The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.02.2011, 00:57. Wisła - Podbeskidzie 1.03.2011 godz. 20.30 1/4 Finału Pucharu Polski
Nikt nie kwapi się do założenia tematu, a do meczu pozostało już mniej niż 3 dni, więc najwyższy czas skupić się na najbliższym przeciwniku. Jest nim zespół Podbeskidzia Bielsko-Biała, zajmujący po rundzie jesiennej w I lidze drugie miejsce, tracąc do liderującego ŁKS zaledwie 1 punkt. Na pewno przyjadą do Krakowa maksymalnie zmobilizowani, nie mają przecież nic do stracenia. Scenariusz najbardziej prawdopodobny to autobus w bramce Podbeskidzia i pytanie jest jak szybko uda nam się go ominąć.

Przydałby się także temat kibicowski wszak to pierwszy mecz przy R22 w tym sezonie !!! Musi być mobilizacja ! Ale to oczywiście niech zrobi osoba bardziej kompetentna w tych kwestiach, byle szybko !!
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
mulda
Senior Member

Od: 12.2010

Stary 27.02.2011, 01:27
Wcale nie. Niech gra Maor i najsilniejszy sklad zeby zgrywali sie przed wazniejszymi meczami. Genkow powinien juz wrzucac drugi bieg a Sivakow wyostrzac celnosc podan. Te latwiesze mecze przeznaczmy no to potrzebujemy teraz najbardziej czyli na zgranie, a nie na szanse na miejsce w skladzie. Od tego sa treningi.
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.02.2011, 01:59
Inna sprawa, że PP na takim etapie powinien być tak samo ważny jak Liga..
Ja bym zrobił trzy zmiany, za Cikosa-Burliga, za Wilka- Sobol i za Sivakova- Jirsak ew. Garguła..

A.Iwan w swojej surowej ocenie E.Cikosa mial chyba sporo racji..Pod tym względem odstaje od reszty zespołu, co ogranicza wszelkie jego poczynania i w ataku i przy wyprowadzaniu piłki z obrony, co często kończy się stratą lub autem, którego potem on sam nie ma pojęcia do kogo wybić..Myślę, że nawet przy atrakcyjnej cenie(200 tyś euro) nie zostanie wykupiony ze swojego klubu, a na jego miejsce juz jest kilku solidnych pod obserwacją.

-----------Pereiko-------------
---------------------------------
Burliga-Jaliens-Chavez-Paljic
----------------------------------
-------------Sobol---------------
----Jirsak---------Melikson----

--Mały----------------Kirm-----
----------Genkow--------------

Wierzę, że Jirsak trochę w "cieniu" Meliksona, będzie wreszcie uczestniczył w grze przez 90 mminut, a nie tylko momentami, bo technicznie chyba im razem najbliżej do siebie..Jeśli Burliga trenował normalnie od początku przygotowań to mógłby spokojnie z Podbeskidziem wyjść w pierwszym składzie.
Syn Kangura z 1984
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.02.2011, 02:25
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Myślę, że nawet przy atrakcyjnej cenie(200 tyś euro) nie zostanie wykupiony ze swojego klubu, a na jego miejsce juz jest kilku solidnych pod obserwacją.
Oby nie. Kontraktu raczej wysokiego nie ma, a mimo wszystko jego gra jest całkiem w porządku. Poza tym jest jeszcze stosunkowo młody. Mamy mało bocznych obrońców, nawet jak sprowadzimy innego gracza na jego miejsce to mam nadzieje że Erik z nami zostanie, może nawet jako rezerwowy. Jestem pewny że on jeszcze się rozwinie, a cena 200 tyś euro jak za piłkarza z takim potencjałem to dobra propozycja.
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 27.02.2011, 08:50
Koniecznie najsilniejszy skład by sie jeszcze lepiej zgrali. Mamy nowych zawodnikow ktorzy musza sie ogrywac ze swoimi kolegami a mecze pucharowe sa do tego idealne. Mysle, ze nie bedzie problemow z ograniem Podbeskidzia
kokrys
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 27.02.2011, 10:06
Takie pytanie do forumowych gości z Bielska... Skoro "Idzie, idzie Podbeskidzie" to czy Bielsko-Biała, zapie*dala?
yogul
Senior Member

Od: 05.2009

Stary 27.02.2011, 10:07
Belzebub napisał(a):Wyświetl post
Inna sprawa, że PP na takim etapie powinien być tak samo ważny jak Liga..
A.Iwan w swojej surowej ocenie E.Cikosa mial chyba sporo racji..Myślę, że nawet przy atrakcyjnej cenie(200 tyś euro) nie zostanie wykupiony ze swojego klubu, a na jego miejsce juz jest kilku solidnych pod obserwacją.
Przy takiej cenie, powinni jak najbardziej wykupić Erika który w zeszłej rundzie rozegrał ponad 1400 min na boisku i pokazał ze potrafi grać na niezłym poziomie. Dokupić do niego doświadczonego PO i niech się chłopak uczy.

tofik napisał(a):Wyświetl post
Tych meczów jest tyle co kot napłakał, a najważniejsza jest Wisła i zwycięstwa a nie Rios, Żurawski, czy inny Garguła. Co mnie obchodzi że mało grają.
Wiadomo że ogólnie jest mało meczy, ale na początku rundy, w takich a nie innych warunkach atmosferycznych należy odpowiednio dawkować zawodnikom obciążenia.
Przykład Giggsa, Ferguson zawsze odpowiednio dysponuje jego siłami, dzięki czemu on wieku 37 lat dalej jest w świetnej formie. U nas zawodnik w takim wieku ma z wszystkim problemy la Szymkowiak.

Ja we wtorek chciał bym zobaczyc :

-----------Pereiko-------------
---------------------------------
Jalies-Chavez-Bunoza-Paljic
----------------------------------
-------------Sobol---------------
----Garguła---------Melikson----

--Mały----------------Kirm-----
----------Genkow--------------

Zmiany:
Guła i Maor jako 2 ofensywnych, kreatywnych pomocników ponieważ z jakimkolwiek założeniem goście zaczną mecz, to prędzej czy później będzie obrona Częstochowy. Jak nie od początku to na koniec. Jakoś ten mur trzeba będzie przebić. Liczę że uda się to zrobić grając szybką piłkę po ziemi jak Barca. Z Podbeskidziem
nie zniosę ani jednej długiej 'dzidy' byle by do przodu, chyba że kontratak, wiadomo.

Natomiast Holender zaimponował mi swoja techniką i jednym ofensywnym wejściem. W tym meczu boczni obrońcy będą grać bardzo wysoko i wiele może zależeć właśnie od nich. Wrzutki, zrobienie przewagi, rozegranie, wydaje mi się ze Jalies świetnie by sobie z tym poradził.
cartoo
Member

Od: 09.2010

Stary 27.02.2011, 10:26
Orientuje się ktoś jak tam z biletami na G? Dostanę dziś jeszcze? I czy nie będzie problemów jak nie mam jeszcze wyrobionej nowej karty kibica
Cinek1906
Senior Member

Od: 08.2009

Stary 27.02.2011, 10:29
na pewno jakies zostaną nie ma co się martwić, masa ludzi bez karnetów a co będą szli na PP będą kupowali bilet przed meczem
FORZA WISŁA
'Gdybym mógł cofnąć czas i pomyśleć nad wyborem, nawet drugi ten raz wybrałbym tą samą droge.'
theOne
Junior Member

Od: 10.2010

Stary 27.02.2011, 10:32
cartoo napisał(a):Wyświetl post
Orientuje się ktoś jak tam z biletami na G? Dostanę dziś jeszcze? I czy nie będzie problemów jak nie mam jeszcze wyrobionej nowej karty kibica

Bilety na pewno są,bo nikt na stronkach nie pisze o ich braku.
Jak już pisano setki razy patrz wyżej zakładki - do zakupu biletu nie potrzeba KK aczkolwiek wyrób ją sobie
wyjdzie CI to później tylko na dobre a kosztuje raptem 10 zł i wyrobisz ją w 3 min.
Belzebub
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 27.02.2011, 10:32
Tylko, że z tego co pamietam to 200 tyś euro kosztowało samo wypozyczenie Eryka, więc cena odstępnego napewno będzie wyższa...Lubie gościa bo jest waleczny i wytrzymałość ma jak gołąb, ale pozycja w Wiśle dla niego to max. zmiennik, jeśli myślimy o Wisle w kontekscie europejskich pucharów..
Flow
Junior Member

Od: 01.2011

Stary 27.02.2011, 10:40
Jeśli już robić zmiany na mecz z Podbeskidziem to na pewno nie w obronie. Najlepsze co możemy zrobić to dawać im więcej minut do grania ze sobą. Dlatego cały tył (razem z bramkarzem) zostawiłbym taki jak z Arką, chyba że ktoś doznał kontuzji.
''Dopóki nie skorzystałem z internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów''
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 27.02.2011, 10:43
Co do Cikosza... większość na niego narzeka, a fakty są takie, że to młodziutki gość, niezarabiający kokosów a Wisła z nim w składzie od 5 (!!!) meczów nie straciła bramki grając min z Pasami, Legią i Polonią W. ! Oczywiście pamiętam jego słabsze momenty, ale pamiętam też rajdy z Legią czy asystę z Arką. I teraz porównajmy go z Alvarezem co chciał zarabiać ponad 350 tys EUR.

Super by było, gdyby wszyscy Wiślacy mieli taki potencjał do rozwoju jak Cikosz - być może trzeba dokupić mu jakiegoś mocnego rywala, ale Cikosz powinien zostać jako co najmniej dobry zmiennik z perspektywami.

Żeby nie było offtopu ponieważ nie mam co napisać zaproponuje skład

Pareiko - Paljic, Bunoza, Jaliens, Cikosz - Sobolewski, Siwakow, Garguła - Melikson, Genkow, Kirm

Dlaczego tak?
Nowi muszą się zgrywać, więc muszą dużo grać, Małecki w dobrej formie i pewniak na Ruch więc niech odpocznie, Sobolewski za Wilka, żeby nie wypadł z obiegu - a na Ruch dałbym znowu Wilka
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
bonawentura
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 27.02.2011, 11:15
Osobiście wystawiłbym najsilniejszy skład. Z tym, że szybciej dokonywałbym pewne zmiany. Oszczędzałbym właśnie Maora Meliksona, oszczędzałbym Sivakova i zagrałbym po pół spotkania w defensywie Wilkiem i Sobolewskim. Po prostu w trakcie meczu wymieniłbym cały środek pola - na Gargułę, Jirsaka i Wilka.
Tenzen
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 27.02.2011, 11:23
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Pareiko - Paljic, Bunoza, Jaliens, Cikosz - Sobolewski, Siwakow, Garguła - Melikson, Genkow, Kirm
Ja zagrał bym Riosem zamiast Meliksona w ataku. Dla Maora będzie to bardzo długa runda więc może lepiej dać mu czasem odpocząć by wytrzymał kondycyjnie do końca sezonu. Z Podbeskidziem wprowadziłbym go tylko na końcowe może 20min.
Dodatkowo myślę, że dobrze gdyby Rios miał jeszcze możliwość pokazania się.
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.02.2011, 11:36
Tenzen napisał(a):Wyświetl post

Mnie się wydaje że w przypadku Riosa nie chodzi o to że on jest słaby, tylko o to że Wisła nie jest w stanie go wykupić.. więc trener woli stawiać na innych. Bo jak wytłumaczyć krótkie epizody nawet w meczach sparingowych? Coś jest nie tak..
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

thebo4
Member

Od: 06.2010

Stary 27.02.2011, 11:45
kokrys napisał(a):Wyświetl post
Takie pytanie do forumowych gości z Bielska... Skoro "Idzie, idzie Podbeskidzie" to czy Bielsko-Biała, zapie*dala?
hahaha, ładne
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 27.02.2011, 11:50
Ja zagrał bym Riosem zamiast Meliksona w ataku. Dla Maora będzie to bardzo długa runda więc może lepiej dać mu czasem odpocząć by wytrzymał kondycyjnie do końca sezonu. Z Podbeskidziem wprowadziłbym go tylko na końcowe może 20min.
Czemu długa runda? 14 meczów ligowych jeszcze. Czemu miałby nie grać w pucharze?
felipe
Senior Member

Stary 27.02.2011, 11:52
Z 16/17 spotkań na krzyż w 3 miesiące to dla profesjonalnego piłkarza długa runda ?

NIe ma co odpuszczać. Podbeskidzie się przed nami nie położy, także moim zdaniem należy postawić maksymalnie mocną jedenastkę (zwłaszcza w ofensywie) i postarać sie o solidną zaliczkę przed rewanżem. Dopiero wówczas można coś rotować składem w miarę możliwości, a nie teraz, gdy tak naprawdę nie wiemy nic o ekipie z Bielska-Białej. Rios nie grał prawie w ogóle w sparingach, trudno zatem oczekiwać, że błyśnie w Pucharze Polski. A Wisła ma strzelić bramki w Krakowie, bo inaczej może być nerwowo. Nie czas więc na kombinacje, we wtorek trzeba rozstrzygnąć sprawę.
willow
a.k.a. morgenes

Od: 11.2002

Stary 27.02.2011, 11:54
Co do Cikosza... większość na niego narzeka, a fakty są takie, że to młodziutki gość, niezarabiający kokosów a Wisła z nim w składzie od 5 (!!!) meczów nie straciła bramki grając min z Pasami, Legią i Polonią W. ! Oczywiście pamiętam jego słabsze momenty, ale pamiętam też rajdy z Legią czy asystę z Arką. I teraz porównajmy go z Alvarezem co chciał zarabiać ponad 350 tys EUR.

Super by było, gdyby wszyscy Wiślacy mieli taki potencjał do rozwoju jak Cikosz - być może trzeba dokupić mu jakiegoś mocnego rywala, ale Cikosz powinien zostać jako co najmniej dobry zmiennik z perspektywami.

Żeby nie było offtopu ponieważ nie mam co napisać zaproponuje skład

Dlaczego tak?
Nowi muszą się zgrywać, więc muszą dużo grać, Małecki w dobrej formie i pewniak na Ruch więc niech odpocznie, Sobolewski za Wilka, żeby nie wypadł z obiegu - a na Ruch dałbym znowu Wilka

Pytanie tylko zasadnicze, czy Wisła chcąc awansować do Ligi Mistrzów może sobie pozwolić na wystawianie w pierwszej 11 Cikosa, który wg. Ciebie "ma potencjał do rozwoju" i może być co najwyżej "wartościowym zmiennikiem"?

A co do składu na Podbeskidzie, niech zagrają oczywiście zmiennicy, bo trzeba się zgrywać.

Pareiko - Cikos, Bunoza, Chavez, Paljic - Sobol, Garguła, Siwakow - Kirm, Rios, Genkow
"Gdy wracam do domu i się zamyśle, myślę o Wiśle..."
K.I.Gałczyński

"I skończył się mecz w Londynie i tak i to jest prawda!!!..."
Oldpara
Senior Member

Stary 27.02.2011, 12:00
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
Mnie się wydaje że w przypadku Riosa nie chodzi o to że on jest słaby, tylko o to że Wisła nie jest w stanie go wykupić.. więc trener woli stawiać na innych. Bo jak wytłumaczyć krótkie epizody nawet w meczach sparingowych? Coś jest nie tak..
Nie tak jest to, że Rios gra do dupy na terningach i w meczach w których dostaje szanse, a niektórzy dalej dopatrują się teroii spiskowych.

Przecież po niespełna pół roku, widać, że u Maskaanta grają po prostu najlepsi w danej chwili, a nie Ci, których sprowadził trener, albo Ci których sobie życzy zarząd (bo ten za drogi, a tego trzeba sprzedać). Jak komuś nie wystarczyły przykłady z przywróceniem do składu Małeckiego czy Kirma bo grali dobrze, albo odsunięciem Boukhariego, Żurawskiego czy Branco to niech popatrzą na Siwakowa który na 99% odejdzie po sezonie bo jak będzie grał słabo, to z niego zrezygnujemy, a jak będzie grać dobrze, to nie mamy prawa pierwokupu i pewnie nie będzie nas na niego stać. I czym to się różni od Riosa? Tym, że Siwakow coś gra, a Rios gówno.

Ale to i tak pewnie groch o ścianę, bo przecież "na 0:12 słychać strzały!"
Titto
Senior Member

Od: 07.2010

Stary 27.02.2011, 12:08
Może nas czekać trudny mecz przede wszystkim dlatego, że przyjdzie nam grać z drwalami , którzy w sparingu tak kosili zawodników Ruchu, że trener Fornalik przerwał mecz.
http://www.echorzow.net/index.php/sp...-bojki-pikarzy
Z tego powodu na miejscu trenera raczej nie wystawiał bym Meliksona.
Oldpara
Senior Member

Stary 27.02.2011, 12:13
willow napisał(a):Wyświetl post
Pytanie tylko zasadnicze, czy Wisła chcąc awansować do Ligi Mistrzów może sobie pozwolić na wystawianie w pierwszej 11 Cikosa, który wg. Ciebie "ma potencjał do rozwoju" i może być co najwyżej "wartościowym zmiennikiem"?
Ależ oczywiście wolałbym doświadczonego defensora, i nie ma co ukrywać, że przy Małeckim, Kirmie, Sobolewskim, Wilku trudno Cikosza nazwać filarem, siłą napędową czy mocnym ogniwem. Przestrzegam po prostu przed pochopnym odstrzelaniem go, bo fakty (obrona na "0" w 5 ostatnich meczach, asysty, wiek, doświadczenie którego jeszcze nie ma a może mieć, wymagania finansowe itp) przemawiają za nim.

A ponieważ przez następne 15-20 meczów będziemy musieli radzić sobie tym co mamy, i walczyć na dwóch frontach, nie wykluczam, że Cikosz stanie się przez to lepszym piłkarzem. Imho na razie na Mistrzostwo i Puchar Polski powinien wytarczyć, a w lecie trzeba kupić kogoś doświadczonego na jego miejsce - ale w cale nie przesądzam, że ten nowy od razu Cikosza ze składu wygryzie po tym, jak się trochę ogra w Ekstraklasie.

Oczywiście wolałbym na każadą pozycje zakupy w stylu Meliksona, zamiast Cikosza, ale jestem realistą
grzesiek632
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 27.02.2011, 12:14
Nie tak jest to, że Rios gra do dupy na terningach i w meczach w których dostaje szanse, a niektórzy dalej dopatrują się teroii spiskowych.

Przecież po niespełna pół roku, widać, że u Maskaanta grają po prostu najlepsi w danej chwili, a nie Ci, których sprowadził trener, albo Ci których sobie życzy zarząd (bo ten za drogi, a tego trzeba sprzedać). Jak komuś nie wystarczyły przykłady z przywróceniem do składu Małeckiego czy Kirma bo grali dobrze, albo odsunięciem Boukhariego, Żurawskiego czy Branco to niech popatrzą na Siwakowa który na 99% odejdzie po sezonie bo jak będzie grał słabo, to z niego zrezygnujemy, a jak będzie grać dobrze, to nie mamy prawa pierwokupu i pewnie nie będzie nas na niego stać. I czym to się różni od Riosa? Tym, że Siwakow coś gra, a Rios gówno.

Ale to i tak pewnie groch o ścianę, bo przecież "na 0:12 słychać strzały!"
Rozumiem że Ty za to jesteś na każdym treningu i widzisz jak gra Rios? Widziałem 2 polowe w Copa del Sol, bodajże w meczu z Aalesund w którym Rios był najlepszy w ofensywie, w meczu z Polonią Bytom też był najlepszy, w meczu z Widzewem miał bardzo duży udział przy bramce, asysta z Koroną.. to wszystko przy naszej indolencji w ofensywie jest bardzo dobrym wynikiem.. Popatrzmy też z drugiej strony: w czym jest lepszy Żurawski, Garguła czy Łobodziński?
Moim zdaniem gdyby dać Riosowi więcej czasu niż 10 minut w meczu sparingowym to spokojnie by się odpłacił dobrą grą.

a z tymi tekstami "na 0:12 słychać strzały!" ... odpuść sobie
"Wisła to nasz nałóg, to nasza heroina
i gdyby nie ONA - świat mógłby się zatrzymać.."

fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 27.02.2011, 12:15
Bez przesady z tymi drwalami. Za zasługi nie byliby przecież na drugim miejscu w I lidze, coś tam w piłkę kopią i nie sądzę, żeby w Krakowie urządzili sobie polowanie na kości. Zagrają defensywnie - to jasne, ale nie spodziewałbym się rąbanki. W meczach sparingowych bardzo często są bójki także też nie brał bym tego za wyznacznik, wystarczy przypomnieć high kich Marcelo ze Spartakiem, a przecież to taki dobry chłopak

I niech ktoś koniecznie założy kibicowski, do meczu nieco ponad 2 dni, a my śpimy zamiast się nakręcać !! Temat o koszykarkach, które grają 3 marca już wisi, a o piłkarzach ani widu ani słychu !! Nakręcać się, to pierwszy mecz na R22 w AD 2011 !! Załóżcie temat koniecznie !
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
BiLL
Junior Member

Od: 06.2010

Stary 27.02.2011, 12:16
Mam pytanie o mecz z podbeskidziem. Mogę kupić bilet i wejść na mecz bez karty kibica?
piter116
Senior Member

Stary 27.02.2011, 12:17
felipe napisał(a):Wyświetl post
Z 16/17 spotkań na krzyż w 3 miesiące to dla profesjonalnego piłkarza długa runda ?
Problem w tym, że Melikson przed przyjazdem do Krakowa grał w Izraelu kilkanaście spotkań bez żadnej przerwy.A wiemy jak ważne i ciężkie mecze mamy w maju, w ostatnich kolejkach sezonu.
Oldpara
Senior Member

Stary 27.02.2011, 12:21
grzesiek632 napisał(a):Wyświetl post
w czym jest lepszy Żurawski, Garguła czy Łobodziński?
Pewnie w niczym, dlatego nie grają.

Jak tak lubisz teorie w stylu "coś tu nie gra" to podrzucę Ci następną:

Garguła tak naprawdę jest w reprezentacyjnej formie, ale ponieważ ma kontrakt motywacyjny zarząd zakazał Maskaantowi wystawiać go do składu, bo przecież lepiej płacić piłkarzowi 175 tys EUR, niz 350 tys! Stary - przecież Garguła w ostatnim sparingu strzelił 2 bramki i miał asystę! "Coś tu nie gra" jak nic!
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 27.02.2011, 12:22
W Anglii graja po 50 spotkan w jakiejś 3,4 lidze i nikt nie pieprzy głupot, że za dużo. I nie wiem czy wszyscy tam mają profesjonalne kontrakty, raczej pół profesjonalne. A wy byście oszczędzali każdego po jednym meczu. Nie róbcie z nich cip, to mają być gladiatorzy.
..
skeba
Senior Member

Od: 04.2006

Stary 27.02.2011, 12:27
Cytat:
LM nie ma o czym marzyć. Trzeba wzmocnień i jeszcze raz wzmocnień. Z jednym napastnikiem nie mamy co szukać, który nie jest pewny. Podbeskidzie trzeba spokojnie u siebie pojechać z 2,3-0 i jechać do nich na spokoju, ale znając realia polskiej piłki to nie będzie widać różnicy i będzie skromne 1-0, obym się mylił.

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów