|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
@gris dzięki
Dzwoniłem i faktycznie trzeba mieć kartę kibica, już nie mogę kupić normalnego biletu na mój PESEL... Bez sensu, mieszkam po drugiej stronie miasta i teraz kumpel, który mieszka bliżej nie będzie mi mógł kupić biletu. Trzeba będzie ze znajomymi w podobnej sytuacji robić konferencje kto kiedy ma czas żeby się zgrać o tej samej porze pod stadionem... dramat. Mam nadzieję, że chociaż sprzedaż biletów przez internet ktoś z głową rozwiąże. Chociaż i tak wątpię, zeby przewidziano sytuacje gdy grupka znajomych chce kupić bilety obok siebie - na różne karty kibica lub w "mieszanym" towarzystwie (niektórzy bez kart kibica). Nie zachęca taka sytuacja, żebym namawiał kumpli do wyrobienia karty bo póki co to ja wyszedłem na frajera :/ ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
kolejki na sektor G nie ma ale na E już stoi się przynajmniej 20 min.
![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
To znaczy że bez wyrobionej karty kibica mogę kupić bilet, czy nie ma takiej możliwości?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Możesz spokojnie kupić bilet bez KK
ktoś kiedyś tutaj pisał że wyrobił sobie kartę ale jej zapomniał przy kupnie i mu nie sprzedali. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
mi na mecz z ruchem nie chcieli sprzedać jak powiedziałem że zapomniałem KK..
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
czy ktos moze sie orientuje kiedy bedzie mozliwosc kupna biletu on-line?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kolega pytał czy bez wyrobionej karty kupi bilet a nie że zapomniał.
![]()
Dumny po zwycięstwie
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Poinformują na oficjalnej stronie jak to wszystko ruszy. Póki co to podejrzewam, że oni (ludzie odpowiedzialni za to) sami nie wiedzą kiedy to będzie funkcjonowało.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
osobiście liczę, że na Jagę (2 kwietnia) będzie otwarty cały stadion i system sprzedaży w internecie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
To mysle ze osobiscie sie przejedziesz na tym mysleniu ;] sprzedarz w internecie moze juz byc ale stadion to raczej nie ;]
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2009
Offline |
|
|
Kupował ktoś wieczorem dziś bilety ? Jak tam sprzedaż? Pytał się ktoś ile mniej więcej zostało ?
Osobiście bilet mam, a pytam czysto z ciekawości. ![]() ![]() Wybór Był Prosty - Wiara w Jednego Boga, Krakowska Wisła To Naszego Życia Droga! |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Nie ma szans na pełne otwarcie w tym terminie. Odbiór techniczny nie trwa 2 dni.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
A jak idzie akcja "zabierz znajomego na mecz" ja ze znajomkiem wczoraj ściągneliśmy ze sobą 3 osoby na G, a trzy następne oddelegowaliśmy na E
(chyba dobrze zrobiłem skoro to typowe pikniki). A co do akcji to tak trochę cicho o niej, może klub powinien zrobić akcję promocyjną w takim stylu? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Dzis o 12 na sektor G byla tylko koncowka biletow
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Witam, jako ze nie mieszkam w Krakowie tylko jutro bede kupowac bilet jak przyjade rano do Krk to czy kots moze mi powiedziec jesli wie czy sa jeszcze bilety na sektory D lub F?
Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
najlepiej zadzwoń do strefy kibica i się zapytaj --> 12 6239595
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Wg mnie nie będziesz miał większych problemów z zakupem, przyjedź trochę wcześniej żeby nie stać w kolejce.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Info z oficjalnej. Końcówka na G.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...y_na_sektor_g/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Dzieki koledzy za info, bede przed 10 wiec licze ze sie uda.
Pozdrawiam ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tak sory ze pytam ale ile trzeba czekać na bilet jutro tak jak około 16
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Panowie kupiłbym jutro bilet przed meczem chociaż na narożnik ?Mógłbym poprosić kumpla żeby prędzej mi załatwił no ale mam KK a bez tego on mi nie pomoże a w sytuacji że mieszkam 600 km od Krakowa to trochę problem...
![]()
"Wierność Jest Istotą Naszego Honoru..."
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
tzn.jutro będe w Krakowie o godzinie 15.30 i chce kupiuć bilet i Mam pytania:Ile bede musiał czekać w kolejce mniej wiecej i czy kupie bilet na mecz czy będą wyprzedane?
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
mic jakbyś mieszkał 300km od Krakowa to tez bys sie pytał
|
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
Ok, w inny sposob. Skad ktos moze wiedziec jakie beda kolejki, ile to zajmie itd ? Napewno bedzie trzeba swoje odstac, ale ile (nawet mniej wiecej) nikt nie jest w stanie Ci powiedziec.
A bilety powinny byc ps. czasem na mecz jade nawet sporo ponad 300...
Ostatnio edytowane przez mic : 11.03.2011 o godz. 16:02.
|
|
|