The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
rav
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2002

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 26.02.2011, 18:46
mic napisał(a):Wyświetl post
Prosze o ktoregos z modow lub admina o wyjasnienie, czemu tematy meczowe w trakcie meczu nie sa zamykane ?
Bo:
- modzi lub admini są na meczu, wykonują na nim inne czynności lub po prostu mecz oglądają i nie będą ślęczeć na forum,
- bo są osoby, które mają ochotę sobie pogadać; nikt nie każe Ci do nich dołączać.

Przeszkadza Ci to? Nie wchodź.
Ktoś bredzi? Wciśnij "ignoruj".

Nie czepiaj się.
Odpowiedz cytując
wisl@k_TS
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 26.02.2011, 19:51
rav napisał(a):Wyświetl post
Bo:
- modzi lub admini są na meczu, wykonują na nim inne czynności lub po prostu mecz oglądają i nie będą ślęczeć na forum,
- bo są osoby, które mają ochotę sobie pogadać; nikt nie każe Ci do nich dołączać.

Nie czepiaj się.
Więc zamknięcie tematu byłoby lekiem na całe zło...

Btw, to w takim razie dlaczego zamykany jest temat o Europejskich Pucharach w czasie meczów polskich drużyn? I tu i tu jest robiona siara na całą Polskę.
the end
Odpowiedz cytując
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Stary 26.02.2011, 20:15
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post

Btw, to w takim razie dlaczego zamykany jest temat o Europejskich Pucharach w czasie meczów polskich drużyn?
Bo:
- modzi lub admini nie są na meczu, nie wykonują na nim inne czynności lub po prostu meczu nie oglądają i dlatego ślęczą na forum pilnując proporcji,
- bo są tam osoby, które nie mają ochotę sobie pogadać, ale robią siarę.
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 26.02.2011, 20:26
Bo:

Nie czepiaj się.
Ale to nie chodzi o mica, czy jakiegokolwiek pojedynczego użytkownika. Wchodzi tu osoba postronna i czyta, że Małecki jest W K U R W I A J Ą C Y (cytat), a później że jest zajebisty to coś tu jest nie tak. Co mam wciskać 100x ignoruj? Sorry, nie chce mi się. Musimy trzymać jakiś poziom. To jest TEMAT, a nie śmietnik. Na forum powinno być coś w stylu Shoutboxa, niech tam sobie sopcastowe pokemony z lubuskiego piszą co chcą, ale w temacie musimy się jakoś prezentować, bo jesteśmy największym forum Wisły Kraków i 'trochę' osób nas czyta.

Rav trochę mniej arogancji. Mam nadzieję, że od meczu z Podbeskidziem tematy meczowe będą zamykane. Niech ludzie przemyślą, ochłoną i po meczu niech się podzielą spostrzeżeniami. To ma jakiś sens. A wypisywanie pierdół na gorąco naprawdę nie ma sensu.
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Stary 26.02.2011, 20:32
wisl@k_TS napisał(a):Wyświetl post

Btw, to w takim razie dlaczego zamykany jest temat o Europejskich Pucharach w czasie meczów polskich drużyn? I tu i tu jest robiona siara na całą Polskę.
Pozwolę sobie zabrać głos, jeżeli modzi są na meczu lub go oglądają w TV i wg Ciebie zamknięcie będzie dobrym pomysłem, to śmiem twierdzić, że jeszcze nie minie 5 minut i już otworzą 10 następnych tematów meczowych w których będą ''komentować'' mecz.

Moja propozycja jest taka, przeglądać po meczu te tematy i dawać bany/ ostrzeżenia po prostu, bo trochę to dziwne, że o 20:35 '' połowa składu nie nadaje się do grania, Małecki jest ****, Cikos krzywo kopie, bo taki bo sraki a za 30 minut Mały strzela bramkę i połowa tych gości co po nim jeździli teraz nosi go na rękach.

Zresztą modzi zrobią i tak co będą uważać za słuszne.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 26.02.2011, 20:32
Cytat:
A wypisywanie pierdół na gorąco naprawdę nie ma sensu.
Nie znowu takich pierdół. Fajnie jest przeczytac ze o 20:20 Pareiko zagral swietnie, o 20:30 np "ufff", o 21:05 "ja pier...eeee", od 20 do 21:30 Małecki jest w....iajacy, zdjac Maleckiego a o 21:31 Maleeeecki!!! Pieknie, o 21:32 :gooooooooooolllllllllllllllllllll!!!!!!!!!!!!!!!! !!!" itd
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
murray
Senior Member

Od: 05.2010

Stary 26.02.2011, 20:36
Wg mnie zamykanie tematu meczowego pozwoli wszystkim skupić się na grze i potem na zimno przekazać swoje myśli.
Lepiej jest zobaczyć po meczu "chujowe spotkanie, ale następnym razem będzie lepiej", a nie w czasie spotkania "ale Kirm s.......ił" albo "Małecki na zmianę", "fajnie Jaliens"
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 26.02.2011, 21:10
WISŁAZWE napisał(a):Wyświetl post
Pozwolę sobie zabrać głos, jeżeli modzi są na meczu lub go oglądają w TV i wg Ciebie zamknięcie będzie dobrym pomysłem, to śmiem twierdzić, że jeszcze nie minie 5 minut i już otworzą 10 następnych tematów meczowych w których będą ''komentować'' mecz.

Moja propozycja jest taka, przeglądać po meczu te tematy i dawać bany/ ostrzeżenia po prostu, bo trochę to dziwne, że o 20:35 '' połowa składu nie nadaje się do grania, Małecki jest ****, Cikos krzywo kopie, bo taki bo sraki a za 30 minut Mały strzela bramkę i połowa tych gości co po nim jeździli teraz nosi go na rękach.

Zresztą modzi zrobią i tak co będą uważać za słuszne.

A wg mnie powinien powstać temat "mega śmietnik" ala czat czy inny onet, gdzie można (jeśli ktoś czuje taką potrzebę) napisać co się chce. Oczywiście bez naruszania zasad forum, czyli bez wyzwisk, przekleństw, obrażania zawodników, przekręcania nazw itp..

Można by tam:
1. na bieżąco komentować mecz Wisły (minuta po minucie),
2. cieszyć się lub płakać (wg. uznania) z rezultatów polskich drużyn w Europie, itp.

Temat by był otwierany tylko w godzinach ja gra Wisła lub polska ekipa w pucharach.

Raz dziennie lub raz w tygodniu temat by był czyszczony przez modów de zera i sprawa załatwiona. Użytkowników forum by nie ubyło, mniej roboty dla modów, każdy zadowolony. Wilk syty i owca cała.
Odpowiedz cytując
spartan
Senior Member

Stary 26.02.2011, 21:37
Jak tak można było rozwalić temat "Historia prowadzących doping na X" Masakra....
Wiem, że forum jest spore ale brednie gimnazjalistów kto rządzi w gimnazjum 987 na osiedlu xyz to to więcej niż dno..
ANTY-RABBIN-FRONT
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 26.02.2011, 21:42
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
A wg mnie powinien powstać temat "mega śmietnik" ala czat czy inny onet, gdzie można (jeśli ktoś czuje taką potrzebę) napisać co się chce. Oczywiście bez naruszania zasad forum, czyli bez wyzwisk, przekleństw, obrażania zawodników, przekręcania nazw itp..

Można by tam:
1. na bieżąco komentować mecz Wisły (minuta po minucie),
2. cieszyć się lub płakać (wg. uznania) z rezultatów polskich drużyn w Europie, itp.

Temat by był otwierany tylko w godzinach ja gra Wisła lub polska ekipa w pucharach.

Raz dziennie lub raz w tygodniu temat by był czyszczony przez modów de zera i sprawa załatwiona. Użytkowników forum by nie ubyło, mniej roboty dla modów, każdy zadowolony. Wilk syty i owca cała.

Sam sobie odpowiedziałeś dlaczego nie powstanie takie coś, nie ma opcji. W tematach meczowych praktycznie co post - wyzwiska/ przekleństwa kropkowane czy nie, obrażanie zawodników.
Jeżeli by nie przeklinano i nie wyzywano zawodników WŁASNEJ DRUŻYNY to w ogóle nie było by dyskusji na ten temat.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 27.02.2011, 08:04
Wciąż nie rozumiem problemu.

To prawda, że posty live to sieczka. Dziwię się natomiast, że są amatorzy ich czytania. To wygląda jak masochizm. Trzeba być też ciężkim idiotą, żeby na podstawie "live'owych" postów wyrabiać sobie zdanie na temat kibiców Wisły. Jeśli ktoś tak robi, to problem jego głowy, opinią idiotów nie należy się przejmować. Ja przynajmniej nie zamierzam.

Ja praktycznie nie wchodzę w temat meczowy podczas meczu, bo to bryndza i nie mam na to czasu. Ale z tego co pamiętam, to jakichś większych przewinień tam nie ma. Gdy są - są też po czasie nagradzane.

Dziwnie mi tłumaczyć emocjonalne i niezbyt mądre posty, których nie jestem autorem, ale widać że nie macie dystansu, dlatego to zrobię. Patrząc na konkretny przypadek - nie uważam, by określenie P. Małeckiego (a dokładniej jego gry w danym momencie) "wk**cym" było obraźliwe. Znaczy to dokładnie to samo co denerwujący, przy czym użyto wulgaryzmu. Zatem można dać bana za klnięcie, ale za obrazę?

Że ktoś najpierw pisze, że Małecki jest "wk***" a potem wspaniały? Po pierwsze - to się tyczy jego gry do pewnego momentu, końcówkę meczu miał dużo lepszą. Spójrzmy na Czikosza (nie widziałem za wiele z meczu, ale takie miałem odczucie) - niezbyt sobie radził przez większość meczu, ale w decydującej akcji zagrał kluczową piłkę. Więc niby wygląda to na żałosną niekonsekwencję, a z drugiej strony - jest najbardziej prawdziwe. A po drugie - jeśli ktoś pisze brednie, to świadczy to o tym jednym piszącym, a nie o kibicach Wisły jako całości.

Po to dodano funkcję ignoruj, żeby ci mądrzejsi lub uważający się za takich, mogli nie widzieć wypowiedzi tych, którzy ich irytują (zdaje się tylko, że nie można modów ignorować - sorry, używając tego forum musicie nas tolerować, nawet tych najbardziej... wk***cych...). Ktoś wyżej napisał, że nie będzie 100 razy klikał ignoruj. I że mu się nie chce. Raz kliknij, przy poście idioty, a jego posty nie będą Ci się pojawiały w ogóle! RAZ! Chce Ci się czytać te wypociny, zamiast przewinąć do strony gdzie zaczyna się dyskusja po meczu? Nie chce Ci się kliknąć "ignoruj"? Dlaczego moderatorzy mają robić cokolwiek dla Ciebie, skoro nie chce Ci się zrobić czegoś tak prostego?

OT: Zastanawiam się, czy raz na miesiąc nie wlepiać bana najczęściej ignorowanemu Choć niestety, dałoby to okazję do nadużyć, więc raczej się nie zdecyduję.

I jeszcze podnoszony przez niektórych wątek nabijania oglądalności, "żeby była kasa z reklam". Pomijam już fakt, że kasa z reklam idzie na utrzymanie tego wszystkiego, głównie serwera. Jadę właśnie pociągiem, więc z nudów sobie to policzyłem. Wyszło mi (baaaaardzo naciągając wycenę w górę, uznając m.in., że 90% wejść na stronę podczas ostatniego meczu z Arką to była live'owa paplanina), że na 50 meczach w roku (tylu chyba nie ma) mogę "zarobić" maks. 70-80 zł, a pewnie realniej jest to kwota zbliżona do 40 zł. W skali roku! To ja przy okazji jakiegoś meczu kosza (może na CCC) wrzucę do puszki 100 zł od live'owych nabijaczy, ok? Czy frustraci sobie z tym poradzą?

Poza tym rozważam wprowadzenie na czas meczu chata lub shoutboxa, ale:
- do czata / shoutboxa przydałby się moderator; do tematu meczowego zawsze możemy wejść później i odpowiednio nagrodzić przekraczanie regulaminu, w przypadku czata trzeba reagować na bieżąco; poza tym forma czata bardziej sprzyja nadużyciom bo tempo dyskusji jest znacznie większe,
- rozwiązania techniczne, które do tej pory widziałem, były niezadowalające, tj. albo nie pozwalają na rozmowę pod swoim nickiem albo "zajadą" serwer; jeśli czyta to jakiś spec od takich rzeczy, albo ktoś komu zdarzyło się połączyć takie rzeczy jak: php, ajax & jabber (lub jakiś inny serwer czatowopodobny) to proszę o kontakt,
- nie ukrywam, sprawa ta nie jest wysoko na liście moich priorytetów związanych z TWSD.

I tak na koniec: bardzo proszę o więcej kreatywności przy okazji rozwiązywania różnych problemów. Bo mam wrażenie, że jest wielu, którzy dostrzegając coś, co im się nie podoba, widzą zawsze tylko jedno wyjście: zamknąć, zniszczyć, zakopać. Nie tędy droga.
Odpowiedz cytując
Antystenes
Banita

Od: 09.2010

Stary 27.02.2011, 09:11

OT: Zastanawiam się, czy raz na miesiąc nie wlepiać bana najczęściej ignorowanemu Choć niestety, dałoby to okazję do nadużyć, więc raczej się nie zdecyduję.

.
Widzę, że masz tam ciekawą opcję, tzn wgląd do najczęściej ignorowanych. Czy był by problem wrzucenia do wglądu tej listy dla innych uzytkowników? Jestem pewien, że jeśli ktoś znalazł by tam zwój nick na wysokiej pozycji (vide mic ) to by się opamiętał. Była by także przestroga dla innych, żeby się zastanowić ciut dłużej nad postem, a i sama opcja "ignoruj" była by rozreklamowana i chętniej używana co wpłynęło by na zmniejszenie stresu i mniej głupich wymian złośliwych poglądów.
Masz racje, że mogą być nadużycia, więc musiał byś raz z zaskoczenia upublicznić taką listę, żeby nikt nie dodawał sobie ignorowanych. Było by to miarodajne. Po roku, gdy każdy zapomni czynność powtórzyć
Odpowiedz cytując
luke1906
Senior Member

Stary 27.02.2011, 09:39
Proszę o wyczyszczenie tematu HISTORIA PROWADZACYCH DOPING NA SEKTORZE X
Nie rozumiem co mają do tematu wpisy o tym kto gdzie widział napis na ścianie czy pejsa w chałacie?
the future's uncertain
and the end is always near
Odpowiedz cytując
rav
Socios Wisła Kraków

Stary 28.02.2011, 15:23
Antystenes napisał(a):Wyświetl post
Widzę, że masz tam ciekawą opcję, tzn wgląd do najczęściej ignorowanych. Czy był by problem wrzucenia do wglądu tej listy dla innych uzytkowników? Jestem pewien, że jeśli ktoś znalazł by tam zwój nick na wysokiej pozycji (vide mic ) to by się opamiętał. Była by także przestroga dla innych, żeby się zastanowić ciut dłużej nad postem, a i sama opcja "ignoruj" była by rozreklamowana i chętniej używana co wpłynęło by na zmniejszenie stresu i mniej głupich wymian złośliwych poglądów.
Masz racje, że mogą być nadużycia, więc musiał byś raz z zaskoczenia upublicznić taką listę, żeby nikt nie dodawał sobie ignorowanych. Było by to miarodajne. Po roku, gdy każdy zapomni czynność powtórzyć
Szczerze mówiąc napisałem o tym bez sprawdzenia czy jest taka opcja. Teraz sprawdziłem i w zasadzie jej nie ma, aczkolwiek jestem w stanie uzyskać takie informacje "na około". Choć nie do końca - mogę sporządzić globalną tabelkę, ale już miesięcznej nie, ponieważ nie zapisuje się kiedy dodano kogoś do ignorowanych.

Nie jestem pewien, czy publikacja tego (czołówka) to dobry pomysł, ale to zrobię. Przy czym nie zamierzam tą publikacją dawać ostrzeżenia: uważaj, będziemy Ci się baczniej przyglądać. Widać po tym, że niekoniecznie muszą być ignorowane osoby uznawane za głupie. Część jest kontrowersyjna przez swoją wyrazistość. Spójrzmy przecież na dwa numery jeden klasyfikacji: pysio (znów zbanowany) - co tu komentować.... Ale wolfy? Ja bym tam nie chciał, żeby zaczął wygładzać swoje posty, by uniknąć bana z powodu zbyt wielu ignorów.

A więc:
14 ignorów: pysio, wolfy
11 ignorów: Wred
8 ignorów: Odin, Mar85
7 ignorów: pcpc, poeta110, pirat.z.karaibow
6 ignorów: skeba, Titto, brylant17
5 ignorów: tedyy, For_FuN_, WILU TS, AS82, Jaroo1

Łącznie aż 746 osób zostało choć raz zignorowanych. Opcji "ignoruj" użyto 1115 razy.
Ostatnio edytowane przez rav : 28.02.2011 o godz. 15:27.
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 28.02.2011, 22:19
w swoim profilu mam " lista ostanich gości na tej stronie" no i mam tam wymienione kto po mnie łaził - ale niektórych mam z "+" co to oznacza?
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując
Watts
Senior Member

Od: 04.2005

Stary 01.03.2011, 04:05
Weźcie coś zróbcie z wiślakiem 86 i wiślakiem 68, przez ostatnie dni bezwiednie przeglądając forum miałem wrażenie że gość dyskutuje z samym sobą, a tu - wiślak, Ciebie jest dwóch
Odpowiedz cytując
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.03.2011, 10:23
Watts napisał(a):Wyświetl post
Weźcie coś zróbcie z wiślakiem 86 i wiślakiem 68, przez ostatnie dni bezwiednie przeglądając forum miałem wrażenie że gość dyskutuje z samym sobą, a tu - wiślak, Ciebie jest dwóch
Pozwolę sobie odnieść się: wiślak86 i wislak68 to mnie wiecej tak jak Watts i Wattson . Brzmi podobnie a zdolności analityczne zupełnie inne .
Ostatnio edytowane przez wislak68 : 01.03.2011 o godz. 10:44.
Odpowiedz cytując
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Stary 01.03.2011, 11:26
Moze by tak poprzedzielac poszczegolnych moderatorow do moderowania konkretnych dzialow bo widze ze w wiekszosci jako moderator widnieje nick "KOMINEK" i chyba nie daje sobie chlop rady, a reszta moderatorow nie poczuwa sie do odpowiedzialnosci (albo ma zalecenie zeby np w ABG nie moderowac). I w efekcie sa niezle jaja. Na forum moze pisac kto chce, co chce i jak chce. Zeby wylapac bana obecnie na tym forum to nie wiem co by trzeba bylo zrobic, chyba nawyzywac od najgorszych swoich pilkarzy i Wisłe. Moderatorow jest sporo a jakos nikt nie moze (nie chce) zapanowac nad sytuacja na forum
Nie pisze tego z uszczypliwosci, po prostu zobaczcie co sie dzieje na tym forum. Zaczeło sie od tematow meczowych gdzie zamiast postow pojawialy sie zwroty jak na czacie, pozniej okazywanie milosci Lechowi i innym klubom w temacie o europejskich pucharach, pozniej rozkmina w to i owo na luziku o innych rasach (ktora moze by i byla dobra jesli by trwala 1-2 dni a jesli pamietam to tam tydzien bylo non stop pisane o jednym heh), no a teraz przenioslo sie na wszystkie tamaty. Ludzie sto razy pytaja o bilety i KK zadajac durne pytania na ktore odpowiedzi sa na stronie Wisły oraz padły juz kilka razy w tematach o biletach i KK, w temacie kibicowskim o meczu z Podbeskidziem tez wiele rozkmin ciekawych. Czasami odnosze nawet wrazenie ze kilku zydkow zarejestrowalo sie na forum i sobie robi jaja widzac ze tutaj prawie nikt nic nie moderuje
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując
South
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 01.03.2011, 12:46
skasujcie ten temat Wisła-TSP z ABG ,bo siara straszna
Ostatnio edytowane przez South : 01.03.2011 o godz. 13:00.
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 01.03.2011, 22:52
Pokemon do piachu:
http://wislakrakow.com/forum/member.php?u=52738
Odpowiedz cytując
Marszałek
Senior Member

Od: 11.2004

Stary 01.03.2011, 22:56
co z nim nie tak i gdzie?
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
Odpowiedz cytując
DominoForza
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 02.03.2011, 20:48
Armia Białej Gwiazdy-Pokój ten służyć ma szeroko pojętym dyskusjom na "tematy kibicowskie". Ze względu na swą specyfikę, moderowany jest szczególnie restrykcyjnie.

ogarnijcie to http://www.wislakrakow.com/forum/sho...82#post1058882
nie radzicie sobie z forum ? bo na to wyglada
.....
Odpowiedz cytując
tomo
Senior Member

Od: 12.2003

Stary 03.03.2011, 11:04
Co się dzieje z serwerem na którym jest strona i forum ? Od wczoraj co jakiś czas mam komunikat o niemożności połączenia się z serwerem przez co nie wyświetla się ani strona TWSD ani forum... .
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 03.03.2011, 14:03
...:::Tomo:::... napisał(a):Wyświetl post
Co się dzieje z serwerem na którym jest strona i forum ? Od wczoraj co jakiś czas mam komunikat o niemożności połączenia się z serwerem przez co nie wyświetla się ani strona TWSD ani forum... .
Ja miałem taką sytuację dziś przed południem, praktycznie od rana, strona się wczytywała a później wyskakiwał błąd.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
Mateuusz
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 03.03.2011, 16:49
temat w ABG o meczu z Ruchem, posmiewisko. wyczyscie go bo az wstyd jak sie czyta jakie rozkminy tam idą
Odpowiedz cytując
Kobieta_Wislak
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 03.03.2011, 18:50
Kobieta_Wislak napisał(a):Wyświetl post
w swoim profilu mam " lista ostanich gości na tej stronie" no i mam tam wymienione kto po mnie łaził - ale niektórych mam z "+" co to oznacza?
serio pytam
Powód: temu co odpowiedział: Fenks Bejbe ;))
Ostatnio edytowane przez Kobieta_Wislak : 08.03.2011 o godz. 14:11.
"... Bo to miłość, pasja, To mój sposób na życie,
Mam trójkolorowy świat i innego nie chcę widzieć nigdzie..."
Odpowiedz cytując
mic
Tylko Wisła

Stary 03.03.2011, 21:35
Prosze o wyczyszczenie tematu "To i owo na luziku"

Dziekuje
Odpowiedz cytując
chudy_TSW
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 03.03.2011, 22:17
mic napisał(a):Wyświetl post
Prosze o wyczyszczenie tematu "To i owo na luziku"

Dziekuje

dokładnie znów się robi bałagan w tym temacie
Powód: rozkminy kto, co, jak ...
Ostatnio edytowane przez chudy_TSW : 03.03.2011 o godz. 22:26.
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 03.03.2011, 22:28
A ja tradycyjnie poproszę o zamknięcie chwilowe tematu Konkurs o Wiśle po godzinie 23:59.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Stary 06.03.2011, 14:05

Witam, czy można prosić admina/ moderatora o ponowne otwarcie tematu konkursowego

Chciałbym zamieścić tabelę i umożliwić typującym oddawanie typów na mecz z Widzewem Łódź

Edit:
Zagląda tu ktoś czasami
Ostatnio edytowane przez WISŁAZWE : 06.03.2011 o godz. 15:08.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów