|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
I tym samym Auxerre zyska wielkie pieniądze. Irek dobrze zrobił, że został w Auxerre.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Slyszeliscie nowa ksywke polskiego bramkarza w Arsenalu?
Flappyhandski |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Ta ksywka panuje już od ponad roku...
A nowa to Happy-ianski - ze względu na wybronionego karnego w meczu z Partizanem... |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Emocjonujący mecz, nie ma to tamto.
Liczę na Arsenal mimo wszystko, nie ma niestety kto wykończyć akcji :( Ale Wenger to musi zdjąć Songa... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz na super poziomie emocji nie brakuje.
No ale Barca to Barca gra swoje. A tym czasem Roma dostaje 3:1 u siebie ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
chyba kpisz
kogo ma niby wpuścić? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Denilson albo Rosicky.
Lepiej mieć jedenastu graczy, bo Song to tykająca bomba. Chociaż to jedyny DM w składzie na ten moment. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Liczę na Arsenal i doskonałą zmianę Arshavina.
![]() Mecz póki co doskonały. Niezwykle przyjemnie się ogląda, ale, tak po prawdzie, gdzie mu tam do naszej buraczanej. ![]() ![]()
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
Jak wejdzie Denilson za Song to tak jakby w 10 grali
![]() Powiedzcie mi jedno: Czy sędziowie zawsze muszą gwizdać pod Barcelonę? |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Szkoda, że Arsenal przegrywa. Mnie osobiście bliższa jest piłka angielska niż hiszpańska i jako sympatyk Liverpoolu chciałbym, aby Arsenal przeszedł dalej. Barcelona przez pierwsze 20 minut nic nie pokazała, ale po strzeleniu bramki już kontrolowała grę w I połowie.
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Hahha tak niech wpuści Denilsona ![]() Tak naprawdę sprawiedliwym wynikiem byłby tu remis. van Persie zmarnował dwie bardzo dobre sytuacje to samo Messi po drugiej stronie... Najbardziej podoba mi się w Arsenalu gra Wilshera on jest zajebiś*ie kreatywny. Świetny w defensywie i ofensywie. Za dwa lata będzie to jeden z najlepszych piłkarzy świata jeśli nie za rok patrząc po tym w jakim tempie się rozwija. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Im dalej będzie się utrzymywał taki rezultat, to Wenger wpuści Arszawina.
A Wilshere to jest brakujące ogniwo w reprezentacji Anglii. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Jack Wilshere naprawdę gra świetny mecz, podobnie Koscielny jesli chodzi o Arsenal. Barcelona może mieć jeszcze problemy w tym meczu
![]() ![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Sędziowanie jest pod Barcelonę, bo potem byłby płacz, że Messi taki mały, a go faulują, Iniesta taki drobny, a go koszą. Czy to, że chłop gra fenomenalnie sprawia, że jest nietykalny?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Noo ładna brama van Persiego
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
Co zrobił Valdes :O
![]()
PSIA KREW
"Płoną perony płynie krew, to szlak wiślackiej wiary! Rzucamy wokół śmierci zew, łopocą nam sztandary! Niech chwała Twoja wiecznie trwa! Zwyciężaj Wisło ma... ZWYCIĘŻAJ WISŁO MA! "
|
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Pawełka puścił ;p. Druga !!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Tak rozśpiewane Emirates to doprawdy rzadki widok. Oby dowieźć to do końca, a w rewanżu 5-4-1
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
![]() ![]()
...CIERPIENIE KSZTAŁTUJE CHARAKTER!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Dobrze tak Barcelonie, tak kończy się kunktatorska gra.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Brawo cała drużyna Arsenalu! Wszyscy zagrali bardzo dobrze.
Mam takie pytanie wam też Valdes przypomina Pawełka? |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mecz fenomenalny. Arsenal pokazał jaja, MOM Wilshere i Kościelny. Ale rewanż będzie baaardzo trudny
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Brawo Arsenal ! Świetny mecz ! Wilshere Szacun .
Teraz 10 w obronie na Camp Noe i gramy z Szachtarem ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
hahaha od zawsze mówię że Valdes to jest słaby bramkarz, znaczy jest dobry na zespoły ze środka tabeli w Hiszpani czy innej mocnej lidze, ale na Barcelone to nie ta para kaloszy
i tylko to że on jest prawie bezrobotny a czasem jednak ma dobre interwencje to czyni z niego według niektórych jakiegoś super bramkarza taki ichniejszy Pawełek. Ale bardzo dobrze że tam gra bo nie lubie Barcy ;d Arsenalu też nie jakoś szczególnie ale mimo wszystko brawo dla nich za walkę, Wilshare to jest niesamowity talent, chłop jeżeli tak dalej będzie się rozwijał to będzie jednym z najlepszych na świecie !...![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
a w rewanżu i tak bedzie pewnie z 5:1
co nie zmienia faktu ze Arsenal zagrał super mecz dzisiaj ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Fenomenalny mecz w wykonaniu Arsenału.
W 5 min dwie bramki Barcelonie SZACUN. W Rewanżu będzie ciężko ale to piłka nożna wszystko jest możliwe. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
Jak zagrał Szczęsny? Pokazał się? Wyróżnił sie czymś?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Pokazał się na oczach kilku milionów osób
![]() Ja od 2 połowy oglądałem i bronił jak weteran, nie odczuwało się że stoi w bramce młody Polak, choć dużo pracy nie miał na moje oko. Ciągłe ataki Arsenalu, FCB coś niemrawo, przypadkowo, a to się odbiła od kogoś, a to zamieszanie, a to przypadek, żadnych jakichś czystych ataków na bramkę Polaka. Co miał wybronić to wybronił. Mam wyjebane na te kluby europejskie ale tak z ciekawości obejrzałem 2 połowę i przynajmniej po niej zasłużone zwycięstwo tego Arsenalu. Co moje oczy przykuły jeśli chodzi o Arsenal to niesamowity dynamit w nich. Zapierdalali jak małe samochodziki i ten ciąg na bramkę FCB.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 16.02.2011 o godz. 22:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
ARSENAL > bARCELONA
brawo Wojtek brawo Arsenal jak ktoś oglądał to wie że zajebis*y mecz w wykonaniu Arsenalu ![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
Zagrał bardzo poprawnie. Nie widać po nim tremy. Może być z Niego kawał grajka, bo pewność siebie ma, a to jest bardzo ważne dla bramkarza.
Brawa dla Arsenalu. Dobry mecz. Barca niepotrzebnie wdawała się w taką chaotyczną angielską grę. Ale może to Kononierzy na nich to wymuszali. Nie wiem. W rewanżu nie widzę jednak większych szans Arsenalu. Choć piłka bywa przewrotna, o czym dziś się nawet przekonaliśmy. Na Camp Nou obstawiam 3:0 dla Blaugrany. Naprawdę fajnie się dziś oglądało ten mecz. Nie były to szachy jak w pojedynkach Chelsea z Barcą, ani też nie była to zbyt finezyjna, techniczna gra, jaką prezentuje Barcelona w La Liga. Taki mix futbolu wyspiarskiego z nienaganną hiszpańską techniką. Brawo dla obu ekip. |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|