|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
A może była nakazana olewka ... bo grali tak jakby żaden nie chciał podejść do gry.
Target nr 1 to MP, a Stan w wywiadzie nie wyglądał na zmartwionego. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Moim zdaniem Ruch zweryfikuje nasz poziom aktualny i nie ma co pisać, gadać itd co będzie to będzie - my na to wpływu niestety nie mamy.
I jedyną chęć gry widziałem tylko u Pareiki, Meliksona i trochę u Małego. To są moje spostrzeżenia i mogą być nieprawidłowe.
Ostatnio edytowane przez Alexxik13 : 01.03.2011 o godz. 22:41.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie nie piszcie tutaj że nasi przeszli obok meczu bo zagrali na jakieś 80%, pewnie jaby się spieli na maxa to jakieś 1;0 by osiągneli - z tym że chyba mieliśmy szturmować lige mistrzów a nie wymęczać zwycięstwo z porządnym klubem 1 ligi. I niech nikt nie pisze o fartownym golu Podbeskidzia bo obiektywnie patrząc to mieli 3 razy więcej klarownych sytuacji od nas. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Napastnik, 2 skrajni obrońcy, stoper potrzebni w nowym okienku. Łobo, Guła mogliby rozwiązać kontrakty. Z Żurawiem nie przedłużać, Kirma sprzedać.
A Pereiko, pomimo utraty bramki widać, ze jest pewnym bramkarzem. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Melikson pewnie długo w Polsce nie pogra. Praktycznie każdy kontakt z piłką kończy się kosą...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Trener wyciągnie wnioski .Mam wielki szacunek do Maćka Żurawskiego ale odnosze takie wrażenie że kiedy Żuraw gra z przodu to wszystko anemicznie wygląda.Martwi mnie fakt że jakby Melikson nam(odpukać) wypadł to mamy straszną lipe.Lepiej dostawać teraz baty w takim PP niż w lecie w Euro pucharach.W piątek bedzie inaczej limit niedoli wyczerpany na ten tydzien
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Wisła - Podbeskidzie: wybierz najlepszego wiślaka meczu
http://www.krakow.naszemiasto.pl/art...bb1b08d7,1,3,4 Tytuł też brzmi ironicznie, ale ja zagłosowałem. Szkoda, że nie ma opcji "nikt nie zasłużył na wyróżnienie". Cóż, w rewanżu i tak wygramy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
W rewanżu 2-0 dla naszych
Dont worry ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
W rewanżu sklad taki jak na Arke i nie ma przebacz. Chcoby kazdy z piłkarzy miał przebiec 15 km
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
Brawo Podbeskidzie - zasluzone zwyciestwo, utarli nosa gwiazdeczkom ....eczkom.
Dzisiaj w "Pilce Noznej" bylo artykul o kasie w polskiej lidze: - Lobodzinski = 106 000 zl miesiecznie - Gargula = 116 000 zl miesiecznie Sobolewski i Zurawski pewnie nie wiele mniej. Jest -10, ludzie przychodza, placą coraz wiecej za karnety, a oni sobie truchtanie urządzają przez 45 minut i dlatego pozniej w Europie druzyna wysiada z autobusu i nas leje. Reasumując: KARABCH !! ps. i brawo Pareiko - dzieki niemu mamy jakies szanse jeszcze w rewanzu (moze na karne) ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Junior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Dzięki takiemu wynikowi piłkarze będą mieć więcej pokory a to im się przyda w przyszłości.
Złe dobrego początki. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Zupełnie zlekceważyła Wisełka rywala,myśleli że wygrają na stojąco i mamy efekt.Na wyjeździe albo zagramy z pełną koncentracją albo ten Puchar już jest przegrany.Z takim podejściem do grania to Levadia i Karabach powrócą,zero nauki na własnych błędach ale to może wina bardzo dużych rotacji i podejścia piłkarzy
Wynik jak najbardziej zasłużony dla Bielszczan,im się chciało grać i w rewanżu zagrają na pewno na 120% ![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Jedyna rzecz, która martwi, bo wierzę, że mimo wszystko awansujemy, to mentalność naszych piłkarzy. Ten mecz pokazał, że mimo wielu zmian, nadal mogą być w przyszłości problemy z minimalizmem. Oby, jak to powiedział, Stan był to wypadek przy pracy...
Zbyt daleko idących, innych wniosków, bym nie wyciągał... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Z tym Ruchem nie bądźmy tacy do przodu, bo Podbeskidzie też nam miało się położyć na 0;4 jak to pisano na forum, a dostaliśmy baty. Wiem, że Ruch nie jest w szczytowej formie, ale na Nas zawsze każda drużyna się spina, tymbardziej ostatnimi czasy, bo widzą że można u Nas jakiś punkt lub trzy zarobić.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Podbeskidzie dzisiaj by przejechalo i Legie i Ruch. Im sie chcialo, mieli szacunek dla przeciwnika, wiedzieli ze za swoje ( male ale jednak ) zarobki musza cos z siebie dac, no i chcieli dac radosc kibicom, chocby przegrali to chociaz by pokazali sie godnie.
Nie widzialem ani jednego z tych aspektow w grze Wisly, Legii tez jakby co ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
trzeba przyznać że Podbeskidzie ładnie było ustawione pod naszą taktykę. Trochę zabrakło mi zmiany u nas taktyki która mogłaby namieszać w szeregach przeciwnika. Obecny nasz system kiedyś fajnie ktoś opracował i wskazał że wadą są akcje ofensywne w których biorą udział boczni obrońcy i przy bdb kontrataku zostajemy z 2 środkowymi jak było dziś skończyło się bramką. Mnie bardziej martwi brak schematów st. fragmentów gry nic się nie zmieniło od dłuższego czasu a wiadomo że gdy przód słabo gra to mecze wygrywa się po wolnych, bądź rożnych. A u nas były co najmniej 2 wolne z których śmiało można było strzelić, ale rozegranie było FATALNE. Trzeba mocno popracować nad tym.
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Banita
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Chłopaki spokojnie skład nie najgorszy i ma jedną wade brak napastnika
Nastepny mecz zagramy tak a bedzie dobrze --------Pareiko----------- CIKOS----BUNOZA-CHAVEZ---PALIĆ ŁOBODZIŃSKI--WILK--SOBOLEWSKI--KIRM -----------------MELIKSON-------------------- ---------------Małecki-------------------------- |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2004
Offline |
|
![]() ![]() ![]() Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”): http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/ |
|
|
|
Banita
Od: 09.2010
Offline |
|
|
Coś czuję że latem czeka nas kolejna rewolucja kadrowa - oby nasi zaczęli strzelać bramki zwłaszcza napastnicy. W Bielsku będzie trudno o awans.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Prawda jest taka, że przegraliśmy ten mecz przez ustawienie. W drugiej połowie przez dłuższy okres widoczna była różnica w umiejętnościach a także przygotowaniu fizycznym. Z całym szacunkiem dla pana Maćka ale w tej chwili nie jest on napastnikiem. Jedyny, Genkov był..., no właśnie gdzie? Sobolewski w porównaniu z Wilkiem bardzo przeciętnie, Jaliens no cóz mam nadzieję, że to jego pierwszy i ostatni taki prosty błąd, na plus Pareiko i Paljic, poprawnie Chavez, Małecki, Melikson, Łobo i Sivakov.
![]()
"Jeżeli Wisła trafi w eliminacjach do Ligi Mistrzów na drużynę z jednej z pięciu najsilniejszych lig Europy, to niezależnie od transferów będzie to walka gołej d*** z batem."
Tomasz Hajto
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Oczywiście mowa o potencjalnym meczu Ruchu i Podbeskidzia w chwili obecnej, a nie kiedyś w przeszłości.
Niektórym nawet przytrafiało się przegrać w Sanoku w PP. W ogóle puchary krajowe na całym świecie rządzą się swoimi prawami. Malućki potrafi pokonać dużego.
Ostatnio edytowane przez emj10 : 01.03.2011 o godz. 22:49.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
ja miałem wrażenie że Podbeskidzie gra w 15 wszędzie ich było pełno środek pola zdominowany nasi nie mieli miejsca i czasu Maaskant musi coś wykombinować bo rewanż będzie ciężki
![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła jak chce to umie grać, dobrze dośrodkować itd, tylko właśnie chodzi o to chcenie, a dziś tego brakowało. wystarczyło tylko troche zmienić w głowach. Wiadome - Łobo i tak będzie sobą i Żuraw już też nie wróci, ale myślę, że byłoby inaczej, wiele inaczej. Żegnam i do zobaczenia na Ruchu!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
A mówiłem, żeby w składzie nie mieszać i Gargułami sobie głowy nie zawracać ?
![]() Przecież my nie mamy podstawowego składu zgranego, a co dopiero rezerwowego. Szkoda, że nie wyszła najmocniejsza jedenastka. Nic więcej nie piszę bo zjebał mi ten mecz humor ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Ja bym chciał żebyśmy po 1 mieli szacun do siebie nawzajem. Każdy ma swoje zdanie na temat meczu i ma prawo je tu wygłosić. Po to jest forum. Po 2 gra Wisły dramatyczna szczególnie w 1 połowie, w 2 lepsza, ale to nie to ..... zmartwiła mnie gra Jaliensa, niestety. Po 3 dla tych którzy chcą zamykać forum bo nie podoba im się wiele negatywnych komentarzy cytat z oficjalnej:
"Wisła przegrywa niespodziewanie w pierwszym meczu z Podbeskidziem. Przegrana może się zdarzyć, ale styl, w jakim to się stało, nie przynosi dumy." Trudno chwalić po czymś takim. Oby z Ruchem wyglądało to zupełnie inaczej. Dobranoc ![]()
Wszystkie akcje fachowe kojarza sie z KRAKOWEM !!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Zurawski - dramat Garguła - dramat Wylosowalismy najlatwiejszego rywala, a tu taki klops... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2005
Offline |
|
|
|
|

|
||||||