|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
TS Wisła negocjuje z tajemniczym sponsorem hali
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...,id,t.html?t=1 |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła Kraków: stadion wystawiony na sprzedaż. Kto będzie nowym sponsorem?
Gazprom Arena? Fiat Arena Kraków? Który z wielkich koncernów zapłaci 30 mln zł za prawo do nazwy nowego obiektu przy Reymonta? http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...dzie,id,t.html |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Jak ulał pasuje BRUK-BET ARENA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Akurat oglądam powtórke Bayernu z Interem i wpadła mi jedna rzecz do ucha.
http://www.youtube.com/watch?v=JsaefDJpgQk Fajnie to brzmi. Było takie coś na Legii. przy okazji mogliby wyłączyć tą biesiadę u nas po strzelonej bramce, sam ryk kibiców dużo lepiej brzmi. No jak Comarch wygra.. przecież to byłby strzał w kolano. Zrywane bandy reklamowe, opluwane, bojkoty, wyzwiska, istne tsunami. Ktoś sobie to wyobraża? chyba nawet sam głupek Majchrowski nie..
Ostatnio edytowane przez CH. : 17.03.2011 o godz. 01:17.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
,,Zwycięska firma będzie również miała prawo do reklamowania się na stadionie i na wiszących nad boiskiem telebimach, umieszczania swego logo w przejściach i pierwszeństwa przy zakupie biletów."
Czyli Tele-Fonika jako główny sponsor naszej drużyny nie będzie się reklamować na stadionie tak jak to było na starym stadionie? Teoretycznie jakby Comarch wygrał to jako właściciel stadionu może np. pozwolić Cracovii grać na naszym obiekcie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
E, dostanie po prostu prawo do reklamy, zarządzać stadionem nie będzie.
Zresztą pomyślmy najpierw, czy znajdzie się jakikolwiek chętny. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
licoo stadion jest miejski, i to miasto decyduje kto gdzie gra. Sponsor będzie miał prawo "tylko" do nazwy np. Alianz Arena. Logo i nazwa firmy będzie widniała na oficjalnych materiałach dotyczących stadionu na reklamach wokól boiska, ale nie spowoduje to, że nikt inny nie będzie mógł się reklamować na naszym obieckie. Po prostu główny sponor będzie miał najatrakcyjniejsze miejsca i pewnie pierwszeństwo we wszystkim. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
![]()
...........................
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
W Lizbonie upchneli nawet 4 loga firm na podobnym do naszego ekranie ( no może ciut większym od naszego )
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
P.S. fosy też niczego sobie...
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Zadałem kiedyś pytanie Ochalikowi na temat nazwy stadionu i odpowiedź była jasna nie ma mowy o żadnej Biedronka/Żabka Arena a tym bardziej Comarch.
A czy mi się zdaje czy u nas czasem też nie miało być fos ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Przecież są fosy u nas.
![]()
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Dajcie spokój, ten stadion w Lizbonie jest skonstruowany, jakby co najmniej się tam przygotowali na ewentualność obrony murawy przed szturmem z trybun
![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ano dajmy spokój...
Pojemność 50 tys. Koszt budowy - 80 mln euro (= +/- 320 mln zł; tak, wiem, były inne ceny w 2003 r.) i jeszcze ten dach taki krótki... Beznadzieja... Wracając do naszej areny - ciekawe, czy potwierdzą się plotki, że Gazprom już praktycznie klepnięty... |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Nie no, chodziło mi raczej stricte o kwestię fosy. Jeśli chodzi o kwestie współczynnika cena/jakość, to wiadomo, że nasz stadion jest w stanie mało z czym konkurować
![]() ![]()
Tylko jeden klub kocham aż po grób!
__________________________________________________ Lubisz dobrą fantastykę? Jeśli tak, to zapraszam na moją stronę: https://www.patreon.com/ArturPlatek |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Az dziwne ze im pozwalają grac na tym stadionie. Rozpędzony zawodnik wpada na bandę tak ze ja przelatuje i spada 2 metry w dół.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dwa metry w dół? na moje oko to jest koło 4
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Ktoś się nie orientuje kiedy telebimy wreszcie będą działać.
|
|
|
|
Forumowy Di Caprio
Od: 07.2005
Offline |
|
|
ile wy rzeczy potraficie wywnioskować z jednego zdjęcia.
![]() przed fosą tam jest na pewno barierka, więc zawodnik nigdzie nie poleci, a dach wcale nie jest aż taki krótki, patrząc na ten wzdłuż boiska po lewej, po drugiej stronie to złudzenie optyczne. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
Ale miejscowi przyznają, że nie było potrzeby na zastosowanie aż tak wielkich fos. Co więcej, prawie nigdy na mecze nie zsuwają mostów, co sprawia, że gdyby ktoś chciał to i tak wejdzie na murawę ![]() Tylko jaki interes miałby Gazprom w promocji przez Kraków? Mają swoją Gazprom Arenę w St Petersburgu, mają swój klub w Gelsenkirchen. Kraków pasuje do tej dwójki jak pięść do nosa. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Może następny krok to przejęcie Wisły (:
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mam nadzieje że konsorcjum Putina w nazwie stadionu to żart.Mam też nadzieje że jeszcze pojawia się fotki z budowy - mimo że ponoć ta jest skończona , nie zdziwilbym się jakby stadion zamknęli dla zdjęć na czas "odbiorów":/ .
p.s.to może jeszcze Władymir Władymirowicz za Cupiała . Sa tacy co by się z tego pewnie cieszyli ![]()
– Panie marszałku, a jaki program tej partii? – Najprostszy z możliwych. Bić ....y i złodziei, mości hrabio. Opis: rozmowa hrabiego Skrzyńskiego z Piłsudskim na temat możliwości założenia przez Piłsudskiego partii politycznej |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
A czemu Arena? A nie Stadium, Field, Park, Estadio, Stade, Stadio albo po prostu Stadion? Areny to są cyrkowe
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To napewno Auschwitz Arena podobałoby ci się bardziej
![]()
|
|

|
||||||
![]() |
|
|