The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.03.2011, 12:22
Cytat:
Genkov nie oddał jeszcze strzału na bramkę w polskiej lidze, a Jaliens momentami wygląda jak Kowalski. Sivakov szału nie robi. Jedynie bramkarz i Melikson to póki co realne wzmocnienia. Jakby nie fart Małeckiego do strzelania bramek, to spokojnie mielibyśmy kilka punktów mniej w tym momencie.
Genkov wykonuje dobrą robotę ? My kibice nie pamiętamy już, co oznacza dobry napastnik i dlatego nie dziwmy się, że niektórym do dobrej gry wystarczy bieganie za piłką. Taka jest prawda, ze Bulgar sobie biega, walczy i nic z tego nie ma. Ja też chętnie mogę sobie pobiegać za piłką, czasami sklepię z kimś i fanfary dla mnie
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 07.03.2011, 12:28
westersyl napisał(a):Wyświetl post
Nie dawno pisałeś że Melikson jest słaby bo nie gra w reprezentacji. Pisałeś że Melikson to dno także słuchają ciebie można w zimie chodzić w sandałach.
Ja wiem że dla niektórych jak ktoś hat-tricka nie strzeli to jest słaby. Taki urok tego forum. Gdyby Malecki czy Maor precyzyjniej dograli piłke Genkovovi to większość by się Genkovem zachwycała. A Genkov spokojnie jeszcze strzeli swoje w tym sezonie jestem o to spokojny.
Człowieku nie insynuuj tutaj żadnych rzeczy, bo wyraźnie pisałem żeby z oceną piłkarzy poczekać do oglądnięcia jakichś oficjalnych zawodów. Więc nie wiem o co się plujesz i co Cię boli.

Może i swoje strzeli, ale póki co nie dochodzi w ogóle do sytuacji i takie są fakty.
Odpowiedz cytując
anthony09
Senior Member

Od: 04.2009

Stary 07.03.2011, 12:36
Odpowiedz na to dlaczego Genkov nie strzela jest prosta: nie jest przygotowany na 100% do gry na takim poziomie. Walczyć, walczy ale sprint w jego przypadku jest mizerny, miał już prawie kilka sytuacji bramkowych lecz przy każdej brakowało tych 5m. przewagi nad obrońcą, tego co miał właśnie Brożek.
Kiedyś w Wiśle grali reprezentanci Polski, kiedyś Reprezentacja Polski opierała się na zawodnikach Wisły, a teraz ? Teraz nastały czasy, że Reprezentacja opiera się na cudzoziemcach, a Wisła na piątym sorcie europejskim ...
-
1906 poparcia ikon Wisły Kraków
S.A.
Arek Głowacki
za 10 lat wspaniałych występów, z czego za 299 występy
Tomasz Frankowski
za 253 występy / 156 bramek
Paweł Brożek za 246/ 110 bramek
Marcin Baszczyński za 9 lat na R22 i 334 występy
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 07.03.2011, 12:39
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Ni...wiadomosc.html
Smuda o Małeckim. smiech na sali ! w lidze + byl z nim wywiad i mowił zupełnie co innego, cały Franiu :/
Odpowiedz cytując
Zwierze
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 07.03.2011, 12:43
Donki napisał(a):Wyświetl post
http://sport.wp.pl/kat,1728,title,Ni...wiadomosc.html
Smuda o Małeckim. smiech na sali ! w lidze + byl z nim wywiad i mowił zupełnie co innego, cały Franiu :/
W lidze + Extra mówił, że go lubi i nawet jego żona go lubi...
MISTRZ, MISTRZ, WISŁA MISTRZ!!!!!!!
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 07.03.2011, 12:51
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Jaliens momentami wygląda jak Kowalski.
Ja tam nie widzę różnicy w aktualnej dyspozycji, poza tym, że o Jaliensie wiemy, że może grać dużo lepiej, a o Kowalskim, że raczej wyżej nie podskoczy.

Mam nadzieje, że Sobol z Wilkiem zgniotą tego Dżamalidze, bo aż boje się pomyśleć, co zrobi z Jailensem jak go zacznie kiwać. Najlepiej, żeby nawet nie zaczął
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
damian4892
Member

Od: 03.2010

Stary 07.03.2011, 12:56
ma ktoś link do ligi+ekstra z Małeckim?
Odpowiedz cytując
Luk_Biala_Gwiazda
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 07.03.2011, 12:56
skeba napisał(a):Wyświetl post
Genkov wykonuje dobrą robotę ? My kibice nie pamiętamy już, co oznacza dobry napastnik i dlatego nie dziwmy się, że niektórym do dobrej gry wystarczy bieganie za piłką. Taka jest prawda, ze Bulgar sobie biega, walczy i nic z tego nie ma. Ja też chętnie mogę sobie pobiegać za piłką, czasami sklepię z kimś i fanfary dla mnie
Obejrzyj druga bramke Jirsaka i zobacz, jaki w niej udzial mial Genkov. Oczywiscie kluczowy byl swietny strzal Czecha, ale nie mozna odejmowac tutaj roli Genkovowi, ktory zaabsorbowal uwage dwoch obroncow wyjsciem do glowki, po czym drugi obronca byl spozniony do Jirsaka.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 07.03.2011, 12:59
Luk_Biala_Gwiazda napisał(a):Wyświetl post
Obejrzyj druga bramke Jirsaka i zobacz, jaki w niej udzial mial Genkov. Oczywiscie kluczowy byl swietny strzal Czecha, ale nie mozna odejmowac tutaj roli Genkovowi, ktory zaabsorbowal uwage dwoch obroncow wyjsciem do glowki, po czym drugi obronca byl spozniony do Jirsaka.
Kluczowe to było podanie Bronowickiego
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.03.2011, 13:00
Ostro bredzisz.... Melikson jeśli chodzi o robienie gry to grał lepiej niż Małecki, Genkov wykonywał dobrą robotę, a Jaliens moim zdaniem gra przyzwoicie momentami dobrze lecz nadal wiem, że to nie wszystko na co go stać. Na pewno jest teraz naszym najlepszym obrońcą.

Nie rozumiem dlaczego wjeżdżasz na Basałaja, mu chodzi o to aby zawodnik był ambitny bo tylko w ten sposób może się rozwijać.
Patryk gra bardzo efektywnie bo jak do tej pory to w każdym meczu ma udział przy golach i o to chodzi.

Przypominam tylko że Jaliens miał dość dużą przerwę w grze bo ostanie miesiące spędził na ławie, z każdym meczem powinien grać lepiej i moim zdaniem tak jest. Przypominam jeszcze, że on przyszedł za darmo. Media też ostrą nagonkę na niego robią bo jak to reprezentant Holandii przecież błędów popełniać nie może...

A wymienianie zawodników w liczbie mnogiej nie wiem czemu ma służyć, dla mnie to chamstwo i nic więcej.
Wjeżdżam ostro bo widziałem tutaj pieśni pochwalne dla piłkarzy sprowadzonych jak jeszcze piłki nie kopnęli prosto.

Wjeżdżam bo widzę pisanie że się jeszcze rozegra, że ma potencjał jak zagrał w dwóch meczach i jak jest przy piłce to serce mocniej bije. Najlepszym obrońcą na te chwilę dla mnie jest Chavez. Nie gra bo plac ma sprowadzony przez trenera rodak, tyle w temacie.

Melikson robi grę a bramki strzela lub wypracowuje Małecki, taka jest między nimi różnica. O Meliksonie się pisze tylko dobrze o Małeckim koślawo.

Wjeżdżam na Basałaja bo 7 miesięcy jego rządów kończymy z jednym potencjalnym wzmocnieniem (Meliksonem), mega nieporozumieniami (Branco, Boukhari), zawodnikami ani na plus ani na minus typu Paljić i panami przy których postawie mocny znak zapytania Kew, Genkov. 7 miesięcy w których to nie znaleziono sponsora na koszulki, nie sprzedano więcej karnetów niż w okresach wcześniejszych, frekwencja jest mocno niepokojąca a jego chyba największą zasługą jest jak sam mówi że nie ma przekleństw na stadionie bo to uzgodnił z kibicami...
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.03.2011, 13:01
Oby Mały jak i Każdy Inny Wiślak rozwijał się, grał zawsze na swoim najwyższym poziomie który da nam seryjne MP, min. grupę LM i inne cuda i cementował, a nie kwasił atmosferę w drużynie. Wtedy niech gra u nas do 40, na chwałę Wisły. Chyba o to nam wszystkim- kibicom Wisły chodzi.
No i jeszcze w miarę godna reprezentacja klubu na codzień (jak chlanie to dyskretne i nie za często, zero akcji typu Nikola, Kali...)

Wjeżdżam na Basałaja bo 7 miesięcy jego rządów kończymy z jednym potencjalnym wzmocnieniem (Meliksonem), mega nieporozumieniami (Branco, Boukhari), zawodnikami ani na plus ani na minus typu Paljić i panami przy których postawie mocny znak zapytania Kew, Genkov. 7 miesięcy w których to nie znaleziono sponsora na koszulki, nie sprzedano więcej karnetów niż w okresach wcześniejszych, frekwencja jest mocno niepokojąca a jego chyba największą zasługą jest jak sam mówi że nie ma przekleństw na stadionie bo to uzgodnił z kibicami...[/QUOTE]

Jeszcze Pareiko jest lepszy niż poprzednik moim zdaniem. Obyśmy choć na 1,5 roku mieli tu spokój.
Do tego co napisałeś dodam graczy, którzy nie wiem po co tu są - Bunoza, Cikos no i Rios. B&C - grajki na poziomie może ZL albo Widzewa i tak już zostanie. Rios... to ile trzeba za niego dopłacić?
Co do reszty trzeba się z Tobą zgodzić. Sprawy z bazą treningową też chyba jak dotąd niezbyt...
Ostatnio edytowane przez arti : 07.03.2011 o godz. 13:08.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 07.03.2011, 13:02
anthony09 napisał(a):Wyświetl post
Odpowiedz na to dlaczego Genkov nie strzela jest prosta: nie jest przygotowany na 100% do gry na takim poziomie. Walczyć, walczy ale sprint w jego przypadku jest mizerny, miał już prawie kilka sytuacji bramkowych lecz przy każdej brakowało tych 5m. przewagi nad obrońcą, tego co miał właśnie Brożek.
Zgadzam się z tym co napisałeś, dodam jeszcze że bardzo często dogrania kolegów były zbyt mało precyzyjne bo Genkov był niejednokrotnie bardzo dobrze ustawiony.

Kwestia biegania, jest to bardzo ważna o ile nie najważniejsze jeśli chodzi o napastnika, możesz być surowy technicznie, możesz być wolny ale jak już wiesz jak poruszać się po boisku to jesteś w domu.

Genkov i Jaliens to bardzo dobre transfery jak na nasze warunki. Kwesta jest tego, że łykacie za dużo tego co mówią komentatorzy.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 07.03.2011 o godz. 13:11.
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 07.03.2011, 13:20
arti napisał(a):Wyświetl post

Jeszcze Pareiko jest lepszy niż poprzednik moim zdaniem. Obyśmy choć na 1,5 roku mieli tu spokój.
O tak o nim zapomniałem, a jest to wzmocnie tak jak i nie przedłużanie kontraktu z Pawełkiem. Moja wina.

I jeszcze słowo o Čikoš'u i Bunozie w porównaniu do Kew. Oni są młodzi, Čikoš jest na razie tylko wypożyczony, więc jeszcze jakąś nadzieję można z nimi wiązać.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
rabi86
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2006

Stary 07.03.2011, 13:27
Zgadzam się z tym co napisałeś, dodam jeszcze że bardzo często dogrania kolegów były zbyt mało precyzyjne bo Genkov był niejednokrotnie bardzo dobrze ustawiony.

Kwestia biegania, jest to bardzo ważna o ile nie najważniejsze jeśli chodzi o napastnika, możesz być surowy technicznie, możesz być wolny ale jak już wiesz jak poruszać się po boisku to jesteś w domu.

Genkov i Jaliens to bardzo dobre transfery jak na nasze warunki. Kwesta jest tego, że łykacie za dużo tego co mówią komentatorzy.
Co do Genkova pełna zgoda, też widzę przebłyski w jego grze i na pewno nie jest tak słaby jak go już w mediach zaczynają opisywać. Czasem partnerzy go nie zauważają jak np. Mały w ostatnim meczu.

Martwi mnie za to postawa Jaliensa i jego błędy, nie tyle wynikające z braku zgrania z partnerami co indywidualnych braków. Głównie chodzi tutaj o niepewność w grze jeden na jeden, częste podania piłki do przeciwnika. Więcej spodziewałem się po zawodniku z ligi holenderskiej. Wprawdzie to dopiero kilka meczów więc na końcowe oceny mamy jeszcze dużo czasu.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 07.03.2011, 14:06
MatMario napisał(a):Wyświetl post
O tak o nim zapomniałem, a jest to wzmocnie tak jak i nie przedłużanie kontraktu z Pawełkiem. Moja wina.

I jeszcze słowo o Čikoš'u i Bunozie w porównaniu do Kew. Oni są młodzi, Čikoš jest na razie tylko wypożyczony, więc jeszcze jakąś nadzieję można z nimi wiązać.
Są młodzi, ale już nie tacy bardzo młodzi.
Żaden ze mnie fizjolog, ale jak patrzę na nich obu - budowa, jak się poruszają itp. to Cikosa bym widział w biegach średniodystansowych, a Bunozę może grającego w kosza... nie w piłę. Może tu jest problem którego nie przeskoczą... coraz trudniej mi uwierzyć w to, że stać ich na więcej niż przeciętność i jakiś fajny mecz przez przypadek od czasu do czasu.
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 07.03.2011, 14:08
tak dla rozluźnienia:

Bunoza i Boukhari bujają się po Bonarce i obczajają dupeczki ;]
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 07.03.2011, 14:08
krkgiba napisał(a):Wyświetl post
tak dla rozluźnienia:

Bunoza i Boukhari bujają się po Bonarce i obczajają dupeczki ;]
Mam nadzieje, że dupeczki tylko dziewczyn
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.03.2011, 14:12
Genkova w C+ juz rozpracowali, większosc bramek strzelał grają w parze z innym napastnikiem.
Do tego jak wczesniej mowil trener jest to pilkarz do gry kombinacyjnej, a taka gra nie jest grą na dobieg.

No i najwazniejsze co Mały wczoraj powiedział :Genkov przez 2 miesiace w pilke nie gral, wiec moze dlatego tak srednio wygląda.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
Ar222
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 07.03.2011, 14:14
Oni to niech lepiej dodatkowe treningi po godzinach obczajają. Najpierw obiad, potem deser!

Tylko jeden klub kocham aż po grób!
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 07.03.2011, 14:46
Ale gadanie. Przywołujecie oceny ludzi,którzy są w jakimś skansenie taktyczno - sportowym. Genkov się rozegra to jasne,tak samo jak to,że na początku będzie mu szło średnio. Jego sprzymierzeńcem jest czas to nie ulega wątpliwości. Dobrze się zastawia, wie gdzie i jak podać,wygrywa pojedynki z wyższymi od siebie. Będą z niego ludzie jestem o tym przekonany. Bardziej mnie ciekawi dyspozycja Marokańczyka.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
krkgiba
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2008

Stary 07.03.2011, 14:46
Donki napisał(a):Wyświetl post
Mam nadzieje, że dupeczki tylko dziewczyn
zdecydowanie, kilka zrobiło sobie z nimi zdjęcia

pogadałem z nimi chwilę - Boukhari to niesamowity jajcarz, żartuje na każdym kroku, Bunoza próbuje mu dorównać.
Odpowiedz cytując
polska.mysl.szkoleniowa
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 07.03.2011, 15:04
szprotson napisał(a):Wyświetl post
Genkova w C+ juz rozpracowali, większosc bramek strzelał grają w parze z innym napastnikiem.
Do tego jak wczesniej mowil trener jest to pilkarz do gry kombinacyjnej, a taka gra nie jest grą na dobieg.

No i najwazniejsze co Mały wczoraj powiedział :Genkov przez 2 miesiace w pilke nie gral, wiec moze dlatego tak srednio wygląda.
To, co oni nie wiedzieli kogo sprowadzają? Maaskant gra jednym napastnikiem, a prezes i dyrektor kupują mu takiego, co lubi grać we dwóch. Maaskant nie ma żadnego napastnika, a prezes i dyrektor kupują mu takiego, co kwartał będzie dochodził do formy.

No ludzie, to są jakieś jaja.

A i tak jest chyba lepiej, niż było. Pareiko na wielki plus. Zajebiście się z niego cieszę, wygląda na to, że mamy wreszcie bramkarza z prawdziwego zdarzenia, a nie strach na wróble. Jak na razie to jest to nasz najlepszy transfer od czasu Marcelo.
Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 07.03.2011, 15:09
Bez zgody Maskaanta go nie sprowadzili.
A to że transfer raz wypali a raz nie jest czymś normalnym
Odpowiedz cytując
jurek4312
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 07.03.2011, 15:10. ..
Siemanko mam prośbę jakby ktoś mógł zamieścić powtórkę Ligi+Extra z wczoraj (06.03.11). Ponieważ gościem był Mały
Odpowiedz cytując
szprotson
Socios Wisła Kraków

Od: 06.2005

Stary 07.03.2011, 15:24
aNouc napisał(a):Wyświetl post
Bez zgody Maskaanta go nie sprowadzili.
A to że transfer raz wypali a raz nie jest czymś normalnym
spokojnie

Nie czas by Genkova oceniac jako niewypał czy wypał.
Ja wiem ze dupa boli jak Hubnik strzela, Dzalamidze strzela czy nawet Ślusarski strzela a Nasz nowy napastnik nie miał celnego strzału na bramkę i 2 wygrane główki,ale licze ze w trakcie rundy jak rozegra wiecej minut pozna lige,bedzie dobrze.

Szkoda tylko ze na ten moment sprawa wygląda tak, ze kupiliśmy napastnika, ale nie jest to typowy snajper którego każdy by chciał. No i jeszcze to,ze nie ma kto za niego wchodzić.

E: skeba :Hubnik wszedł z marszu a Genkov 2 miesiace nie grał w piłke. Ja widze różnice.
Ostatnio edytowane przez szprotson : 07.03.2011 o godz. 15:43.
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno

Odpowiedz cytując
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 07.03.2011, 15:39
Cytat:
Nie czas by Genkova oceniac jako niewypał czy wypał.
Wiesz, Hubnik zagrał z marszu z Widzewem strzelil 2 bramki, z Cracovia 1, no i z Polonia, bo 90% to jego zasluga, koleś wszedł bez zgrania, a Genkov juz pare ladnych sparingow gral z Wisla i nic nie ustrzelil. To daje do zrozumienia, gdyby był rasowym strzelcem to by coś władował...

Moze grajmy systemem 1-4-6 bez napastników
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 07.03.2011, 17:19
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Człowieku nie insynuuj tutaj żadnych rzeczy, bo wyraźnie pisałem żeby z oceną piłkarzy poczekać do oglądnięcia jakichś oficjalnych zawodów. Więc nie wiem o co się plujesz i co Cię boli.

Może i swoje strzeli, ale póki co nie dochodzi w ogóle do sytuacji i takie są fakty.
Więc czekajmy. Po co się plujesz już teraz ?
..
Odpowiedz cytując
sayek89
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 07.03.2011, 18:19
Można tu gdybać, ale co jeśli Genkov grał by z drugim napastnikiem w jednej linii, czy po prostu w systemie 4-4-2.
W poprzednim klubie właśnie grał w takim systemie i strzelił te 11 bramek. Jeszcze nie pora aby go rozliczać na prawdę, dajcie mu w spokoju grać.
Odpowiedz cytując
Ogryzek
Senior Member

Od: 03.2004
Skąd: Pod koniec VIII wieku powstało państwo Wiślan. Stolicą Wiślan jest Kraków

Stary 07.03.2011, 18:29
sayek89 napisał(a):Wyświetl post
Można tu gdybać, ale co jeśli Genkov grał by z drugim napastnikiem w jednej linii, czy po prostu w systemie 4-4-2.
W poprzednim klubie właśnie grał w takim systemie i strzelił te 11 bramek. Jeszcze nie pora aby go rozliczać na prawdę, dajcie mu w spokoju grać.
A ktoś mu tu nogę podkłada?

Są piłkarze którzy mają "wejście smoka" jak Dzalamidze czy Hubnik i tacy jak Genkov. Z czasem Genkov może grać lepiej ale nie musi. Na ten wg mnie moment wygląda bardzo słabo fizycznie. Nie jest szybszy od wiekowego Żurawskiego. Jedyna jego przewaga nad bezproduktywnym Żurawskim to siła fizyczna. Powalczy w powietrzu, przytrzyma piłkę.... jak Zahorski w Górniku Zabrze. Na razie gra jak Zahorski. Ale jak odbuduje się fizycznie, co mam nadzieje nastąpi szybko, to może być drugim Kuźbą. Na to liczę. Natomiast nie mam wątpliwości że najwcześniej zacznie coś grać po najbliższej przerwie na reprezentację, czyli za miesiąc w meczu z Jagiellonią. Nie sądzę żeby wcześniej poprawił się wystarczająco fizycznie, choć gola zawsze może strzelić
„Pierwotnie polską barwą narodową był »karmazyn« uważany w średniowieczu za najszlachetniejszy z kolorów. Wykorzystywany był on jako symbol dostojeństwa i bogactwa. Z uwagi na cenę barwnika potrzebnego do uzyskania tego koloru mało kto mógł sobie na niego pozwolić...
Odpowiedz cytując
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 07.03.2011, 18:44
skeba napisał(a):Wyświetl post
Wiesz, Hubnik zagrał z marszu z Widzewem strzelil 2 bramki, z Cracovia 1, no i z Polonia, bo 90% to jego zasluga.
Nie chce pisać nie na temat, ale akurat w sytuacji w Polonią Hubnik koncertowo spieprzył sam na sam, miał szczęście że Sadlok był w pobliżu. Nic nie mam do Hubnika, ale nie zmieniajcie faktów
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów