The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Porady bukmacherskie
Nazwa użytkownika
Hasło

Porady bukmacherskie Typujemy wyniki meczów, wymieniamy się informacjami na temat bukmacherów i aktualnych promocji.

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
LeszekABG
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.02.2011, 18:09
Moim zdaniem pierwszy mecz wygrał Lech dlatego, że mimo iż Braga grać próbowała, to na tej murawie, a właściwie błocie, grać się nie dało... Pokazał to również dzisiejszy mecz z Polonią, gdzie Arboleda strzelił bramkę samobójczą, bo przy próbie wybicia po prostu ugrzązł w murawie i piłka się od niego odbiła...
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 20.02.2011, 18:12
A może być tak, że będzie 1-0 dla Bragi i Amika odpadnie w karnych. Jak 2 lata temu z FC Brugge.

Argument że Amice wystarczy remis, a kibiców na trybunach mało można o kant dupy obić.
Poza tym z Twojej argumentacji wynika że najlepszą opcją jest over 2,5 (kurs wyższy niż awans Amiki) albo nawet z wyższą linią więc nie wiem czemu grasz awans.
Odpowiedz cytując
Maxior
Senior Member

Od: 09.2006

Stary 20.02.2011, 19:08
nie wiem kto awansuje, ale na pewno będę grac, że Braga szczeli gola, dla mnie to pewniak
Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Od: 01.2011

Stary 20.02.2011, 19:34
Szarny napisał(a):Wyświetl post
A może być tak, że będzie 1-0 dla Bragi i Amika odpadnie w karnych. Jak 2 lata temu z FC Brugge.

Argument że Amice wystarczy remis, a kibiców na trybunach mało można o kant dupy obić.
Poza tym z Twojej argumentacji wynika że najlepszą opcją jest over 2,5 (kurs wyższy niż awans Amiki) albo nawet z wyższą linią więc nie wiem czemu grasz awans.
Gram tylko awans ponieważ jest to zdecydowanie pewniejsze i spokojnie mogę grać za dużą kwote ,nie skreślam Bragi bo jednym golem moga wygrać np 1-0 2-1 3-2 w ilość goli też nie gram bo jak Lech zamuruje to może być 0-0 1-1 jednak tak jak pisałem to może być szalony mecz i nawet Lech to wygra ale tak odważny nie jestem aby ryzykować pieniądze które postawiłem bo gdybym to stracił to zostałbym z niczym.
Następnego pewniaka na 99.9999% podam koło 3 kolejki ekstraklasy jak przeanalizuję poszczególne drużyny wybiorę wam coś z kursem 2.0-2.2

Maxior nie opłaca się tylko na gola grać mały kurs a ryzyko zawsze jest ,że Lech sie zamuruje...

rocco ja gram tylko wtedy gdy jestem pewien na 99.9999% że mecz wejdzie na Lecha w pucharze nie grałem i nie grałbym bo to loteria jak Lech potraktuje mecz.W lidze europy wiem,że zrobią wszystko żeby awansować i nie będzie takiej niespodzianki jak dzisiaj a czarne koszule pokazały w lidze,że Lech nie jest im straszny i ten wynik sensacją nie jest a niespodzianką jak dla mnie bo przypuszczałem,że remis będzie ale Manu 500tysięcy dolarów rocznie strzelił samobója.
Ostatnio edytowane przez wiktorpiekarski : 20.02.2011 o godz. 20:56.
Odpowiedz cytując
rocco_1906
Senior Member

Stary 20.02.2011, 20:44
a dzisiaj grałeś swojego PEWNIAKA w PP pytam z ciekawosci i oczywiscie bez napinki;]

a żeby nie było to...

Chicago Blackhawks 1 po kursie 1,80
Ostatnio edytowane przez rocco_1906 : 20.02.2011 o godz. 20:46.
ALEXANDER
THE GREAT
OVECHKIN
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Od: 03.2007

Stary 20.02.2011, 21:51
Czy u bukow internetowych jest jakis limit co do kwoty obstawiania za jeden mecz? W sensie czy mozna obstawic za 1000zl?;> Pytam apropo:
Cytat:
W tej metodzie chodzi o obstawianie remisów. Z autopsji wiem, że remisy wypadają zawsze praktycznie po jakimś czasie. Dlaczego remisy ? Ponieważ kurs na remisy wynosi niemal zawsze ponad 3. Jak zatem wygląda moja metoda ?

Na początku skupiam się na jednej drużynie. Dajmy na to Real Madryt. Obstawiam ich mecz na remis : pierwszy mecz zaczynam od 2 zł. Jeżeli nie trafię to kolejny mecz obstawiam znowu na remis tylko, że teraz kwota wynosi 4 zł, potem jak znowu nie trafię to kolejny mecz obstawiam na 8 zł. Jeżeli znowu nie trafię to obstawiam 16 zł, kolejny 32 zł, kolejny 64 zł, kolejny 128 zł, kolejny 256 zł.
Sprawdzialem chyba z 30 losowo wybranych meczow z tego weekendu i nie znalazlem kursu na remis ponizej 3. Czyli to jest pewna kasa predzej czy pozniej czy ja cos zle licze? ;>
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 20.02.2011 o godz. 21:54.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.02.2011, 22:00
Metoda progresji - nic odkrywczego
Z tym ze to naprawde spory kapitał jest potrzebny i duza cierpliwosc
A z limitami jest roznie raz jest wiekszy raz mniejszy zalezy od buków, jak sie juz zarejestrujesz to wybierz przycisk postaw max
to ci powiino pokazac ile od ciebie dany buk przyjmie
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Stary 20.02.2011, 22:02
Owszem cierpliwosc tak, ale malo ktora druzyna wciagu np. 7 meczow nie zremisuje ani razu, a po tych 7 meczach wplacam w sumie dopiero 'tylko' 254zl.

No to musze w takim razie posprawdzac, ale jesli ktos sie mniej wiecej orientuje to prosze o info

edit: gorzej jesli by wciagu tych 7-8 meczow remis nie padl.
Ostatnio edytowane przez wislak_92 : 20.02.2011 o godz. 22:36.
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuście do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych...podania ręki". - Henryk Reyman
Odpowiedz cytując
Maxior
Senior Member

Stary 20.02.2011, 22:58
rocco_1906 napisał(a):Wyświetl post
a dzisiaj grałeś swojego PEWNIAKA w PP pytam z ciekawosci i oczywiscie bez napinki;]

a żeby nie było to...

Chicago Blackhawks 1 po kursie 1,80
z tymi pewniaki, to żartuje, powinienem w cudzysłowie dac, tylko mam swoje przypuszczenia. Co do Bragi, myślę ze się nie zawiodę Zagram nawet po małym kursie z odpowiednia stawka. A co do PP to miałem zamiar dać dzisiaj X2, ale coś sie wahalem, nie lubię polskich drużyn grac, jedynie jak daje to Wisełkę
Odpowiedz cytując
Szarny
Senior Member

Stary 21.02.2011, 00:11
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
Owszem cierpliwosc tak, ale malo ktora druzyna wciagu np. 7 meczow nie zremisuje ani razu, a po tych 7 meczach wplacam w sumie dopiero 'tylko' 254zl.

No to musze w takim razie posprawdzac, ale jesli ktos sie mniej wiecej orientuje to prosze o info

edit: gorzej jesli by wciagu tych 7-8 meczow remis nie padl.
Z progresją wiąże się pewien paradoks.
Taka gra opłacalna jest tylko wtedy, kiedy masz nieograniczony budżet, a skoro masz nieograniczony budżet to po co w ogóle grać?

Sam się w to kiedyś bawiłem. Remisy w piłce, w kosza, MLB, serie itp. Zyski marne, więcej stresu. Miałem wogóle szczęście że wyszedłem na tym na jakiś marny plusik.

Dlaczego progresja tylko w teorii wygląda nieźle?
Bo firm bukmacherskich jest coraz więcej.
Gdyby progresja była opłacalna już dawno tych pinnaclów, 365betów by nie było.

Sorry, ale żadnych matematycznych systemów nie szukaj, bo taki który gwarantuje Ci stały zysk bez ryzyka nie istnieje. Sam się prędzej czy później przekonasz jeżeli w to wejdziesz.
Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Stary 21.02.2011, 09:24
Wie ktoś może ile można maksymalnie obstawić na jednym kuponie u buka stacjonarnego? i u którego ? czy przyjmią kupon na 2.000 z jednym meczem czy bedą dzwonić i robić problemy?

Zobaczcie jaki paradoks na betclic kurs na awans Lecha w porównaniu z wczoraj wzrósł o 3 grosze a na Brage spadł o 5 groszy ciekawe kto pracuje w analityce u nich kto oglądał wczoraj Brage chyba już nie ma wątpliwości ,ze to jest ogromna szansa aby zarobic.

A co do mojego okreslenia pewniak/pewniaki to ja specjalnie piszę pewniak na 99.9999 % bo wiem,ze w sporcie nie ma pewniaków dlatego nie mogę pisac na 100% awans Lecha.Do niezdecydowanych zagrajcie chcociaż za drobne ten mecz i awans bo nie ma co grać meczów Valencia-Gijon z marnym kursem bo i tak nie wchodzą.
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 21.02.2011, 11:56
wiktorpiekarski napisał(a):Wyświetl post
Wie ktoś może ile można maksymalnie obstawić na jednym kuponie u buka stacjonarnego? i u którego ? czy przyjmią kupon na 2.000 z jednym meczem czy bedą dzwonić i robić problemy?

Zobaczcie jaki paradoks na betclic kurs na awans Lecha w porównaniu z wczoraj wzrósł o 3 grosze a na Brage spadł o 5 groszy ciekawe kto pracuje w analityce u nich kto oglądał wczoraj Brage chyba już nie ma wątpliwości ,ze to jest ogromna szansa aby zarobic.

A co do mojego okreslenia pewniak/pewniaki to ja specjalnie piszę pewniak na 99.9999 % bo wiem,ze w sporcie nie ma pewniaków dlatego nie mogę pisac na 100% awans Lecha.Do niezdecydowanych zagrajcie chcociaż za drobne ten mecz i awans bo nie ma co grać meczów Valencia-Gijon z marnym kursem bo i tak nie wchodzą.
Ludzie stawiaja na Brage wiec kurs na nich spada.
Po drugie kto ogladał wczoraj Lecha chyba już nie ma wątpliwosci, że to jest ogromna szansa aby zarobic
Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Stary 21.02.2011, 12:05
kamikaze napisał(a):Wyświetl post
Darowałbyś już sobie ciągłe pisanie o swojej Amice, to robi się nudne. Zapominasz się na jakim jesteś forum.
Jakie ciągłe pisanie? wczoraj podałem ten typ a dzisiaj pytam o możliwość maksymalnej kwoty jaką mi przyjmią i dopisałem o wzroście kursu .NIE JESTEM KIBICEM LECHA jak ktoś pyta o ten mecz to odpisuję i argumentuję dlaczego na nich stawiam.

Donki nie sugeruj się meczem Lech-Polonia zapomniałaś jak z ligą było Lech w lidze europy wygrywał a w kraju lał go kto chciał
Odpowiedz cytując
Donki
Banita

Od: 05.2009

Stary 21.02.2011, 13:19
wiktorpiekarski napisał(a):Wyświetl post
Jakie ciągłe pisanie? wczoraj podałem ten typ a dzisiaj pytam o możliwość maksymalnej kwoty jaką mi przyjmią i dopisałem o wzroście kursu .NIE JESTEM KIBICEM LECHA jak ktoś pyta o ten mecz to odpisuję i argumentuję dlaczego na nich stawiam.

Donki nie sugeruj się meczem Lech-Polonia zapomniałaś jak z ligą było Lech w lidze europy wygrywał a w kraju lał go kto chciał
Nie zapomniałaś a zapomniałeś
Poza Tym rówiniez nie ma sie co sugerować meczem Bragi w lidze.
Z tego co wiem to w lidze mistrzów zdobyli 9 pkt. pokonują u siebie Arsenal 2-0
Odpowiedz cytując
wiktorpiekarski
Banita

Stary 21.02.2011, 13:34
Donki ja już o tym pisałem ale napisze jeszcze raz i już nic nie piszę bo nie chce zaśmiecać tematu Braga-Arsenal to była inna Braga wtedy oni po odpadnięciu z ligi mistrzów sprzedali swoje gwiazdy w tym okienku do tego nie są wszyscy zdrowi i grają jak grają to nie jest poziom gwarantujący awans do 1/8 LE.
Sorki za zwrot --zapomniałaś/zapomniałeś ale z pospiechu miałem napisac zapomniałeś

Tak więc już nic nie pisze o tym meczu kto mnie zna wie,że pierwszy mecz dobrze wytypowałem do rewanżu też już podałem argumenty czemu warto grac.Za czwartkowy mecz kupiłem sobie xbox360 a za najbliższą wygraną zabiorę dziewczyne na weekend do Paryża z okazji dnia kobiet. Trzeba doić bukacherów z kasiory
Odpowiedz cytując
AYALA
Senior Member

Stary 22.02.2011, 13:01
Braga-Lech (do przerwy) 1 (2,10 zł)
Arka-Wisła 2 (2,15 zł)
Liverpool-Sparta 1 (1,35 zł)
Odpowiedz cytując
Maxior
Senior Member

Stary 22.02.2011, 15:12
Lyon - Real Madrid x2

ako 1.20

Norwich - Doncaster gospodarze strzelą bramkę TAK
Nottingham Forest - Preston gospodarze strzelą bramkę TAK
Leeds - Barnsley gospodarze strzelą bramkę TAK

ako 1.23

Port Vale - Stevenage gospodarze strzelą bramkę TAK
Wycombe - Burton Albion gospodarze strzelą bramkę TAK
FC København - Chelsea x2

ako 1.75

Powód: zielono
Ostatnio edytowane przez Maxior : 22.02.2011 o godz. 22:38.
Odpowiedz cytując
fialo
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 22.02.2011, 15:13
Znalazłem na GB taki zakład liczba strzałów na bramkę w meczu>10,5. Chodzi o strzały celne, czy strzały ogólnie ?
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly

Listen fucking stars - you're breaking our hearts!!
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 22.02.2011, 20:26
Witam serdecznie!

Jeśli nie masz konta na Betfair.com a chciałbyś skorzystać z usług tej firmy i otrzymać absolutnie darmowe 20 zł na zakłady, niezwłocznie zgłoś się do mnie na PW. Znajomy zajmuje się werbowaniem nowych klientów i otrzymuje za to profit, ja za każdą zaproszoną osobę również mam odpalone jakieś grosze. Układ jest więc jasny i nie ma w tym żadnych kruczków - zakładasz konto z otrzymanego linku i w przeciągu paru dni pieniądze są na Twoim koncie. Pieniądze będzie można przeznaczyć na zakłady bukmacherskie albo jak ktoś woli np. na 4 browarki, będzie można z nimi zrobić po prostu co kto chce.

Wypłatę kasy będzie można zlecić na konto bankowe, moneybookers, paypal bądź jak ktoś chce na konto samego bukmachera.

Szczegóły na PW.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Od: 10.2010

Stary 22.02.2011, 21:38
Internazionale - Bayern München
obie drużyny strzelą

Marseille - Manchester Utd
goście strzelą bramkę

Sporting Braga - Lech Poznan
obie drużyny strzelą

kurs 3.84
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Stary 22.02.2011, 22:34
Chce zalozyc konto u jakiegos buka, tylko pytanie u jakiego? Poleci ktos cos? Najlepiej z uzasadnieniem. Moze jakies bonusy gdzies daja? Mam zamiar wplacic ~200zl.
Odpowiedz cytując
krasny
Senior Member

Od: 03.2006

Stary 22.02.2011, 22:41
wislak_92 napisał(a):Wyświetl post
Chce zalozyc konto u jakiegos buka, tylko pytanie u jakiego? Poleci ktos cos? Najlepiej z uzasadnieniem. Moze jakies bonusy gdzies daja? Mam zamiar wplacic ~200zl.
Na bet-at-home masz teraz 50% extra, ale max 50 PLN.
To tak dla porównania.

Zobacz na bwin.com, oni czasami maja cos ciekawego.

Lyon - Real. Postawilem ze obie strzelą. Uffff...

Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 22.02.2011, 22:46
w bet365 bonus chyba własnie 200
z tych popularnych to moim zdaniem najlepszy
niezłe kursy, przyjazny interfejs
dużo handicapów do wyboru
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
Odpowiedz cytując
wislak_92
Senior Member

Stary 23.02.2011, 10:33
bridgeburner napisał(a):Wyświetl post
w bet365 bonus chyba własnie 200
z tych popularnych to moim zdaniem najlepszy
niezłe kursy, przyjazny interfejs
dużo handicapów do wyboru
Regulamin do tego bonusu:
Cytat:
1).Aby postawić zakłady za bonus, zagraj za kwotę kwalifikującego się depozytu jednokrotnie w wybranych zakładach sportowych. 2) Musisz dokonać obrotu depozytem i bonusem 3 razy przed możliwością wypłaty.
Nie bardzo rozumiem.

1) Czyli jak wplace 200zl to musze obstawic cos za kwote 200zl...? Czy po prostu chocby za 2zl?
2) Czyli obstawic w sumie za (200+200)x3?
Odpowiedz cytując
ChG
Senior Member

Od: 06.2010

Stary 23.02.2011, 10:47
Opcja numer 2. Nie musisz od razu stawiać wszystkiego, możesz trochę ugrać i dopiero potem postawić za te 400 3 razy.
Odpowiedz cytując
bridgeburner
Senior Member

Stary 23.02.2011, 12:03
wpłacasz 100 przykladowo
Musisz ta 100 raz obrocic w zakładach( moze byc 100 zakladów po 1zł)
Wtedy oni daja ci druga 100
Przed wypłata musisz obrócic kwota 200 zł 3 razy
( czyli moze byc 600 zakładów po 1 zł, 300 po 2 zł itd)
Odpowiedz cytując
Maxior
Senior Member

Stary 23.02.2011, 18:57
Arsenal - Stoke 1
Motherwell - St. Mirren gospodarze strzelą bramkę TAK

ako 1.52

Internazionale - Bayern München x2
Marseille - Manchester Utd x2

ako 1,82

Powod: Red Jutro Braga leci
Ostatnio edytowane przez Maxior : 23.02.2011 o godz. 22:38.
Odpowiedz cytując
JAN ZEMBRZYCKI
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 23.02.2011, 20:18
U.Olimpija - L.Roma X(16)

Buffalo - Atlanta 1(1,88)
Powód: wyniki
Ostatnio edytowane przez JAN ZEMBRZYCKI : 24.02.2011 o godz. 15:36.
Odpowiedz cytując
nbp
Banita

Od: 10.2010

Stary 24.02.2011, 12:16
kiedy polecacie grać 1x / x2 a kiedy handicapem 1;0 / 2;0 ?

Bo patrze na Lecha i zagrałbym na nich x2 albo właśnie handi 0;2 i nie wiem co wybrać ?
Jakie jest Wasze doświadczenie z tego typu kombinacjami ? Co radzicie ?
Odpowiedz cytując
Maxior
Senior Member

Stary 24.02.2011, 14:24
nbp napisał(a):Wyświetl post
kiedy polecacie grać 1x / x2 a kiedy handicapem 1;0 / 2;0 ?

Bo patrze na Lecha i zagrałbym na nich x2 albo właśnie handi 0;2 i nie wiem co wybrać ?
Jakie jest Wasze doświadczenie z tego typu kombinacjami ? Co radzicie ?
opłaca sie 1x albo x2 jak kursy obu drużyn sa zbliżone (np. dzis Stuttgart - Benfica 2.73 3.32 2.44), wtedy podpórki ładnie z kursem wychodzą. Handicapow nie lubię grac, za duże ryzyko, jak juz je grałem to tylko Barce

Na dzisiaj takie coś z LE

Sporting Braga - Lech Poznan gospodarze strzelą bramkę TAAAAAAK

ako 1.15

PSV - Lille gospodarze strzelą bramkę TAK
Manchester C - Aris Thessaloniki FC 1

ako 1.38

Liverpool FC - AC Sparta Praha 1
FC Twente - Rubin 1x

ako 1.62

FC Zenit St. Petersburg - BSC Young Boys 1
Liverpool FC - AC Sparta Praha 1
PSV - Lille 1x
AFC Ajax - RSC Anderlecht 1x
FC Twente - Rubin 1x
Manchester C - Aris Thessaloniki FC 1
Villareal - SSC Napoli 1x

ako 4.42

Powod: Zielono Lechowi trochę brakło szczęścia w końcówce Jutro Wiselka leci
Ostatnio edytowane przez Maxior : 24.02.2011 o godz. 23:03.
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Porady bukmacherskie

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów