The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2011, 22:49
CH. napisał(a):Wyświetl post
Problem w tym ze Podbeskidzie u siebie praktycznie w ogóle nie przegrywa meczów, duzo strzelają i mało tracą.
Skończmy z tym defetyzmem, jeśli WIsła zagra na maksa, przejdzie dalej... W takich potyczkach największym przeciwnikiem Wisły jest sama Wisła. Nie bez powodu po raz ostatni zdobyliśmy PP w 2003 roku.
Marwell
Junior Member

Od: 07.2010

Stary 01.03.2011, 22:49
Mały raczej na boku......
Jazon
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 01.03.2011, 22:51
Taka mała uwaga, ale IMO ważna:

PAREIKO, a nie Pereiko, nauczcie się wreszcie

(post do tych, którzy ciągle przekręcają nazwisko naszego GK)
sergio
Senior Member

Od: 03.2007

Marwell napisał(a):Wyświetl post
Dzięki takiemu wynikowi piłkarze będą mieć więcej pokory a to im się przyda w przyszłości.
Złe dobrego początki.

Jakiej k.......a pokory? Po Levadii i Karabachu oni powinni już srać ta pokorą z nadmiaru.

Za taka kase oni łaskę chyba zrobili że wogóle chciało im sie wyjść na boisku
TYLKO WISŁA!
suikoden
Banita

Od: 03.2008

Powiem tak tych panów trzeba pożegnać
-Żurawski
-Rios
-Jalinsen(tylko rezerw Cikos duzo lepszy w przodzie)
-Garguła
To są gracze którzy nie nadaja sie do Wisły
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 01.03.2011, 22:53
Kurz napisał(a):Wyświetl post
Skończmy z tym defetyzmem, jeśli WIsła zagra na maksa, przejdzie dalej... W takich potyczkach największym przeciwnikiem Wisły jest sama Wisła. Nie bez powodu po raz ostatni zdobyliśmy PP w 2003 roku.
Święte słowa. W rewanżu możemy przegrać tylko i wyłącznie z Wisłą.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.03.2011, 22:54
Ludzie trochę pomyślunku?

Tego sytuacje się zdarzają na całym świecie.Różnicę klas bylo widać gołym okiem.Kopacze z Bielskawygrali ten mecz ambicją, tak jak by wygraliśmy kiedyś z Barceloną.Piłkarze mogą mówić co chcą, ale tak czy siak zwyczajnie zlekceważyli rywala , do tego doszła kwestia tego, że grali po raz pierwszy w tym ustawieniu.Nie zmienia to faktu, że i tak powinni pojechać ich z zamkniętymi oczyma i to jeszcze po suto zakrapianej imprezie.
Ja osobicie jestem całkowicie spokojny o awans dalej w PP

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Lucas.B
Banita

Od: 09.2010

Stary 01.03.2011, 22:55
Ja się nie dziwię że Jaliens przyszedł za darmo z Holandii - pożegnano się z nim bez żalu, nie ma się czemu dziwić po tym co prezentuje - Cleber w ostatnim okresie gry lepiej się prezentował.
Marwell
Junior Member

Stary 01.03.2011, 22:55
Może raz na jakiś czas potrzebna jest terapia szokowa?
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Stary 01.03.2011, 22:57
Ochłonąłem 4 setki robią swoje.

Co do meczu według mnie.

Pierwsze minuty zdominowali nas , podeszli pod każdego z naszych , i nie było jak rozegrac piłki , były ładne momenty no ale każdy widział czym się kończyło.

Po drugie , Zlali ten mecz , taki jest fakt , za wolno obrona pyka sobie na 20 mentrze i pyka i co jest ? Chuja.Sivakow szukał gry to było widać , Mały szarpał ale nic z tego nie ma jak na szesnastce nikogo nie ma Zuraw gdzieś stoi .... wi gdzie.

Palijć ładny mecz zagrał szarpał szukał gry.

Garguła , chłopak się starał widać ale nic z tego nie ma.

Jeliens chyba jeszcze nie kpw co to Polska piłka jest.

ostatnie 30 min Wisła grała ładnie ale WIDAĆ ŻE POTRZEBNY JEST NAPASTNIK ! Brakuje jeszcze zgrania i powinno to za pare tyg. lepiej wyglądac nie panikujmy.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

papiwislak
Member

Od: 07.2008

a ja myslalem ze gorzej juz nie bedzie.... ze sie odbilismy od dna...
karas1983
Senior Member

Od: 01.2011

wierzyłem, że zdobędziemy Tallin...
wierzyłem, że zdobędziemy Baku...
Nie pozostaje nic innego jak wierzyć, że zdobędziemy Bielsko-Białą... Smutne
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 01.03.2011, 22:59
Wróciłem z meczu. Skomentuje to wydarzenie dwoma zdaniami:

Gra Wisły to nie tragedia, to tragikomedia.
Najlepsi na boisku: Pareiko i Chavez

Więcej nie napisze, bo nie chcę bluzgać.

Pablo84: o co się ciskasz? O prawdę? Jaliens dzisiaj zagrał fatalnie.
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Kryniu
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 01.03.2011, 23:00
Jak dla mnie wstyd. Pierwszoligowiec ograł nas na R22 a to mówi samo za siebie. To nie jest zwykły stadion, my tu nie przegrywamy od tak. Kiedy oni się nauczą że właśnie z takimi ekipami jak Podbeskidzie należy podejść na max skoncentrowanym bo wiadomo że oni dadzą z siebie wszystko(no i dali).
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.03.2011, 23:00
Pablo84 napisał(a):Wyświetl post
....A MAĆ CHŁOPIE OGARNIJ SIĘ DO CHUJA.....a czytacie siebie ? Nie pasuje ....a Jaliens, to kibicuj Barcelonie, albo Górnikowi z Jopem albo Poloni z kokoszką.....a wielcy ekspercy
Ja nie wiem o co się tak rzucasz. Gość ma trochę racji. Rutynowany obrońca z Holandii w jednej (!) akcji zrobił 3 koszmarne błędy. I generalnie wygląda na boisku jak troszkę podrasowany Kowalski. Inna sprawa, że pozostali obrońcy na czele z Bunozą to taka sama tragedia. Generalnie to mnie przeraża, że my od jakiegoś czasu w ogóle nie umiemy grać piłką, tylko łup do przodu.
mic
Tylko Wisła

Stary 01.03.2011, 23:01
....A MAĆ CHŁOPIE OGARNIJ SIĘ DO CHUJA.....a czytacie siebie ? Nie pasuje ....a Jaliens, to kibicuj Barcelonie, albo Górnikowi z Jopem albo Poloni z kokoszką.....a wielcy ekspercy
Czemu ma sie ogarnac ? Przeciez Jaliens gral dzisiaj taki piach, ze Kowalski ze zlamana noga i rozwolnieniem zagralby z pewnoscia lepiej. Trzy ordynarne bledy Jaliensa, przy dwoch uratowal nas Pareiko, przy trzecim padl gol. Do tego albo bezsensownie przetrzymywane pilki, albo zagrywane non stop do Bunozy czy Chaveza. Dno ten Jaliens, niestety. Cikos lyknie go na sniadanie
MatMario
Senior Member

Od: 05.2004

Stary 01.03.2011, 23:01
Co 6 miesięcy?

Podobała mi się ta ambicja po stracie gola. Pięknie ....a. Piana na ustach i walka na 100%. :/

Trybuny puste, piłkarze łajzy. Działa ten nasz prezes prężnie że hohoho.
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe?
jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest.
Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało?
jackass: -Tak, oni to robili.
Pablo84
Senior Member

Od: 03.2004

Stary 01.03.2011, 23:02
zim zum napisał(a):Wyświetl post
Ja nie wiem o co się tak rzucasz. Gość ma trochę racji. Rutynowany obrońca z Holandii w jednej (!) akcji zrobił 3 koszmarne błędy. I generalnie wygląda na boisku jak troszkę podrasowany Kowalski. Inna sprawa, że pozostali obrońcy na czele z Bunozą to taka sama tragedia. Generalnie to mnie przeraża, że my od jakiegoś czasu w ogóle nie umiemy grać piłką, tylko łup do przodu.
A jak ....a wyglądał na początku Cleber, Marcelo, Chavez czy Głowacki!!!!!!!

P.S
Mówię poważnie, proszę o bana.

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Teqcontroller
Senior Member

Łup do przodu to wina obrońców , oni wypierdalają dżide w....u i tyle ,Maaskant powinien im tłuc do ich tepych łbów NIE MA WYPIERDALANIA BYLE GDZIE ....a.

christof20
Senior Member

Od: 10.2003

Tylko nie narzekaj, jak w sierpniu dostaniesz następną od jakiegoś Karabachu albo Levadii...
"Pałka się przegła" - F.Kiepski
zim zum
Senior Member

Od: 04.2004

Stary 01.03.2011, 23:03

P.S
Nie no spoko, dajmy mu rok. Bo młody jest
Coach
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.03.2011, 23:03
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Ochłonąłem 4 setki robią swoje.
Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post
Muszę ochłonąć.Może paczka fajek wystarczy.
Napisz jak bedziesz obcinał paznokcie. Kocham takie wpisy
eśli ktoś publicznie mówi, że kocha Wisłę, to musi ją szanować od początku do końca, a nie tylko całować koszulkę po strzeleniu bramki
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 01.03.2011, 23:04
Dajcie spokój. Jaliens grał dzisiaj na prawej obronie, a całe przygotowania na środku. W Alkmaar też na środku.Wg mnie bez sensu była ta rotacja składem jakbyśmy byli po 5 meczach granych co 3 dni. Przecież wiadomo, że w rozgrywkach pucharowych u siebie trzeba sobie zrobić przewagę, a nie ogrywać słabszych piłkarzy. Dupa zbita dobranoc. I brawa dla Podbeskidzia.
..
TymonPRO
Senior Member

Od: 07.2009

Haha ale wy komedie tutaj uprawiacie już Jaliens jest bee bo jeden meczy zje... a Pareiko bohater bo wybronił to co musiał wybronić.Ludzie ochłońcie trochę Wisła zlekceważyła rywala i przegrała ale ten mecz o niczym jeszcze nie przesądza,główny cel to Mistrzostwo,jeżeli nie wygramy z Ruchem to wtedy można mieć obawy choć i tak trzeba pamiętać że mamy nowy skład zupełnie nie zgrany a co do tego że to kolejna wpadka Wisły to już inny temat,ktoś musi zmienić podejście tych piłkarzy bo powtórka z Agdamu czy Talina jest jak najbardziej możliwa
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 01.03.2011 o godz. 23:06.
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
Lucas.B
Banita

Od: 09.2010

Problem mamy z wyprowadzaniem piłki z obrony po raz kolejny z resztą - jedynie Dragan jako tako potrafi to robić - bo jeżeli Chavez gra dobrze w destrukcji o tyle z wyprowadzaniem futbolówki ma spory kłopot tak jak Tyczkarz z Bośni i Holender.
willow
a.k.a. morgenes

Stary 01.03.2011, 23:05

P.S
My nie piszemu tu o tym, jak prezentowali się w/w rok temu!!
My piszemy o dzisiejszym meczu!

I tragiczna gra Jaliensa to fakt! Więc nie musisz obrażać innych!

Za tydzień Jaliens może być najlepszy na boisku, to będziemy go chwalić, ale dzisiaj zagrał piach!
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Teqcontroller
Senior Member

Stary 01.03.2011, 23:06
Coach napisał(a):Wyświetl post
Napisz jak bedziesz obcinał paznokcie. Kocham takie wpisy
Już nie ma , podczas 1 połowy znikły

co do Meczu u nich , zamurują bramkę i będą grać z kontry tego jestem pewien.

Co do Polaków w składzie Żuraw OUT Garguła OUT. Małecki naucz się dośrodkować piłkę.Co do Sobola słabo wolałbym Wilka oglądac.

mic
Tylko Wisła

TymonPRO napisał(a):Wyświetl post
Haha ale wy komedie tutaj uprawiacie już Jaliens jest bee bo jeden meczy zje... a Pareiko bohater bo wybronił to co musiał wybronić.Ludzie ochłońcie trochę Wisła zlekceważyła rywala i przegrała ale ten mecz o niczym jeszcze nie przesądza,główny cel to Mistrzostwo,jeżeli nie wygramy z Ruchem to wtedy można mieć obawy choć i tak trzeba pamiętać że mamy nowy skład zupełnie nie zgrany
Doswiadczony obronca, wielokrotny reprezentant bardzo dobrego pilkarsko kraju, nie ma prawa popelniac dziecinnych bledow i to tylu. I z Arka i z Podbeskidziem, ktore zadnym dobrym zespolem nie sa. Moze zdarzyc sie raz - ok. Ale nie non stop.
Marwell
Junior Member

Tyle już przeżyłem, że wiele mnie nie zdziwi.
Ale kibic wierny jest i nie ma co teraz wylewać wiadra pomyji na naszych kopaczy tylko poczekać co będzie w lidze.
martonas
Senior Member

Od: 08.2010

E tam, niektórzy to tutaj sieją panikę chyba tylko dlatego że przegraliśmy z pierwszoligowcem, a prawdopodobnie za parę miesięcy już będą grać w naszej lidze i problemów z utrzymaniem w ekstraklasie też nie powinni mieć. Nasza gra rzeczywiście momentami wołała o pomstę do nieba, ale i tak ten mecz spokojnie mógł się zakończyć odwrotnym wynikiem, więc jedna bramka straty przed rewanżem to naprawdę nie jest dużo.
To co się jednak rzucało w oczy to że w ataku może grać u nas tylko Genkov, a w środku Melikson, ci którzy wierzą jeszcze w wybuch formy Żurawia, Riosa czy Garguły to niech dadzą sobie lepiej spokój. Dopóki będziemy grać podstawowym składem to nie powinno być źle, pytanie tylko czy da się grać przez najbliższe miesiące praktycznie bez wartościowych zmienników, bo jak trafią się kartki czy kontuzje to będzie jedna wielka lipa. W ataku solidnego rezerwowego nie ma, na skrzydłach za Kirma czy Małeckiego to chyba jedynie Maor mógłby grać, ale wtedy w srodku skazani jestesmy na Jirsaka czy Gargułę, bocznych obrońców na zmianę brak, praktycznie tylko na DMie mamy jakąs opcję.
Krótko mówiąc oby do lata, wtedy pozbyć się zbędnego balastu, zrobić znowu kilka ciekawych transferów i będzie gites

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów