|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Wywiad z Radkiem Kałużnym:
Cytat:
![]()
Feci quod potui faciant meliora potentes
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
http://www.weszlo.com/news/6366
Nasz były piłkarz... Od meczu z Lazio równia pochyła, teraz na oko 10 kg nadwagi... ![]()
...coście s....ysyny uczynili z tą krainą?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
wow!! wygląda jakby pod bluzę wsadził piłkę, a może jest w ciąży?
![]() ![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Swoją drogą to na prawdę 'szacun' - w tak krótkim czasie, tak przyjebać, będąc niby zawodowym piłkarzem, to na prawdę trzeba się starać.Musiał nieźle jechać z piwem bo inaczej to się nie da ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
na razie robi masę,za rzeźbę weźmie się po trzydziestce...
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Meczy to owca. Krowa robi "Muuu"...
Edit: Nie mogłem się powstrzymać ![]() ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
![]() Tymoteusz Chodźko na sparingu Garcy |
|
|
|
Guest
|
|
Jeszcze później Orest Go dobrze wkomponował w grę GKS Bełchatów - gdzie nie było widać tak jego braków,wyjazd do Austrii no i amen w pacierzu... |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.90minut.pl/news/148/news1...Grudziadz.html nasz były rezerwowy bramkarz z czasów Kasperczaka. Chyba ani razu nie zagrał ostatecznie w 1 lidze dla nas.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ciężko się spodziewać czegoś innego po wychowanku Wisły Z Garcy zdecydowanie polecam, żeby ktoś zainteresował się Mariuszem Stokłosą, gość ma duży talent, rocznik 92, w dodatku Wiślak z krwi i kości i to mieszkający na delikatnie pejsowym Podwawelskim. ![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Oczywiscie nie mogło byc inaczej i w meczu LE Marcelo od 1 minuty na boisku - na razie 1-0 dla Lille.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Marcelo właśnie brameczke na 3-1 dla PSV strzelił. Oczywiście głową po wrzutce z rożnego
![]() 111 lat dumy, tradycji i chwały - Wisła Kraków "Jestem gotowy, by dać z siebie wszystko. Nawet, jeżeli mam przelać własną krew dla Wisły, aby wróciła na pozycję lidera i najlepszego klubu (bo wiem, że takim była), to muszę dać z siebie wszystko, aby wszyscy uwierzyli, że Wisła tam pozostanie." '27, '28, '49, '50, '78, '99, '01, '03, '04, '05, '08, '09, '11
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
I Marcelo strzela bramke na 3-1 dla PSV
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
|
Brawo Marcelo...
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Marcel już gola strzelił
na razie 72 minuta i 3:1 dla PSV Edit: Więcej was się przede mną wepchać nie mogło? |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Forma meczy nie jest błędna, a więc się nie przypierdalaj.
http://poradnia.pwn.pl/lista.php?id=10765 ![]() Bogusław Cupiał napisał(a):
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Dobrze że Marcelo wyjechał do Holandii... Lubię go jako nie tylko piłkarza, ale i człowieka, więc cieszę się że zamiast siedzieć teraz w Gdyni i martwić się czy rozegrany zostanie mecz to podbija europejskie boiska. Brawo Marcelo!
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
Marcelo nie ma problemu z aklimatyzacją. A co z Brożkami?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Zdjęcie Marcelo nawet wylądowało na głównej UEFA. Nie ma co, chłopak się promuje, a pośrednio promuje też i Wisłę. Może nie wśród kibiców, ale na pewno wśród piłkarzy- im lepiej rozwija się kariera Marcelo, tym większe szanse, że kolejna perełka z Brazylii trafi na R22. No i co by nie mówić, fajnie byłoby zobaczyć nawet eks-Wiślaka w koszulce canarinhos.
"Skrót skrótu" PSV - Lille Edit: faktycznie teraz są wywiady. Rano był półminutowy skrót ze wszystkimi bramkami, no cóż...
Ostatnio edytowane przez Uran235 : 25.02.2011 o godz. 18:32.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Gdzie jest ten skrót skrótu? Bo ja tam widzę tylko jakieś wywiady...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
http://www17.zippyshare.com/v/41448818/file.html bramka Marcelo wycięta ze skrótu.
Co prawda podobno to "były zawodnik warszawskiej Wisły", ale wkleję tutaj ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
![]() Hehe ''warszawska Wisła i Marcel''. Brawo dla tego pana... |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
ale to nie Marcelo tylko Marcel
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2003
Offline |
|
|
Michael Thwaite - kangur gra u siebie i chyba nieźle mu idzie
http://www.goldcoastunited.com.au/de...id=356&tid=282 ![]() nawet Robbie Fowler trafił do Australii ![]() ![]()
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Głowa od początku w składzie, Brożki zaczęły na ławce.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Głowa dwa razy z pustej bramki wybił
ale co innego chciałem napisac Trabzonspor gra z czwarta druzyna w tabeli o trudnej nazwie Poziom meczu moze poza taktyka to jest Bundesliga albo Ligue 1 za Turkami, po tym co dzis i wczoraj w Ekstraklasie zobaczylem, to my 100 lat jestemy ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Brawo Glowa !
"... ile Cie trzeba cenic ten tylko sie dowie, kto Cie stracil" Widzac jakie obecnie mamy problemy z obrona, nasz byly kapitan to prawdziwy skarb. Wart kazde pieniadze. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
bliźniaki chyba szybko wrócą z tureckiej przygody, jak Paweł nie zacznie strzelać goli to go trzymać nie będą a Piotrek to wogole musi sie postarać żeby szanse dostac.
![]()
Dan Petrescu: "Jeżeli polscy piłkarze nie zmienią swojego podejścia do wykonywanego zawodu, takie wpadki będą się wam zdarzać coraz częściej"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
5 meczów z rzędu bez straty bramki. Faktycznie problemy, że hoho.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|