|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Panowie, graliśmy słabo to i przegraliśmy. Takie życie. Trzeba ostro teraz zasuwać, żeby zmazać tą plamę w lidze. Prawda jest taka, że od pewnego czasu wszystkie nasze pucharowe potyczki kończą się tak samo, czyli wielkim wstydem.
Podbeskidziu trzeba pogratulować awansu i życzyć wszystkiego dobrego w dalszych fazach oraz w rozgrywkach I ligi. Zasługują na Ekstraklasę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
cały wieczór mi te ....y zjebały
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Walka była na początku, prowadziliśmy 2:0, było dobrze.. to się chłopaki wyluzowały za bardzo, 2 brameczki w plecy i znowu gonienie wyniku pod koniec, eh..
![]() FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.' |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ten facet który komentował ten mecz przeżył tyle orgazmów dzisiejszego wieczoru, ilu przez cały rok normalnie nie ma
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Nic nie potrafi tak spieprzyc dnia jak Wisla,
Nie rozumiem tego po prostu, jak mozna z 2:0 doprowadzic o 2:2. Wkur*iało mnie też niesamowicie, że nasi kopacze widzieli ze dosrodkowaniami nic nie zdziałają, to i tak grali górą ! Strzaly z ziemi u nas nie istnieja... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
jak sie nie wygrywa 3 a nawet 4-0 to konczy sie 2-2 i dupa jak zwykle!!!
![]() 1948..2007..2066 RAZ NA 59 LAT RADOSC OGARNIA CRACOVII SWIAT !!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 09.2010
Offline |
|
|
naprawdę ludzi powinno się rozliczać z pracy. Dokładnie profesjonalizm danego zawodu jest bardzo ważny. Nie wiem co to za ch... komentował, ale chyba orgazmu dostawał przy każdej bramce.
W pracy dziennikarza trzeba zachować obiektywizm, nawet jeśli się komuś b. kibicuje ale ten ku... nie potrafił na kanale publicznym, za który wszyscy płacimy!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wielki .... w dupę komenatorowi. Zaliczył chyba 5 cumshotów z ostatnim gwizdkiem sędziego.
A nasze kopacze na piechotę zap..ć do Bytomia. Frajerzy i tyle. ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Żenada jednym slowem, dalej nie mamy druzyny ...
![]()
WIERNY ZAWSZE WIŚLE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Dzięki zlekceważeniu rywala i Borskiemu odpadamy z PP.
Tradycyjnie PP olany przez piłkarzy... Pozostaje zdobyć mistrza. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Mecz śmiechoteka ,żenada, wstyd, żal!!! Prowadzić 2-0 i odpaść. Z czym do ludzi... Jaka LM jaka LE. Im więcej Polaków w składzie tym chujowiej gramy.
Kampania marketingowa "Walczymy o Mistrza!!!" i groźne miny... haha wy k...a zróbcie kampanię WALCZYMY ... ZAWSZE!!!... Chcieli odpaść to odpadli z takimi pastuchami.... |
|
|
|
Moderator
Offline |
|
|
Ten facet który komentował ten mecz przeżył tyle orgazmów dzisiejszego wieczoru, ilu przez cały rok normalnie nie ma
|
|
|
|
Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
nie mam slow. frajerstwo po calosci z naszej strony
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Nasi gracze w większości na boisku zachowywali się jak DEBILE ...
Pretensji nie mam jedynie do Wilka ... |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja tam nie jestem jakiś wściekły za ten wynik, bo zdążyłem się do tego już przyzwyczaić że z tego pucharu prędzej czy później odpadamy. O meczu nic nie powiem, bo tylko relację tekstową widziałem. Dla mnie ważne żeby w tabeli ligowej było z przodu i tyle
Powód: zjadłem wyraz
Ostatnio edytowane przez vilgefortis : 16.03.2011 o godz. 22:27.
![]()
WPR
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
na chlodno coeniajac przegralismy zasluzenie to co w 2 polowie sie nieraz dzialao to jakby nie wiem nie chialo im sie czy co ;P Łobo nawet dobrze gral ale i tak zal tej sytuacji Riosa gdy mogl strzelic na 3-0 za duzo finezji ;P piach gralismy niestety takie gole nie powinny pasc ale coz my te 1go fartem samoboja
moze ito i dobrze niech wiedz ze musza ruszac dupami jeszcze bardzo zbey cos osiagnac bo tak to bedzie slabo... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
A ja tam nie będę się ciął po tym meczu. Ogromny fart podbeskidzia i tyle + sędzie drukarz. Takie rzeczy się zdarzają...
|
|
|
|
a.k.a. morgenes
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ja powiem tylko tyle, że Maaskantowi za zmiany, jakich dokonał, należy się siarczysty kop w du...ę.
![]()
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński "I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..." |
|
|
|
Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś mi imię i nazwisko komentatora, osobiście mu zaj*e !?
![]() 06.07.1987 Ś.P KOMPOT [*] † 26.03.2010 † |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2003
Online |
|
|
Cala nasza druzyna to frajerzy. Mam nadzieje, ze gwiazda Rios juz sie nie podniesie z lawki i wroci tam skad przyszedl oraz, ze drewno Bunoza zostanie wywaolny z tej druzyny na zbity pysk. Maleckiego tez zal komentowac, wielki pan.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jutro zawodnicy na dywanik i poważne kary finansowe dla nich! Jak nie można im przemówić do rozumu to trzeba przemówić im do ich kieszeni!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
Ten mecz zostal ZAWALONY przez obrone. Nie wiem kto gorzej gral: Bunoza? Jaliens? Cikos
Cala obrona zagrala koszmarnie! Moze Paljic ciut lepiej ale stracone bramki to wina glownei srodowych obroncow. W ogole co druga centra Podbeskidzia siala spustoszenie w szykach obronnych Wislakow. Najwieksze bledy w obronie to stoperzy ale gra Cikosa w polu to juz grecka tragedia i nie mowie o czerwonej bo to byla tylko wisenka na torcie. Caly jego mecz to nieustanne pasmo zlych zagran.. Gratulacje dla Podbeskidzia, wywalczyli ten awans. ![]()
DysoN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Genialna jakoś transmisji. Mecz na pewno był w Bielsku a nie w Mongolii? Komentator też genialny "Robert Wilk"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Popłaczcie się. Komentator i sędzia przeżywają najpiękniejsze chwile w życiu....
PS: Dwie bramy dla Podbeskidzie wpadły po wolnym, którego nie było. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Skończcie panikować, ja pierdziele. Co się takiego stało, że tak panikujecie? Jesteśmy na 7 miejscu w lidze czy co? Ja się ciesze, że odpadli, przynajmniej skupią się na lidze i rozniosą ją w pył. A niszowym Pucharem Polski można sobie co najwyżej podetrzeć tyłek.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Kwa mać po raz 3!! Ludzie odczepcie się za tę akcję od Riosa zrobił wszystko prawidłowo ... no może ciut mocniej uderzyć mógł by piłka wyżej leciała... Boże widzisz i nie grzmisz
ps nie wiecie gdzie można zobaczyć bramki bo chętnie sobie obejrzę ten na 1:2 ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
no to zostaje walka o MP na całeg
![]() TYLKO WISEŁKA NASZA WISEŁKA
|
|