|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
Wie ktoś, czy na dzisiejszy mecz Puszcza Niepołomice - Wisła ME będą wpuszczani kibice?
![]()
|
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
koluniu nie ważny jest chyba wygląd tylko umiejetności ... jestem na tak co do Meiera i Koncewicza myśle że by się nadali,że mają charyzmę !! Meier mniej występów aa bramki strzelał więc coś jest w tym.Koncewicz więcej meczy ale bez bramek .. nie można skreślać od razu Meiera za wygląd proszę Cię .. pokaż swoją twarz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
"Cleber co prawda skończył już swoją piłkarską karierę na polskich boiskach, ale wkrótce Wisła Kraków i reprezentacja Polski może doczekać się jego następcy. 14-letni syn byłego stopera Białej Gwiazdy chce bowiem… grać dla naszego kraju - pisze "Fakt".
Syn Clebera Lucas Guedes występuje na razie w drużynie trampkarzy Wisły Kraków, ale spisuje się na tyle dobrze, że dostał powołanie do reprezentacji Polski U-14. - Wygraliśmy mecz 4:1, a ja strzeliłem hattricka. Ale żeby grac oficjalnie dla Polki, musze mieć wasz obywatelstwo - mówi 14-latek. - Jestem w połowie Brazylijczykiem, w połowie Polakiem. Brazylia to dla mnie babcia i wakacje, a szkoła, koledzy i piłka wiążą się z Polską. Nie mam wątpliwości, chcę grać dla Biało-Czerwonych - deklaruje " źródło - Fakt.. żeby grać w U14 nie trzeba mieć obywatelstwa? dziwne... |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
Jeśli ma charyzmę ojca, to może z niego być naprawdę dobry piłkarz i przede wszystkim, Wiślak.
Będę trzymał za niego kciuki. |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Piłkarze Młodej Wisły wygrali pierwszy mecz sparingowy podczas zgrupowania w Murzasichlu koło Zakopanego. Podopieczni Tomasza Kulawika pokonali Watrę Białka Tatrzańska 5:1.
Bramki dla naszego zespołu zdobywali Adrian Stanek, Daniel Cyzio, Michał Chrapek oraz dwaj zawodnicy, którzy dotychczas w Młodej Wiśle nie występowali. Mateusz Arian, grający wcześniej w juniorach starszych, a także Sebastian Czapa, wytransferowany niedawno z Agrykoli Warszawa. Przyszedl nowy zawodnik i od razu popisal sie bramka. Wyszedl w pierwszym skladzie i nie zawiodl. Bramke strzelil tez nowy zawodnik przesuniety z juniorow arian. czyzby nowa sila sie rodzila w mesie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Ramonses, nie napalaj się tak, o jakiej sile Ty mówisz. Super, że młody strzelił bramkę, ale czy to przypadek, zobaczymy jak strzeli 10 takich bramek.
![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeżeli mówicie o MArianie, to spoko gość niejednokrotnie widziałem jak kopie w juniorsach, naprawde ogarnia temat, ale głowa mu niewytrzymuje i to może go kiedyś zgubić, miejmy nadzieje, że trener Kulawik sobie z nim poradzi
![]()
Take me down
To the paradise city Where the grass is green And the girls are pretty Oh, won't you please take me home G 'n' R |
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
glowa mu niewytrzymuje? znaczy ze nerwowy gosc ? co do czapy to mysle ze to dobry nabytek fakt ze jeszcze mlody ale w tym sparingu byl najlepszym zawodnikiem na boisku bramka + 2 asysty. ariana nigdy nie widzialem na zywo wiec nie moge ocenic. z tego co sie orientuje to srodkowy pomocnik. odszedl rado i ligienza wiec robi sie miejsce dla mlodych/
|
|
|
|
Junior Member
Offline |
|
|
Ja bym raczej powiedział, że straszny z niego walczak i nie odpusza. Po prostu chłopak nie daje sobie w kasze dmuchać.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Bardzo fajny ruch. Fajnie, że robią coś dzięki czemu rozwija się szkółka Wisły.
To może owocować w przyszłości. http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=24549 http://www.wisla-krakow.net/aktualno...U%20Amsterdam/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ie_zatrzymuje/
Testowani nie są wypisani łatwo się domyśleć dlaczego .
Ostatnio edytowane przez aNouc : 02.02.2011 o godz. 21:34.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Wiadomo cos wiecej n/t "testowanych zawodnikow" ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Takiej konspiracji chyba jeszcze nie było
![]()
Maciej Skorża najlepszym trenerem jest.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Jednym z testowanych jest chyba Bartłomiej Kasprzak.Nie dawno testowanego przez Arsenal.
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Nasza młodzież wygrała z Polonią w Chorwacji
może jakis sukces to nie jest ale zgadnijcie kto znowu strzelił gola ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Wiedeń leży w Austrii
![]() |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Oj no przyspany byłem
ale dzięki za poprawke ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ka_przed_nimi/
Nasza ME gra na zgrupowaniu z pierwszymi drużynami zespołów z ligi chorwackiej? Jeśli tak, to tylko przyklasnąć ludziom odpowiedzialnym za organizację przygotowań ME. |
|
|
|
Member
Offline |
|
|
grali z drugim zespołem .
Ciekawostką jest ze w pierwszym zespole tego klubu gra Adis Nurković który był wiązany z wisła . |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
Gra to za dużo powiedziane.
![]()
Wisła Kraków
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Szanujmy się panowie.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
relacja video z turnieju Grabki:
http://kiks.tv/2011/02/grali-juz-po-raz-24/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Trzymajmy za naszych juniorow kciuki
Chlopcy wyladowali juz w Las Vegas NV City of Las Vegas Mayor's Cup International Youth Soccer Showcase 2011 2/18/2011-2/21/2011 Teams Accepted http://www.gotsport.com/asp/director...p?eventid=9745 Ps. Dla Mieszkajacych w US : Młodzi Wiślacy graja 19 lutego o 10:00 rano i 15:20 Pacific Time JJJBG |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Młoda Wisła już w finale ;D Pokonała SANTA ROSA UNITED GOLD 92 4-3 i w finale zmierzy się z IDAHO RUSH NIKE
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
a kiedy finał będzie?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Alan Uryga - mógłby ktoś powiedzieć coś więcej o tym zawodniku?
![]()
niekumaty
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|