The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?
Nazwa użytkownika
Hasło

Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Manson33
Senior Member

Od: 11.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 11.03.2011, 15:56
mic napisał(a):Wyświetl post
Pokemoniada trwa....
Nie dość, że donosiciel to i ironiczny "kibic" Wisły.

Ideii tematu emsiego "Kumatszym być...", który istniał tu swego czasu, oczywiście nie zrozumiałeś
bo i po co ?
Łatwiej przecież zaistnieć szyderą niźli rozumem.
Zaistniałeś po raz enty - kondolencje.
Myślenie nie boli !
Odpowiedz cytując
ja_ka_
WISŁA KRAKÓW

Od: 05.2004

Stary 11.03.2011, 15:59
Długości kolejki nie da się przewidzieć, sądząc po tym ile osób było na narożnikach na meczu z Ruchem wydaje mi się że te 2 - 1,5 h przed meczem jak przyjedziecie to spokojnie bilet kupicie. Jak pisze mic, trudno to przewidzieć.

EDIT: Manson33 nie dziw się mic-owi, to forum zeszło na psy, została garstka trzymających poziom, lenistwo a przede wszystkim głupota sporej liczby użytkowników przechodzi ludzkie pojęcie. Szkoda się rozpisywać ale jak np wchodzi klient na stronę informacyjną o Wiśle i pyta się na forum o której jest mecz do tego w temacie w ogóle nie związanym.... przykładów setki, szkoda klawiatury.
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 11.03.2011 o godz. 16:06.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 11.03.2011, 15:59
Manson33 napisał(a):Wyświetl post
Nie dość, że donosiciel to i ironiczny "kibic" Wisły.

Ideii tematu emsiego "Kumatszym być...", który istniał tu swego czasu, oczywiście nie zrozumiałeś
bo i po co ?
Łatwiej przecież zaistnieć szyderą niźli rozumem.
Zaistniałeś po raz enty - kondolencje.
Pojechales mi :( az mi smutno

Debilnych pytan na forum coraz wiecej, brawo, coraz wiecej ludzi ma z w/w posmiewisko. Czekac tylko az padna pytania czy po wejsciu podejde do kasy 1 czy 8, czy bede miec bilet nr 213234 czy 3907423.

PS. "Myslenie nie boli", sam powinienes poczytac swoj podpis. I to, co kto zrozumial wlasnie wychodzi. Nie spinaj tak dupska bo Ci kielbaska przez gardlo nie przejdzie na nastepnym meczu. Bez odbioru
Ostatnio edytowane przez mic : 11.03.2011 o godz. 16:05.
Odpowiedz cytując
Jagul
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 11.03.2011, 16:06
Niektóre pytanie faktycznie dobijają. Skąd mamy wiedzieć jaka będzie kolejka po bilety jutro przed samym meczem albo Czy są jeszcze bilety na dany sektor G/F/E/D. Nikt tu wróżką nie jest. A chyba istnieje coś takiego jak telefon, dzięki któremu można zadzwonić do strefy kibica i po prostu zapytać. Wtedy się ma pewność. A nie ktoś napisze, że bilety są, inny napisze, że nie ma, a później się okazuje, że nawet na G są. Skończcie zadawać żałosne pytania, a zacznijcie w końcu myśleć i czytać informacje z głównej strony, która ostatnio nie zawodzi pod tym względem.
Odpowiedz cytując
mulda
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 11.03.2011, 16:14
DJ Hazel napisał(a):Wyświetl post
Panowie kupiłbym jutro bilet przed meczem chociaż na narożnik ?Mógłbym poprosić kumpla żeby prędzej mi załatwił no ale mam KK a bez tego on mi nie pomoże a w sytuacji że mieszkam 600 km od Krakowa to trochę problem...
Jak kupisz karnet to ominiesz wszystkie kolejki Te na Jage Te na Lecha i te na Pejsy
Odpowiedz cytując
DJ Hazel
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 11.03.2011, 17:13
mulda napisał(a):Wyświetl post
Jak kupisz karnet to ominiesz wszystkie kolejki Te na Jage Te na Lecha i te na Pejsy
Gdybym mieszkał w Krakowie to już dawno bym ten karnet miał ale mieszkając na Mazurach nie mam finansowych możliwości być na każdym meczu.
Ostatnio edytowane przez DJ Hazel : 11.03.2011 o godz. 17:15.
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
Odpowiedz cytując
AmaDeo_Krk_
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 11.03.2011, 17:21
frekwencja jutro znowu nie powali, do wczorajszego wieczora karnetów i biletów sprzedano łacznie niespełna 13tysięcy
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 11.03.2011, 17:28
Cytat:
frekwencja jutro znowu nie powali, do wczorajszego wieczora karnetów i biletów sprzedano łacznie niespełna 13tysięcy
Teoretycznie powinno być więcej. Sobota, czyli weekend. 18- nie za wcześnie, nie za późno. 3-1 z Ruchem po dobrzej grze ->powinno być więc dużo większa frekwencja niż na Ruchu.
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
Andriu7890
Junior Member

Od: 02.2008

Stary 11.03.2011, 17:32
Fajnie w czwartek przed 14 byłem się zapytać czy są bilety na G powiedzieli mi że nie ma a w piątek pojawiła się informacja że zostało kilkadziesiąt biletów na G.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Od: 11.2002

Stary 11.03.2011, 17:33
Andriu7890 napisał(a):Wyświetl post
Fajnie w czwartek przed 14 byłem się zapytać czy są bilety na G powiedzieli mi że nie ma a w piątek pojawiła się informacja że zostało kilkadziesiąt biletów na G.
Pewnie doszly po zwrotach z FC. Czytaj temat
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 11.03.2011, 19:17
Bilety na sektor G, pojawiły się ponownie w sprzedaży, ponieważ jest to nie wykorzystana pula biletów przeznaczonych dla FC Wisły.

W poprzednich sezonach również tak było, że nie wykorzystane bilety wracały do kas i były normalnie do kupienia,nawet przed meczem - poinformowano Cię wczoraj, że już nie ma, bo sami zapewne nie wiedzieli, czy otrzymają jakieś zwroty.

Ja nawet nie wiedziałem, że są na G i tak zapytałem się w kasie, uzyskałem odpowiedź, że są i można je zakupić. Kupowałem po 16.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Wojtas
Senior Member

Od: 06.2006

Stary 11.03.2011, 20:38
AmaDeo_Krk_ napisał(a):Wyświetl post

to malo

dzis i jutro przed meczem napewno pojdzie jescze ze 3 tysiaki i bedzie blisko do kompletu

najgorzej nie jest.
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
Odpowiedz cytując
marooc
Member

Od: 06.2004

Stary 11.03.2011, 22:32
DOkładnie jest niezle Sporo osób czeka z pewnocią na kupno tuż przed meczem czy dzisiaj, a dzisiejszy wynik Śląska z Legia może jeszcze zwiększyć frekwencje 16 tys. bedzie bankowo, ja stawiam nawet bardziej koło 17
Odpowiedz cytując
adikos1906
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 11.03.2011, 22:41
marooc napisał(a):Wyświetl post
DOkładnie jest niezle Sporo osób czeka z pewnocią na kupno tuż przed meczem czy dzisiaj, a dzisiejszy wynik Śląska z Legia może jeszcze zwiększyć frekwencje 16 tys. bedzie bankowo, ja stawiam nawet bardziej koło 17

Ja np. myślałem ze na Ruchu będzie z ok. 15 lub 16 tys. Bo niby pierwszy mecz w tym roku w lidze na R22 i wgl. A skończyło się niecałymi 14 tys. Jak dla mnie podstawowe zadanie kibicowskie to jest to żeby na KAŻDYM meczu przy R22 sektor G był pełny ! To jest naprawdę ważne. Oczywiście, lepiej jest jak cały stadion jest pełny i śpiewa. Ale pełne G (w przyszłości D) to podstawa.
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 11.03.2011, 23:02
adikos1906 napisał(a):Wyświetl post
Ale pełne G (w przyszłości D) to podstawa.
W przyszłości to będzie C. Patrząc na frekwencje dziś na Legii i wielkości miast stwierdzam że u nas jest nieźle ale może być dużo lepiej.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Tobi1906
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 11.03.2011, 23:30
PAC napisał(a):Wyświetl post
W przyszłości to będzie C. Patrząc na frekwencje dziś na Legii i wielkości miast stwierdzam że u nas jest nieźle ale może być dużo lepiej.
PAC zgadza się ale trzeba również zwrócić uwagę że Legii otwarto w ostatniej chwili trybunę za bramką wiec też ich kibice nie byli pewnie że wejdą na mecz.
Odpowiedz cytując
blanco
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.03.2011, 00:12
To kup na inny sektor i tam rozkręcaj atmosferę, korona ci z głowy nie spadnie.
Mic ma rację, pytania są żenujące.
Czytać temat ....a ! nawet tyle sie wam nie chce.
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Stary 12.03.2011, 12:14
Tobi1906 napisał(a):Wyświetl post
PAC zgadza się ale trzeba również zwrócić uwagę że Legii otwarto w ostatniej chwili trybunę za bramką wiec też ich kibice nie byli pewnie że wejdą na mecz.
Masz rację ale pamiętam że w tamtej rundzie na niektórych meczach też nie mieli kompletów.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
Niepolomice
Member

Od: 05.2010

Stary 12.03.2011, 13:47
Do sprzedania wejściówka na sektor G ! Zainteresowani pisac na PW !
Odpowiedz cytując
Rybka1928
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 12.03.2011, 14:23
A mozna taka wejsciowke sprzedać ? przepisują imię naziwsko i PESEL czy trzeba próboać wbijać na nazwisko sprzedającego ?
Odpowiedz cytując
krakus76
Banita

Od: 09.2009

Stary 12.03.2011, 21:23
Tak z ciekawości. Ile stało się w tej gigantycznej kolejce po bilety ? I tu wychodzi plus posiadania karnetu lub kupna biletu kilka dni przed meczem.
Odpowiedz cytując
pirat.z.karaibow
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 12.03.2011, 21:28
dawidTS napisał(a):Wyświetl post
Co z tego ze gigant kolejka Ja weszłem i wyszłem z biletem bez przypału
Wszedłem, wyszedłem.

Odpowiedz cytując
KROKU
Member

Stary 12.03.2011, 21:28
Ja stałem 45 minut od 17.10
Odpowiedz cytując
jaszczur90
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 12.03.2011, 21:47
Chwaliliście się na forum , że nie sprawdzają kto wchodzi na bilet, czy ma legitkę i dziś sprawdzali często na sektorze F. Nawet w środku trybuny jeszcze sprawdzają czy wchodzisz do odpowiedniego podsektora
Odpowiedz cytując
fan01
Senior Member

Stary 13.03.2011, 10:37
Nie rozumiem jednego, skoro wyrabia sie Karte Kibica, skoro łąduje sie na nia karnet, a kupujac karnet ulgowy trzeba pokazac jakas legitymacje - po cholere ochrona kaze pokazywac legitymacje przy wchodzeniu? Myslalem, ze Karta Kibica jest po to, zeby mozna bylo tylko ja wziac na mecz
Odpowiedz cytując
manian
Member

Od: 09.2010

Stary 13.03.2011, 10:55
fan01 napisał(a):Wyświetl post
Nie rozumiem jednego, skoro wyrabia sie Karte Kibica, skoro łąduje sie na nia karnet, a kupujac karnet ulgowy trzeba pokazac jakas legitymacje - po cholere ochrona kaze pokazywac legitymacje przy wchodzeniu? Myslalem, ze Karta Kibica jest po to, zeby mozna bylo tylko ja wziac na mecz
I dodatkowo jeszcze ten świstek który się zwie, potwierdzenie zakupu biletu który musiałem okazać wchodząc na F.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 13.03.2011, 11:32
Ja kupiłem bilet ok. 16:30, nie było żadnych kolejek.
Dlatego zachęcam do przychodzenia na stadion wcześniej! To jest nasza mekka, to nasza wiara a stadion to nasz kościół, nasze miejsce spotkań
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
KROKU
Member

Stary 13.03.2011, 11:55
Jedno pytanie czy wiecie dla czego pusty jest sektor E25 lub E26 jest taki pusty pas nie było tam ani jednej osoby wyglada to tak jakby to były miejsca dla kogos zarezerwowane czy coś nie wiem o co to chodzi ale wyglada to słabo tali puste miejsca
Odpowiedz cytując
Mako
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 13.03.2011, 13:23
KROKU napisał(a):Wyświetl post
Jedno pytanie czy wiecie dla czego pusty jest sektor E25 lub E26 jest taki pusty pas nie było tam ani jednej osoby wyglada to tak jakby to były miejsca dla kogos zarezerwowane czy coś nie wiem o co to chodzi ale wyglada to słabo tali puste miejsca

Dlatego stoi puste bo osoby które mają bilety na miejsca najblizej narozników, od barierki do schodów wbijaja sie na środek trybuny lub stoją na koronie sektora nad krzesełkami.
Za biletem stałem od 17.30 jakies 45 minut na trybunie byłem w sam raz na hymn
Sprzedaż szła sparwnie. Frekwencja ok
Odpowiedz cytując
JAR0
Senior Member

Od: 10.2007

Stary 13.03.2011, 21:14
Ja wczoraj byłem ok 14. Stałem może z pięć minut, i odziwo dostałem jeszcze bilecik na G4
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Jak? Gdzie? Kiedy?

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów