The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2011, 09:10
Smok napisał(a):Wyświetl post
Blaszczu:
A ja tez uważam , że Skorża to mierny trener. Z takim potencjałem, jaki miał na starcie, to moja Babcia by z Wisełką mistrza ugrała. Istotne jest to, jak ci gracze w przeciągu kadencji MS staczali sie (w ograniu, przygotowaniu kondycyjnym, podaniach) coraz niżej i niżej. Pod koniec jego kadencji, to oglądałem mecze Wiślaków, tylko dlatego, że to nasza drużyna.
Ten potencjal byl taki wielki, ze Wisla zajela wczesniej 8 miejsce. No faktycznie potencjal na srodek tabeli idealnie.
A co do Skorzy to na poczatku dzialalo a potem juz nie. Widac cos sie znuzylo. Zdobyl 2 MP ale odpadl z Levadia w sposob zenadny.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.03.2011, 09:22
bódyń napisał(a):Wyświetl post
Ten potencjal byl taki wielki, ze Wisla zajela wczesniej 8 miejsce. No faktycznie potencjal na srodek tabeli idealnie.
A co do Skorzy to na poczatku dzialalo a potem juz nie. Widac cos sie znuzylo. Zdobyl 2 MP ale odpadl z Levadia w sposob zenadny.
Po tej plamie doszli Kosa, Boguski, Jirsak, Niedzielan (odszedł Błaszczykowski) więc drużyna została niewatpliwie wzmocniona = potencjał wzrósł.
Ale potem po odejściu Kosy zaczeło zgrzytać w maszynce, poza tym było już tylko upuszczanie krwi więc zjazd sportowy był całkowicie zrozumiały, a i tak zdołał dużo ugrać w Polsce i cos tam pokazać (nie tylko Levadię) w Eurpoie..
Ostatnio edytowane przez arti : 01.03.2011 o godz. 09:45.
Odpowiedz cytując
Tarann
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 01.03.2011, 11:18
Blaszczu16 napisał(a):Wyświetl post
Człowieka, który walnie przyczynił się do 2 mistrzostw Polski nazywasz chu*em? Czy ty zrobiłeś więcej dla Wisły, że masz czelność mówić tak o nim gówniarzu!?
Prędzej nazwę tak kogoś który mi wsadza słowa w usta których nie powiedziałem. Ch***wy ( a nie Ch*j ) było zapożyczeniem z innego posta które użyłem jako może niekulturalne, ale mimo wszystko podsumowanie mojej opinii o Maćku S. Tak uważam go za trenera słabego który osiągnął sukcesy o których piszesz przejmując drużynę będącą w apogeum pewnego układy personalnego (jednego z silniejszych w naszej piłce od lat innej silnej Wisły), który nie wniósł do drużyny nic. ( można się spierać o atmosferę ale tę zrobił Kosa a potem wynikała z braku dyscypliny i przekazania władzy piłkarzom. Taktyka i własny styl gry, te rzeczy zniknęły z Wisły na długi czas i kosztowały ogrom wysiłku żeby przywrucić je na właściwe miejsce.
Czy zrobiłem więcej? Hmm nic nie popsułem. Maciej nie może tego o sobie powiedzieć. A jeśli chcesz sobie kogoś ponazywać gówniarzem proponuje przed lustrem spróbować.

dj_ibutti napisał(a):Wyświetl post
Mało wiesz... A poza tym, to dostał też siatkę skautów? Czy Zdzisia i Csaplara ? A może miał sam między meczami jeździć do Rosji oglądać Genkowa? To chyba Ty kpisz. Skorża zrobił z drużyny zajmującej 8. miejsce, drużynę mistrzowską, odmienił Brożków, Zieńczuka, Marcelo, pokonał Barcelonę, Beitar, walczył jak równy z równym z Totenhamem, wreszcie zdobył dwa mistrzostwa i został zwolniony zostawiając drużynę na I. miejscu. Twoja Babcia z tym składem osiągnęła by to samo? Kurde... zdolną masz babcie, bardziej zdolną od Kasperczaka... Ale dla Ciebie jest "chujowy". Tak jak Łysy napisał - piana, piana, piana.
Dostał siatkę? RM i Stan dostali tą samą i ją przebudowali ( przy użyciu tych samych ludzi ) ale posiadali wiedzę która pozwoliła im na to a Maciej posiadał przekonanie że wiedzę posiada. Dalej są tylko fakty... i to niechlubne dla naszego klubu.
Czy kpie? nie kpie. Odmienił drużynę ( robiąc z nich rozkapryszonych chłopców którzy pojeździli od czasu do czasu na gokartach potrenowali jak mieli na to ochotę i grali dobre mecze kiedy im się chciało. Beitar, Barcelona, Totenham i I miejsce
Awans z drużyną zbliżoną umiejętnościami, wpierd***l na Camp Nou i nic nie znaczący z punktu wyniku sportowego zryw o którym będziesz sobie mógł powzdychać dopóki nie nadejdą wymierne sukcesy oraz odpadnięcie z drużyną właściwie zlepkiem piłkarzy na tamten moment absolutnie do ogrania. Co do pierwszego miejsca to chyba drużyna a właściwie jej absolutny brak a raczej skłóceni rozkapryszeni gwiazdoży z pod znaku "sam se kopnij" trwoniący przewagę byle pozbyć się Maciusia tak... piana piana piana
Ostatnio edytowane przez Tarann : 01.03.2011 o godz. 11:35.
Odpowiedz cytując
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 01.03.2011, 12:03
arti napisał(a):Wyświetl post
Po tej plamie doszli Kosa, Boguski, Jirsak, Niedzielan (odszedł Błaszczykowski) więc drużyna została niewatpliwie wzmocniona = potencjał wzrósł.

Bzdura. Akurat z graczy których wymieniłeś sportową wartość dodaną stanowili Boguski oraz Kosowski. Jirsak nie miał wielkiego wpływu na wyniki i na zdobycie MP (o Niedzielanie który doznał kontuzji już w 3 kolejce z Górnikiem nie wspomnie). Odszedł Błaszczu który był o klase lepszy od Kosy czyli wyszło na zero. Akurat w przypadku mistrzostwa 2006/2007 Skorża miał zasługi niepodważalne.
Odpowiedz cytując
arti
Guest

Stary 01.03.2011, 12:40
PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Bzdura. Akurat z graczy których wymieniłeś sportową wartość dodaną stanowili Boguski oraz Kosowski. Jirsak nie miał wielkiego wpływu na wyniki i na zdobycie MP (o Niedzielanie który doznał kontuzji już w 3 kolejce z Górnikiem nie wspomnie). Odszedł Błaszczu który był o klase lepszy od Kosy czyli wyszło na zero. Akurat w przypadku mistrzostwa 2006/2007 Skorża miał zasługi niepodważalne.
Zacznę od tego, że mam szacunek do Skorży i uważam go za dobrego trenera. Jestem bardzo ciekaw co by było gdyby w swoim czasie kupiono rozgrywającego czy wysokiego napastnika, których chciał. Dla mnie niewykluczone, że powstałaby wtedy jakaś nowa, bardziej trwała jakość w Wiśle. Mimo ogólnie wąskiej kadry i osłabień (poza jesienią 2007 czy też całym sezonem 2007/2008) jakoś tak mieszał w tym kotle, że generalnie piłkarze starali się... przynajmniej w lidze i w zasadzie każdy grał w wysokim obszarze swoich mozliwości (wyjątki - Niedzielan po i może Jirsak).
Klasa Błaszcza vs Kosy. W Borussi D czy innych 3 klubach na 4 pewnie byłoby jak piszesz, ale w Wiśle... z Kosą druzyna zrobiła progres z 8 na 1 miejsce bez porażki w całej rundzie, piekny styl gry, Zieńczuk miał rundę życia (bodaj 17m/12goli), wygrany turniej z Sevillą itd. itp., a z Kubą zajęła 8 miejsce. Kuba grał zwykle dobrze, ale wodzem drużyny z pewnością nie był, a jeśli był... to dużo gorszym od Kosy-wynik drużyny mówi sam za siebie.
A co do Jirsaka - gość który wejdzie i nie zaniży specjalnie poziomu to też pewna wartość dla drużyny (wszak powinno być min. 16-18 grajków na poziomie żeby o czymś można było pomarzyć)... inna sprawa czy w tym przypadku warta swojej ceny...
Pomyliłeś datę - w 2007 MP zdobyło ZL.
Ostatnio edytowane przez arti : 01.03.2011 o godz. 12:44.
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 01.03.2011, 14:01
Kuba jak zanotował 3-4 asysty na sezon to bylo dobrze, a Kosa potrafił ich zrobić 15.

Odpowiedz cytując
aNouc
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.03.2011, 15:12
Dobra, nie kozaczcie już tak, bo na dziś dzień Maskaant nic z Wisłą nie osiągnął, a Skorża dwa MP.
Z tą szyderą Skorży w stronę RM też bym zluzował, według mnie dobrze odpowiedział.
Dziś mowią że Skorża ma problem z posklejaniem zawodnikow bla bla bla, a ciekawe co powiedzą po sezonie jak Legia zajmie 1 miejsce. Strasznie pewni siebie jesteście, żeby tylko po sezonie Was z tego forum nie wywiało gdy Legia będzie triumfować. Wtedy oczywiście gadka w stylu "Hubnika miał, nieziemską pakę i w ogóle, Skorża nic nie zdobył "
Za walory estetyczne punktów nie przyznają, niestety, zespół ma wygrywać i tyle. Inter gra najbrzydszy futbol na świecie i zdobył LM.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 01.03.2011 o godz. 15:15.
Odpowiedz cytując
Amstaff
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Stary 01.03.2011, 15:36. Tanie gry na konsole - SPOON.PL
"Defender Chávez has faith in Wisła" Artykuł Piotra Koźmińskiego o Chavezie promowany na stronie głównej uefa.com

http://pl.uefa.com/memberassociation...esy+wisła
Ostatnio edytowane przez Amstaff : 01.03.2011 o godz. 17:04.
Odpowiedz cytując
sportnh
Senior Member

Stary 01.03.2011, 23:49
z tym Riosem to musi byc jakas grubsza sprawa, tylko Bog jeden wie o co tu chodzi

nie wierze po prostu zeby ten zawodnik w ogole nie gral, a w meczu PP wchodzi na 5 minut, cos musi byc na rzeczy
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 01.03.2011, 23:58
To co powiedzieli nasi piłkarze po meczu

Łukasz Garguła napisał(a):
- Nie ma dla nas żadnego usprawiedliwienia - potwierdza słowa Małeckiego Łukasz Garguła. - Podbeskidzie zagrało dziś bardzo dobre spotkanie i wygrało zasłużenie.
"Guła" nie zgadza się z tym, że wiślacy zlekceważyli rywala. - Nie ma takiej opcji, każdy to potwierdzi. Gramy w Wiśle Kraków, tutaj nic nie należy się nam za darmo. Musimy wybiegać każde spotkanie, pokazywać swoje jak najlepsze umiejętności w każdym meczu.

Drużyna z pierwszej ligi zdominowała jednak występujący na własnym, robiącym wrażenie stadionie, zespół z Ekstraklasy. - Zabrakło zaangażowania w pierwszej połowie - wyjaśnia Łukasz Garguła. - Po przerwie było nieco lepiej, stwarzaliśmy jakieś okazje, ale było tego jednak za mało. Przegraliśmy, ale jest jeszcze mecz rewanżowy, na pewno w Bielsko-Białej będzie grała inna drużyna.

Dzisiejszą plamę można zmazać zwycięstwem w piątek, a później wygraną w meczu rewanżowym. - Liga ligą, to na pewno. A w drugim meczu musimy być lepsi i awansować dalej. Garguła ma pewność, że Wisła jest w stanie ograć zaskakująco dobrze dysponowane Podbeskidzie. - Trzeba zagrać zupełnie inaczej niż w dzisiejszym dniu.
Patryk Małecki napisał(a):
- Nie ma się co oszukiwać, to jest kompromitacja. Nie może tak być, że nie gramy z pełnym zaangażowaniem. Grając u siebie, przed własną publicznością, powinniśmy narzucić swój styl gry od pierwszej minuty, a tego nie było. W pierwszej połowie z perspektywy kibica pewnie nie dało się na to patrzeć. Możemy sobie mówić, że był to nasz słabszy dzień, ale nawet w słabszej dyspozycji powinniśmy stworzyć sobie więcej sytuacji. Nie wiem, czy stworzyliśmy choć dwie groźne sytuacje w starciu z pierwszoligową drużyną, tak nie może być - podsumował Małecki.

Wszyscy zastanawiamy się nad przyczyną tak słabej gry podopiecznych Roberta Maaskanta. Przyznać jednak należy, że to goście zagrali odważnie, bez kompleksów. Przyjechali do Krakowa by walczyć z Wisłą jak równy z równym. - Chłopaki walczyli, zagrali dobre spotkanie, nie wystraszyli się nas, grali twardo, grali do końca. Trzeba pochwalić Podbeskidzie, a my musimy uderzyć się w pierś, powiedzieć sobie parę słów, bo w meczu ligowym coś takiego nie może się przytrafić. Jako drużyna graliśmy kiepsko, słabo i nie ma żadnego usprawiedliwienia, taka jest prawda - twierdzi zawodnik Białej Gwiazdy.

Puchar Polski nie jest jeszcze stracony. O awansie zadecyduje wynik drugiego meczu, który odbędzie się w Bielsko-Białej 16 marca. Tymczasem już w piątek Wisła podejmie na własnym stadionie drużynę Ruchu Chorzów. - Od dzisiaj trzeba myśleć tylko o meczu ligowym, bo taki mecz jak dzisiaj nie może się więcej przydarzyć takiej drużynie jak Wisła Kraków. Nie ma usprawiedliwienia. Zagraliśmy bardzo słabo, jako cała drużyna włożyliśmy mało zaangażowania i zasłużenie przegraliśmy. Nie ma co się oszukiwać. Wierzę głęboko, że w piątek wyjdzie taka drużyna jaka była chociażby w Gdyni - deklaruje Patryk Małecki.
Tak w ogóle Małecki mimo, że nie zagrał świetnego meczu to przynajmniej się starał i dużo biegał. Garguła już kolejny taki mecz gra, że nie widzę u niego zaangażowania. Gość powinien po straconej piłce zapier*alać i walczyć o jej odzyskanie.

Jeszcze chciałbym coś dodać
TWSD napisał(a):
Kapitan Wisły, Radosław Sobolewski, czmychnął tuż po meczu i nie dane nam było porozmawiać z nim o fatalnej postawie jaką zaprezentowała drużyna w pierwszym meczu przy Reymonta. Szczerze sytuację przedstawił natomiast Patryk Małecki.
Żeby kapitan zachowywał się w taki sposób?
Odpowiedz cytując
adam_09
Senior Member

Od: 11.2010

Stary 01.03.2011, 23:58
sportnh napisał(a):Wyświetl post
z tym Riosem to musi byc jakas grubsza sprawa, tylko Bog jeden wie o co tu chodzi

nie wierze po prostu zeby ten zawodnik w ogole nie gral, a w meczu PP wchodzi na 5 minut, cos musi byc na rzeczy
Tak, Rios ma układ ze sprzątaczką że dostaje od niej 10 zł po każdym meczu w zamian za to, że nie będzie prała jego koszulki i zaoszczędzi na proszku i wodzie.

eh... Ci spiskowcy
Odpowiedz cytując
xanti1906
Senior Member

Stary 02.03.2011, 06:30
adam_09 napisał(a):Wyświetl post
Tak, Rios ma układ ze sprzątaczką że dostaje od niej 10 zł po każdym meczu w zamian za to, że nie będzie prała jego koszulki i zaoszczędzi na proszku i wodzie.

eh... Ci spiskowcy
Taka prawda. Jeżeli Żuraw ma znacznie więcej strat niż udanych zagrań, a mimo tego i tak gra niemal cały mecz + wcześniejsze sparingi, również grane słabo, to coś musi być nie tak.
Odpowiedz cytując
WiślakMyślenice
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 02.03.2011, 07:41
Mecz dedykujemy zwolennikom polskich kopaczy (polskiej myśli szkoleniowej). Jak zwał, tak zwał.

Jeżeli naprawdę poważnie myślimy o MP i LM to niestety, Guła, Łobo, Żuraw ława.

Dalej nie rozumiem decyzji RM dot. Riosa. W jak słabej dyspozycji musi być, skoro Maaskant stawia na (powiedzmy to sobie szczerze) emerytów w postaci Garguły czy Żurawskiego?
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."

Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 02.03.2011, 08:23
WiślakMyślenice napisał(a):Wyświetl post
Mecz dedykujemy zwolennikom polskich kopaczy (polskiej myśli szkoleniowej). Jak zwał, tak zwał.
Co Ty wypisujesz ? Ograło nas 8 polaków z poziomu pierwszoligowego i 3 emerytowanych słowaków a ty snujesz jakąs szyderę. Wczorajszy wynik, to własnie woda na młyn dla takich Piechniczków, który Ci powie i co to jest Bunoza czy smieszny Jaliens jak przyjeżdżają Ziajka i Cieśliński i robią z nimi co chcą.
Odpowiedz cytując
wooojo
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.03.2011, 10:59
Mnie bardzo nurtuje ta sprawa z Riosem, i nie wydaje mi się że by tu chodziło o jego umiejętności, i słabo też przemawia do mnie argument odnośnie kasy, przecież każdy kto oglądał wczorajszy mecz widział że Żuraw jest kompletnie bezproduktywny, i nie pokazał nic w starciu z pierwszoligowcem a co dopiero ekstraklasa czy puchary... Więc wychodzi na to że został na tylko jeden napastnik na całą rundę, choćby z tego powodu dał by szansę Riosowi, nawet jeśli miałby u nas zostać tylko pół roku mógłby na pomóc przez ten okres, w każdym bądź razie wydaje mi się że wniósł by więcej na boisko niż Żuraw.
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO

...... BO TO MIASTO JEST NASZE !!
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 02.03.2011, 11:05
wooojo napisał(a):Wyświetl post
Mnie bardzo nurtuje ta sprawa z Riosem, i nie wydaje mi się że by tu chodziło o jego umiejętności, i słabo też przemawia do mnie argument odnośnie kasy, przecież każdy kto oglądał wczorajszy mecz widział że Żuraw jest kompletnie bezproduktywny, i nie pokazał nic w starciu z pierwszoligowcem a co dopiero ekstraklasa czy puchary... Więc wychodzi na to że został na tylko jeden napastnik na całą rundę, choćby z tego powodu dał by szansę Riosowi, nawet jeśli miałby u nas zostać tylko pół roku mógłby na pomóc przez ten okres, w każdym bądź razie wydaje mi się że wniósł by więcej na boisko niż Żuraw.
No Maasaknt knuje jakiś spisek przeciwko Riosowi...

Chciałbym też powiedzieć, że kiedy graliśmy z Widzewem w Pucharze Polski to wtedy właśnie Rios grał na szpicy i też kompletnie sobie nie poradził. Nie wiedział jak się ustawiać, kiedy wychodzić do piłki etc.
Odpowiedz cytując
wooojo
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 02.03.2011, 11:22
Nie mówię że jest jakiś spisek, ale coś jest na rzeczy, mnie bardzo irytowało że we wczorajszym meczu przy takiej grze Żurawia, Maaskant nie zdecydował się na wpuszczenie Riosa choćby zaraz po przerwie, no bo w końcu dostał swoją ,,szansę" ... bodajże w 88 minucie
Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez wooojo : 02.03.2011 o godz. 11:23.
CZY CIEMNO CZY JASNO PŁYNIE WISŁA PRZEZ MIASTO

...... BO TO MIASTO JEST NASZE !!
Odpowiedz cytując
Greeg
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 02.03.2011, 11:32
Sprawa z Riosem jest zaiste dziwna.

W świetle tego jak do tej pory a zwłaszcza wczoraj zaprezentował się Żurawski ciężko zrozumieć co się dzieje z tym zawodnikiem.

Nawet jeśli kondycje, szybkość i strzał ma na równie mizernym poziomie co Żurawski (a ciężko w to uwierzyć), to przynajmniej przyjęciem piłki i najprawdopodobniej przeglądem pola powinien go bić na głowę.

Cóż, pozostaje nam czekać na moment kiedy Maaskant postanowi z niego skorzystać. Po wczorajszych "popisach" i grze na alibi Żurawskiego mam nadzieję, że Rios właśnie awansował w hierarchii. Równie beznadziejnym chyba być nie można.

PS

Gdzie jest k**** Bułgar ?

PPS

Jak mnie wczoraj irytowały te kolorowo oczojebne buty naszych "gwiazd" tego się opisać nie da. Żurawski miał zielone bo chyba zapuszczał korzenie w miejscach gdzie trawa się przerzedziła.
Ostatnio edytowane przez Greeg : 02.03.2011 o godz. 11:37.
Odpowiedz cytując
Titto
Senior Member

Stary 02.03.2011, 11:50
wooojo napisał(a):Wyświetl post
Nie mówię że jest jakiś spisek, ale coś jest na rzeczy, mnie bardzo irytowało że we wczorajszym meczu przy takiej grze Żurawia, Maaskant nie zdecydował się na wpuszczenie Riosa choćby zaraz po przerwie, no bo w końcu dostał swoją ,,szansę" ... bodajże w 88 minucie
No akurat z tym się zgodzę. Może Maaskant liczył, że znowu Żurawski właduje bramkę w praktycznie ostatniej minucie meczu vide mecz z Widzewem. Moim zdaniem nie powinien wchodzić Rios, bo jakiś czas temu pokazał, że nie umie grać na szpicy tylko Genkov...
Greeg napisał(a):Wyświetl post
Jak mnie wczoraj irytowały te kolorowo oczojebne buty naszych "gwiazd" tego się opisać nie da. Żurawski miał zielone bo chyba zapuszczał korzenie w miejscach gdzie trawa się przerzedziła.
No, może wprowadzić takie zasady jakie są w Górniku, że można występować tylko w butach klasycznych - czarnych.
Odpowiedz cytując
bódyń
Senior Member

Od: 08.2005

Stary 02.03.2011, 11:54
arti napisał(a):Wyświetl post
Ale potem po odejściu Kosy zaczeło zgrzytać w maszynce, poza tym było już tylko upuszczanie krwi więc zjazd sportowy był całkowicie zrozumiały, a i tak zdołał dużo ugrać w Polsce i cos tam pokazać (nie tylko Levadię) w Eurpoie..
Kosa gral pol roku a Niedzielan prawie wcale bo zlapal kontuzje. Odszedl jeszcze Dolha Wiec potencjal byl podobny.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 02.03.2011, 13:49
http://www.weszlo.com/news/6421
Wisła Wisłą, ale Żurawski...
..
Odpowiedz cytując
AmaDeo_Krk_
Junior Member

Od: 11.2009

Stary 02.03.2011, 14:21
Siwakow w 1 składzie kosztem Wilka to jakiś sabotaż
Odpowiedz cytując
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 02.03.2011, 14:23
Ja powiem tylko tyle. To jest przegięcie bagiety to co wczoraj zobaczyłem.

Przyjeżdża jakaś "banda z Koziej Wólki" na stadion WISŁY KRAKÓW i ogrywa nas. Robiąc z nami przez pierwsze 20 minut co chce, nie wypuszczając nas z połowy.

Z mojej strony nigdy nie będzie akceptacji dla takiego zaprezentowania się na własnym stadionie. Komuś się w dupach wywraca z nadmiaru radości.

A tutaj czytam nic się nie stało, jest drugi mecz i inne frazesy. Stało się. Nie może być aprobaty, nawet milczącej dla takiego podejścia do noszenia koszulki z Białą Gwiazdą.

Przebierańcy z różnych stron świata wczoraj skalały po raz kolejny nasze barwy. Ile my gramy tych meczy żeby sobie "odpuszczać" Puchar Polski? Gramy w LM, w LE? Coś mi umknęło, bo bym jakieś bilety na te mecze zakupił?

Jest 16 godzin po meczu a we mnie dalej buzuje. Zagrać takie spotkanie na SWOIM STADIONIE to trzeba nie mieć wstydu.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Odpowiedz cytując
PAC
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 02.03.2011, 14:41
AmaDeo_Krk_ napisał(a):Wyświetl post
Jakiś inny mecz widziałeś. Sivakow był jednym z lepszych wczoraj. Garguła i Żurawski w 1 składzie to sabotaż.
WISŁA KRAKÓW
Odpowiedz cytując
sokol1366
Member

Stary 02.03.2011, 14:45
Więcej murzynów do Wisły!!! Wtedy będziemy się tułać po II lidze wschodniej, transfery chyba robione po znajomości z naszym trenerem, w Polsce nie ma zawodników godnych uwagi? Podbeskidzie pokazało co innego, widać że Kasperczyk może osiągnąć dużo i zna się na swoim fachu, a u nas przepłacone gwiazdy i trener który nie kontroluje zawodników, jak trener nie ma wpływu na to co robią grajki to po co on wogóle jest!!
Odpowiedz cytując
LuKaS TSW
Senior Member

Od: 12.2005

Stary 02.03.2011, 14:55
Titto napisał(a):Wyświetl post
No, może wprowadzić takie zasady jakie są w Górniku, że można występować tylko w butach klasycznych - czarnych.
od kiedy takie coś wprowadzili? bo tutaj to jeszcze nie obowiązuje:
http://www.ksppolonia.pl/web/galerie...ik/big/877.jpg
Bo takich stworzył nas świat, pełnych pogardy, zła i grzechu. Więc zawsze dumnie będziemy trwać, teraz i zawsze i na wieki wieków.
Odpowiedz cytując
rozarian
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 02.03.2011, 14:58
AmaDeo_Krk_ napisał(a):Wyświetl post
Akurat Siwakow zagrał całkiem nieźle.Na pewno lepiej od Sobolewskiego.
Odpowiedz cytując
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 02.03.2011, 14:59
LuKaS TSW napisał(a):Wyświetl post
od kiedy takie coś wprowadzili? bo tutaj to jeszcze nie obowiązuje:
http://www.ksppolonia.pl/web/galerie...ik/big/877.jpg
w Młodej Ekstraklasie tak mają.
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 02.03.2011, 15:01
sokol1366 napisał(a):Wyświetl post
Więcej murzynów do Wisły!!! Wtedy będziemy się tułać po II lidze wschodniej, transfery chyba robione po znajomości z naszym trenerem, w Polsce nie ma zawodników godnych uwagi? Podbeskidzie pokazało co innego, widać że Kasperczyk może osiągnąć dużo i zna się na swoim fachu, a u nas przepłacone gwiazdy i trener który nie kontroluje zawodników, jak trener nie ma wpływu na to co robią grajki to po co on wogóle jest!!

zaczyna się.

1. Pokaż mi polskich zawodników, godnych uwagi.
2. NIE dla POLSKIEJ MYŚLI SZKOLENIOWEJ!
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Ar222
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 02.03.2011, 15:06
Dokładnie, zaczyna się... A wczoraj, wychodząc z kumplami ze stadionu, to się śmialiśmy, że teraz się zacznie szturm frustratów na klawiaturę

Spokojnie dobrzy ludzie...Piłkarze dali ciała. Ewidentnie ten mecz odpuścili i wylano im na głowę kubeł zimnej wody. Mam nadzieję, że wyciągną wnioski i połapią się, że nikt się przed nimi nie położy i nie rozłoży nóg.

Natomiast z rozdzieraniem szat, przytakiwaniem pojebom w gatunku Piechniczka i samobiczowaniem się kablem od myszki, wstrzymajmy się proszę przynajmniej do meczu z Ruchem. W piątek wieczorem powinniśmy być trochę mądrzejsi w kwestii tego, co prezentuje obecnie Wisła.
Tylko jeden klub kocham aż po grób!

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów