|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Nie dość, że donosiciel to i ironiczny "kibic" Wisły.
Ideii tematu emsiego "Kumatszym być...", który istniał tu swego czasu, oczywiście nie zrozumiałeś bo i po co ? Łatwiej przecież zaistnieć szyderą niźli rozumem. Zaistniałeś po raz enty - kondolencje. ![]()
Myślenie nie boli !
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Długości kolejki nie da się przewidzieć, sądząc po tym ile osób było na narożnikach na meczu z Ruchem wydaje mi się że te 2 - 1,5 h przed meczem jak przyjedziecie to spokojnie bilet kupicie. Jak pisze mic, trudno to przewidzieć.
EDIT: Manson33 nie dziw się mic-owi, to forum zeszło na psy, została garstka trzymających poziom, lenistwo a przede wszystkim głupota sporej liczby użytkowników przechodzi ludzkie pojęcie. Szkoda się rozpisywać ale jak np wchodzi klient na stronę informacyjną o Wiśle i pyta się na forum o której jest mecz do tego w temacie w ogóle nie związanym.... przykładów setki, szkoda klawiatury.
Ostatnio edytowane przez ja_ka_ : 11.03.2011 o godz. 16:06.
![]()
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
Debilnych pytan na forum coraz wiecej, brawo, coraz wiecej ludzi ma z w/w posmiewisko. Czekac tylko az padna pytania czy po wejsciu podejde do kasy 1 czy 8, czy bede miec bilet nr 213234 czy 3907423. PS. "Myslenie nie boli", sam powinienes poczytac swoj podpis. I to, co kto zrozumial wlasnie wychodzi. Nie spinaj tak dupska bo Ci kielbaska przez gardlo nie przejdzie na nastepnym meczu. Bez odbioru
Ostatnio edytowane przez mic : 11.03.2011 o godz. 16:05.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Niektóre pytanie faktycznie dobijają. Skąd mamy wiedzieć jaka będzie kolejka po bilety jutro przed samym meczem
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Jak kupisz karnet to ominiesz wszystkie kolejki Te na Jage Te na Lecha i te na Pejsy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Gdybym mieszkał w Krakowie to już dawno bym ten karnet miał ale mieszkając na Mazurach nie mam finansowych możliwości być na każdym meczu.
Ostatnio edytowane przez DJ Hazel : 11.03.2011 o godz. 17:15.
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
frekwencja jutro znowu nie powali, do wczorajszego wieczora karnetów i biletów sprzedano łacznie niespełna 13tysięcy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Fajnie w czwartek przed 14 byłem się zapytać czy są bilety na G powiedzieli mi że nie ma a w piątek pojawiła się informacja że zostało kilkadziesiąt biletów na G.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
W poprzednich sezonach również tak było, że nie wykorzystane bilety wracały do kas i były normalnie do kupienia,nawet przed meczem - poinformowano Cię wczoraj, że już nie ma, bo sami zapewne nie wiedzieli, czy otrzymają jakieś zwroty. Ja nawet nie wiedziałem, że są na G i tak zapytałem się w kasie, uzyskałem odpowiedź, że są i można je zakupić. Kupowałem po 16. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
to malo dzis i jutro przed meczem napewno pojdzie jescze ze 3 tysiaki i bedzie blisko do kompletu najgorzej nie jest. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
DOkładnie jest niezle
Sporo osób czeka z pewnocią na kupno tuż przed meczem czy dzisiaj, a dzisiejszy wynik Śląska z Legia może jeszcze zwiększyć frekwencje 16 tys. bedzie bankowo, ja stawiam nawet bardziej koło 17 ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Ja np. myślałem ze na Ruchu będzie z ok. 15 lub 16 tys. Bo niby pierwszy mecz w tym roku w lidze na R22 i wgl. A skończyło się niecałymi 14 tys. Jak dla mnie podstawowe zadanie kibicowskie to jest to żeby na KAŻDYM meczu przy R22 sektor G był pełny ! To jest naprawdę ważne. Oczywiście, lepiej jest jak cały stadion jest pełny i śpiewa. Ale pełne G (w przyszłości D) to podstawa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
W przyszłości to będzie C. Patrząc na frekwencje dziś na Legii i wielkości miast stwierdzam że u nas jest nieźle ale może być dużo lepiej.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
PAC zgadza się ale trzeba również zwrócić uwagę że Legii otwarto w ostatniej chwili trybunę za bramką wiec też ich kibice nie byli pewnie że wejdą na mecz.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Mic ma rację, pytania są żenujące. Czytać temat ....a ! nawet tyle sie wam nie chce. ![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Masz rację ale pamiętam że w tamtej rundzie na niektórych meczach też nie mieli kompletów.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Do sprzedania wejściówka na sektor G ! Zainteresowani pisac na PW !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
A mozna taka wejsciowke sprzedać ? przepisują imię naziwsko i PESEL czy trzeba próboać wbijać na nazwisko sprzedającego ?
|
|
|
|
Banita
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Tak z ciekawości. Ile stało się w tej gigantycznej kolejce po bilety ? I tu wychodzi plus posiadania karnetu lub kupna biletu kilka dni przed meczem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Wszedłem, wyszedłem.
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja stałem 45 minut od 17.10
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Chwaliliście się na forum , że nie sprawdzają kto wchodzi na bilet, czy ma legitkę i dziś sprawdzali często na sektorze F. Nawet w środku trybuny jeszcze sprawdzają czy wchodzisz do odpowiedniego podsektora
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie rozumiem jednego, skoro wyrabia sie Karte Kibica, skoro łąduje sie na nia karnet, a kupujac karnet ulgowy trzeba pokazac jakas legitymacje - po cholere ochrona kaze pokazywac legitymacje przy wchodzeniu? Myslalem, ze Karta Kibica jest po to, zeby mozna bylo tylko ja wziac na mecz
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Ja kupiłem bilet ok. 16:30, nie było żadnych kolejek.
Dlatego zachęcam do przychodzenia na stadion wcześniej! To jest nasza mekka, to nasza wiara a stadion to nasz kościół, nasze miejsce spotkań ![]() ![]()
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
- 1906 poparcia ikon Wisły Kraków S.A. Arek Głowacki za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy Tomasz Frankowski za 253 występy / 156 bramek Paweł Brożek za 246/ 110 bramek Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jedno pytanie czy wiecie dla czego pusty jest sektor E25 lub E26 jest taki pusty pas nie było tam ani jednej osoby wyglada to tak jakby to były miejsca dla kogos zarezerwowane czy coś nie wiem o co to chodzi ale wyglada to słabo tali puste miejsca
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
Dlatego stoi puste bo osoby które mają bilety na miejsca najblizej narozników, od barierki do schodów wbijaja sie na środek trybuny lub stoją na koronie sektora nad krzesełkami. Za biletem stałem od 17.30 jakies 45 minut na trybunie byłem w sam raz na hymn ![]() Sprzedaż szła sparwnie. Frekwencja ok ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ja wczoraj byłem ok 14. Stałem może z pięć minut, i odziwo dostałem jeszcze bilecik na G4
|
|
|