The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Teqcontroller
Senior Member

Od: 11.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.03.2011, 22:28
Muszę ochłonąć.Może paczka fajek wystarczy.

Jak ochłonę to sie wypowiem.

a ci którzy mówia ze Maaskant OUT niech spie.....ają.
"JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"

qchar90
Senior Member

Od: 10.2006

mam nadzieje ze Maciej Żurawski, Łukasz Garguła długo murawy nie powachaja
dostali szanse i zawiedli

Bielau
Senior Member

Od: 03.2010

"ojj coś czuję że zaraz Maskaant out i spadamy z ligi"

Chyba nikt nie wyczuł ironii podsumowującej tego co sie działo/będzie działo na forum..
Lucas.B
Banita

Od: 09.2010

Stary 01.03.2011, 22:29
Dobrze że w Gdyni wygraliśmy bo teraz byłby w klubie popłoch.
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Bóg nam zesłał ten wynik i taką grę. Chyba pooglądali za dużo tv ostatnio i naczytali się gazet, które rozpływały sie nad grą Wisły. Teraz bum i spadek na dupsko z wysokości.Brakło pokory i szacunku dla rywali, którzy prawdopodobnie za 3 miesiące będą naszym ligowymi przeciwnikami, czego im szczerze zyczę. Wygrali lepsi w dniu dzisiejszym, a na pewno ci którym bardziej się chciało.
Brawo Pareiko, wygląda na solidnego bramkarza. Najbardziej żal Żurawia, człowiek męczy siebie i kibiców. Rewanż wygramy i awansujemy dalej.
Sylwek1906
Senior Member

Od: 07.2007

Bunoza to jest jakieś nieporozumienie, nie dość ze gówno gra w obronie to jeszcze te jego zarabiaste długie piłki są po prostu świetne!! CÓż myślałem że nie przegramy że nawet nie zremisujemy, po tych zapowiedziach trenejro wydawało mi się że jednak nie zlekceważą przeciwnika i wyjdą zmobilizowani.
Nie pozostaje nic jak być optymistą i wierzyć że w piątek będzie do przodu a we wtorek odrobią strate z dzisiejszego meczu
Wasiu
Senior Member

Od: 04.2003

Stary 01.03.2011, 22:30
To był najgorszy mecz jaki w całym swoim życiu widziałem. Gorzej już być nie może. Mam nadzieję, że odrobimy w rewanżu.
Marwell
Junior Member

Od: 07.2010

Mecz bardzo słaby ale nie przesadzajmy (przesadzajcie) z czarnymi scenariuszami. Początek rundy, wielu nowych i potrzeba czasu żeby to wszytko zaczęło działać jak należy.

Spokojnie bez napinki.
PiotrG
Senior Member

Od: 10.2009

Mecz pokazał jedno - żadnych eksperymentów.
Garguła, Żurawski żenująco słabo, Sobolewski słabo, Kirm szalał i nic mu nie wychodziło.
Bez Meliksona gra kombinacyjna nie istniała, gdy wszedł to dosyć szybko się ożywiło, niestety rywal znalazł na niego sposób - faulować.
No nic, trzeba odrabiać straty w meczu wyjazdowym. Teraz skupić się na meczu z Ruchem.
Zienczuk8
Senior Member

Od: 11.2007

ach, gdyby na boisku był jakiś napastnik to może z tej taktyki opierającej się na masie dośrodkowań może by coś było.. ale mamy jednego w kadrze, w dodatku dzisiaj nie było go w 18 meczowej, więc o czym my mówimy..wiemy przynajmniej, że Pareiko to naprawdę dobry bramkarz jak na naszą Ekstraklasę.
Groundhopper
julo
Senior Member

Od: 03.2004

Gratulacje dla Podbeskidzia.
lazy
Senior Member

Od: 10.2003

Stary 01.03.2011, 22:31
Bardzo słaba gra Garguły, Żurawia, Małego i niestety Sobola, którego nie widziałem w I połowie.
Pod koniec II połowy nasza obrona najzwyczajniej w świecie zamarzła.
Brakowało Cikosa, który wie na czym polega asekuracja.
Tak na prawdę to najwięcej na boisku zasuwał Pajlić i Sivakow.
Wniosek jeden - rewanż będzie ciekawszy.
c.d.n.
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 01.03.2011, 22:31
Cytat:
Kubeł lodowatej wody na wiele rozpalonych łbów
Ile razy jeszcze kibic Wisły ma oglądać te kopaninę. Przecież ci zawodnicy już nie raz kompromitowali nas, ile można. Z ogórami przegrywac, na własnym stadionie - zenada - przeszli obok meczu
Angmir
Senior Member

Od: 07.2007

Stary 01.03.2011, 22:32
Zobaczcie z kim przegrywa dzisiaj Wisła - Malinowski, Kołodziej, Muszalik, Rogalski - podstawowi piłkarze klubów Ekstraklasy jeszcze rok, dwa temu (2x Górnik, Odra/Piast, Lechia). Wogóle przeglądając skład Podbeskidzia widać że 3/4 ma Ekstraklasowa przeszłość (i to nie są piłkarze starzy czy anonimowi).

Wniski sa takie że nasze Ekstraklasowe zespoły po dostaniu dużych pieniędzy powywalali swoich Polaków ze skłądów ,naściągali w ich miejsce obcokrajowców, I kiedy ci odrzuceni polacy spotykają się z tymi ściągniętymi za krocie Obcokrajowcami okazuje się żę prezentują identyczny poziom, z tym ze nasi zarabiają 100 tyś zł miesięcznie, a ci w Podbeskidziu 10 tyś zł miesięcznie (albo mniej).

Jailens drugi mecz z kolei najgorszy na boisku - powiem tak - nie bez przyczyny Polczak gra teraz w Rosji, a Jailens w Polsce - ten pierwszy miał nieco mniejsze wymagania finansowe, a prezentował podbny poziom no i jest do tego młody.
White Star86
Junior Member

Od: 07.2010

Cytując klasyka: "Wypada przeprosić kibiców"
medyk
Senior Member

Od: 07.2005

Teqcontroller napisał(a):Wyświetl post

Nie ma napastników i tyle
jak nie ma co najwyzej nie zagrali, bo z calym szacunkiem do Żurawia ale napastnikiem to on był 5 lat temu, nie potrafie zrozumiec dlaczego ciągle jest wystawiany, i te zmiany.. słabe oprócz Meliksona bo to raczej oczywiste było że wejdzie.

Poza tym całkowite zlekceważenie przeciwnika, przeszli koło meczu, nawet biegac im się nie chciało. Kolejna kompromitacja bo inaczej tego nazwac nie mozna.
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
sportnh
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 01.03.2011, 22:33
qchar90 napisał(a):Wyświetl post
mam nadzieje ze Maciej Żurawski, Łukasz Garguła długo murawy nie powachaja
dostali szanse i zawiedli
dobrze ze Kirm za to nie zawiodl, i to juz 2gi raz z rzedu

gosc niech wyp*******a z taka gra
killzone
Senior Member

Od: 07.2008

Stary 01.03.2011, 22:34
killzone napisał(a):Wyświetl post
PS: Sory ze sie Wam w temat "wpierdalam", ale po cichu licze ze moze to całe smieszne Podbeskidzie zrobi jakas niespodzianke i przy pokonaniu Ruchu wkoncu sie doczekam Legii w Bielsku
Ja to chyba bede sie Wam wpisywał w kazdy meczowy temat na tym forum, jezeli skutki mialyby być takie jak dziś

Kuzwa 14 lat czekam na zwyciestwo Legii na R22, a tu przyjezdza Podbeskidzie i ot tak jak gdyby nigdy nic sobie wygrywa...
Billy
Senior Member

Od: 07.2009

Idźcie do domu, my nie powiemy nikomu...

szkoda gadać.

ide spac, dobranoc wszystkim.
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle.
- Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką?
- To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani.
--------------
Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split
PANDEM0NIUM
Senior Member

Od: 05.2010

Bielau napisał(a):Wyświetl post
ojj coś czuję że zaraz Maskaant out i spadamy z ligi :(
W domu wszyscy zdrowi?
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
Dzisiaj? Przeciez on wykonuje rzuty rozne już od dwóch sezonów. A teraz zagadka. Kiedy ostatnio po zagraniu Małego z rzutu rożnego padła bramka dla Wisły?
Ale chodzi mi o dzisiejszy mecz w którym Mały ani razy dobrze nie dośrodkował z rożnego. Czasami to lepiej mu wychodzi ale dzisiaj to była masakra .
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Pareiko - bardzo dobrze
Jaliens - dno
Siwakow - dno
Żurawski - dno

Jak ten napastnik Podbeskidzia ośmieszył Jaliens.

Znowu nie rozumiem zmian trenera. Nie chodzi o wprowadzenie Łobo tylko o nie ściągnięcie Żurawskiego i Garguły godzinę wcześniej.
Taktyka naszego trenera "My jesteśmy Wisła Kraków i już" się nie sprawdziła. To mnie najbardziej wkurza gdy my stoimy na boisku i myślimy, że mecz się sam wygra, a przeciwnicy zostawiają życie na murawie.
damian3k
Member

Od: 12.2008

Stary 01.03.2011, 22:35
aadrian321 napisał(a):Wyświetl post
A co ty taki znawca jestes z przed monitora?
Nie każdy mieszka 10 minut drogi od stadionu kolego żeby w środku tygodnia dojechać i wrócić później przed 23..
Zrozumiałbym gdyby to jeszcze napisał mi ktoś kto wrócił z meczu, ale sam siedzisz właśnie przed komputerem, więc nie masz żadnego prawa mnie upominać co do tego.
Alexxik13
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 01.03.2011, 22:35
Bielau napisał(a):Wyświetl post
ojj coś czuję że zaraz Maskaant out i spadamy z ligi :(
źle jest, ale nie przesadzaj... zbyt pochopne wnioski. nie ma u Nas mobilizacji na tego typu mecze. piłkarze żyja opowiesciami jak to bylo kiedys jak była WIELKA WISŁA i druzyny przyjezdzaly do nas i juz w szatni modlili sie by dostac nie wiecej niz 2:0. przykro mi, ale juz tak nie jest - trzeba od nowa walczyc o swoja pozycje.

emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 01.03.2011, 22:36
W rewanżu już tak łatwo Podbeskidzie nie powinno mieć, bo jednak jak Wisła przycisnęła w drugiej połowie to robili obronę Częstochowy w 9 + bramkarz. Nie popadajmy w paranoje bo piłkarsko lepsza była Wisła tylko Podbeskidzie grało bardziej zmobilizowane, chłopakom zależało na wygranej i dopięli swego.
Bielau
Senior Member

Od: 03.2010

PANDEM0NIUM napisał(a):Wyświetl post
W domu wszyscy zdrowi?
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ironia

Dobra więcej już nie będe o tym pisał, może rzeczywiście w złym momencie to napisałem

Ochłońcie trochę.
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Cytat:
Zobaczcie z kim przegrywa dzisiaj Wisła - Malinowski, Kołodziej, Muszalik, Rogalski - podstawowi piłkarze klubów Ekstraklasy jeszcze rok, dwa temu (2x Górnik, Odra/Piast, Lechia). Wogóle przeglądając skład Podbeskidzia widać że 3/4 ma Ekstraklasowa przeszłość (i to nie są piłkarze starzy czy anonimowi).
Błagam cie, co to za zawodnicy ? Przecież to jest bagno polskiej piłki, widać nasi zaprezentowali to samo.
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.03.2011, 22:37
Jak ja widzę przyjęcie Zurawskiego to już mam dość. Demony Valarengi i Tibilisi mam przed oczami. Rezerwowi zagrali tak,że nie powinni mieć pretensji,że tylko ławę grzeją. Garguła i Żurawski bez komentarza. Natomiast osobną kwestią jest Kew. Noż ....a on po pijaku nie powinien się dawać tak ogrywać. Jak junior.

In plus Pereiko i później Mellikson,ale on nie miał z kim grać.
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Birsa
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 01.03.2011, 22:37
Cytując klasyk: "Jesteśmy dziadami..."
gigant
Joker the Great

Od: 06.2003

Stary 01.03.2011, 22:38
Czy tutaj jest stado baranów nie rozumiejących ironi Bielau-a?

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów