|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
| Wyświetl wyniki ankiety: Czy reforma Ekstraklasy sprawi, że liga stanie się bardziej atrakcyjna? | |||
| Tak |
|
86 | 46,49% |
| Nie |
|
43 | 23,24% |
| Nie mam zdania. |
|
8 | 4,32% |
| To jednosezonowa opcja, wrócimy do starych zasad. |
|
41 | 22,16% |
| Powiększenie ligi sprawiło by, że była by ona bardziej atrakcyjna. |
|
21 | 11,35% |
| Ankieta wielokrotnego wyboru Głosujących: 185. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Juz widze jak radosnie wedrujecie na stadion przy -15
W dodatku na plac budowy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
|
Mecz z Arką mogą nawet odwołać kilka minut przed, jak tak sędzia zdecyduje.
Jutro -16 w Gdyni wg prognoz.
Ostatnio edytowane przez John1906 : 24.02.2011 o godz. 18:53.
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
A z jakiego powodu maja odwolac, co? Pilkarzyki sie przeziebia?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
No przed TV się dobrze ogląda mecz wiem, gorzej na stadionie
![]() Wg FIFA czy UEFA poniżej -15 nie powinno się grać, no ale różnie bywa. ![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
No sorry, ale skoro kibice Lecha wytrzymali od 21 do 23 przy temp. -20 stopni, to chyba kibice w Gdyynii wytrzymaja od 20 do 22 przy temp. -4,-7, bo wlasnie taka ma byc.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kiedy na Lechu grali przy -20 ?
Ostatnio edytowane przez John1906 : 24.02.2011 o godz. 19:02.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mic nie cytujcie go ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Nie no, ale przecież Lech grając z Juve w Poznaniu, grał na pewno przy temperaturze niższej niż -15st... ;> Jak możecie tego nie pamiętać
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Przed chwilą skończył się mecz Zenit Petersburg - Young Boys Berno. Sprawdziłem temperaturę na lotnisku w Sankt Petersburgu: - 14. Murawa była pokryta lekkim śniegiem.
Teraz zaczął się mecz Spartak Moskwa - FC Basel. Aktualne temperatury z trzech moskiewskich lotnisk to: -14, -15, -16. Trawa zieloniutka. Trzeba dodać, że w obu miastach w nocy było i będzie poniżej -20... Czyli można przygotować murawę do gry nawet w cięższych od naszych warunkach klimatycznych. Nikt mi nie wmówi, że Rosjanie mają nie tylko maszyny do produkcji mgły, ale i kosmiczny system odmrażania murawy... Edyta: dzięki John1906. Nie miałem pojęcia.
Ostatnio edytowane przez Aaarrgh : 24.02.2011 o godz. 19:21.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() Chyba jasne, że pisze o Spartaku.
Ostatnio edytowane przez John1906 : 24.02.2011 o godz. 19:38.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
A lech z juve to pewnie przy +5 gral? Zal. Skoro w innych krajach potrafia przygotowac murawe do gry przy -15 stopniach to czemu w Polsce ma sie nie dac, co? Grać ku*wa i nie wymigiwac sie!!! Pilkarzyki pewnie chcialyby grać co najwyzej 30 minut polowe przy temp. +25 stopni i bez slonca, bo oczka im oslepia.
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Tutaj można zobaczyć jak murawa na stadionie Zenitu wyglądała wczoraj - http://media-beta.en.fc-zenit.ru/res...96_700x526.jpg
Po dzisiejszym meczu pewnie jest całe przeorane. Jestem ciekaw co zwolennicy grania w takich warunkach powiedzą po meczu Wisły w Gdyni. Jeżeli ktoś myśli, że Wisła będzie tam mogła grać piłką to się grubo myli, warunki (kopaninę) będzie dyktować słabszy technicznie, czyli Arka. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Jak murawa na stadionie arki jest praktycznie swietna! Więc o jakiej kopaninie ty mowisz?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Patrze na zdjęcia z newsu "Mroźny trening" i co widze? Że jednak da się doprowadzić murawe do stan używalności nawet w sytuacji gdy jest "kilkunastostopniowy" mróz. Wystarczy chcieć, a nie pisać do PZPN pism o odwołanie meczu.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() Piłkarze Wisły Kraków są już po ostatnim treningu przed piątkowym meczem z Arką Gdynia. Zawodnicy Białej Gwiazdy trenowali na boisku do rugby na sztucznej murawie. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
A to przepraszam, wycofuje się, nie doczytałem
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
bananowy chłopiec
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Jak Amikorz bedzie gral w lidze tak jak teraz w meczu z Bragą to skoncza w drugiej polowie tabeli.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Uważam, że Bakero jest słabym trenerem, transfery dla mnie lekką pomyłką. Będzie im ciężko, no chyba, że "Polonie, czy inne GKS-y" będą grać jak na szkolnych podwórkach.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
rozumiem, ze niektorym cięzko bez meczowego czatu. Skoro jednak moderatorzy zamknęli temat o drużynach polskich w pucharach europejskich to nie przemycajcie tego tematu w inne miejsca
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Odwołają mecz Arka-Wisła ?
http://sport.interia.pl/pilka-nozna/...-wisla,1601957
Ostatnio edytowane przez John1906 : 24.02.2011 o godz. 23:11.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Już się skończyło przeżywanie różnych ochów i achów, a od jutra wraca nasze piekiełko. Ciekawe jak wypadną jutrzejsze korespondencyjne spotkania. Może być dużo kopania po czole i każdy wynik jest jak najbardziej realny.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Obawiam się falstartu i odwołania sporej części meczy. W tym i naszego z Arką.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Był taki wierszyk kiedyś:
Baloniku nasz malutki, Rośnij duży okrąglutki, Balon rośnie, że aż strach, Przebrał miarę, no i TRACH ! Pasuje jak ulał. Amiczka teraz musi skupić się na walce o utrzymanie w lidze. IMHO - mogą spaść. Ta megalomania ich zgubi, poza tym cały sezon będą grać na zgniłej płycie. Żadne europejskie puchary im nie grożą. I dziękuje Panu Bogu, że Vlacx nie ściągnął nam Ubicośtam. Gość jest żałosny, a kosztował prawie milion euro. W Spartaku wiedzą jak robić interesy, najpierw opchnęli nam Jovanicia, teraz Amiczce Ubiparipa. A ta braga słabiutka.. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
?Co do już dzisiejszych meczów - musimy kontynuować forumową zgodę ![]() Czyli my klepiemy Arę, Wy parchów czego autentycznie całym sercem Wam życzę.A co do przebiegu obu meczów - faktycznie zapowiada się kopanie po czole ![]() ps . po takim poście ktoś mi wytknie że bardziej kibicuje przegranej parchów niż naszej wygranej Nic z tych rzeczy - Wygrana Wisły wystarczy ale przegrana parchów spowoduje że wieczór będzie 100% pozytywny ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
Walka o utrzymanie w lidze? Mogą spaść? Moim zdaniem nonsens. Lech ma silny skład, teraz gdy odpadli z pucharów skupią się wyłącznie na lidze, uważam, że awansują do górnej części tabeli. Jeśli chodzi o Ubiparipa poruszę dwie kwestie. Po pierwsze 600 tys. euro to nie prawie milion, bliżej tu do stwierdzenia: pół miliona. Po drugie nie można oceniać zawodnika jeśli liga się nie zaczęła. Być może wypali i będzie to dla nich opłacalny transfer. Oczywiście wszystkie te przypuszczenia i dyskusje zweryfikuje liga, która wreszcie rusza. Myślę, że należy poczekać chociaż 4-5 kolejek żeby tak na chłodno spojrzeć na nowych zawodników i stwierdzić ich przydatność do zespołów. Tak samo rzecz się ma z Lechem. Jeśli na początku nie będzie miał formy to szalu nie zrobi, ale spaść na pewno nie spadnie. |
|
|