The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna
Nazwa użytkownika
Hasło

Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny.

Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła:
wzmocni się 44 26,19%
osłabi 97 57,74%
zmiany kadrowe nie będą odczuwalne 27 16,07%
Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Odpowiedź

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.02.2011, 15:16
Łobo przed sezonem wspominał, że chce ostatni raz powalczyć o miejsce w składzie. Jak nie będzie więcej grał to odchodzi po sezonie. To był bodajże wywiad dla oficjalnej strony.
..
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Od: 10.2006

Stary 19.02.2011, 15:19
Zarabia sporo, podobnie jak Garguła.
Obu trzeba jak najprędzej się pozbyć.
Odpowiedz cytując
pawelo84
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 19.02.2011, 15:57
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
Zarabia sporo, podobnie jak Garguła.
Obu trzeba jak najprędzej się pozbyć.
Z Gargułą i jego pozbywaniem to bym się wstrzymał. Guła to piłkarz jak na polskie warunki świetny, były mecze na jesieni gdzie pokazywał swoje nieprzeciętne umiejętności: Górnik, Legia. W wywiadzie z nim można było wyczytać że brakowało mu na jesieni pary. Do chwili gdy grał na świerzości wszystko było ok, a potem niestety zgasł.
Bardzo mi się podoba jego podejście do treningów, że zaraz po Nowym Roku przyszedł do klubu i zaczął budować formę. To jest prawdziwy profesjonalista i takich nam potrzeba. Jego czas w Wiśle nadejdzie, pewnie wiosną.
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 19.02.2011, 17:45
pawelo84 napisał(a):Wyświetl post
Z Gargułą i jego pozbywaniem to bym się wstrzymał. Guła to piłkarz jak na polskie warunki świetny, były mecze na jesieni gdzie pokazywał swoje nieprzeciętne umiejętności: Górnik, Legia. W wywiadzie z nim można było wyczytać że brakowało mu na jesieni pary. Do chwili gdy grał na świerzości wszystko było ok, a potem niestety zgasł.
Bardzo mi się podoba jego podejście do treningów, że zaraz po Nowym Roku przyszedł do klubu i zaczął budować formę. To jest prawdziwy profesjonalista i takich nam potrzeba. Jego czas w Wiśle nadejdzie, pewnie wiosną.
Popieram w 100%, Łukasz grał u nas tylko pół rundy. Nie można powiedzieć, że grał rewelacyjnie bo tak nie było, ale czy grał słabo ? Również bym tego nie powiedział. Jedno jest pewne nie można powiedzieć, że się nie starał, że nie walczył bo to nie miało miejsca, widziałem, że niejednokrotnie ten chłopak grał z pianą na zębach w przeciwieństwie chociażby do Łobodzińskiego. Garguła ma ponad przeciętną technikę jak na polskie warunki, bardzo ciekawy strzał gdzie piłka po jego uderzeniach zmienia lot piłki, dobrze wrzuca z miejsca taki słynny na całą polską ligę spadający liść ta piłka spada w taki sposób że nikt nie jest wstanie tego przewidzieć, dodatkowo myśli na boisku co również jest rzadkością w tej lidze, Jeśli on będzie czuł się dobrze fizycznie i jego kontuzjowane niegdyś kolano będzie chodzić tak jak powinno to według mnie Łukasz będzie grał w pierwszym składzie. Skreślanie tego piłkarza to skrajnie nieporozumienie bo to fantastyczny zawodnik jak na nasze warunki.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.02.2011 o godz. 17:50.
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Od: 03.2004

Stary 19.02.2011, 18:05
Jak można porównywać Gargułę do Łobodzińskiego? Łobodziński zdrowy jak koń, ale pożytku z niego żadnego. Długi czas broniłem tego zawodnika ale on nawet nie chce dać sobie szansy. Nie ma żadnego postępu, nie widać żadnej ambicji. Taki Gołoś był po prostu słaby, ale podziwiałem go za ambicję. Dawał z siebie 120%. Łobo sprawia wrażenie, jakby dawał z siebie permanentnie jakieś 60%. Inna sprawa, że i 100% w jego wypadku to o wiele za mało, jak na potrzeby Wisły.

Uważam, że pora skończyć się z nim cackać - z tej mąki chleba nie będzie. Naprawdę dziwię się, że w klubie nie wywierają presji na zawodnika, by korzystał z ofert innych klubów. W Amice umieją to robić.

Natomiast Łukasz wrócił po bardzo ciężkiej kontuzji. Przed nią był najlepszym ofensywnym pomocnikiem naszej ligi. Już na jesieni w jego grze było widać przebłyski dawnych umiejętności. Nie przesądzam, czy wróci do dawnej formy - ale przynajmniej należy dać mu szansę i jeszcze poczekać. Min. pół roku.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 19.02.2011, 18:12
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Jak można porównywać Gargułę do Łobodzińskiego? Łobodziński zdrowy jak koń, ale pożytku z niego żadnego. Długi czas broniłem tego zawodnika ale on nawet nie chce dać sobie szansy. Nie ma żadnego postępu, nie widać żadnej ambicji. Taki Gołoś był po prostu słaby, ale podziwiałem go za ambicję. Dawał z siebie 120%. Łobo sprawia wrażenie, jakby dawał z siebie permanentnie jakieś 60%. Inna sprawa, że i 100% w jego wypadku to o wiele za mało, jak na potrzeby Wisły.

Uważam, że pora skończyć się z nim cackać - z tej mąki chleba nie będzie. Naprawdę dziwię się, że w klubie nie wywierają presji na zawodnika, by korzystał z ofert innych klubów. W Amice umieją to robić.

Natomiast Łukasz wrócił po bardzo ciężkiej kontuzji. Przed nią był najlepszym ofensywnym pomocnikiem naszej ligi. Już na jesieni w jego grze było widać przebłyski dawnych umiejętności. Nie przesądzam, czy wróci do dawnej formy - ale przynajmniej należy dać mu szansę i jeszcze poczekać. Min. pół roku.
To są dwaj piłkarze o kompletnie różnej mentalności, ja tak jak napisałem wyżej widziałem u Łukasza, zaangażowanie i tzw pianę na zębach, obaj piłkarze różnią się w jeszcze jednym aspekcie, Wojtek jak spartoli jakąś akcje, coś mu nie idzie to unika gry, chowa się po boisku itp. A Garguła ? Potrafi stracić piłkę kilka razy pod rząd w środku pola i mimo tego konsekwentnie nadal chcę piłkę do gry i za to go cenię, podobnie jak Małeckiego który potrafi mieć 3 nie udane dryblingi pod rząd, a czwarty mu wyjdzie i padnie z tego bramka.

W 100 % popieram to o wywieraniu nacisku na zawodników, którzy się nie sprawdzają.

Co do tej informacji OS info to możemy traktować ją jako w miarę pewną bo wiadomo kto jest tam prezesem.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 19.02.2011 o godz. 23:32.
Odpowiedz cytując
7 kotów
P.N.R.I.

Od: 11.2002

Stary 19.02.2011, 22:04
Wiadomosc o niedoszlym transferze Łobopierdoły do oszustów i złodziei z Kielc mną wstrząsnęła.
Trza mu było zapłacić! Dac mu ile sie nalezy i niech idzie sie spelniac do koruptera.

To jest skandal zeby taki parapiłkarz wciąz byl postrzegany w kontekscie GRY W WIŚLE KRAKÓW!
Boia chi molla !
Odpowiedz cytując
HEDu
Senior Member

Od: 04.2008

Stary 19.02.2011, 23:40
juz nie wychwalajcie tego Garguły bo to melodia przeszłosci, jak Zurawski. Nie zrobił nic wiecej niz Jirsak, 0 asyst, 0 goli. Duzo czasu niewidoczny, masa strat. Nic z kreowania gry. Może rzeczywiscie trzeba dać mu czas, tylko nasz klub nie jest od dawania czasu, bo juz bysmy ogrywali "młodzież" itd.

Guła to dobrze grał kilka lat temu 05/06, 06/07. a czy 4 asysty i 3 gole na sezon to cos wielkiego jak na najlepszego niby ofensywnego pomocnika ligi? to Mila ma 10 asyst i 5 goli co sezon.

Odpowiedz cytując
grogoriogreg
Senior Member

Od: 06.2007

Stary 19.02.2011, 23:57
HEDu napisał(a):Wyświetl post
juz nie wychwalajcie tego Garguły bo to melodia przeszłosci, jak Zurawski. Nie zrobił nic wiecej niz Jirsak, 0 asyst, 0 goli. Duzo czasu niewidoczny, masa strat. Nic z kreowania gry. Może rzeczywiscie trzeba dać mu czas, tylko nasz klub nie jest od dawania czasu, bo juz bysmy ogrywali "młodzież" itd.

Guła to dobrze grał kilka lat temu 05/06, 06/07. a czy 4 asysty i 3 gole na sezon to cos wielkiego jak na najlepszego niby ofensywnego pomocnika ligi? to Mila ma 10 asyst i 5 goli co sezon.
Heh, idąc Twoim tokiem rozumowania kolesia z Twego avataru należałoby (możecie sobie wstawić cytat z Janka T.) po pierwszym roku

Guła teraz nie będzie miał 1 jedenastki jeśli nie będzie dobrze grał, grał na jesieni, bo kogo mieli trenerzy dawać, Jirsaka? Rado? Czy zapuszczonego Marokańczyka? Teraz zagra wtedy kiedy będzie dobrze grał, bo nie nie biorę pod uwagę tego, że Melikson i Sivakov będą jeszcze słabsi od Guły z rundy jesiennej.
Odpowiedz cytując
johny96
Senior Member

Od: 12.2007

Stary 19.02.2011, 23:58
Otrząśnij się chłopie, gość miał pozrywane więzadła, jakieś igły w kolanach. Myślisz, że w ciągu niecałego sezonu zagra życiówke? Jak tak to się mylisz! Złam sobie dwie nogi i spróbuj wrócić do codziennego życia.
Ostatnio edytowane przez johny96 : 20.02.2011 o godz. 00:00.
Tylko jeden klub !
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 19.02.2011, 23:58
HEDu napisał(a):Wyświetl post

Przesadzasz i to ostro, tak jak napisałem Łukasz nie grał fenomenalnie ani nie grał też jakoś bardzo słabo. Jeśli według Ciebie to było jedno wielkie NIC to proponuję obejrzeć sobie kilka meczów z tego sezonu.

Chyba zapomniałeś też o jego perypetiach zdrowotnych gdzie jego leczenie moim zdaniem przypominało to co dzieję się w serialu "daleko od noszy"

Przypominam tylko, że Łukasz był ogrywany w Młodej Ekstraklasie gdzie był po prostu tam najlepszy. Dzięki tym występom dostał szansę w pierwszej drużynie.
Podważanie osiągnięć Łukasza z przeszłość i podpieranie się suchymi statystykami też jest moim zdaniem nie na miejscu bo jeśli tylko tam grał to był liderem Bełchatowa, niejednokrotnie był najlepszy na boisku, praktycznie w każdym awizowanym przez media pojedynku najlepszych rozgrywających polskiej ligi przyćmiewał pana Iwańskiego.
Garguła to fenomenalny piłkarz jak na polskie warunki.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 20.02.2011 o godz. 00:05.
Odpowiedz cytując
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Stary 20.02.2011, 00:20
Garguła w końcu przepracował cały okres przygotowawczy i wierzę w to, iż dzięki temu pokaże w lidze, że nadal jest dobrym piłkarzem. To co on przechodził ze swoimi kolanami, złamałoby niejedną karierę. Dlatego, za tę waleczność, za niespędzanie czasu w kasynach (chociaż kto wie, może bywa) i za chęć wrócenia na boiska, trzeba okazywać mu szacunek.

Ocenianie Genkowa po dwóch sparingach, w których i tak zaliczył asysty, jest chyba nie na miejscu. Nie mówię już o tym, że porównywanie go do Christova budzi lekki niesmak.

Transfery i przygotowania ocenimy po kilku ligowych kolejkach.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.02.2011, 09:49
speedfashion napisał(a):Wyświetl post

Ocenianie Genkowa po dwóch sparingach, w których i tak zaliczył asysty, jest chyba nie na miejscu. Nie mówię już o tym, że porównywanie go do Christova budzi lekki niesmak.
Christov po pierwszym (i jedynym) meczu jaki zagrał powiedział, że gra była dla niego za szybka i nie wiedział co się dzieje. Genkov to zupełnie inny kaliber. Nie mówie, że od razu będzie gwiazdą, ale imho poniżej poziomu np. Cwielonga - czyli wartościwego zmiennika - nie zejdzie. A jest spora szansa na więcej.

A nawet jak nie odpali, to skład wygląda na mocny - bedziemy grali 4-5-1 z wysuniętym Małeckim i będzie git - zniszczymy przeciwników drugą linią
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.02.2011, 10:20
Oldpara napisał(a):Wyświetl post
Christov po pierwszym (i jedynym) meczu jaki zagrał powiedział, że gra była dla niego za szybka i nie wiedział co się dzieje.

Nie powiedział tak. Te słowa to był żart z okazji pierwszego kwietnia...
Odpowiedz cytując
Oldpara
Senior Member

Od: 09.2003

Stary 20.02.2011, 10:31
Pawlolek napisał(a):Wyświetl post
Być może ktoś w ten sposób żarował, mi ten cyctat głęboko utkwił w pamięci bo znakomicie oddawał całokształt postawy Christova

Swoją drogą to okrutne w ten sposób żarotwać - to coś w stylu mówienia "do zobaczenia" niewidomemu :/
....Głupota jest niezniszczalna i nieprzenikniona....
Odpowiedz cytując
snyrting
Senior Member

Od: 08.2007

Stary 20.02.2011, 10:34
Pawlolek napisał(a):Wyświetl post
A Skorża podłapał żart i już go potem nie wystawiał do gry
Odpowiedz cytując
Pawlolek
Senior Member

Od: 07.2009

Stary 20.02.2011, 10:36
snyrting napisał(a):Wyświetl post
A Skorża podłapał żart i już go potem nie wystawiał do gry
Ja nie twierdzę, że on nie był drewnem, bo był. Chciałem tylko sprostować tamtą wypowiedź.
Odpowiedz cytując
tofik
Senior Member

Od: 02.2004

Stary 20.02.2011, 10:43
Problemem Garguły jest przede wszystkim gra pod pressingiem. Nie umie wychodzić spod krycia, już drugi raz podczas przygotowań stracił w środku piłkę tak, że poszła kontra bramkowa. Środkowy pomocnik nie ma prawa stracić piłki w momencie, gdy drużyna jest ustawiona do ofensywy. Mysle, że te 2 akcje zaważą, że czeka go ława.
..
Odpowiedz cytując
BronekTS
Senior Member

Od: 04.2007

Stary 20.02.2011, 10:45
Co do Garguły - prawda jest taka, że gdyby nie przyszedł do nas Melikson, to 99 % użytkowników i bywalców tego tematu uznawałoby Gargułę jako nadzieję naszej drugiej lini. Wszyscy by pisali, że to ten czas, że już teraz musi wrócić do dawnej formy. Jest Melikson to co, już Garguła zły, nie dobry, za dużo zarabia a za mało robi. Jestem przekonany, że gdyby nie kontuzję to od momentu przyjścia Guły do dziś byłby naszym ekstra rozgrywającym. Niestety, stało się jak stało. Dajcie mu czas, niech pracuję, niech pokaże że chce. On może i pobiera kase, ale zapierdala żeby jak najszybciej wrócić na boisko w pełnej dyspozycji i to widać po nim. Ja głęboko wierzę w tego chłopaka, nie jest jeszcze aż tak zaawansowany wiekowo żeby nie móc nam dać jeszcze 1-2 lata radości z gry! Dlatego uważam, że może już od najbliższej rundy, Guła zacznie się "spłacać" i to z nawiązką

Co do Łobodzińskiego - jeżeli to co podaje OSI to prawda to ja widzę dwie możliwości. Maaskant kazał Wojtkowi zapierdzielać na treningach i pokazać że jest wart tej kasy. Możliwe że myśli o Małeckim w kontekście ataku i wtedy Wojtek jest mu potrzebny na prawą flankę. Albo po poprostu Wojtek wymyślił sobie że będzie próbował, że nowy trener, nowi piłkarze i w ogóle, że może teraz . Zobaczymy, można powiedzieć że darmozjad, ale nie ma co robić jakiejś wielkiej nagonki bo tragedia się nie dzieje, nie z Waszych te pieniądze dla niego idą, a jeżeli myślicie że za kontrakt Wojtka przyszedłby super hiper ofensywny prawy pomocnik to się grubo mylicie, naprawdę.
Odpowiedz cytując
BRTS39
Senior Member

Od: 05.2008

Stary 20.02.2011, 10:49
Wg. mnie Garguła umie przytrzymac i rozegrac pilkę. On ma taka samą umiejetność co Cantoro kiedyś zastawia się, i wywalcza rzut wolny.
Odpowiedz cytując
mitmichael
Socios Wisła Kraków

Od: 11.2008

Stary 20.02.2011, 10:55
tofik napisał(a):Wyświetl post
Łobo przed sezonem wspominał, że chce ostatni raz powalczyć o miejsce w składzie. Jak nie będzie więcej grał to odchodzi po sezonie. To był bodajże wywiad dla oficjalnej strony.
No to raczej sobie w 1 składzie nie pogra zbytnio (nie wierze by było inaczej) i po sezonie bedziemy mieli go z głowy - w koncu. Na jego miejsce sciagnac kogos bardzej pozyteczniejszego, ktory bedzie zarabiał normalne pieniadze.
Odpowiedz cytując
Pablo84
Senior Member

Stary 20.02.2011, 11:18
http://ckfutbol.wordpress.com/2011/0...zm-na-wyscigi/

Jak zniszczyć Państwo wg Sun Tzu(„Sztuka wojny”):
http://wolnemedia.net/polityka/instr...korzyc-narody/
Odpowiedz cytując
Waldi69
Senior Member

Od: 09.2007

Stary 20.02.2011, 20:38
zamiast się przekomarzać poczytajcie sobie co ma do powiedzenia nasz prezo
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,91..._Zwojowac.html

Miłej lektury
"...Równowaga ciała jest najważniejszą troską postawy gotowości..." Bruce Lee
Odpowiedz cytując
flamengista
Piknik

Stary 20.02.2011, 22:04
Waldi69 napisał(a):Wyświetl post
zamiast się przekomarzać poczytajcie sobie co ma do powiedzenia nasz prezo
http://www.sport.pl/pilka/1,70998,91..._Zwojowac.html

Miłej lektury
Cieszą mnie doniesienia o rozbudowaniu systemu skautingu. Natomiast martwią kolejne zapowiedzi Prezesa o podboju Europy w sytuacji, gdy bilans ostatnich dwóch okienek na razie wypada jeszcze negatywnie. A przecież mówimy o zespole, który 2 razy z rzędu skompromitował się z kelnerami w rozgrywkach europejskich.

Wolałbym więcej umiaru w ocenie dokonań transferowych i siły kadry. Wszystko zweryfikuje boisko, w ciągu następnych paru miesięcy.
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
Odpowiedz cytując
Kurz
Senior Member

Od: 11.2006

Stary 20.02.2011, 22:12
flamengista napisał(a):Wyświetl post
Cieszą mnie doniesienia o rozbudowaniu systemu skautingu. Natomiast martwią kolejne zapowiedzi Prezesa o podboju Europy w sytuacji, gdy bilans ostatnich dwóch okienek na razie wypada jeszcze negatywnie. A przecież mówimy o zespole, który 2 razy z rzędu skompromitował się z kelnerami w rozgrywkach europejskich.

Wolałbym więcej umiaru w ocenie dokonań transferowych i siły kadry. Wszystko zweryfikuje boisko, w ciągu następnych paru miesięcy.
Prezes raczej spuścił z tonu, bo w kilku ostatnich wywiadach wyraźnie daje do zrozumienia, że satysfakcjonująca będzie także faza grupowa LE, a nie tylko i wyłącznie awans do LM. Wydaje mi się, że to bardziej realna ocena możliwości naszego zespołu. Oczywiście, do tego będą potrzebne kolejne wzmocnienia latem i... jeśli się nie mylę, są one dosyć otwarcie zapowiadane. Na razie mówi się o 2-3 zawodnikach, ale mam nadzieję, że odstrzał słabszych ogniw, zwiększy tę liczbę. Dla mnie plan minimum, przy założeniu, że zawodnicy środka pola się sprawdzą, to zakup kolejnego napastnika i lewego oraz prawego obrońcy.
Ostatnio edytowane przez Kurz : 20.02.2011 o godz. 22:14.
Odpowiedz cytując
Karherop
Socios Wisła Kraków

Od: 02.2006

Stary 20.02.2011, 23:07
Nie ma wątpliwości że Basałaj gada do rzeczy , tyle że u nas ciężko o konswkwentne działania przez kilka lat .

Co do wpadki w pucharach to sorry , ale na kolejną kompromitację klub po prostu nie może sobie pozwolić , wystarczy wstydu jak na 2 ostatnie lata . Zresztą Basałaj słusznie tonuje nastroje , bo wie jak wyglądala przeszłosc klubu . Maaskant i nowi zawodnicy są zdania że jak będziemy mistrzem tak wielkiego kraju , to droga do LM jest otwarta , tak jest w większości krajów , no ale nie w Polsce .
Odpowiedz cytując
westersyl
Guest

Stary 20.02.2011, 23:20
O zawodniku z nazwiskiem:
Cytat:
- Naciskam na Stana, by kogoś takiego znalazł ze względów marketingowych, ale on zawsze mówi, że dany zawodnik nie jest wystarczająco dobry na Wisłę. Budując zespół, nie można ściągać gracza tylko dla nazwiska. Musi podnieść poziom.
Dobrze że Stan kieruję się przede wszystkim względami sportowymi bo ten klub tego potrzebuję teraz tego najbardziej. Uważam, że my mamy na tyle duże braki że powinniśmy sobie na ten moment ten temat odpuścić.
Przede wszystkim musi być to zawodnik na chodzie, który przyciągnie kibiców nie tylko na jeden mecz.
Wolałby już nawet zawodnika z mniejszym nazwiskiem, takiego, który będzie przyciągał kibiców przede wszystkim swoją grą.
Często kusiliśmy piłkarzy Lazio, powiem tylko że tam na ławie siedzi pewien łysy pan, który wciągnąłby tą ligę nosem -Mark Bresciano, akurat nie chodzi żeby ściągać akurat tego zawodnika, ale właśnie może to być też takie mniej znane nazwisko, ważne żeby był na chodzie.

edit: do postu poniżej, nie wiem o co ci chodzi bo chyba wyraźnie napisałem że nie jestem zwolennikiem tego tematu a sugerujesz ze chce ściągnąć do Wisły nazwisko pokroju R.C. To jest brak szacunku do tego co napisałem.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 22.02.2011 o godz. 13:39.
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 20.02.2011, 23:25
a czy Jaliens nie jest z nazwiskiem?
sorry, kogo Wy oczekujecie, Roberto Carlosa?
bo chyba tylko takich grajków zna przeciętny i kibic, a ja tam wątpię, czy nawet takie nazwisko zapełniłoby stadion 30k ludzi

musi być team, a nie jeden dziad, co porgra 10' i nie ma siły (nie oszukujmy się, na lepszych nas nie stać)
Odpowiedz cytując
Acima
Senior Member

Od: 06.2009

Stary 20.02.2011, 23:42
JrQ- napisał(a):Wyświetl post
a czy Jaliens nie jest z nazwiskiem?
sorry, kogo Wy oczekujecie, Roberto Carlosa?
Jaliensa znało pewnie max 10% użytkowników tego forum, więc to nie zawodnik tego typu. Z drugiej strony 37 letni Carlos dostał ponoć kontrakt w Anży Machaczkała w wysokości 4 mln euro za sezon!
Odpowiedz cytując
JrQ-
Senior Member

Stary 20.02.2011, 23:45
no dobra, ale nie wiecie chyba, że ten Jaliens i tak sporo nas kosztuje, więc na graczy 'większego' formatu nie liczcie!
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Wisła Kraków > Wisła Kraków - piłka nożna

Odpowiedź

Zasady wysyłania postów