|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
co z Chavezem?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
ostatnio czytałem coś o Jego lekkiej kontuzji.. ale, co za pomysł żeby Bunonza siedział na ławce, a grał Kowalski?
![]() Groundhopper
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Bunoza nie zagra z Arka więc trzeba się szykowac na taka ewentualnosc, ze w Gdyni Kowalski wyjdzie w 1szym składzie.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Dokładnie, pewnie dlatego Sobol też niegra
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Gdzie jest Osman? Osman Chavez nie zagra, bo ma stłuczony mięsień. Pisaliśmy o tym w jednym z newsów.
E: Taki skład moze wyjsc na Arke , kwestia Kowal - Pastor mr_ : Na bank w Gdyni zagra Siwy, zapomnialem o nim przeciez pojechał do kraju coś załatwiać.No Cruyff zapomnialeo o Nim!
Ostatnio edytowane przez szprotson : 19.02.2011 o godz. 16:17.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Po tym składzie widać że Jirsak jest bliżej pierwszego składu niż się to niektórym wydawało. I raczej to Garguła odejdzie niż on. Ciekawe czy w Gdyni zagra on czy Siwakow.
![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Tam mi się wydaje. EDIT mr_kwolf, masz rację. Możliwe, że jak długo Sivakov będzie siedział na Białorusi, to nie zagra z Arką. Zależy też, jak zaprezentuje się dziś Tomek Jirsak. Jak zagra dobrze, to zapewne wybiegnie na rybobranie.
Ostatnio edytowane przez Proud : 19.02.2011 o godz. 16:25.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
EDIT: coś cisza o Branco i tym jak "dochodzi do siebie po kontuzji". Czyżby faktycznie był już na wylocie? ![]()
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Wilk i Sobol - defensywny pomocnik Siwakow i Żirsak - box to box midfielder (coś jak Wilshere) Garguła i Melikson - ofensywny pomocnik, ale nie klasyczna dziesiątka Oczywiście Wilk i Garguła mogą równie dobrze grać na tej pozycji co Siwakow |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Poza tym uważam iż jest toi skład szykowany na Arke ponieważ nie ma ani Sobola ani Bunozy w wyjściowej 11,którzy nie mogą grać z Arką za kartki. No i oczywiście zamiast Kowlaskiego Chaves jak się wyleczy. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
Chyba, że Jirsak ma pełnić jakąś specjalną rolę w jakimś konkretnym meczu z konkretnym rywalem? |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
gdzie trzeba odpowiadać na pytanie konkursowe? na gg 1906?
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
ciekawy jestem czy Kowalski rzeczywiście zasłużył na pierwszy skład, czy poprostu Buznozie coś dolega
zobaczymy w meczu jak się pokaże |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Bunoza nie może grać w meczu z Arką
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Bunoza nie może zagrać w meczu z Arką, dlatego go nie ma w podstawowym składzie
edit: Silny w formie |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
1-0 Małecki, ależ się rozstrzelal
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
gooool
bravo Mały![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
to pozostaje nam czekać na skrót meczu
) i zobaczyć okienko Silnego![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie mogę się już doczekać skótu.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
chyba mamy wygranego przedsezonowych przygotowań
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Niech zostawi cos na ligę...hehe.
![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
chyba tak
możec wreszcie gra a nie machać łapami![]() Powód: s
Ostatnio edytowane przez pierdek18 : 19.02.2011 o godz. 17:06.
![]()
"c’est en faisant n’importe quoi, qu’on devient n’importe qui !"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Albo na boisku wieje nudą albo słaba ta relacja, wpisy co 3 minuty i to jeszcze typu "Cikos wybija dośrodkowanie" . Wolałbym jakby bardziej obrazowali grę,typu kto jest częściej przy piłce,jak radzą sobie poszczególni piłkarze.
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Nasz Patryk z tego co mozna przeczytać to wykazuje wielką chęć do gry
![]() ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2010
Offline |
|
|
I mamy 2:0
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
2-0 i gol Garguły
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Wejście smoka
![]() ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Guła dopiero co wszedł !
Maor aktywnie, chwali się. Znowu Polacy ! ![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|