The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Wynik meczu 17 kolejki
Zwycięstwo Wisły 249 98,81%
Remis 3 1,19%
Zwycięstwo Ruchu 0 0%
Głosujących: 252. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.03.2011, 11:05
SWEET_83 napisał(a):Wyświetl post
Żarty już się skończyły... Wisła grać k....... mać... Tylko zwycięstwo z Ruchem 2:0....
Kto miałby te dwie bramki strzelić. Myślę, że 1:0 jest bardziej prawdopodobne.
Zagramy na zero w tyłu to zawsze jest szansa, że coś z przodu wpadnie. Jak z Arką. I tak chyba będzie wyglądać gra w tej rundzie biorąc pod uwagę brak napastników.
Genkov ma na razie zaległości treningowe więc szaleć nie będzie jeszcze.
Żurawski i Boguski - nie ma nawet co marzyć, że w tej rundzie powrócą do formy z przed lat.
Rios - jeśli nawet by się przydał to nie będzie grał by zbijać w ten sposób cenę za ewentualny transfer.

Dziwne, że w takiej sytuacji klub sobie spokojnie stawia na jednego nowego napastnika, który jest lekką niewiadomą bo mało to klasowych napastników nie odnalazło się w nowym klubie. Dodatkowo ewentualna kontuzja i kończymy z Żurawskim w podstawowej jedenastce.

Także cała nadzieja w trenerze, że zgra drużynę, zaczniemy świetnie grać atakiem pozycyjnym i bramki będą padać po rozklepaniu obrony przez naszych pomocników. Byle by Maor jak najdłużej wytrzymał na wysokich obrotach półtorej rundy...

Jonasz napisał(a):Wyświetl post
jak by mi pracownik powiedział, że nie zrobił czegoś, bo zabrakło zaangażowania, to musiałby szukać nowej pracy raczej. Zabrakło zaangażowania to nic innego jak - "nie chciało mi się"
Nie wiem czy słusznie zauważyłem, ale o braku zaangażowania mówili tylko Polacy?
Garguła i Małecki. Ale to wina trenera który ich nie zmotywował bo sam myślał, że mecz z Podbeskidziem się spacerkiem wygra. Ale przyznam się że sam tak myślałem i też bym dał odpocząć kilku podstawowych zawodnikom...
Ostatnio edytowane przez Tenzen : 03.03.2011 o godz. 11:26.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zasady wysyłania postów