|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Tak po prostu śmieszy bo trafnie ujmuje wszystko co było/jest elementem dyskusji publicznej bez chamskiego jeżdzenia po człowieku. Czy pro PiSowska to nie wiem bo ani słowa tam o nich.
To tyle z mojej strony żeby tu dyskusji politycznej nie rozpętać. ![]()
-> Prawda jest jak du*a, każdy ma swoją ...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Skoro śmieszne zdjęcia to ma może ktoś zdjęcie bilbordów w Krakowie:
PiS też obchodzi w tym roku 10 lat Podpisane przez wyborczą. ![]()
Dumny po zwycięstwie
Wierny po przegranej Zbanowany za napisanie "matoł", "jeba*y złamas", "3 kretynów" o ludziach dla których flaga Polski do góry kołami to coś normalnego na twarzy |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]() ![]() Nawet nie mogę wyrazić jak mi głupio.... ![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
,,Dla ukochanych...''
Kiedy siedzę w domu czasem, lubię bawić się… Słonikiem i go chować za koszykiem. Lubię tańczyć na golasa, kiedy widać mi… Me plecy, wtedy jest najwięcej hecy. Spośród drzew uwielbiam lipę, przy niej łapać Cię za… Włosy, mienią się jak krople rosy. Kiedy myślę o Afryce, pragnę trzymać Cię za… Ręce i kołysać przy piosence. Tam w Mszczonowie są już termy, może sprawdzisz smak mej… Kawy, którą parzę dla zabawy. Usiądź sobie, zjedz bagietkę, zaraz zrobię Ci… Śniadanie, nam nie grozi dziś rozstanie. Świat upaja nas barwami, zadowalam Cię… Rozmową, Ty z uznaniem kiwasz głową. Zgasło światło, płoną świece, zaraz znowu Cię… Usłyszę, Twój głos przerwie mroczną ciszę. Skoro nikt mnie nie chce słuchać, pędzę by się z Tobą… Zgadać, by Ci coś poopowiadać. Czekam dzisiaj pod Biedronką, na spotkanie z Tobą, Słonko! ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ostatnie zdanie w aukcji http://allegro.pl/troy-denning-cykl-...461196776.html
|
|
|
|
Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
|
Bene meritus
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
" Tempora mutantur et nos mutamur in illis" - Owidiusz
![]() ![]() KUKURYKU SQUAD '09 (vel Stary Port Squad) |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
![]()
>>>>>>>>>>M.j.M.t.W.<<<<<<<<<<
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Banita
Od: 02.2011
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
I co w tym śmiesznego?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
No śmiechowo jest
:/![]() |
|
|
|
Banita
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez przemo : 16.02.2011 o godz. 23:23.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Akurat oprócz Twojego ,bo jest w temacie
![]() ![]()
Bednarz=Landryna=......
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
Jej twarz hahahahahaahahahahahahahahha
|
|
|
|
Banita
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2008
Offline |
|
|
leczysz jakiś kompleks na punkcie tej dziewczyny dziecko? Już któryś raz wklejasz to na forum i jakoś nikogo to nie rusza. Co w realu Ci zaszła za skórę i próbujesz się mścić na necie?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2005
Offline |
|
Sesja >> http://www.youtube.com/watch?v=x3Wnm...layer_embedded Powód: TYLKO WISŁA
Ostatnio edytowane przez oldbiezanow : 17.02.2011 o godz. 13:04.
![]()
TYLKO WISŁA
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
Wsiadł Rosjanin do pociągu relacji Paryż - Bruksela. Wszystkie miejsca zajęte przez pasażerów, a jedno z podwójnych siedzeń zajmuje francuska gospodyni z małym pieskiem, który rozwalił się jak car na carskim tronie. Rosjanin prosi:
- Madame, nie mogłaby pani wziąć swojego pieska na ręce? Kobieta ostro odpowiada: - Wy Rosjanie jesteście jak zwykle bezceremonialni. Moja Fifi jest zmęczona. Niech sobie pan poszuka wolnego miejsca w innym wagonie !! Rosjanin poszedł więc szukać no miejsca nie znalazł. Wraca, mówi: -Lady, jestem bardzo zmęczony, chciałbym usiąść. Niech pani weźmie swojego psa na ręce. Francuzka rozeźlona krzyczy: - Wy, Ruscy, jesteście gruboskórni i nieokrzesani! W Europie ludzie się tak nie zachowują. To jest nie do pomyślenia! Wtedy Rosjanin nie wytrzymał i wywalił suczkę przez okno, a sam usiadł sobie wygodnie. Kobieta w szoku, przeklina, miota się, wrzeszczy. Do rozmowy nagle dołącza się siedzący obok Anglik - dżentelmen w każdym calu: - Wy, Rosjanie, wszystko robicie nie tak jak trzeba, jakby nie od tej strony. Podczas obiadu trzymacie nóż w lewej ręce, samochody jeżdżą u was po prawej stronie, a teraz pan wyrzucił przez okno nie tą sukę co trzeba. Siedzący z piwem pod wiejskim sklepem Kazimierz zagaja do przechodzącej sąsiadki: - Halina, czy ty jesteś gorącą kobietą? - No raczej, jak z kibla wstaję, to para leci. Rozwiedziony facet spotyka na przyjęciu obecnego męża swojej byłej żony. Po kilku drinkach nabrał odwagi, podchodzi do gościa i pyta z przekąsem: - No... jak to jest używać takiego przechodzonego sprzętu? Na to nowy mąż odpowiada: - Nie jest źle. Po pierwszych 8 centymetrach dalej to właściwie nówka. Król Lew zwołał zebranie i mówi do zwierząt; -Jutro jest koniec świata!Możecie robić co chcecie! No to wszystkie zwierzęta zaczęły się bzykać. Słoń bzyka żyrafe.Żyrafa patrzy do tyłu swoją długą szyją i mówi; Ty słoń!Jutro jest koniec świata.Po co ty mnie w kondonie dymasz? To nie kondon.To wąż mi robi laske. Żona powiedziała mi dzisiaj, że jestem niedojrzały i muszę dorosnąć. Zgadnijcie kto nie ma wstępu do domku na drzewie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
http://www.youtube.com/watch?v=I8B1118wp98 moze glupie ale smieszne
http://www.youtube.com/watch?v=odybI...ture=topvideos lodzik
Ostatnio edytowane przez DominoForza : 17.02.2011 o godz. 23:28.
![]()
.....
|
|
|
|
Banita
Od: 11.2010
Offline |
|
|
|
Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2010
Offline |
|
|
W Izraelu pojawił się rozbójnik.
Rabin Hood. Odcina napletki bogatym i przyszywa biednym. Ponoć Jarosław K. "prezes" PISu wysłał list z życzeniami powrotu do zdrowia dla Kubicy Kubica odpowiedział mu - wzajemnie. Na tablicy ogłoszeń w pewnym bloku: "Szanowni lokatorzy! Za tydzień wyłączymy wam ciepłą wodę. Za dodatkową opłatą możemy też wyłączyć ciepłą wodę w sąsiednich blokach, żeby wam samym smutno nie było." ![]() Z tysięcy klubów, ja wybrałem ten,
Ten boski Krakowski nasz TS. I w każdej chwili czy dobrej czy złej, Będę kochał Wisełkę, na pewno to wiem. |
|
|
|
Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |