|
Militaris
Od: 01.2006
Offline |
|
Tylko flash. Na necie już szukałem - nie znalazłem rozwiązania. ![]() ![]()
Pro Fide, Rege, Lege et WISŁA.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
A masz włączone przywracanie systemu? Wróć do zapisanaego punktu.
Pozdrawiam i dzięki za rady. ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Militaris
Offline |
|
|
Że też sam na to nie wpadłem.
Pomogło. Wielkie dzięki! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przywracanie systemu pomogło bo wróciłeś do starych wersji oprogramowania. Spróbuj instalowć powoli poszczególne elementy i zobacz kiedy komp się zacznie wywalać
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 05.03.2011 o godz. 16:20.
|
|
|
|
Militaris
Offline |
|
Wszystko było ok, dopóki nie zainstalowałem aktualizacji Flasha. Więc jeszcze raz przywróciłem system. Tym razem nic nie aktualizowałem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Się cieszę
![]() Musisz mieć jakiś konflikt albo w rejestrze, albo z jakimś programem już zainstalowanym. Tą aktualizację flasha robisz automatycznie czy sam ściągasz? Może spróbuj z jakiejś innej strony ewentualnie wyłącz antywirusa na czas instalacji aktualizacji. Albo najprościej zostaw ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Witam
Potrzebuję sterownika do klawisza FN do Toshiba Satellite L655.Mam też problem z sprawdzniem pisowani brak Języka Polskiego nie mogę zainstalować słowników.Próbowałem odsintalować/wyczyścić rejestr/zainstalować na nowo lecz to nic nie daje... ![]()
Piggy oddaj hajs
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
sprzedam pamiec: OCZ 4GB (2x2GB) 1333MHz CL7 Platinium AMD 1,65V [OCZ3P1333LVAM4GK] - cena 200 pln
pamiec jest nowa dzisiaj przyszla z esc.pl dane:
kupilem inna pamiec (bo musialem miec dzialajcego kompa) a ta odeslalem na gwarancje, zeby zwrocili mi kase. oczywiscie nie zwrocili, tylko wymienili pamiec na nowa. chetnych zapraszam na PM. cena nie podlega negocjacji. mozliwosc odbioru np. przed meczem albo w tyg. gdzies w Krakowie.
Ostatnio edytowane przez Coglin : 09.03.2011 o godz. 16:23.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Voyage! Voyage!
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Jakie laptopy polecacie tak do 2200-2300zł?
Szukam czegoś do codziennego, domowego użytku. Przekątna ekranu 15.6 albo 17.3 cala. Chodzi mi oczywiście o konkretne modele, a nie o same marki ![]() ![]()
RÓWNIK ZA WISŁĄ!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skoro temat komputerowy - konkurs z dużą liczbą niezłych nagród: http://twojepc.pl/konkurs.php?id=26
Można wygrać monitory, karty graficzne, klawiatury, myszki, pendrive, czapki bejsbolówki, dysk SSD, router, czytnik e-książek, niezły zestaw głośników, odtwarzacz Ariva HDplayer 200A i inne... |
|
|
|
Banita
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Chłopaki jak ustawie w BIOS "CPU FAN Fail warning" "enabled" i uruchomie ponownie to piszczy cały czas z tego bzykacza..co to oznacza ?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A w ogóle się kręci wiatrak?
Ostatnio edytowane przez crazykaro : 12.03.2011 o godz. 11:41.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Jak mial 111 i Ci sie wylacza juz sam, to nie czekaj i bierz kompa i do serwisu, ew jezeli jestes w temacie to sam dokup wiatrak na procesor i sobie go podepnij
ed: jezeli przeczyszczenie pomoglo i juz sie tak nie grzeje i nie piszczy, to tez radze wymiane, jezeli czysciles 'na dotyk' to mogles uszkodzic lozyska i wczesniej czy pozniej znowu padnie
Ostatnio edytowane przez mic : 12.03.2011 o godz. 11:44.
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
witam
ile to bedzie gdzies warte na sprzedaż? sprzęt ma około dwa lata intel(R) celerona D CPU 440@ 2.00 GHz 512 MB ram i 120 HDD karta sieciowa zintegrowana Raltek RTL dzwiękował tez Raltek HD Audio graficzna Nivida Geforce 8600 GTS 512MB pozdro |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
W sumie może 250 zł. Najdroższa z tego będzie karta graficzna. Zależy też czy całość czy na części. Całosciowo będzie tańszy bo ciężej go będzie sprzedać
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
hmm to lepiej na czesci szybciej zejdzie.
móglbyś wycenić konkretne podzespoly? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Procesor ok 30 zł Karta graficzna ok 90 zł Reszta podzespołów zalezna od dokładnych parametrów. Na początek można próbowac sprzedać kompa w całości z ceną minimalną bo jest mniej zabawy ze wszystkim. Tylko jesli będziesz podawał zawartość to trzeba to zrobić bardziej szczegółowo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
To nie jest mój komp, koleżanka poprosiła mnie o wycene jej sprzetu, ale zapytam się o reszte.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Pytanie: kto z Was korzysta z najnowszej mozilli? Chodzi mi o wersję 4. W dolnej cześci ekranu, po aktualizacji, nie ma paska postępu, informującego o łądowaniu strony oraz kłódki, która widniała przy połączeniach szyfrowanych (np. gdy logujemy się do banku).
Czy da się to jakoś przywrócić, tak by wiedzieć, że logowanie jest bezpieczne i szyfrowanie? Da się to gdzieś zmienić w widoku? ![]()
"Kradzione szczęścia nie daje..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
Co do szyfrowania to jest teraz ono wyświetlane przy samym adresie po lewej stronie. Przy połączeniu szyfrowanym wyświetla się zielony pasek który po kliknięciu pokazuje informacje o stronie i tzw. kłódkę. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Mam do Was takie pytanie. Miga mi ekran w kompie stacjonarnym( tzn pojawia sie czarny ekran po czym znowu przywraca sie do normalnej postaci i tak potrafi kilkanaście razy w ciągu minuty !! ), żadna najprostsza gra nie idzie, strasznie go zamula i zawiesza sie strasznei często. Co może być przyczyną
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Antywirus jakiś jest?
Może czas na formata? ![]() ![]()
Hristov:
" Nie chciałem iść do Cracovii, chciałem grać dla wielkiego klubu, takiego jak Wisła "
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
format był był... i to nie jeden od czasu jak tak sie dzieje..
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
może karta graficzna Ci się przepala i zaczyna tracić kontakt z monitorem że tak powiem, albo właśnie coś z monitorem.? ja bym tutaj szukał problemu
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|