|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
A czy przypadkiem właścicielem Multi Production nie jest Canal + Cyfrowy? Bo jeżeli tak to nie wydaje mi się aby byli oni zainteresowani realizowaniem transmisji Ekstraklasy kiedy nie będzie jej w stacji-matce.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Może i są.
I co, obrażą się i postawią swój wóz za wiele mln zł w garażu? Jechać na samych koncertach i dziesięciu dodatkowych wydarzeniach sportowych na krzyż? Mają dwa wyjścia: - robić to dla Ekstraklasy TV - sprzedać spółkę (Ekstraklasie?) |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
Zgadzam się, Multi Production wraz ze stratą pewnie dość dużego zlecenia jakim jest realizacja Ekstraklasy miałaby duże kłopoty.
Choć wydaje mi się, że jeżeli przejdzie pomysł z Ekstraklasa TV to realizować transmisję będzie jakaś inna spółka, najpewniej z zagranicy. Powód: literówka
Ostatnio edytowane przez Jaro1991 : 17.02.2011 o godz. 17:37.
|
|
|
|
Guest
|
|
Nie dawno przeszukiwałem trzy mecze Wisły i konkretne ujęcia dryblingu czy wrzutki takie z pierwszej osoby, czy nawet solidne zbliżenia twarzy są rzadko spotykane. Oczywiście ostatnio uległo to poprawie, nawet fajnie wyglądały ujęcia z tej kamery spider, która była na Lechu. Widziałem też różnice dajmy na to w transmisji meczu Wisła VS Korona a Wisła VS Legia. W tym drugim meczu ujęcia o wiele bardziej konkretne. Dużo zależy od stadionu bo dajmy najładniejszy gol na stadionie Poloni Bytom będzie tam tracił na wartości. PS. Takie kamery jak Premier Leaque mogły by być Poezja.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 17.02.2011 o godz. 18:33.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
To się uśmiałem teraz
I tak kończą się dyskusje kiedy zaczyna brakować sensownych argumentów. W C+ nie było odrazu pięknie i kolorowo. Ale mają własnie przewagę wieloletniego doświadczenia w tym co robią i są po prostu dobrzy. - dlatego powinni robić to dalej i mam nadzieję, że będą mieli taką możliwość. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ma ktoś zamiar zrobić transmisję ze sparingu?
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Pewnie będzie tak jak ostatnio, niestety.
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Nie wiem czemu Wy sie do tego C+ przyczepiliscie.
Profesionalnie zrealizowane widowiska, czasami smiesznie, czasami powaznie. Magazyny ligowe na poziomie, komentarze gosci tez... Nie mam zbytnio do czego sie przyczepic. Kosztowac tez to nie kosztuje duzo wiec w czym problem ? ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
C+ tym razem może przegrać ligę polską.. Cytat:
a twoj argument ze sa dobrzy i powinni to dalej robic - przeciez to nie Oni decydują czy to będą robić czy też nie. Kasa misiu kasa ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
||
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
I nie zrozum mnie źle, ja nikogo nie będę przekonywał do tego, że C+ to najlepsze rozwiązanie bo mi na tym nie zależy. Wyraziłem swoją opinię na ten temat, a nie tak jak mówisz argument. Jeżeli wygra Nka to po prostu będzie musiała szukać zarobku na kim innym, bo ja będę wolał zostać przy C+ i oglądać polską ekstraklasę za pośrednictwem Sopcastu albo DrHTV - czyli prościej mówiąc, Nka na mnie nie zarobi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
porównajcie sobie mecz transmitowany w TVP/N/POLSACIE(nie licząc Borka) z C+
ziemia a niebo. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Borek jest ok. Ale zazwyczaj jak jest Borek to jest i Kołtoń, a to oznacza że komentarz niczym to nie odbiega od tvp czy enki.
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie wiem, czy ktoś z Was zwrócił uwagę - ja przynajmniej takiej nie zauważyłem - ale dotychczas kanał z transmisjami ligowymi powołano podobno tylko w Holandii i biznes zaczął przynosić straty. Nie jest to jakaś tajemna wiedza, bo o tym trąbią portale. Ale właśnie! Trąbią portale. Podejrzewam, że to, co ma się stać i tak się stanie, nikt raczej nie będzie negocjował wielomilionowej umowy na łamach dzienników sportowych i ogólnopolskich. Dogadają się i to pewnie tak, że nie sprawdzi się żadna z hipotez wymyślonych przez dziennikarzy.
Ciekawym rozwiązaniem byłaby oddzielna sprzedaż praw do transmisji wszystkich meczów; praw do transmisji wszystkich meczów jednej drużny i reszta tak, jak dziś, czyli magazyn i dwa-trzy mecze/weekend. Legia czułaby się wtedy dowartościowana, bo byłaby pokazywana w eNce, my z czasem moglibyśmy pomyśleć o kanale własnym na c+, który mogliby realizować nawet oni sami na zlecenie, tylko my podesłalibyśmy komentatorów naszych. W c+ oprócz Laskowskiego, Smokowskiego, Twarowskiego i Nahornego nie da się ich słuchać. A ligę polską, to zdaje się komentuje regularnie tylko Laskowski. Z czego mecze Wisły od jakiegoś czasu rzadko.
Ostatnio edytowane przez polska.mysl.szkoleniowa : 18.02.2011 o godz. 01:22.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Kołton ma sporą wiedzę i bardzo angażuję się emocjonalnie , bez względu na to jaka polska drużyna gra w pucharach. Borek natomiast to ulizany goguś, który prowadzi komentarz poprawnie, aczkolwiek bez krzty emocji i bez polotu. Do Twardowskiego czy Smokowskiego im sporo brakuje.
|
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Nie wiecie moze czy bedzie w telewizji transmisja z meczu z daugava ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
hello, obudź się, puchar słońca już się skończył
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Wiadomo coś czy najbliższy mecz Wisły z Arką bd transmitowany ? i ewentualnie gdzie
![]() |
|
|
|
Tylko Wisła
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
wieczorny mecz z pt jest w obu stacjach
a to sorki za bledne info
Ostatnio edytowane przez JrQ- : 18.02.2011 o godz. 22:37.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Nie bardzo rozumiem czego Wy oczekujecie po komentatorach, że "nie da się ich słuchać"? Tego żeby wszyscy chwalili Wisłę, nawet jak nie trafiają z 2 m. do pustej bramki? Nikomu z C+ nie można nic zarzucić, wątpliwości mam tylko co do Kołtonia i jego spuszczania się nad Lechem, przy każdej okazji.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Na OS będzie mecz Cracovia-Legia, mecz Wisły tylko na C+.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2007
Offline |
|
Do kolegi Szprotsona : chłopie, weź się ogarnij. Twoje argumenty nt. tego, że N może być jak C+ są śmieszne. To tak jakby pisać, że któryś nasz młodzik może być jak Sobol, wstawmy go na defensywnego pomocnika i zławkujmy naszego kapitana! A co tam, że przez najbliższe lata będzie tragedia, ważne, że on MOŻE być! Co z tego, że w ME xxx gra piach i nie ma żadnych obiektywnych przesłanek, że może Sobola zastąpić! Przecież jak będzie mecz pierwszej drużyny to się spręży i będzie czempionem! Pozdrawiam.
Ostatnio edytowane przez s1mone : 18.02.2011 o godz. 22:39.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Zgadzam się , Śrutwy sluchać nie mogęm . Tak to poziom komentowania w c+ uważam za najlepszy w kraju .
też jestem za tym aby zostało jak jest ,, ewentualnie niech otworzą własny kanał ligowy. Jednak może to przynieść więcej strat niż korzyści . Najważniejsze by 'n' nie dostała w swoje łapska ligi... będzie pora umierać |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
dzisiejszy sparing bedzie mozna gdzies ogladnac
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 01.2011
Offline |
|
|
jest zagrożony i może się nie odbyć jeśli nie poprawi się pogoda, od rana leje rzęsisty deszcz i wieje silny wiatr , maaskant odwołał przedpołudniowy rozruch bo powiedzial że w taką pogode nie da się nic zrobić
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]()
13.04.2013r. - mecz z poWIŚLEm Warszawa. "Rudy Włoch działa. Nie ufaj rudym ludziom, bo one rude są."
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|