ale F1 nie oglądam.
Wiem co ci piłkarze potrafią, znam możliwości tej kadry i nie muszę się samobiczować oglądając każde spotkanie. Zakładam, że żadnego przełomu w grze nie będzie więc odpuściłem i chyba wiele nie tracę.

Mnie inna sprawa ciekawi. Czy Smudę zwolnią przed Euro. To jest dla mnie smaczek. Jeśli dobrze kojarzę betonowi z pzpn nie uśmiechało się go zatrudniać, ale ulegli presji mediów i kibiców (akcja koniec pzpn te klimaty) Teraz atmosfera wokół kadry zaczyna się robić co raz gorsza i być może ci, którzy domagali się jego nominacji teraz doprowadzą do jego zwolnienia.
Ostatnio edytowane przez tofik : 28.03.2011 o godz. 13:39.
..
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 28.03.2011, 13:47
W połowie Boniek ma rację. Bo żeby tak było jak on pisze musi być jeszcze trener,który ich odpowiednio ustawi i zmotywuje. Obecnie reprezentacja nie ma trenera, to jest problem. Patrzmy na to wszystko trzeźwym okiem. Może Klopp z Borussi rozrysuje jakieś ustawienia,schematy dla naszej kadry. Piłkarze muszą sami coś wymyślić aby nie było mega lania w każdym meczu. Cokolwiek.

Uważałem,że jak mamy Euro to ładnie się do nich przygotujemy. Wystawimy wszystko co mamy najlepsze i chociaż przez 45 minut nawiążemy walkę z jakimś renomowanym rywalem. Że coś pokażemy,bo siłą rzeczy na gospodarzach będą zwrócone przez pewien czas oczy. Może jakiś dwóch młodziaków zaprezentuje się szerszej publiczności,że naprawdę coś będziemy usiłowali pokazać. No cóż,sami sobie odebraliśmy jakiekolwiek szanse na starcie robiąc trenerem Smudę.Ten człowiek ma problemy aby coś składnie powiedzieć, a co dopiero dowodzić grupą ludzi,dając im jakieś wskazówki.

Euro to poważna impreza, gdzie przyjeżdżają ekipy walczyć na 100 procent, gdzie rodzą i gasną gwiazdy. Tymczasem my pokazujemy,że ta impreza nam lata tak naprawdę. Sami postanowiliśmy być poza nią,zanim ona się rozpoczęła. Szkoda. Z drugiej strony jak dokończą wszystkie stadiony,to mogą nam je odebrać.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
sandomingo
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 28.03.2011, 13:49
Mnie inna sprawa ciekawi. Czy Smudę zwolnią przed Euro. To jest dla mnie smaczek. Jeśli dobrze kojarzę betonowi z pzpn nie uśmiechało się go zatrudniać, ale ulegli presji mediów i kibiców (akcja koniec pzpn te klimaty) Teraz atmosfera wokół kadry zaczyna się robić co raz gorsza i być może ci, którzy domagali się jego nominacji teraz doprowadzą do jego zwolnienia.
Siądzie Lato z Piechniczkiem i jeszcze kilku mędrców i pomyślą:
1) zwolnią Smudę to prasa z nimi pojedzie że podjęli złą decyzję o wyborze Frania i teraz to już jest za późno + będą mu musieli wypłacić kontrakt do końca co ich zaboli.
2) pozostawią Smudę to prasa z nimi pojedzie że nic nie robią.

Lato jak usłyszy, że ma dwa wyjścia: jedno złe, drugie niedobre to pomyśli że wcale nie chce wychodzić. I nic nie zrobi.
A jego doradcy od PR doradzą mu, żeby wymyślił temat zastępczy a tutaj pomysł sam się narodził i jest znakomity: klubowi chuligani chcą zniszczyć Euro! Spokojnie, na tym wątku dojadą do Euro a po klęsce kadry odtrąbią sukces w postaci braku burd i tasaków na stadionach. Sukces? Sukces. To i premia się należy.
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
Odpowiedz cytując
dynek.pl
Senior Member

Stary 28.03.2011, 14:06
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
No cóż,sami sobie odebraliśmy jakiekolwiek szanse na starcie robiąc trenerem Smudę.Ten człowiek ma problemy aby coś składnie powiedzieć, a co dopiero dowodzić grupą ludzi,dając im jakieś wskazówki.
Smieszy mnie powtarzanei takich ogolnikow - mowi jak mowi ale da sie go zrozumiec.
Dziwne, ze jakos pilakrzom Lecha to nie przeszkadzalo kiedy wychodzili z grupy w pucharze UEFA.
Powód: omylkowo zacytowany JARO :)
Ostatnio edytowane przez dynek.pl : 28.03.2011 o godz. 14:19.
Puchar jest na5z!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów