|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Zarabia pewnia 150-250 tys euro za sezon |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
.Korzytając z okazji zapytam czy orientujesz się może w stopniu pokrewieństwa pomiędzy panem opiekunem drużyny a wystepującym kiedyś (?) w MESIE napastnikiem o tym samym nazwisku?A swoja drogą to ciekawe czy w świetle Twoich wyjasnień pan analityk Pączek zajmuje się analizą krwi i sików piłkarzy a pan zajmujący się kontrolą przygotowania motorycznego sprawdza czy motory piłkarzy są na chodzie . Panom fizjoterapeutom odpuszczam."wiślak68 dobrze, że mamy rozwinięty sztab bo teraz każdy odpowiada za siebie i za swoje obowiązki." W rzeczy samej. Jeśli do sztabu zatrudnimy jeszcze ze trzech magazynierów to nasz sztab będzie jeszcze bardziej rozbudowany a co za tym idzie wzrośnie odpowiedzialność za siebie i swoje obowiązki. A jeśli chodzi o wywiad Meliksona to jedno z dwóch: albo chłop współpracuje z jakimś PR-owcem albo faktycznie Żydzi są od nas o wiele mądrzejsi. Chłop powiedział dokładnie to co powinien powiedzieć w wywiadzie prasowym nowo pozyskany piłkarz. Nawet jeśli okaże się niewypałem (czego ani sobie ani jemu nie życzę) to myślę że ogólny wskaźnik inteligencji w drużynie wzrośnie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
a co ma piernik do wiatraka? nie moja wina, że nie rozróżniasz fizjoterapeuty od masażysty. Już kiedyś w klubie było zatrudnionych 5 osób i wszyscy wiemy jak to wyglądało. Teraz jest w Wiśłe zatrunionych sporo osób i jakoś to wsztstko wygląda, ruszył powoli marketing, transfery sa przeprowadzane jak należy. Widocznie trener potrzebuje mieć tyle osob ile jest w sztabie.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
A swoją drogą to przypomnij mi proszę kiedy to w klubie zatrudnionych było 5 osób |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
wislak68 to przykro mi, że nie dostrzegasz różnicy pomiędzy czasami gdzie nie było działu marketingu, dyrektora sportowego itd. (kilka lat wstecz, a nie czasy przedwojenne) Gdzie wszystkim zajmowali się Antkowiak z Ochalikiem, a ostatnim rokiem.
Nie zauważyeś np. że transfery są przeprowadzane jak należy, (potrzebowaliśmy bramkarza to go kupilismy, a nie przeprowadzaliśmy casting dla jakiś anonimów z dupy), że zawodnicy (odpukać) w okresie przygotowawczym nie złapali poważnych kontuzji. A uwaga o Tłokach jest beznadziejna, rozmawiamy o faktach. Każdy szanujący się klub ma sztab ludzi, którzy pracuja na jego sukces, a jeśli tego nie wiesz bądź nie rozumiesz to Twój problem. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Kim są dwaj pracownicy sztabu szkoleniowego w drugim rzędzie od góry po lewej? Chyba pierwszy raz ich widzę...
![]() |
|
|
|
Member
Od: 09.2010
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/pierwsza_druzyna/
Tu masz wszystkich z imienia i nazwiska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Jakiś czas temu sztab był chyba znacznie mniejszy, prawda?
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Czytałeś całą stronę tego tematu i jeszcze poprzednią?
![]()
Ostatnio edytowane przez Mistel : 24.02.2011 o godz. 15:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
czy skoro robiono też zdjęcia indywidualne, to na stronie oficjalnej zostaną one zmienione? Troszkę dziko to wygląda, gdy praktycznie każde jest z innej beczki.
![]()
Jazda, Jazda, Jazda - BIAŁA GWIAZDA!!!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
napewno tak,ale znajac zycie taka wymiana zdjec moze trwać z pół roku
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
a może po prostu nie chcą wstawiać zdjęć w dresach?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
tak w ogóle to co robi analityk?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
analityk, analizuje problemy i znajduje złote środki
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Analityk to po prostu szef banku informacji
reprezentacja Polski też ma swojego analityka:http://www.futbolnews.pl/informacje/...analityka.html ![]()
Wisła i Śląsk na zawsze w sercu mym!!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Mam pytanie, czy ktoś z Was znalazł zdjęcie naszej drużyny w bardzo dużym formacie, tak aby ustawić sobie je na tapetę?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Rzeczywiśćie dużo ciekawych rzeczy można się dowiedzieć o naszym słabym ogniwie. Nie wiedziałam na przykład, że ma aż tyle tatuaży na swym ciele ;P
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Chyba jeszcze nikt nie wrzucał?
http://www.youtube.com/watch?v=kKy3APYuXWw Boukhari to mnie rozwala. Raz "bije" się z Kewem, później macha do pustych trybun/robotników
Ostatnio edytowane przez Syn Kangura z 1984 : 25.02.2011 o godz. 01:05.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Dzisiaj urodziny obchodzi Łukasz Garguła.
Wszystkiego najlepszego Łukasz, jak najmniej kontuzji, jak najwicej gry i zebys chociaz w polowie spelnil te oczekiwania, ktore sa wiazane z Toba. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,1740,ti...wiadomosc.html według tego artykułu taki Łobodziński zarabia w Wiśle 320 tyś a Garguła 350 tyś. Jak dla mnie wygórowane sumy, szczególnie w przypadku Łobo.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Nie ma powodu aby było Ci przykro z powodu niedostrzegania przeze mnie różnicy pomiędzy czasami dawnymi a nowymi. Nie ma powodu dlatego że, gdybyś tylko zechciał przeczytać moje posty do których się odnosisz nieco bardziej dokładnie, w ogóle nie piszę o dziale marketingu czy dyrektora sportowego. Zaznaczam natomist wyraźnie że chodzi mi o: "dział szkoleniowy". Mam nadzieję że teraz już zauważysz ten drobny szczegół. W tym kontekście zapewne stanie się dla Ciebie jasnym że również Twoja uwaga dotycząca działu skautingu i sztabu medycznego jest wyraźnie nie na miejscu. A jeśli chodzi o beznadziejność to naprawdę ciężko mi zrozumieć kogoś kto podnieca się rozbudową sztabu szkoleniowego polegającą na tym że dla celów zapewnienia "symetryczności" zdjęcia zaprasza się do udziału w nim magazyniera, po czym przedstawia się go jako: "opiekuna drużyny" . Jeśli nie zauważasz komizmu tej sytuacji to naprawdę sprawa jest beznadziejna. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Śmieszna odpowiedź, lepiej było nic nie pisać.
Po pierwsze niczym się nie podniecam, uważam że lepiej mieć szeroki sztab niż wąski.Natomiast nic nie wspomniałem o zdjęciu, symetryczności i magazynierze. W przeciwieństwie do Ciebie widzę też różnicę pomiędzy fizjoterpeutą a masażystą, trenerem od przygotowania fizycznego a specjalistą od indywidualnego treningu, wiem po co jest analityk, uważam też, że kierownik drużyny nie powinien zbierac piłek i bdurnych dresów, bo od tego jest opiekun drużyny itd. Z mojej strony koniec rozmywania.
Ostatnio edytowane przez joshi : 25.02.2011 o godz. 12:12.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Patryk Małecki: stawiam trzy skutery, że będziemy mistrzem
Wiem że Fakt ale warto zobaczyć http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|