The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 21.03.2011, 15:11
Trener mógłby spróbować wariantu - Łobodziński na prawej obronie
Odpowiedz cytując
Eustachy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 21.03.2011, 15:14
Moze i Jaliens z Chavezem momentami prezentuja sie dramatycznie, jednak to Cikos jest moim zdaniem najwieksza porazka calego bloku defensywnego. Pamietam ile oburzenia wywolaly slowa Kulawika po meczu z Widzewem, kiedy nie zostawil na Slowaku suchej nitki, sugerujac ze w pilke to on za bardzo grac nie potrafi. A Kulawik wiedzial co mowi, bo ten chlopak w pilke rzeczywiscie nie gra, tylko improwizuje. Niemal przy kazdym kontakcie z pilka widac u niego brak pomyslu, zdecydowania i kontroli nad sytuacja. W niektorych akcjach widac ze celowo odpuszcza krycie, majac chyba nadzieje, ze ktos inny odwali za niego robote lub sytuacja sama sie jakos "rozwiaze". Sa tez momenty kiedy niby trzyma sie blisko przeciwnika i nie odpuszcza, tyle ze brak w tym wszystkim jest interwencji, czyli proby odebrania pilki. W ofensywie tez pozytku nie ma z niego wielkiego, bo co z tego ze czasem zapedzi sie pod pole karne rywali, skoro jego wrzutki badz strzaly najczesciej nie nadaja sie do niczego. Zreszta trudno wymagac dobrej ofensywnej gry od kogos, komu przyjecie i odegranie pilki zajmuje srednio dwa razy wiecej czasu niz przecietnemu pilkarzowi.

Fakt ze w przeszlosci zapodal ze dwie spektakularne interwencje, typu wybicie pilki z lini bramkowej przewrotka, jednak te dwie krople w morzu absolutnie bladna w zestawieniu z cala masa bledow i boiskowej bezmyslnosci jaka ten gosc w kolo prezentuje.
Mam nadzieje, ze Stan ma juz na oku kilku prawych obroncow zblizonych poziomem do starego poczciwego Baszcza, a Cikos wroci sobie na stare smieci do drugoligowej Petrzalki, bo inaczej calkiem strace wiare w to, ze w niedlugim okresie uda sie jakos wyciagnac gre obronna do poziomu z kilku poprzednich lat.
Odpowiedz cytując
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 21.03.2011, 15:51
Jak zdrowie Boguskiego i Boukhariego? Jakiego dokładnie mają kontuzje i kiedy mogą wrócić do treningów?
Odpowiedz cytując
Markus
Senior Member

Od: 11.2002

Stary 21.03.2011, 16:21
Eustachy napisał(a):Wyświetl post
Moze i Jaliens z Chavezem momentami prezentuja sie dramatycznie, jednak to Cikos jest moim zdaniem najwieksza porazka calego bloku defensywnego. Pamietam ile oburzenia wywolaly slowa Kulawika po meczu z Widzewem, kiedy nie zostawil na Slowaku suchej nitki, sugerujac ze w pilke to on za bardzo grac nie potrafi. A Kulawik wiedzial co mowi, bo ten chlopak w pilke rzeczywiscie nie gra, tylko improwizuje. Niemal przy kazdym kontakcie z pilka widac u niego brak pomyslu, zdecydowania i kontroli nad sytuacja. W niektorych akcjach widac ze celowo odpuszcza krycie, majac chyba nadzieje, ze ktos inny odwali za niego robote lub sytuacja sama sie jakos "rozwiaze". Sa tez momenty kiedy niby trzyma sie blisko przeciwnika i nie odpuszcza, tyle ze brak w tym wszystkim jest interwencji, czyli proby odebrania pilki. W ofensywie tez pozytku nie ma z niego wielkiego, bo co z tego ze czasem zapedzi sie pod pole karne rywali, skoro jego wrzutki badz strzaly najczesciej nie nadaja sie do niczego. Zreszta trudno wymagac dobrej ofensywnej gry od kogos, komu przyjecie i odegranie pilki zajmuje srednio dwa razy wiecej czasu niz przecietnemu pilkarzowi.
To wszystko prawda, dobrze charakteryzujesz Cikosa, będącego moim zdaniem obok nie grającego Kowalskiego zdecydowanie najsłabszym punktem Wisły. Aczkolwiek Jaliens ostatnio bardzo mocno go w tym niechlubnym rankingu naciska...

Cikos gra nieodpowiedzialnie, chaotycznie, nieobliczalnie i bezmyślnie. Popełnia mnóstwo niewymuszonych błędów, również taktycznych. To zawodnik zbliżony poziomem do Burligi, a na takich piłkarzach nie buduje się zespołu mającego wygrywać ligę i nie kompromitować się w pucharach. Dlatego liczę, że nie zostanie przedłużony z nim kontrakt, tylko Holendrzy sprowadzą kogoś znacznie lepszego. Bo o gorszego będzie trudno.

Jeszcze przejdę na chwilę do Łobodzińskiego, bo warto zauważyć, że wreszcie po latach leniuchowania zaczął się starać i zaczęło mu zależeć na grze. Widac to po tym, co robii w ME, oraz postawie w rewanżu z Podbeskidziem. Dlatego żałuję, że Maaskant nie wpuścił go w Bytomiu na drugą połowę w miejsce skandalicznie oszczędzającego już wtedy siły i zdrowie na reprezentację Kirma. Tym zachowaniem Słoweniec stracił u mnie wszystkie plusy, które zarobił wcześniejszą grą w obecnej rundzie. Gdyby nie oszczędzał się na kadrę, strzeliłby też gola w 93 minucie, zamiast odstawić nogę w obawie przed kontuzją.
Jaroo1: "okazało się, że gracze co się sprawdzają w Polsce są z 2 ligi hiszpańskiej. Nic w tym odkrywczego nie ma, byłoby dziwne gdyby się nie sprawdzali."
(...)
"Polaków na rynku to mamy do wyboru praktycznie zero w porównaniu do chociażby rynku europejskiego. Ogólnie poziom Polakow jest słabszy niż graczy z zachodu, dlatego logiczne jest że łatwiej znaleźć kogoś na zachodzie, nawet z II-V ligi - zależy od kraju, bo np w Hiszpanii można znaleźć dobrego gracza w niższej lidze
"
Odpowiedz cytując
marek2a
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 21.03.2011, 16:34
Tenzen napisał(a):Wyświetl post
Jak zdrowie Boguskiego i Boukhariego? Jakiego dokładnie mają kontuzje i kiedy mogą wrócić do treningów?
Nourdin rozegrał już pełny mecz w ME 13 marca,więc raczej już zdrowy ,a Rafał trenuje z drużyną indywidualnie http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...o_na_treningu/
Odpowiedz cytując
arsfan90
Senior Member

Od: 02.2008

Stary 21.03.2011, 19:42
Markus - masz ciekawą, aczkolwiek wg. mnie nie prawdziwą teorię spiskową nt. Kirma. On nie odpuścił po prostu brakło zdecydowania , umiejętności itp.
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
Z NIĄ SIĘ LICZY KAŻDY
JESTEŚMY DUMĄ TEGO MIASTA
A W NASZYCH SERCACH BIAŁA GWIAZDA
I NAWET JEŚLI BĘDZIE ŹLE
MY NIGDY NIE PODDAMY SIĘ

Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 22.03.2011, 08:51
jak dla mnie to Chavez zagrał ostatnio parę słabych spotkań
macie za duże oczekiwania do Jaliensa, a on wcale tak źle nie gra
Odpowiedz cytując
KOMINEK
ANAJNARAB

Od: 05.2004

Stary 22.03.2011, 09:03
raindog napisał(a):Wyświetl post
Panowie i Panie - to jego pierwszy sezon zagranicą. Jak dotąd grał na normalnych boiskach tylko w Holandii.
tzn u nas są jakieś nienormalne. Patrząc gdzie dotychczas grał to chyba tylko w Bytomiu jest syf, więc nie przesadzajmy.

U Cikosa zawodzi przede wszystkim umięjętnośc ustawiania się, przejmowania zawodników niestety jest dość surowy technicznie.

Z naszych zawodników w perspektywie gry w pucharach jako tako pograć mogą Pareiko,Chavez, Melikson, Sobolewski , Siwakow, Małecki, , Kirm, Wilk i mimo wszystko Genkow reszta nadaje się na zmienników smutne acz prawdziwe
Ostatnio edytowane przez KOMINEK : 22.03.2011 o godz. 09:06.
Odpowiedz cytując
Pablooo
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 22.03.2011, 09:09
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
macie za duże oczekiwania do Jaliensa, a on wcale tak źle nie gra
Za duże oczekiwania? Za duże oczekiwania to można mieć w stosunku do Bunozy, a nie do człowieka, który został sprowadzony jako nowa gwiazda ligi.

Aktualnie gra bardzo przeciętnie w odniesieniu do tego:

a) kim jest, gdzie grał, jakie ma (miał?) umiejętności
b) ile zarabia

Co nie jest równoznaczne z tym, że jest słaby i nie będzie dobrze grał. Liczę, że w niedługim czasie będzie podporą defensywy i kluczowym piłkarzem.
Odpowiedz cytując
Kluvi
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.03.2011, 09:17
Pablooo może szału nie ma u Kewa ale spójrz na ostatni mecz. Już raz o tym pisałem, jak Cikos często się zapuszczał do przodu i nie wracał/nie zdążył? po stracie piłki i po naszej prawej stronie Kew robił wtedy za środkowego i bocznego obrońcę... tutaj ustawienie taktyczne trzeba poprawić bo o ile z lewej str jako tako współpraca na skrzydłach jest to z prawej jest niemal zerowa. Nie może być tak że idziemy z akcja boki poszły do przodu, głupia strata i zostajemy z 2 środkowymi ..

Nie wiem ile Kew zarabia, ale wiem że dostał sporo za podpis..

Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 22.03.2011, 09:24
Markus napisał(a):Wyświetl post
Jeszcze przejdę na chwilę do Łobodzińskiego, bo warto zauważyć, że wreszcie po latach leniuchowania zaczął się starać i zaczęło mu zależeć na grze.
W końcu kontrakt się kończy, a kto kupi zawodnika który dostaje jedną z najwyższych gaż w lidze za pierdzenie w stołek.
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.03.2011, 10:47
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Z naszych zawodników w perspektywie gry w pucharach jako tako pograć mogą Pareiko,Chavez, Melikson, Sobolewski , Siwakow, Małecki, , Kirm, Wilk i mimo wszystko Genkow reszta nadaje się na zmienników smutne acz prawdziwe
Nie wiem co w Chavezie widzicie. Dla mnie jest on wolny. Przy szybszych napastnikach faceta nie będzie. Z zdeterminowanymi piłkarzami Polonii nie dawał sobie do końca rady, a co dopiero w Europie. Na ligę jest w sam raz, ale dalej go nie widzę. No chyba,że na ławie. Podobnie jak Małeckiego i Sobolewskiego. Reszta rzeczywiście od bidy na Europę może być, jednak i tak nie jest to skład na fazę grupową LE.

Cikos jest do obróbki, gdzieś tam w ME powinien poznawać takie "tajniki" jak ustawianie się, wprowadzanie piłki do gry itd. On się powinien uczyć,bo nic od siebie nie jest w stanie dać drużynie. Podobnie Bunoza. To są goście do nauki, a nie do gry w pierwszym zespole. Nic nie potrafią dać pierwszej drużynie,żadnej jakości w tym nie ma, nawet solidności. Do nauki, do ME. Tak na spokojnie popracować nad sobą, i za rok, może szybciej, w zależności od postępów spróbować walczyć o pierwszą jedenastkę. Inaczej to będzie taka prowizorka, jak dotychczas.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 22.03.2011, 11:00
Mam nadzieje, że ewentualne negocjacje o przedłużenie kontraktu z Łobo zakończą się fiaskiem tak jak to było z Mariuszem P. pseduonim "Mario". Łobo będzie chciał za dużo kasy na co się Wisła nie zgodzi i się pożegnamy.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 22.03.2011, 11:23
Obrona gra słabo jako monolit nie tylko poszczególni zawodnicy. Akurat moim zdaniem największym problemem są aktualnie boki obrony. Odpuściliśmy kompletnie bez walki gościa o nazwisku Alverez, tak wiem chłopak nie potrafił wrzucać, ale widać było po nim że zabrał szlify z Seria A bo to jak on potrafił ubezpieczać środkowych obrońcu to nawet Baszczu tego nie potrafił. Głowacki gdzieś wyszedł, czy coś sknocił to wiedział że Alvarez zejdzie do środka i go zaasekuruje.
Czy nasi stoperzy mogą liczyć na Palijcia czy Cikosza ? Odpowiedzcie sobie sami. W naszym przypadku to Jaliens musi grać stopera i prawego obrońce w jednym. W ostatnim meczu z Bytomiem dostał dziurę na dzień dobry ale potem moim zdaniem grał dobrze.

Nie jestem wstanie zrozumieć że taki kawał chłopa jak Genkov daje się co chwile przepychać, on więcej miał kontaktów z murawą niż z piłką. To jest środkowy napastnik on musi mocno stać na nogach, policzcie sobie ile fauli w ofensywie ma taki Drogba.
A co Pawła i 'psucia' atmosfery. Jego machanie rękami czasami wnerwiało, jednak można rozpatrywać to w dwojaki sposób, raz zagrali mu źle, drugi raz źle to dostawał opier i w końcu zagrywali mu dobrze. Jak tylko będzie możliwość to niech biorą Brożka z powrotem.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.03.2011 o godz. 11:50.
Odpowiedz cytując
Killer1990
Junior Member

Od: 06.2008

Stary 22.03.2011, 12:05
westersyl zgodzę się z Tobą. Szkoda, że Alvarez został odpuszczony bez walki. Radził sobie bardzo dobrze. Aktualnie obrona wygląda jak sklejek ludzi, którzy nie potrafią współpracować ze sobą. Nie wiedzą, co mają zrobić. Co do Cikosza to wg. mnie Palijc radzi sobie lepiej od niego, choć chłopak potencjał ma co pokazał mecz z Legią. W mojej opinii aktualnie gdyby nie Małecki, Kirm i Melikson to bylibyśmy poza szansą na europejskie puchary, a tak to jest spora szansa na MP i walkę o LM, ale czy z taką drużyną jest szansa na nią? Nie sądzę, co sam powiedział trener Maaskant. Niestety w letnik okienku brani byli zawodnicy na ilość, a nie jakość i teraz wychodzi.
Pozdrawiam
Odpowiedz cytując
herkules
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 22.03.2011, 12:08
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...la-sobola.html

Cytat:
Słyszałem, że Cleber chciałby wrócić do gry, ale chyba nie zgodzi się na to lekarz. Szkoda, bo wiem, że ma wielki zapał do gry - mówi trener Maaskant
Sobol w obronie?
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 22.03.2011, 12:11
Killer1990 napisał(a):Wyświetl post
westersyl zgodzę się z Tobą. Szkoda, że Alvarez został odpuszczony bez walki.
Pozdrawiam
Był sens walczyć o faceta,który zarabiał 500 euro tysięcy rocznie i za nic nie chciał zejść z wymagań finansowych?Wisła płaciła mu połowę w czasie wypożyczenia, a to było i tak dużo jak na faceta,który nie potrafi dośrodkować. Za takie pieniądze byłoby lepiej poszukać kogoś lepszego. A,że nie znaleziono to inna sprawa.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 22.03.2011, 12:24
Marszałek napisał(a):Wyświetl post
Był sens walczyć o faceta,który zarabiał 500 euro tysięcy rocznie i za nic nie chciał zejść z wymagań finansowych?Wisła płaciła mu połowę w czasie wypożyczenia, a to było i tak dużo jak na faceta,który nie potrafi dośrodkować. Za takie pieniądze byłoby lepiej poszukać kogoś lepszego. A,że nie znaleziono to inna sprawa.
Moje zdanie jest takie, że my odpuszczaliśmy tego gościa, Jak to Basłaj powiedział w Cafe futbol "siła wyższa Alveraz musial wrócić z wyporzczyenia' po czym został znowu wypożyczony to Grecji gdzie gra w ostanim zespole tej ligi. Powiem szczeże ciężko mi uwierzyć w to że oni mu tam płacą więcej niż my.
Również obcowałem za tym aby nie brać Alavareza z tego względu że nie potrafi wrzucać, ale jakby się tak przyjeżeć to w tej lidze mało kto potrafi to robić.... reprezentant polski Rzeźniczak nie potrafi wrzucić piłki co jest ewenementem na skale światową. Nie spodziewałem że na tej pozycji można ściągnąć zawodnika tak odstającego poziomem od Alvareza bo ten trzeba mu oddać taktycznie był profesorem, technicznie też potrafił zagrać klępę, i nie miał problemów aby wyprowadzić piłkę oraz trudno było go ograć. Tak jak napisałem w jego misce ściągnięto zawodnika, który nic nie potrafi.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 22.03.2011, 13:00
Cytat:
W najbliższą środę, 23 marca, wszystkich kibiców Wisły zapraszamy na czat z Maorem Meliksonem! Już od teraz można przesyłać swoje pytania do pomocnika Białej Gwiazdy!
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...czat_z_maorem/
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 22.03.2011, 14:59
westersyl napisał(a):Wyświetl post

Nie jestem wstanie zrozumieć że taki kawał chłopa jak Genkov daje się co chwile przepychać, on więcej miał kontaktów z murawą niż z piłką. To jest środkowy napastnik on musi mocno stać na nogach, policzcie sobie ile fauli w ofensywie ma taki Drogba.
A co Pawła i 'psucia' atmosfery. Jego machanie rękami czasami wnerwiało, jednak można rozpatrywać to w dwojaki sposób, raz zagrali mu źle, drugi raz źle to dostawał opier i w końcu zagrywali mu dobrze. Jak tylko będzie możliwość to niech biorą Brożka z powrotem.
Dokładnych statystyk nie mam, ale Genkow więcej fauluje obrońców, niż oni niego. Jestem pewny na 99%
Na pewno nie unika walki, a że czasem go ktoś przepchnie to cóż, zdaża się, można powiedzieć, że jest to normalne. Gorzej jak napastnik notorycznie przepycha środkoweg obrońcę jak u nas jest przestawiany Jaliens. Ale czego wymagać od kolesia co waży 68 kilo
Ostatnio edytowane przez tofik : 22.03.2011 o godz. 15:04.
..
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 22.03.2011, 15:24
Jagul napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje, że ewentualne negocjacje o przedłużenie kontraktu z Łobo zakończą się fiaskiem tak jak to było z Mariuszem P. pseduonim "Mario". Łobo będzie chciał za dużo kasy na co się Wisła nie zgodzi i się pożegnamy.
A ja mam nadzieję że do takich negocjacji nie dojdzie, bo po co nam Łobo?
Odpowiedz cytując
bartekd16
Member

Od: 08.2009

Stary 22.03.2011, 16:10
http://mistrzowie.org/225529/Genkow#comments
Odpowiedz cytując
Domello
Senior Member

Od: 05.2003

Stary 22.03.2011, 16:35
^^^ Zaraz sie zacznie jaki to z niego lobuz i wszystkie gazety podchwyca. Zapewne komisja ligi tez sie wtraci.
Odpowiedz cytując
jekert
Junior Member

Od: 08.2010

Stary 22.03.2011, 16:41
Spotkałem 1.5 godz temu Maora Meliksona w Saturnie (w Galerii Krakowskiej). Bardzo otwarty i skromny chłopak. Naprawdę aż miło było pogadać. Jak sobie przypomnę inne nasze "gwiazdki", które uciekają przed kibicami... Ech... Ale może w Izraelu taka mentalność.

Dla ciekawskich: kupił jakąś grę do PS3 chyba, nie widziałem dokładnie.
Odpowiedz cytując
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 22.03.2011, 17:14
Łobo ma kontrakt do czerwca ale 2012, wiec na rozmowy o tym czy przedluzac, czy nie jest zdecydowanie za wczesnie.
Odpowiedz cytując
Lysy
Senior Member

Stary 22.03.2011, 17:24
Wasiu napisał(a):Wyświetl post
Łobo ma kontrakt do czerwca ale 2012, wiec na rozmowy o tym czy przedluzac, czy nie jest zdecydowanie za wczesnie.
Owszem na rozmowy za wcześnie, ale niecały rok przed wygaśnięciem kontraktu nagle Łobo odżywa... nie dziwne ?
Odpowiedz cytując
wolfy
Senior Member

Od: 01.2005

Stary 22.03.2011, 17:48
KOMINEK napisał(a):Wyświetl post
Chciałeś chyba napisać, że NIE nadaje się na zmienników w pucharach. Bo akurat co jak co, ale ławka w meczach na poziomie europejskim jest bardzo ważna, a jak trener będzie miał wybór między Żurawskim a Riosem...
Lysy napisał(a):Wyświetl post
Owszem na rozmowy za wcześnie, ale niecały rok przed wygaśnięciem kontraktu nagle Łobo odżywa... nie dziwne ?
Tylko się z tego cieszyć. Przedłużyć i tak pewnie z nim nie przedłużymy, zerwać nie zerwiemy, więc... Nic nie tracimy, możemy tylko zyskać.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 22.03.2011 o godz. 17:57.
Już za cztery lata,
Już za cztery lata,
Może będzie Ekstraklasa!
Odpowiedz cytując
Borinho
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 22.03.2011, 22:22
Dobra bez przesady panowie !!!! to kim mamy grać chłopakami 18 - 20 lat z środka obrony z Wisły ME ... Bez przesady bez przesady wiem że niektórzy chcieli by odrazu eldorado ale go nie będzie bo nas nie stać !!! Też chciałbym żeby było nas stać choćby na takich piłkarzy jak Szachtar wtedy co rok mistrzostwo z bilansem 27-3-0 plus Liga Mistrzów i żyć nie umierać ale u nas bieda !!! .... bidaaa nie masz kasy to kupujesz to co jest bierzesz to co dają .. Więc mamy Bunozy Cikosów którzy jednak wynikają że się nadają się do czegoś bo póki co wypracowali choć w mniejszym stopniu ale lidera jednak . Niestety nie jest łatwo znaleźć porządny talent na miarę choćby Marcelo w obronie to niestety kosztuje !!!
Borinho
Odpowiedz cytując
filemon
Senior Member

Od: 08.2010

Stary 22.03.2011, 22:22
Lysy napisał(a):Wyświetl post
sugerujesz syndrom Pawełka ?
Odpowiedz cytując
wujekWojtek
Senior Member

Od: 02.2011

Stary 22.03.2011, 23:24
Jeżeli Łobo ma mieć teraz sezon konia jak kiedyś Zieniu to nic tylko korzystać
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów