|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Byłem ostatnio na meczu TSP i żeby mieć bilet na mecz z Wisłą, to trzeba kupić razem z biletem na Nieciecze o ile dobrze to przeczytałem.
|
|
|
|
Banita
Od: 02.2011
Offline |
|
|
dokładnie tak
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A nie będą później prowadzili osobnej sprzedaży? Szczerze mówiąc, mieszkam w Bielsku i chętnie bym sie wybrała na ten mecz, ale nie widzę sensu kupowania tego biletu w pakiecie, skoro i tak na mecz TSP - Nieciecza się nie wybiorę...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Ustalone zostały zasady sprzedaży biletów na mecz Pucharu Polski z Wisłą Kraków, który odbędzie się w Bielsku-Białej 16. marca.
D7 marca rozpocznie się sprzedaż biletów w Pakiecie Małopolskim – bilet na mecz z Wisłą będzie dostępny tylko razem z biletem na spotkanie z Bruk-Betem Termaliką Nieciecza (pakiet w cenie biletu na mecz II kategorii plus biletu na mecz w Wisłą). Ceny biletów na mecz Pucharu Polski z Wisłą:
Ts Podbeskidzie vs Wisła Kraków ZAPOWIEDZ 1/4 Pucharu Polski 16.03.2011 Bielsko Biała http://www.youtube.com/watch?v=YG4sdNSr6Ok
Ostatnio edytowane przez pabloo : 07.03.2011 o godz. 09:01.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Nie ma już biletów na mecz Podbeskidzie-Wisła
http://sport.interia.pl/wiadomosci-d...z-brak,1607188 ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
a nie mozesz sprzedac pozniej tego biletu ?
![]()
.....
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Tak potwierdzam dzisiaj ostatnie zostały wyprzedane
http://ts.podbeskidzie.pl/a1025/bile...le-wysprzedane pozostaje tylko perspektywa oglądania z po za stadionu dla tych którzy biletów nie zakupili a wyglada to tak http://www.youtube.com/watch?v=uf380UXjyRU |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() ![]()
STELLA BIANCA FOREVER - SOCIOS WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
no cóż... trzeba będzie stać za siatką... ale co tam, będziemy tam gdzie nasza Wisełka gra
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Widok jest bardzo dobry, tylko jest ograniczona ilość takich "miejsc". Do tego dochodzą lokalni fanatycy zza płotu, których nie brakuje
![]() |
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieje, że jutro nie zakończymy swojej przygody w PP i pokonamy Podbeskidzie przynajmniej 2:1 i awansujemy dalej
![]() ![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Jutro na pewno nie zakończymy, bo mecz jest w środę
Liczę, że nasi piłkarze dadzą z siebie wszystko i udowodnią wszystkim i sobie, że ten puchar nam się należy |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
na mln % jutro nie zakończymy przygody w PP, moge się założyć z Tobą o wszystko
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
A ja liczę na dogrywkę i Karne bo my w Bielsku jeszcze nigdy nie mieliśmy Karnych
![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Czy ktoś z Wisły wybiera sie do Bielska. Zapraszamy !!;D Widok od strony ul.Rychlińskiego jest bardzo dobry i miejsca jest na 300 osób wieć tylko bilet na PKP i zapraszamy do Bielska. Przynajmniej będzie jeszcze lepsza atmosfera .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
no tylko iwyłącznie zwyciestwo nie moze byc inacze
nie mpowei ze musem jest zdobycuie tego pucharu ale jednak ujma byloby przegrac z podbeskidziem chociaz to niezla druzyna i pewno lepsza od koncowki naszej EKSTRAklapy ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
dla mnie w składzie powinni się znalezc Garguła Żurawski Łobodziński tylko niech trener da im do zrozumienia że od tego meczy zależy dalsze "być" w zespole.Jak nie będą biegać i grać na 100 % procent to w letnim okienku powiedzmy im papa
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Pokazali w pierwszym meczu na co ich stać...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Trzeba w Bielsku bramki strzelać. Za Jirsaka wstawiłbym Meliksona, a tuż za Genkovem dałbym Riosa.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Tutaj nie ma miejsca na eksperymenty. Jeśli chcemy zdobyć w tym sezonie podwójną koronę, to musimy wystawić jak najsilniejszy skład. Poza tym myślę, że chłopaki nabrali trochę pokory po blamażu w pierwszym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie ma co cudować ze składem. Powinniśmy posłać do boju najlepsze co mamy. Musimy odrabiać straty. Łobo, Garguła i Żuraw zagrali w pierwszym spotkaniu i szczerze powiedziawszy nie pokazali niczego, co mogłoby skłonić trenera do wystawienia ich w pierwszym składzie.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Nie dostałem odpowiedzi Wybiera się ktoś z wisły do Bielska . Zapraszamy Podbeskidzie wyżej dokładnioej opisałem !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jak już coś to nie z Wisły, a z Krakowa
Wątpię, żeby jakaś większa ekipa jechała do Bielska tylko po to, by postać pod stadionem, bo raczej chodniki, za barierkami z których będzie coś widać będą baaaaardzo zatłoczone. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
za Genkowa wystawiłbym do ataku Riosa, albo sie sprawdzi albo.....Za Jirsaka zdecydowanie Siwakow,Białorusin to walczeny zawodnik i chyba lepiej dałby sobie rade.
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Miło byłoby zobaczyć jakąs ekpię z Krakowa ! Daleko nie macie górnik był widzew był może i wy zawitacie
A widok jest bardzo dobry ! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Ja uparcie liczę na to, że Genkov w końcu się przełamie, nie jestem zwolennikiem na dzień dzisiejszy jakichkolwiek eksperymentów tak jak w pierwszym meczu typu Żurawski, Garguła czy Jaliens na boku obrony.
Popisaliśmy się w pierwszym meczu, więc teraz trzeba się skupić tylko i wyłącznie na środowym meczu. Trzeba wystawić to co mamy najlepszego w tym momencie i walczyć do końca. Bez eksperymentów - powtórzę raz jeszcze, bo źle się to skończy. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Ja jednak uważam że to będzie kopanina dlatego nie powinno się oszczędzić kluczowych zawodników i przetestować ostatecznie naszą ławkę rezerwową.
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|