|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
^^
Oglądałem Lecha w PP i leciał mecz na żywo an telebimach, tak samo kilka razy zauważyłem na Legii. ![]() .
|
|
|
|
Member
Od: 07.2003
Offline |
|
http://www.gazetakrakowska.pl/aktual...muje,id,t.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
|
Powtórki z uznanych bramek mogą iść, cały mecz live może iść. Nie mogą być np. puszczane powtórki spalonych.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
A jaki to ma związek z tematem?
Do tego jest inny wątek, |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
z tego co da sie wyczytac na interii nie mamy najdrozszego stadionu w polsce słowiki zaplacily jeszcze wiecej
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
poczytaj temat, każdy chciałaby to wiedzieć, ale termin oddania stadionu to wielka niewiadoma!
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
CBA wkroczyło do POSIRu w Poznaniu. Tak samo mogliby zawitać do ZIKITu w Krakowie, aby przejrzeć ten cały burdel związany z budową stadionu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Piotr, oby CBA nie wkroczyło w trakcie trwania prac. Tego by tylko brakowało, żeby wstrzymano budowę. A to, że dojdzie do kontroli jest niemal pewne ( sugerując się argumentacją dotyczącą Lecha)
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie no, w trakcie prac nikt tam nie wkroczy, jednak po ukończeniu prac mogliby tam zawitać i sprawdzić co nieco.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Majchrowski i Niedziałkowska już się zaczynają bać. Nie martwcie się "zatroskani mieszkańcy" na pewno życzliwie poproszą o jakąś kontrolę. Mam nadzieję, że pewnego dnia zobaczę we wszystkich mediach, jak smutni panowie w kominiarkach wyprowadzają w kajdankach miłościwie nam panujących.
![]()
W życiu ważne są tylko chwile...
|
|
|
|
Junior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
A powie mi ktoś dlaczego oni zaczęli ten montaż telebimów akurat od tej trybuny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
No to juz wiemy dlaczego nie chca ukonczyc tego stadionu
![]() ,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Jak wygląda sprawa budowy boisk treningowych ? Wiadomo gdzie one mogą powstać bo mam watpliwości co do terenów w okolicah Reymonta .Basałaj w wywiadzie dla Dziennika Polskiego mówił że decyzję zapadną w tym roku.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Na razie nijak wygląda.
Jak decyzje (i ewentualny projekt i finansowanie) zostaną ustalone w tym roku, to będzie dobrze i budowa może w następnym. Wykonanie boiska czy dwóch to jest miesiąc, góra dwa (oczywiście nie w zimie, a na wiosnę/lato/jasień), nawet z podgrzewaną murawą. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Ja mam pytanie na trochę inny temat. A mianowicie, wiadomo już coś z przetargiem na sponsora tytularnego stadionu
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wszystkie pytania z gatunku czy coś wiadomo- mają taką sama odpowiedź podaną tu po tysiąckroć
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...elebim_gotowy/
Telebim gotowy. Wiecie może, co ma być po bokach? Mam nadzieję, że nie goła konstrukcja bo wygląda to strasznie. ![]()
rrr
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|