|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
ściągnałem sobie nową łatkę z uaktualnieniem składów.. wszystko jest ok Melikson wymiata itd... ale wlasnie jest to ale... brak mi klasowego snajpera... Genkov fochy strzela ze sie nie moze zaaklimatyzować.. ;/ doradzi ktoś coś kogo ściagnąć?
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
wyślij Genkova na urlop na miesiąc, powinno pomóc w aklimatyzacji.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wysłałem ale w czasie jego trwania (zostało jeszcze 10 dni) zażądał wystawienia na liste transferową... oczywiście odrzuciłem prośbę.. ale potrzebuje dobrego snajpera tak czy tak!
![]()
Zawsze Wierni i Oddani - WISŁY KRAKÓW chuligani !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Vuk Sotirovic
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
sprawdź u siebie Franco di Santo
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Hej , właśnie chce zacząć nową gre Wisełką z uaktualnieniem zimowym i potrzebuje jakiegoś bramkosztrzelnego snajpera ! Najlepiej jakiś talent z Nigerii ; D Ale potrzebny mi partner lub zmiennik Genkova !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jak na tym uaktualnieniu wygląda Rios?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ja rozegrałem 4 sparingi. Rios się nic nie zmienił. Genkov średni, chyba, że go źle ustawiłem. Jak myślicie jak ustalić go najlepiej ?
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mogłem się powstrzymać i muszę się pochwalić
W 5 sezonie gry(dla odmiany tym razem nie Wisłą a Legią) osiągnąłem taki oto wynik w oficjalnym meczu(el. LM) ![]() Uploaded with ImageShack.us
Ostatnio edytowane przez sessegnon : 27.02.2011 o godz. 16:44.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Legią grasz w fm-ie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
polecam Fidela Martineza.
Skrzydłowy do wzięcia za darmo,ma 2 mecze w rep. ekwadoru i chyba jedną bramkę,bez problemu przejdzie do najsłabszych polskich drużyn ( U mnie do Ruchu,Lechii) ps. Gdzie jest zakladka w ktorej moge zobaczyć współczynnik krajowy itp.? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
jakby ktoś miał cracka do 11.3.0 bylbym wdzieczny
dzieki!
Ostatnio edytowane przez szprotson : 10.03.2011 o godz. 15:48.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Również podbijam pytanie kolegi wyżej.
E: link poniżej u mnie działa.
Ostatnio edytowane przez LeszekABG : 10.03.2011 o godz. 18:24.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Ostatnio edytowane przez ponury : 10.03.2011 o godz. 15:56.
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Jak juz jedziecie na piracie to sciagnijcie sobie po prostu obraz plyty ktory zadnego cracka nie potrzebuje, i na ktorym kazdy patch dziala...
![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
a masz takiego?
![]()
![]()
|
|
|
|
Schodowicze'05
Od: 11.2002
Offline |
|
|
taki, w ktorym Wisla wygrywa Lige Mistrzow ![]() a tak na powaznie, liczy sie nie tylko reputacja klubu ale tez reputacja ligi, w ktorej dany klub gra .. sprawdz sobie jaka masz reputacja ligi, moze masz dwie gwiazdki mniejsza niz hiszpanska, to nie dziwne, ze nie mozesz sciagnac pilkarzy z Villareal |
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
popieram pytanie szprotsona. Wiem piractwo złe ale ale.. Kiedys sie trzeba bedzie zaopatrzyc w oryginała
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Oryginała ciężko dostać. W empikach nie widzę, na allegro nie ma, na merlin.pl nie ma...
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
No rzeczywiście, na allegro nie sposób znaleźć. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
|
Nie interesuje mnie wersja elektroniczna ani od gościa co ma trzy komentarze. Nie mówiąc o wersji na PSP
![]() Po burzy słońce wychodzi zza chmur, i nad Krakowem zaświeci znów. O jednym marzę, o jednym wciąż śnię, Mistrzem będzie Wisełka, na pewno to wiem. Życie bym dał, za krakowską Wisłę O jakże bym chciał, by znów była mistrzem O jakże bym chciał ![]() |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
mam kilka orginałow cm3,fm10,09 ale teraz chciałem sprawdzic jak piractwo działa...
i działa. nowy patch + winter costam z cmrev i w koncu mozna rozpocząc sezon z Nowa Wisła ![]() i Małecki w koncu ma statystyki na poziomie.. ![]()
![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Football Manager 2011 - Proper RELOADED - Ten nie wymaga cracka, jedynie trzeba miec ciagle wlaczony obraz cd.
Wisla u mnie cienka straszliwie, 7 miejsce a zostaly 3 mecze. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
W 25.zawodników mam aż 10 wychowanków i na nich będę się opierał za 2-3 sezony. |
|
|
|
Schodowicze'05
Offline |
|
|
jak sie wam gra na nowych patchu? ... niestety ja musze swoja taktyke przerobic bo na 11.2 calkiem niezle szlo ale teraz to albo wygrywam mecze w hokejowymi wynikami w stylu 5-3 czy 7-3 albo przegrywam po 3-0, 4-0
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
17 spotkan, 38 punktow, 5 spotkan 7 punktow w grupie LE
Najlepszy strzelec : Genkov 16-10 potem Chavez i Mały Nigdy mi asysten Meliksona do skladu nie wsytawia ,zawsze siedzi na ławce a w pierwszym wrzuca Magica! ![]()
![]()
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
|
ja w ogóle nie korzystam z asystenta. Sam ustalaj kto ma grzać ławę, a kto ma od pierwszej minuty biegać
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
oj nie.
Asysten to podstawa ![]()