|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
do kwietnia, ale roku 2012...
skandal! |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
Ja mam nadzieję, że liga mistrzów będzie, to powinno trochę zmobilizować Wisłę o dopilnowanie terminów.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2003
Offline |
|
|
15 i 18 maja... Amica i pejsy.... jak na te mecze nie zdarza, to za jaja wszystkich !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Montaż telebimów wreszcie się rozpoczęła,, ponoć mają skończyć do końca tygodnia, zobaczymy,..
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...ntaz_telebimu/ |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Moze do konca tygodnia skoncza MOZE ![]() ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
Nie wiem czy dobry temat, ale ciekawe info:
Dodatkowo, CANAL+ planuje instalację kamery Spidercam do transmisji z dwóch szlagierowych meczów rundy wiosennej (Wisła Kraków-Lech Poznań i Legia Warszawa-Wisła Kraków). To specjalistyczna technika najnowszej generacji umożliwiająca podwieszenie kamery nad murawą boiska. Nie spodziewałem się nawet, że na naszym stadionie można wogóle zamontować takie coś. Link do całości: http://satkurier.pl/news/63652/ekstr...ow-motion.html |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
A jaki miałby być powód tego, że nie da się tej kamery zamontować?
Przecież boczne trybuny są wysokie, więc jest możliwość montażu. A ja mam takie pytanie odnośnie murawy, niedużo czasu zostało do pierwszego meczu i patrząc na to zdjęcie: http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...r/telebim1.jpgzastanawiam się czy trawa jest czymś przykryta, żeby zaczęła szybciej rosnąć? Wiem, że to nie nam trawa już rośnie |
|
|
|
Banita
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Jest to snieg
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Montaż paneli telebimów w tydzień się może skończy (to najprostsza część), pytanie kiedy wszystko okablują, podłączą i uruchomią. Telebimy same działać nie będą.
Terminie? Tym, który minął 15 lutego, czyli niemal tydzień temu? |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Mam nadzieję, że przynajmniej telebim na zachodniej będzie hulał na meczu z Podbeskidziem.
![]() .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeśli wszystko jest uzbrojone, tj. podprowadzone są wszelkie łącza do telebimów i gotowe centrum sterowania na trybunie zachodniej, to po ukończeniu montażu samych paneli telebimów niemal natychmiast będzie można je odpalić (w jeden dzień da się je raczej skalibrować i ustawić), jeśli nie, to jeszcze sobie poczekamy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Macie aktualny obraz na kamerze skierowanej na Wschodnią? Teraz odpaliłem, a tam grudzień 2010 :|
![]()
What's new?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kamerka zdechła na początku grudnia. Kamerka z widokiem na północną od kilku dni też nie reaguje.
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
A moje pytanie jest takie czy te telebimy nie zasłonią widoku z góry trybun? pytam bo nie byłem na tych trybunach więc nie wiem. o ile samego boiska nie zasłonią to czy kibice siedzący na samej górze będą widzieli drugi telebim, żeby sprawdzić np która minuta?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Niestety nie zobaczą telebimu vis'a'vis
|
|
|
|
Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
tak też myślałem, dziękuję nie mam więcej pytań.
|
|
|
|
Member
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Nie zasłonią, ale z górnych rzędów trybun za bramkami nie zobaczysz telebimów (zasłoni dach), podobnie z górnych rzędów środkowych części trybun wzdłużnych. tu telebim zasłonięty będzie przez... telebim ;D
P.S. Teraz widać, że po bokach telebimów przewidziano "miejsce na Twoją reklamę"...
Ostatnio edytowane przez loomp : 21.02.2011 o godz. 17:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
I teraz najważniejsze pytanie
czy telebim będzie obejmować całą ramę czy tylko środkową część = http://i54.tinypic.com/bhnghx.jpg Kiedyś bodaj na GK pisali że głupki najpierw położyli ramę, zamiast wpierw dopasować powierzchnię ramy do telebimów. Zapewne środkowa część i co będzie po bokach, po jednej stronie TF a po drugiej nowoczesny zegar? Żeby nie zostawili boków pustych bo dopiero będzie to komicznie wyglądać. Jakby cała rama była przeznaczona na telebim to robiłby wrażenie..
Ostatnio edytowane przez aNouc : 21.02.2011 o godz. 18:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
przetarg na telebimy był ogłoszony pod rozmiar ram . Oczywiście nie do co centymetra , ale jednak Tówj rysunek wygląda komicznie |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Zapewne po bokach umieszczą jakieś reklamy. Ale moim zdaniem można by umieścić tam np z jednej strony Herb Wisły, a z drugiej Herb Krakowa. Albo właśnie zegar. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
Zegar z całą pewnością będzie w wersji cyfrowej na Telebimie, więc po co drugi z boku?
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Ciekawe czy trzeba będzie znowu odliczać dni od instalacji telebimów do ich uruchomienia w trakcie meczu
![]() |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|