|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na: | |||
| Platforma Obywatelska |
|
68 | 10,66% |
| Prawo i Sprawiedliwość |
|
159 | 24,92% |
| Twój Ruch |
|
9 | 1,41% |
| Polskie Stronnictwo Ludowe |
|
6 | 0,94% |
| Sojusz Lewicy Demokratycznej |
|
17 | 2,66% |
| Solidarna Polska |
|
4 | 0,63% |
| Polska Razem |
|
37 | 5,80% |
| Kongres Nowej Prawicy |
|
165 | 25,86% |
| Ruch Narodowy |
|
97 | 15,20% |
| Dziękuje nie głosuje! |
|
76 | 11,91% |
| Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
||
Na bardzo prostej - dużo ludzi którzy danego dnia nie mogą zagłosować, bo gdzieś sobie wyjechali, poszli do pracy czy na uczelnię, drugiego dnia spokojnie mogłoby sobie pójść do urny. Pięknie piszesz o dniu wolnym od pracy ale w taki dzień i tak mnóstwo ludzi pracować musi (nie ma wyboru). A jak ktoś oleje pierwszy dzień, to oleje i drugi. murray napisał(a):
![]() A do porównujących nasz kraj do Białorusi to naprawdę brak mi jakiejkolwiek sensownej dla was riposty, choć takie wypowiedzi mnie nie dziwią, wszak popieracie tu na forum partię lubującą się w wszelakich spiskowych teoriach. ![]()
everybody on earth wanna rap
|
||
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A co w tym dziwnego? W prezydenckich oddałem nieważny głos, tak samo uczyniło sporo osób które znam. W samorządowych wyborach tego typu akcje są jeszcze bardziej nasilone, bo tak wyraża się niezadowolenie z działań polityków lokalnych. U mnie w Wołominie też była taka akcja w tym roku. Głosowali na Lady Gagę (dopisywali sobie pozycję na karcie).
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Czyli ludzie nie głosują tak jak chcą, tylko tak jak im to zasugerują w wymienionym przez ciebie kanale telewizyjnym, tak?
![]()
everybody on earth wanna rap
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
||
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Kto ma media ten ma władzę. Kto ma kasę ma władzę. Kto ma układy ma władzę.
Polityka dawno przestała być tym czym powinna. ![]() Kod:
W czasach powszechnego fałszu, mówienie prawdy jest rewolucyjnym aktem 9 października wywal Tuska do śmietnika !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
to niech mecze piłkarskie trwają nie 90 minut a 900 wtedy każdy zdąży ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Trzeba zrobić wszystko żeby poprawić frekwencję. 900 minut to może troche długo ale okrągło 500,
Ładnie by wtedy frekwencja wzrosła. Eksperci twierdzą ze o 50 % ![]() ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Drozd Ty moze sie lepiej nie wypowiadaj na temat zwiekszenia frekfencji na stadionie , bo jak wyczytalem twoje wypociny o tym jak to byloby wspaniale gdybysmy stali na jednym sektorze ramie w ramie z kibicami Legii na przyklad to zwariowalem!!!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Poza tym Prawo do głosowania jest czymś szczególnym - wartością - za którą "pare" osób zgineło. Ilość osób które rzeczywiście nie mogą iść na wybory po pracują jest znikoma i nie warta tych dodatkowych utrudnień i wydatków. A jak komuś sie nie chce , ma to w dupie i miałby wybrać sie do urny i zagłosować dla jaj to niech lepiej nie zdąży. Nie popadajmy w paranoje.Zwłaszcza gdy obowiązuje coś takiego jak cisza wyborcza ...
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Natomiast najlepsze na frekwencje będą ceny w sklepach i na rachunkach. A te oszołomy spod pałacu to większość która domaga się godnego upamiętnienia największej tragedii państwa Polskiego po wojnie. Zastanów się jakie głupoty gadasz. Albo pogadaj z kimś starszym bo nie chce mi się tłumaczyć.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.03.2011 o godz. 18:57.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2003
Offline |
|
pamiętam, za to dobrze,że wszystkie dotychczasowe samorządowe miały ten sam trend nieważnych dwudniowe to głupota z wielu względów, najważniejszy jest taki, ze kto chce to pojdzie,czy to będzie trwało godzinę czy tydzień ![]()
Ci kibice potrafią uczynić niesamowity kocioł rytmicznie uderzając nogami - informuje Wojciech Łobodziński, który grał na tym obiekcie z reprezentacją Polski.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
A Ty byłeś choć raz pod pałacem po 10 kwietnia, czy może czerpiesz te informacje tylko z zajawek w telewizji? Uwierz mi, że wrzucanie tego tłumu do jednego wora jest tak samo bezmyślne jak twierdzenie, że "obrońcy krzyża" naprawdę bronili krzyża, a towarzystwo z "Przekąsek Zakąsek" było wobec nich kulturalne. Tylko w pierwszych godzinach towarzystwo, które przyszło pod pałac miało moim zdaniem czyste intencje, a po pewnym czasie mogło być już więcej osób żądnych sensacji (studentów, uczniów i zwykłych przechodniów) niż tych co autentycznie przyszły oddać hołd ofiarom katastrofy stojąc w kolejce przez całą dobę. Także proszę bez uogólnień.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mój błąd, to nie były słowa dr Flisa ale wiele razy słyszałem tłumaczenie że prosty chłop nie wie jak krzyżyk postawić dlatego tyle nieważnych głosów w wyborach samorządowych, a to kretyńskie tłumaczenie.
Może dr Flis ma rację że chłopa nie obchodzi kto będzie w województwie i to wszystko tłumaczy, ale to nie znaczy że to jedyne wytłumaczenie takiej masy nieważnych głosów. Chyba ze są to faktycznie puste karty wrzucane do urn. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dało mi to również obraz jak wygląda sprawa ew. pomnika w tamtym miejscu. Bo jeżeli w Krakowie nikomu nie przeszkadza krzyż katyński to nikomu nie powinien przeszkadzać krzyż smoleński w Warszawie. Zapraszam pod Wawel, można się przekonać czy pasuje do układu urbanistycznego, bardziej historycznego niż ten z Krakowskiego Przedmieścia. Myślisz ze tych którzy chcą upamiętnić śmierć elity w służbie Polsce jest mniej? Uważasz, że tych którzy wizytę prezydenta w 70 rocznicę mordu katyńskiego nazywają "prywatną wycieczką" jest więcej? Prezydent i cała delegacja uważali obecność tam za obowiązek względem Polaków, tych Polaków którzy czują się Polakami, a nie wszyscy Polacy tacy są.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.03.2011 o godz. 21:21.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() 10 znaczków |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
True that.
Trzeba po prostu anihilować koryto... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Wydaje mi sie że nasz Słońce Peru już całkowicie sie pogubiło,widzi że rzadzenie go przerosło.Już nawet Nałęcz mówi że Sławomir Nowak byc może będzie nowym premierem po wyborach... o ile je wygrają w co wątpie
http://wiadomosci.onet.pl/tylko-w-on...wiadomosc.html Ta pionowa bruzda na czole Nałęcza przypomina mi żeński organ
Ostatnio edytowane przez AYALA : 06.03.2011 o godz. 21:54.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tylko że pierwszy plakat to rzeczywistość, a drugi to wymysły, dokładnie jak przez ostatnie pięć lat. Czas to wreszcie dostrzec.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 06.03.2011 o godz. 21:56.
![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
A wracajac do frekfencji na stadionie to klamiesz w zywe oczy koles... Sam napisales o wielkiej satysfakcji gdyby Wisla wygrywala z Legia na naszym sektorze, a obok Ciebie stalby jakis Warszawiak!!! Wiec nie obracaj kota ogonem jak twoj ulubieniec na scenie politycznej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bo satysfakcja byłaby duża, ale to nie znaczy ze mam temu Warszawiakowi chcieć obić buźkę. Czego nie rozumiesz? Nigdy nie oglądałeś meczu z Legią w towarzystwie Warszawiaka? Jest dreszczyk bo wynik ma znaczenie bardziej niż bez warszawskiego towarzystwa.
A co do plakatów skąd wiesz co dla Kaczyńskiego jest najważniejsze? W TVN powiedzieli ze katastrofa to chodzisz i powtarzasz? Bo tego ze benzyna chleb i cukier po 5 zł można dowiedzieć sie w sklepie i na stacji nie w TVN. Czaisz różnicę? I w którym momencie kłamię w żywe oczy? Bo takie gadanie wiesz czym zalatuje. Chyba że nie możesz pojąć ze olewam czy to Bielszczanin czy Warszawiak. Traktuje go jako niezorganizowanego kibica przeciwnej drużyny, który jest akurat w Krakowie i chce oglądnąć swoich na Wiśle. ![]()
Hej Nasz TS !!
|
|
|