|
|||||||
| Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Jakie filmy najbardziej lubicie oglądać? | |||
| Zdecydowanie nowości |
|
216 | 34,18% |
| Stare klasyki - do nowości nie mam zaufania |
|
35 | 5,54% |
| Raczej starsze,ale czasem i nowościami nie pogardze |
|
201 | 31,80% |
| Obojętnie jakie - żeby tylko była okazja się piwka napić |
|
88 | 13,92% |
| Jakie mi znajomi polecą |
|
72 | 11,39% |
| Nie lubie oglądać filmów |
|
20 | 3,16% |
| Głosujących: 632. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
http://www.filmweb.pl/film/Para+na+%...ie-2009-472216
Wczoraj bylem na tym w kinie z dziewczyna, bardzo przyjemny klimat. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2006
Offline |
|
|
Jeśli reżyserem jest Sam Mendes to klimat jest jak w banku i do tego można się spodziewać autoironicznego poczucia humoru głównych bohaterów
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy ktoś z was oglądał "Och Karol 2" i " Jak się pozbyć celulitu". Byłem na obu i tak teraz przeglądam sobie co ludzie o tych produkcjach piszą to dla mnie to jakieś nieporozumienie. Całe szczęście że miałem bilety w gratisie bo po JSPC zaatakowałbym kasjera za pobieranie opłat za tego gniota... Dla mnie szkoda taśmy na tego typu produkcje, już ten Karol lepszy ale dalej poziom filmu mizerny. Na filmwebie są ludzie którym się to podoba. To ze mną coś nie tak? Czy im płacą za te komentarze?
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A po co chodzić na takie filmy? Jeśli chodzi o nasze krajowe kino to w ciągu roku są zwykle 2-3 filmy w miarę sensowne, a resztą nie ma co sobie zawracać głowy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Wg mnie jak ktoś kupuje bilety na tego typu filmy, to tylko wspiera nurt upadku kultury w Polsce. Filmy robione przez Łepkowską et consortes będą tylko coraz głupsze i bardziej idiotyczne. Jak z Kutzem zwykle się nie zgadzam, to miał racje mówiąc, że to "filmy robione przez idiotów dla kretynów".
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Problem z JSPC jest taki, że Sarmanowicz nakręcił Testosteron, który odniósł ogromny sukces i był bardzo dobrym filmem, a potem kazali mu kręcić następne (bo to się sprzeda jako "twórcy Testosteronu" ) a pomysłów już w główce brak. Lejdis już było gorsze, Idealny Facet... to nieporozumienie, teraz jeszcze bardziej leci w dół.
Przydałoby się żeby Lubaszenko coś nakręcil, bo w nurcie nowych polskich komedii to nie ma sobie rownych. Machulski przestał być śmieszny po Kilerze. ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Szukam filmu do pobrania pt. "Hrabia Monte Christo", lecz nie z Cavezielem w roli głównej tylko Deperdieu.
Swego czasu puszczany na TVP2 jako miniserial. ![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
127 godzin - oglądałem wczoraj, zajebisty film oparty na faktach : http://www.imdb.com/title/tt1542344/
A co do tronu 3d -spoko efekty 3d przez 15 minut, fabuła tak denna że pod koniec filmu po prostu śmiech. ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
I
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
tutaj do obejzenia ale nie da sie zassac ![]()
Myjcie owoce zakazane
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Hanys
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Mam pytanie...
Polski film, premiera na początku stycznia. Kiedy można się spodziewać filmu na DVD? ![]()
MECZE, BRAMKI, SKRÓTY WISŁY Z 20 LAT.
Ponad 1000 GB - coś potrzeba pisz na PW lub e-mail [email protected] 22 płyty DVD, a na nich cały sezon 2017/18 i 2018/19 (mecze, skróty, bramki) oddam za 100 zł + koszt wysyłki |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Tak szczerze to niczego się po tych dwóch filmach nie spodziewałem, nie wydałem na nie ani złotówki i nie posunąłbym się do tego nigdy. Jedyne co w nie zainwestowałem to swój czas, a refleksja jest taka że nawet tego nie był wart. Po prostu intryguje mnie jak różnie można odbierać filmy gdy widzę że ludzie chwalą JSPC na filmwebie. Widocznie nie byłem targetem tego filmu.
Może i dobrze.
Ostatnio edytowane przez MatMario : 17.02.2011 o godz. 00:13.
![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Takich czasów dożyliśmy ![]() ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Banita
Od: 10.2010
Offline |
|
Toż to pierwszy od wielu miesięcy polski film, gdzie nie ma karolaka, adamczyka , sochy, muchy, szyca i małaszyńskiego. ( Obsadzili ich w innych filmach )Po reklamie w której lektor mówi " WOJNA POLSKA-RUSKA - NAJLEPSZA KOMEDIA TEGO ROKU !!! " idąc na polski film do kina nie spodziewam się żadnej, ale to żadnej rewelacji... Wolę wejść na peb.pl i tam poszukać, a do kina pójść na coś z hoolywoodu z efektami specjalnymi. Szkoda siana na nasze polskie ' komedie ' . Które są komediami tylko z nazwy. Tydzień temu był bardzo ciekawy - aż 5. stronnicowy artykuł na onecie - DLACZEGO POLSKIE KOMEDIE NIE ŚMIESZĄ. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
piosenka z filmu Damned united (przeklęta liga) , przedostatnia scena w której spotykają się Brian i Peter
nigdzie tego znaleźć nie można :(( |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2004
Offline |
|
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Prawdziwe męstwo.
Jak zawsze z dużym dystansem podchodzę do filmów głośnych, obsypanych nagrodami bo oczekliwania rosna a wiadomo że gusta sa różne i nei zawsze jest tak ze nam podoba sie to samo co tym, zasiadającym w Cannes czy gdzietam się wręcza nagrody - tak ten film gorąco mogę polecic. ![]() ...i śmiejesz się bo wiesz, że wierność ma - do końca będzie trwać...
|
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Good job, Boyle. 8/10 |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
Wczoraj oglądnąłem "Czarnego Łabędzia" i powiem tylko, że jak dla mnie film otarł się o doskonałość. Gorąco polecam!
![]() The Apostasy ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Ostatnio oglądane:
Devil - 6-7/10 - nawet mi się podobał. Może jakieś wybite działo to nie jest, ale można obejrzeć i się nie zanudzić na śmierć. Shrek Forever - 5/10 - odgrzany kotlet, ale spodziewałem się, prawdę mówiąc, czegoś dużo słabszego. Rewelacji nie ma, ale tragedii też nie. Podróże Guliwera - 6/10 - film nawt przyjemny, taki jednorazowy. Zobaczyć i wyrzucić. Mało zabawny (może to przez dubbing ?), ale fajnie wykonany. ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Burleska - niezły film. Polecam jako lekki i przyjemny. Kryśka zagrała całkiem w porządku. Mocna 7 - ka.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=-shF8y5ud0Q - obejrzyj Wiślaku, zapewniam że banan pojawi się na twych ustach
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Burleska? Chyba nie oglądaliśmy tego samego filmu. Najsłabszy musical jaki oglądałem w ostatnich latach.
Nie dość, że fabuła total gniot to jeszcze sfera muzyczno/taneczna kompletnie leżała. Aktorsko nie ma też sensu oceniać tego filmu. Co najwyżej 3= |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Również gorąco polecam film "Prawdziwe męstwo" obejrzałem go dwa razy właściwie pod rząd, kawałek dobrego kina.
Oglądałem również "Let me in" i pomimo tego że nie gustuję w horrorach to ten obejrzałem z zaciekawieniem. |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Polecam "Pozdrowienia z Paryża" - http://www.filmweb.pl/film/Pozdrowie...Ca-2010-491360
Bardzo dobry, trzymający w napięciu z lekkim humorem. ![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Angielska robota(Bank Job) - słynny napad na bank w Anglii w latach siedemdziesiątych, sprawców nigdy nie ujęto,
Hachiko: A Dog's Story - opowieść o przywiązanym do właściciela psiaku. niby banalna prosta do przewidzenia fabuła, ale z tego co widze po komentach na filmwebie to 3/4 użytkowników ryczało jak niemowlaki przy tym filmie (muzykę do filmu skomponiował J. Kaczmarek+ jest jeszcze jeden polski akcent w filmie ale to może moje zwidy
Ostatnio edytowane przez rzep : 22.02.2011 o godz. 15:52.
|
|
|
|
Banita
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Reportaż Superwizjera na temat awantury przed meczem Śląsk Wrocław - Arka Gdynia w 2003 roku. Czas trwania 25 minut.
![]() Link do pobrania: http://www.filesonic.com/file/119036091/SuperWsa.rar Są to nowe linki, gdyż tamte popadały...
Ostatnio edytowane przez Kolekcjoner_23 : 16.03.2011 o godz. 15:38.
|
|
|
|
Guest
|
|
Dodam Prawdziwe męstwo (bracia Coen trzymają swój dobry poziom), Czarny łąbędź... a tu oczywiście Aronofsky... ![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|