|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy masz ochote kopac jeszcze w tym roku | |||
| Tak bardzo chetnie (Liga rzadzi Liga radzi Liga nigdy Cie nie zdradzi) |
|
490 | 57,11% |
| Prawdopodobnie tak, ale jeszcze nie wiem na 100% |
|
94 | 10,96% |
| Wolalbym nie, chyba ze pod partyjnym przymusem |
|
36 | 4,20% |
| Nie ma ch.... wole wpierdalac karpia |
|
181 | 21,10% |
| Decyzje zostawiam innym i dostosuje sie do niej |
|
57 | 6,64% |
| Głosujących: 858. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
może i ' timotei ' jest dobry, ale dlaczego na onecie jest jakaś głupia tendencja, że każdy zagraniczniak który ma możliwość grania dla naszej reprzentacji, jest nazywany z góry w artykule GWIAZDĄ, albo OGROMNYM TALENTEM
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/lig...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
raczej bardzej chce zagrać na Euro niż dla Polski
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
19-letni piłkarz gra w Lyonie,który jakby nie było ostatnimi czasy wiedzie prym wśród francuskich drużyn,to własnie meteriał na ogromny talent. Myślisz że tak łatwo jest przebić się do naszpikowanej gwiazdami drużyny pomijając to ze na jego pozycji gra Aly Cissoko który nie przeszedł do Milanu tylko dlatego ze miał niezadbane afrykańskie zęby?
Jak dla mnie własnie takich zawodnikow powinno sie określać mianem ogromnego talentu. A z kadrą Polskie będzie tak jak przy akcji z Kościelnym. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
ok, to z timotejem może masz rację. Ale jak się nazywał ten amerykanin polskiego pochodzenia(?) który wolał grać jednak dla repry USA niż naszej ? Też wielkiiiiiii talent ligi MLS, MLF , Mi I L F czy jak ona tak się zwie. Na onecie trąbili i grzmieli jaki to super zawodnik i jak by nasza reprezentacja na nim zyskała. Po prostu chodzi mi o tendencyjne pisanie newsów przez onet...to już jest niesmaczne no.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
To zaczyna być żenujące. Kto kopnie lepiej piłkę to od razu do reprezentacji się nadaje. W tym samym czasie Smuda opowiada duperele o Małeckim. Rzygać mi sie chcę jak słyszę o reprezentacji Polski. Może dlatego nie jestem zupełnie jej fanem...
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Ciekawe co na to "seer" Piechniczek
. Stop zagranicznym graczom w polskiej lidze .....heh![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Ja czegoś nie rozumiem. Jak Izrael może stracić Meliksona skoro Polska nie gra teraz żadnych spotkań o punkty? Ponoć wg nowych przepisów FIFA piłkarz dopiero po rozegraniu meczu w oficjalnym terminie fifa i to w meczu o punkty nie może zmienić reprezentacji... Z tego co wiem pierwszy taki mecz gramy w czerwcu 2012. Ale skoro tak jest to ktoś kto ma np 3 obywatelstwa mógłby grać tylko w meczach towarzyskich w 3 reprezentacjach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
^^ Każdorazowo jest potrzebna zgoda Fifa na zmiane reprezentacji
wiec jak ktos sie raz decyduje to w swietle nowych przepisów dostaje zgode bezproblemowo na zmienianie co tydzien jej nie dostanie, chyba tylko raz mozna zmienic ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Guest
|
|
Brakuje nam już tylko bramkarza, prawego obrońcy (może np. Deleu?) i napastników (Aquafresca i ktoś tam) i ... naprzód Biało-Czerwoni! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
Masz i obrońce: Timothee Kolodziejczak Najgorsze jest to że wszyscy których wymieniłeś wyżej traktują gre w reprezentacji Polski jako: http://www.futbolnews.pl/informacje/...rezerwowa.html To jest jakiś paradoks, żenada, jeśli w PZPN leśne dziadki .......ą trzy po trzy o tym że trzeba wprowadzić do Ekstraklasy limity obcokrajowców, a z drugiej strony łapczywie rzucają się na każdego lepszego obcokrajowca którego "babcia, dziadka, pradziadka" była Polką. To samo Smuda który najpierw gada że w jego kadrze nie będzie miejsca dla naturalizowanych Polaków, a chwile potem powołuje Rogera, namawia Arbolede do gry w reprezentacji i zapuszcza swoje macki na Meliksona. Ten kraj nie jest normalny. ![]()
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.." |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Szaleństwo to bym powiedział jest u nas, śmiech na sali. Kadra międzynarodowa
![]() ![]()
Jesteśmy fanatykami, bo tylko fanatycy umieją dokonać wielkich rzeczy. - J. Mosdorf
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
Nigdy nie byłem zwolennikiem Olisadebe, Rogera, czy Arboledy w polskiej kadrze. W ogóle, tendencja światowa idzie w złym kierunku. Z reprezentacji robi się drużyny klubowe. Niedługo przepisy się tak zmienią, że Arabia Saudyjska będzie mogła zrobić sobie atak Messi-Ronaldo. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
[x] - Kolodziejczak, Koscielny, Perquis, Arboleda, Boenisch - Obraniak, Roger, Melikson, Matuszczyk - Olisadebe x- walnijcie jakiegoś bramkarza, na pewno ktoś się znajdzie |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
jeden Polak musi być.. ktoś musi udzielić wywiadu
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Kasper Schmeichel na bramkę. Na obronę jeszcze Kasmirski i na atak, dla odmiany, Rasiak
![]() filemon, nie Matuszczyk, tylko Matuschyk ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
hahaha poracha ;d ale najbardziej mnie w....iaja osoby pokroju piechniczka ktory najpierw nam zarzuc ze za duzo mamy obcokrajowcow a potem (wiem ze akurat moze niekoniecznie to od niego zalezy ale...) chca powolac kolejnego ""Polaka" czy im sie w dupach nie przewraca? to samo Smuda najpierw nie dla obcokrajowcow teraz by btal kogo popadnie ... i brak miejsca dla np Małeckiego.. ogarneliby sie bo to juz zenujace sie staje
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Cała ta reprezentacja zaczyna przypominać farsę. Z resztą jaki pan taki kram. Wietnamczyków jeszcze naturalizować. Tęczowa kadra.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Żałosne, naprawdę żałosne.
To co, jak Rios zacznie nagle świetnie grać (marne szanse), to też rozkręcamy akcję z obywatelstwem? ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
W całym tym zamieszaniu najlepiej by Melikson dostał powołanie do reprezentacji Izraela, zagrał chociażby kilka minut w oficjalnym meczu i problem mielibyśmy z głowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Melikson już przecież grał w reprezentacjach Izraela, więc chyba ktoś się nie doinformował.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Skoro Sumda mowi, że jeszcze go nigdy nie widział (Meliksona) to ja się pytam, czy to jest trener reprezentacji ?
No sory ale to są jaja, że trener reprezentacji nie ogląda meczów Wisły - lidera ekstraklasy ! |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ja jestem przeciwny Maorowi. Wiem , że jest świetnym na dzień dzisiejszy piłkarzem, ale ja osobiście ( moje osobiste odczucia) nie chcę reprezentacji, która będzie się składała z "polaków" tylko pod względem tego że mają papierek. Wiem, że XXI to wszystko się globalizuje, wiem że polskich piłkarzy mamy beznadziejnych ale ja oczekuję takich piłkarzy , dla których reprezentacja jest rzeczywiście wyróżnieniem a nie tylko przepustką do wypromowania się.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
teraz zajebac tego kto podchwycil ten temat i dal sie najarc smmudzie na ten temat ... szkoda chlopaka bo beda go teraz zupelnie nie potrzebnie rozpraaszac reprezentacja zamiast by sie skupil na Wiselce ..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Cytat:
No tak, przecież Melikson nigdy nie gral w Izraelu i nikt nie wie co potrafi. Kurde czy oni mają czytelników za idiotów ?![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jesli dobrze kojarze Mati Borek się zajarał Meliksonem w ostatnim CF. Najpierw Romek lobbował by powołać Marmolede, teraz Mati pragnie Meliksona w kadrze.
![]()
.
. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|