|
Senior Member
Od: 09.2006
Offline |
|
![]() W naszych sercach nie ma litości.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
![]()
"A ja myślałem, że to śmieci,
Że to gówno z nieba leci..." |
|
|
|
Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Naprawdę nie rozumiem w czym problem. Odbijam kartę kumpla na której jest karnet, potem swoją jako identyfikacja wchodzącego. Wcześniej klub ma informację kto będzie tak naprawdę wchodził. I jakby co to nie kumpla będą szukać tylko mnie. Na Legii się dało a u nas nie? Zaraz się okaże że ta nowa karta to jeden wielki bubel. Miała być płatnicza, zakupy przez internet, lojalnościowa itp. a wyjdzie jeden wielki ch... czyli jak zwykle.
![]()
ZAWSZE NAD WAMI ....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
A jak mam karnet nabity na kartę kibica, to dzięki tej karcie kibica mogę jeszcze kupić jeden bilet, np. przez internet lub w innym miejscu na nazwisko kolegi? Z góry dzięki za odpowiedź.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 09.2003
Offline |
|
|
didzej123 zapytał : jak kupiłem abonament (legia , zagłębie ) to też mogę kupić sobie teraz czy muszę czekać aż do 21
Jak już było pytanie to sry bez spiny . odpowiadam:Otóz...ja kupiłem karnet na poprzednią rundę (jak z resztą od lat), w piatek przy zakupie karnetu na wiosne 2011 miła pani w okienku wogóle mnie nie pytała o poprzedni karnet. Zapytałem o wolne miejsca na E22 i wybrałem sobie to które mnie odpowiada. Na poprzednią runde miałem karnet na narożnik. Tak więc myśle że nie mając karnetu z poprzedniej rundy bez problemu można kupic karnet na miejsca które są wolne (a jak zaglądałem pani w kompa to wiele takich nie było na E21 i E22) czyli te na któe nie sprzedali karnetu na poprzednią rudę.... ...i jeszcze jedna uwaga odnośnie cen i kalkulacji które tu od kilku stron można poczytać.... ja zakup karnetu traktuję jako swój mały wkład w działalność klubu....wiem, że to kropelka malutka ale zawsze coś...nie patrzę na to ze kupując karnet zaoszczędzę kilkadziesiąt złotych w stosunku do cen pojedynczych biletów, i też nie przeżywam strasznie opcji, że moze mnie nie być na jakimś meczu.... kasa wydana na karnet to radocha...bo to przecież mój klub!!! ...Pozdrawiam wszystkich i jazda po karnety!!! |
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
Na cracovii ceny biletow na pojedyncze mecze od 10 zl do 25 zl ,u nas 25zl-55zl i 35zl-65zl ,jak dla mnie w aspekcie zapelnienia stadionu , szczegolnie przez mlodych ludzi ,ktorzy duzo kasy nie maja to lekkie kuriozum
Ostatnio edytowane przez AS82 : 13.02.2011 o godz. 18:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Porównujesz Cracovie do Wisły? Oni za niedługo będą się martwić żeby kto kolwiek przyszedł na mecz w 1 lidze a my mam nadzieję ze będziemy sie martwić jak zapełnić stadion w LM lub LE. Pozdro |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Też uważam że przy tak wysokich cenach podczas gdy zajmują ostatnie miejsce w lidze mogą zapełnić 3/4 stadionu co najwyżej raz w sezonie, ale to nie nasz problem.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Ty chyba nie rozumiesz. Nie możesz iść na mecz. Masz karnet. Twój kolega nie ma karnetu ale ma KK. Dzwonisz do klubu, podajesz swoje dane i mówisz, że chcesz żeby na ten mecz poszedł Twój kolega. Wtedy w jakiś sposób elektroniczny klub robi tak, że on przychodząc ze swoją kartą kibica będzie mógł wejść na stadion. Nie wiem czy takie coś istnieje, bo nigdy nie byłem w takiej sytuacji ale ktoś kiedyś tutaj coś takiego pisał.
|
|
|
|
Banita
Od: 07.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2008
Offline |
|
|
i to jest właśnie chore, że za karnet nie można płacić karta :|, niby 21 wiek, wszędzie można płacić kartą, a tu takie jaja :/
![]()
Poszliśmy za głosem serca, wybierając to co dla nas istotne!! Nie jak większość na wschodzie - to co było modne!!!! KRESY WSCHODNIE!!!!
|
|
|
|
Member
Od: 01.2011
Offline |
|
może odmówię sobie jakąś pizzę czy kino ale będę częścią najlepszego dopingu w Europie. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() P.S. Ale macie problemy z tą kartą, mało jest bankomatów w Krakowie ?
Ostatnio edytowane przez John1906 : 13.02.2011 o godz. 19:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
A pomyślałeś, że są jeszcze inne karty niż zwykła
![]()
Poszliśmy za głosem serca, wybierając to co dla nas istotne!! Nie jak większość na wschodzie - to co było modne!!!! KRESY WSCHODNIE!!!!
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Nie szukajmy problemów na siłę. Będzie stadion gotowy, może i kartami będzie można płacić. Myślę, że Wisła ma więcej problemów niż możliwość płacenia kartą obecnie...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ponadto wolę płacić kartą jeśli mam taką możliwość. Pozostawia to zawsze ok 30 dni na spłatę karty, a gotówka może na siebie zarabiać w tym czasie na koncie lub leżeć czekać gdyby nagle była potrzebna. Ale lepiej nadkładać drogi, znaleźć bankomat i dawaj. A jeszcze lepiej nosić przy sobie trzy stówy w gotówce, bo fajnie wygląda jak się wyciąga. Ale to jest temat rzeka i ciągnie się ze trzy razy na każdą stronę tematu.. ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Po tym jak zobaczyłem ceny karnetów na tą rundę, przez kilka dni kląłem pod nosem. Jednak moja frustracja malała z dnia na dzień i w końcu zmalała do takiego poziomu, że dzisiaj zakupiłem karnet. Doszedłem do wniosku, że chora polityka zarządu nie jest w stanie przekreślić mojego prawie 30-to letniego nieustającego kibicowania Wisle. Myślę, że większość z Nas dojdzie do takiej samej konkluzji i zapełnimy ten stadion w jak największym możliwym procencie. I jeszcze jedno, do tych co odsyłają na drugą stronę błoń jeb...cie się w czoło, czy jest Nas naprawdę aż tak wielu, że możemy sobie pozwolić na osłabianie naszych szeregów - uważam, że wręcz przeciwnie, powinniśmy walczyć o każdego niezdecydowanego kibica. Ktoś powie, że to tylko jeden kibic, ja powiem, że przez, to jest Nas więcej o jednego.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Ceny z tymi na Legii czy Lechu sa przystepne zeby nie powiedziec okazjonalne.
A z ta karta to nie jest tak ze klub wtedy traci jakies 20 % kwoty, ktora w przypadku zaplaty gotowka wynosi 100% ?bodajze w temacie budowy stadionu ktos o tym pisal i generalnie lepiej jak kibic placi gotowka bo wtedy klub nic nie traci, , bo wtedy klub musi z tej kwoty odliczac pewien procent (jakas prowizja dla banku czy cos ten teges). chyba ze cos mi pomieszalo. Powód: bank
Ostatnio edytowane przez CH. : 13.02.2011 o godz. 20:49.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bank pobiera % prowizję od transakcji przeprowadzanych kartą.
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Po co ma pisać maila jak już to Wisła SA wyjaśniła za pomocą swojego fb.
Pytanie: 4. czy istnieje możliwość (pojawiły się tego typu plotki) "przeniesienia" bilety z karnetu na inną Kartę Kibica w momencie gdy dany posiadacz karnetu na meczu być nie będzie mógł, czy bilet przepada? Odpowiedź Wisła SA, biuro prasowe: nie ma możliwości "przepisania" biletu/karnetu ze swojej karty na kogoś innego Dziękuje za uznanie. ![]() ![]()
jackass: -Sęk w tym, że jak my im sprzedajemy bilety, to bierzemy pełną odpowiedzialność za nich.
Press: -Czyli to klub dystrybuowałby bilety na mecze wyjazdowe? jackass: -I tak to musimy robić,zawsze tak jest. Press: -Przed konfliktem SKWK się tym zajmowało? jackass: -Tak, oni to robili. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Często można słyszeć że za płatności kartą każdy dopłaca podczas zakupów. Bo żeby sklep zarobił tyle co bez tego "czytnika" to musi ceny jakieś podnieść, wyrównać zyski i pewnie tu było by podobnie, więc hm nie wiem czy to aż tak dobre, chociaż no XXI wiek tego raczej wymaga...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
Jadę jutro do Krakowa kupić karnet. Reszta niech się żali dalej.
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Witam kiedyś pracowałem w sklepie internetowym i przy bardzo małej ilości klientów korzystających z tej formy płatności prowizje jaką odprowadzaliśmy do banku rysowała się na poziomie około 2,5 % !!!! A to było paru klientów na tydzień wiec przy takiej ilości kupujących karnet myślę że spokojnie klub by wywalczył mniejszą prowizje !!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2010
Offline |
|
Srednia penjsa brutto w Polskce ok 3100PLN Srednia pensja brutto w nIemczech ok 3200EUR Borussia Dortmund vs. Wisla Krakow Ceny na Borussi wahaja sie miedzy 5 EUR(dzieci) a ok 65 EUR Ceny na Wisle wahaja sie miedzy 10 PLN (dzieci) a 65 PLN Stosunek ceny biletu do zarobkow niemalze identyczny. Tam satdion jest pelny u nas... zobaczymy Jak zwykle ceny zweryfikuje rynek. Jak sie okaze ze nie sprzedaza duzo biletow to obniza ceny w przyszlym sezonie. nie ma co plakac. klub jest zainsteresowany aby caly stadion byl pelny!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2004
Offline |
|
|
Jeden woli kupić dres Adidasa za 200 zł, a inny Abidasa za 20 zł.... ech
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
![]()
http://www.youtube.com/watch?v=vbTMz...layer_embedded Zaczyna się od piknika....
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|