|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 19 kolejki | |||
| Zwycięstwo Polonii Bytom |
|
11 | 5,67% |
| Remis |
|
5 | 2,58% |
| Zwycięstwo Wisły Kraków |
|
178 | 91,75% |
| Głosujących: 194. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
ale wrzuta małego dlaczego nie poddaje az sie prosi
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
....a te forum podczas meczu to normalnie sala samobójców - spokojnie Emo Wiślaki
![]() Ładna brameczka i zaczynamy cisnąć |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Małecki naucz się dośrodkowywać wreszcie..... :/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
to tylko pokazuje jak kochamy Wisłę i jak zależy nam na wynikach
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Tak jak myślałem z Bytomiem będzie trudny mecz.
Brawo dla Kirma. Jest to nasz pierwszy gol z innego stałego fragmentu niż rzut wolny naprawdę bardzo ładnie przymierzył. Ładna akcja Małego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ja widze po raz pierwszy Jirsaka ktory sie wraca do obrony i probuje rozgrywac
![]()
Szostego sierpnia roku panskiego 2003 zdziesiatkowani przez kontuzje i chimery pilkarze Wisly Krakow starli sie z Cypryjczykami w Nikozji. Walczyli jak poeci, walczyli jak prawdziwi Krakowianie. I wywalczyli awans do III rundy el. Champions League....
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Chavez na Ławke
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
i kto ma wejsc Kowalski?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Borski nam teraz ratuje pupe przed 2 : 1 dla Bytomian.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
![]()
niekumaty
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
niedawno się zastawił
że by bramka była dla Polonii , zobaczymy co będzie dalej grać |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
akurat nie mówię konkretnie o tym meczu ale chociażby mecz z Widzewem czy wcześniejsze ligowe...
ale i tak mi brakuje "Buńjozy":(( |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2006
Offline |
|
|
wiem wiem, komentarze po meczu, ale nie można tego nie zauważyć, że nie mamy obrony, przy lepszym przeciwniku byłby już dramat, a co do Sobola, to pomimo szacunku i sympatii ławka, nie mamy asekuracji w środku pola i przed naszym polem karnym, bramka wynikała z braku asekuracji defensywnego pomocnika
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
najpierw płaczecie że Bunoza drewno i w ogóle a teraz płacz że go nie ma....
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
no ja akurat sie pierwszy raz wypowiadam (ale czytam zawsze
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Online |
|
|
Kreca Cikosem, jak juniorem
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Nasza gra w obronie to jest dramat,Jaliens jak dziecko we mgle, trudno sobie wyobrazic ze on gral w reprezentacji Holandii
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ja się cieszę że go nie ma bo jego obecność wywoływała u mnie uczucia podobne do tych gdy Pawełek zaczynał grać nogami
wierzę że Kew z Osmanem się dogadają i będzie gitara![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
"Silny" musi się spiąć bo Kirm go dogonił w klasyfikacji strzelców
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Cikos nie dość, że w obronie cienko, to i prosto podać nie potrafi.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Dudu do Wisły
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Borski dziś Wiśle sprzyja mocno
I dobrze, bo to tradycyjne pier***enie niektórych o masowym spisku GW, PZPN, C+ i Bóg wie kogo jeszcze przeciw Wiśle jest żenujące...Co do Wisły - przód okej w miarę, ale gra obronna woła o pomstę do nieba. Na ten moment dobrze zmotywowani Azerowie czy Mołdawianie wcisną nami w dwumeczu czwórkę spokojnie. Jeśli Polonia Bytom raz za razem wkręca Cikosa, Jaliensa i spółkę to nie można mieć podstaw do optymizmu. Klasowego piłkarza tu trzeba od zaraz. Zwłaszcza na boki - bo teraz każda akcja skrzyłowa rywali kończy się mniej lub bardziej groźnym dośrodkowaniem. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
ale ile Bunoza miał wybić? ile razy sie zastawił czy przepchnął przeciwnika? wybija dobrze piłki,może nie najlepiej z celnością ale mocno i zażegnuje niebezpieczeństwo..
|
|
|
|
Member
Od: 03.2006
Offline |
|
|
Sobol deamat jak na razie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Polonia jest w naszym zasięgu , przez 30 min nie sfaulowaliśmy !
Ale jak widze że piłka jest pod naszym polem to serce mam w gardle , obrony nie ma ;/ Cikos zwalnia akcje , Chavez rusza się jak mucha w gównie. Więcej gry z 1 piłki i Poloniści są w dupie. Nie widzę innej opcji jak wygrana Wisły. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
CZIKOSZ zauwazyliscie odkad przyszedl do Wisly to gra na typowe ALIBI? haha, za kazdym razem pilka do tylu, ewentualnie udaje ze chce sie wlaczyc do akcji.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Zamilcz chłopie, bo tylko defetyzm siejesz. Chyba oglądasz inny mecz niż ja, bo widziałem Cikosa, która walczy nie tylko w obronie, ale i w ataku pociągając akcje na prawej stronie.
Są tu moderatorzy? Przecież on dawno już powinien odpoczywać od forum. Szczególnie po komentarzu na temat trenera. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|