|
|||||||
| Jak? Gdzie? Kiedy? Pokój z informacjami na temat cen biletów, sposobu dojazdu do stadionu i tym podobnym. Jeśli szukasz informacji na taki temat - sprawdź najpierw tu. Pokój moderowany. |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
Tańsze bilety (głownie na trybuny boczne) --> Więcej osób ( i myślę że sporo więcej) --> Większe sukcesy sportowe? Przecież dla takiej publiki aż się chce pop.ierdalać po tym boisku. W całej Polsce będzie wiadomo kto ma najlepszych kibiców w Polsce, większy kibicowski prestiż na świecie? Lub może tak po prostu? Przyjemniej pośpiewać, pokazać się przy całym stadionie? Czy nawet piknikom posiedzieć? Dla mnie to jest właśnie cudowne że mogę uczestniczyć w tak niesamowitym dopingu i pomagać swojej drużynie w taki sposób, dołożyć cegiełkę do tej historii Wisły ![]() Teraz już cen biletów nie zmienią, parę osób kupiło już karnety, pozostaję nam tylko dzielnie kibicować ![]() Ale z drugiej strony jak widzę ile przykładowo moja mama zostawia jednorazowo w sklepie na zakupy dla 3 osób to cena karnetu na G (145-ulgowy) może się schować Na koniec kilka pytań: 1. Jak otworzą resztę Trybun to jak na mój rozum powinny być bilety tańsze, prawda? Wkońcu więcej miejsc i to sporo więcej. 2. Jak kupię Karnet na G, a młyn przeniosą na stare D (nigdy nie spamiętam tych nowych nazw), to będzie możliwość przeniesienia karnetu?
Ostatnio edytowane przez mc-money : 13.02.2011 o godz. 11:18.
|
|
|

|
||||||
|
|