|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Nie patrzmy na niego przez pryzmat Pucharów. To trofea budują historię klubów. Nawet te z naszej ligi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
I dobrze byloby sobie zagwarantowac ten etap w Europie.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
1 liga mnie interesuje 'bardzo' tak więc nie wiedziec czemu , byłem przekonany że to jakiś 1 ligowy średniak a tu faktycznie - idzie idzie idzie(do ekstraklasy) - Podbeskidzie ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Poza tym od dawna nie udało nam się wygrać PP więc fajnie byłoby w końcu ponownie sięgnąć po ten puchar.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 03.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No i niech dojdzie w tym sezonie do T-mobile ? Ekstraklasy. P.Bytom ... nie wiem za co ten klub rok w rok dostaje licencję ... mam nadzieję, że spadną tak jak Odra.
Bielsko-Biała to ładne miasto ![]()
Ostatnio edytowane przez Edłardo Da Sylwia : 01.03.2011 o godz. 14:40.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Lubię PP, tym bardziej jeśli trafiamy na rywala z niższej klasy rozgrywkowej. Podoba mi się ambicja z jaką rywale podchodzą do meczów z nami. Starają się,mimo,iż podświadomość im mówi,że mogą zostać "rozstrzelani". Jesteśmy w momencie,dla Podbeskidzia niestety, gdzie w zespole jest duża konkurencja i gdzie jak gdzie ale ze słabszym rywalem można się pokazać trenerowi. Bo jak nie teraz to kiedy taki Garguła może pokazać Maaskantowi,że w środku pola może grać nie tylko Mellikson. To samo Bunoza i walczący o kontrakt Chawez muszą się pokazać z dobrej strony. Może być to być traumatyczny wieczór dla Podbeskidzia. Maaskant gra o PP, chłopaki o pierwszą jedenastkę a na drodze Podbeskidzie.....
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
nie gra Melikson
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Skład Wisły i Podbeskidzia. Genkov i Melikson na ławce i dobre bo temu drugiemu połamali by chyba nogi Jaliens na prawej obronie. Żuraw w podstawie
Wisła Kraków Pareiko Jaliens Chavez Bunoza Paljić Sobolewski Małecki Garguła Siwakow Kirm Żurawski Rezerwowi: Jovanić Burliga Łobodziński Rios Melikson Jirsak Wilk Podbeskidzie Bielsko-Biała Zajac Cienciała Dancik Konieczny Osiński Koman Sokołowski Rogalski Ziajka Cieśliński Demjan Rezerwowi: Linka Malinowski Kołodziej Chmiel Metelka Zaremba Górkiewicz |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Też myślałem na początku tak jak ty, ale Genkova nie ma na ławce
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
link do meczu: http://egoals.pl/videos/mecze-na-zywo-kanal9
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
obstawiałem Jaliensa na prawej stronie, podobnie jak Gargułe w środku pola . Jednak sądziłem że Wisła wyjdzie bardziej ofensywnie do tego spotkania z Meliksonem zamiast Sivakowa . Obecność Żurawskiego zapewne tylko tłumaczy fakt że Genkov nie jest przygotowany do gry co 3 dni . Oby nie przytrafiła mu się jakaś kontuzja , ale o tym może napiszą w relacji .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
mam nadzieje ze szybko sprawe załatwią, tak wogóle czas zgarnąć to trofeum i zacząć dobrze grać w systemie pucharowym bo to tez zawsze jakies przetarcie przed Europejskimi Pucharami
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
macie jakies inne linki do transmisji bo w tamtym mi tylko Legia działa
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Czemu RIOS nie gra? W takim meczu powinien dostac szanse.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ogólnie jeszcze jakaś lepsza jakość tak na 2 mb....
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Junior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
zaczynamy
TSP ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Oho, zaczyna się. W obronie: JELIENS i BUNIOZA. -.-
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Ten komentator to mistrz. Jak można pomylic Chaveza z Bunozą?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Przynajmniej nikt mu nie zarzuci dyskryminacji rasowej.
Buńjoza ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2009
Offline |
|
|
Obecnie nasza gra woła o pomstę do nieba..Przez prawie 20 minut goście są stroną dominującą.. zespól z takimi aspiracjami jak my nie może grać w ten sposób..
Czyżbyśmy ich zlekceważyli ![]()
'' Nikt nie wymaga od was samych zwycięstw. Czasami i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych podania ręki. ''
Henryk Reyman |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
No ale Panowie Wisła w czerwonych czy niebieskich koszulkach? Bo z gry to wynika, że grają dziś w niebieskich!!!
![]() Jakub Wędrowycz na pierwszego trenera Wisły Kraków!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Garguła - pierwszy kontakt z piłką w 18 minucie
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2008
Offline |
|
|
takiej takastrofy to ja dawno nie widziałem, jakbyśmy grali z barceloną tak cofnięci
Podbeskidzie już oddało chyba z 10 strzałów |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Ja nie mogę, Podbeskidzie nas tępi... Jak tak dalej pójdzie to zaraz przegrywać zaczniemy.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Kulawo to wyglĄda !
![]()
Przemko
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Mnie tylko ciekawi ile tam wytrzymają? Racja to wstyd, aby nas pierwszoligowiec tak cisnął nie zapominajmy, że to jest dwumecz, a także dopiero minęło 25 minut. Spokojnie
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
oj boże boże co nasi graja
|
|