|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dwa. I w obu albo zle trafil w pilke, albo zle ja przyjal, albo zagapil sie i napastnik mu uciekl. Zeby nie popelniac takich bledow nie trzeba sie zgrywac z druzyna i nie trzeba rozegrac paru(nastu) meczow. To sa podstawy. Nie wspomne juz o glupich stratach przy wyprowadzaniu pilki i bezmyslnych zagraniach. Chociaz to ostatnie mozna wytlumaczyc brakiem zgrania z druzyna (ale przeciez mial caly okres przygotowawczy) ale i tka bardzo na sile
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
idźcie chłopcy spać i nie stresujcie się tak.wypalcie wszystkie papierosy, wypijcie co macie wypić..jak możecie po kilku spotkaniach oceniać zawodników...po 1,5 miesiącu podsumujecie i wtedy będzie można mówić czy Maskant to stwórca czy drugi Bakero..nie napinajcie się tak .czasami lepiej jest coś przemilczeć np dzisiejszą Ich grę..pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden mecz na rundę musi być słaby. Mam nadzieję, że limit wyczerpany.
Jeszcze mogę tylko powiedzieć, że poziom piachu, który zaprezentowała nasza drużyna przewyższał wydmy na Saharze. PS. No i czemu Żurawskiemu piłka odskakuje zawsze na metr do góry? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ja mam tylko nadzieję, że fakt zagrania całego meczu przez Żurawskiego miał tylko przesądzić o jego (nie)przydatności do zespołu. Pełen szacunek dla Maćka za to co zrobił dla klubu, ale nie powinien blokować młodszym piłkarzom miejsca w składzie. Niech klub zaproponuje mu posadę trenera młodzieży bo ciężko się ogląda jego grę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Mam takie pytanie. Jak z wyjazdem do Bielska(tzn bilety itp). Nie popuszczę, muszę jechać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Ten mecz miał swoje plusy a mianowicie uwidocznił, że Gargule i niestety Żurawskiemu trzeba podziękować...Sobolowi też. Nie te lata...
Mam nadzieję, że nasz Trener też to dostrzegł...
Ostatnio edytowane przez karas1983 : 01.03.2011 o godz. 23:15.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Jest jeszcze szansa na awans, przecież pauzować będzie ich czołowa postać - Ziajka...
W tym należy upatrywać szansę na sukces...... o k...a |
|
|
|
Guest
|
|
|
Panowie to nie gra Jaliensa była tutaj problemem, który starał się grać w piłkę w przeciwieństwie do Bunozy, to że popełnił nie wiem może z 2 błędy kiedy raz dał się ograć przy lini i raz źle obliczył kozioł nie czyni z niego sprawcy tej porażki. Wypominanie mu już meczu z Arką w którym zagrał conajmniej dobrze to szukanie kozła ofiarnego.
Generalnie problemem była gra Bunozy, oraz gra ofensywna, przede wszystkim tragiczny mecz Garguły nie wiem czy on miał jakieś jedno zagranie dobre w tym meczu. Widać było brak napastnika bo Maciek grał słabo. Słabo wyglądał również Sobol, brak w Wilka w składzie to skrzywdzenie tego chłopaka po tym co zagrał w Gdyni, chyba, że Robert planował go wystawić w Piątek. Nie dramatyzujmy jestem przekonany że ta drużna będzie wyglądać zupełnie inaczej jak do podstawowej jedenastki wróci Genkov, Cikosz, Jaliens zagra na swojej naturalnej pozycji, oraz Melikson. Mile widzina również Wilk w miejsce Sobola. Źuraw był naszym jedyny napastkiem czy on oddał chociaż strzał na bramkę ? Wiem że spartolił jedną sytuację gdzie nie trafił w piłkę głową po dośrodkowaniu Kirma.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.03.2011 o godz. 23:19.
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Popieram. Spać i nie napinać się.
Przebudowa drużyny wymaga czasu. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
My kibice pomożemy !
Chłopaki w Bielsku ich rozjadą ! Mówię Wam. A, co do meczu. Nie komentujmy, jak zwykle z takimi ogórkami rozluźnienie na maxa. Napastnika to my nie mamy, przynajmniej rezerwowego. ![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Na uspokojenie http://www.youtube.com/watch?v=FmGRK9fx7VU
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Żuraw Żuraw Żuraw władca muraw tyle w temacie.
Łobo sfalujecie mnie bo nie umiem grać tak na ps. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
http://www.youtube.com/watch?v=UGLt_...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=-k8JHvliRRg To tak na szybko. Jaliens może i okaże się nieudanym transferem, choć mam przeczucie, że nie, ale jakiekolwiek wyrokowanie jest teraz bez sensu. Poczekajmy. Jeżeli chodzi o mecz to oprócz Pareiko, Chaveza, Siwakowa i Meliksona nikt nie grał w piłkę, tylko kopał się po czole. Wystarczyły 2, 3 szybsze podania, a Podbeskidzie kompletnie się już gubiło. Kompletne zlekceważenie rywala i chęć wygrania go na stojąco. Dobrze, że taki mecz zdarzył się w PP, bo tu można to jeszcze naprawić- w lidze jest o to o wiele trudniej. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Prawda jest taka że ten mecz pokazał do czego się nadaje Magic z Gułą a mianowicie do tarcia chrzanu. Poziomu Sivakova nie komentuje bo może się jeszcze nie zaaklimatyzował ale wolałbym zobaczyć Wilka zamiast niego. Proszę tylko o jedno ja już nie chce oglądać EX-władcy muraw w meczach o stawkę...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Podoba mi się reakcja Maaskanta po meczu. 99% polskich trenerów powiedziałoby coś w stylu "przegraliśmy pechowo, mieliśmy swoje szanse". On prosto z mostu wali co i jak, za to u mnie duuży +.
Mecz trochę "chujnia", jeśli rozumiecie co mam na myśli. Na trybunach pustki, strasznie zimno, słąba gra kopaczy, zły wynik, nawet doping (zwłaszcza 1 połowa!) mocno średni. Oby w piątek było lepiej. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Proszę, jednak nie jesteśmy tacy "zajebiści" jak nas Mielcarski rozpisał w Canal+? Jak pisałem żeby tonować nastrój to tutaj było istne pompowanie balonika rodem z Poznania. Ciekawe co na to osoby, które się śmiały z kibica Podbeskidzia, który napisał że jadą po wygraną. Czy potrafią chociaż go przeprosić czy dalej będą zgrywać kozaków.
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 01.03.2011 o godz. 23:26.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ale k..urw.a zmarzłem....
Najgoręcej mi się zrobiło, jak grzebiąc z nudów w telefonie przeczytałem post chyba WiślakaMyślenice w tym topicu: "Jestetm tu obcy i nic co obce nie jest mi obce" ![]() Wracając do meczu: - jakieś pytania w sprawie grzejących ławę Polaków - Garguły, Żurawskiego i niestety Sobola? - Kew Jaliens będzie chyba jedynym nabytkiem z aktualnego zaciągu, który będzie grzać ławę. Już za Arką nie błyszczał a teraz tragedia, na podwórku nie można się dak dawać ogrywać. Widać, że przebudowa drużyny jest w samym środku - z Arką wyszło 5 nowych piłkarzy, a powinniśmy kupić następnych 5, bo to co mamy woła o pomstę do nieba. Nie wiem...może Gargułe trzeba gdzieś wypożyczyć - np. do GKS, Ruchu czy do Śląska gdzie go Orest odbuduje, bo teraz żal go nawet na ławie trzymać, bo Jirask 10 razy lepszy. Gratulacje dla Podbeskidzia - grali fajną piłkę ![]() ![]()
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2004
Offline |
|
|
|
Moderator
Od: 05.2005
Offline |
|
|
No po tym meczu to Wisła będzie przepraszać Piechniczka hehehe
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
jedno jest pewne: Garguła, Żurawski, a nawet Sobol nie beda już umierać za Wisłę. Przykre.
A co najprzykrzejsze, niektorzy "fachowcy" sugerują grę na buka |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
Czuje sie zniesmaczony tym wynikiem ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
O meczu można powiedzieć że się odbył. W sumie lepiej że z takim Podbeskidziem zaliczyliśmy wtopę w Pucharze, jakieś wnioski z tego Robert na pewno wyciągnie. Runda się zaczyna, mam nadzieję że Wisła pojedzie z Ruchem.
Tylko Wisła! ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
czasu sie nie oszuka,lata lecą.Licze że z Ruchem zagra Wilk od początku.
Ostatnio edytowane przez AYALA : 01.03.2011 o godz. 23:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Zlekceważyli sprawę i taka prawda, nie ma co oceniać zawodników bo oprócz Pareiko który zagrał na poziomie reszta zagrała słabo albo tragicznie. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|