|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2006
Offline |
|
|
Nie oceniam gry piłkarzy , w końcu nikt na forum nie miał okazji ich oglądać , ale wypowiedzi trenera oraz zmiany jakie przeprowadzał wiele mówią .
Jovanic nie ma co marzyc o grze w pierwszym składzie . Pereiko staje się mocnym punktem drużyny . Będzie walczył z Kurto o ławkę . Rios , Boukhari , Garguła są daleko od pierwszego składu . Jako że w lidze można przeprowadzać 3 zmiany mogą nie powąchać murawy na wiosne . Tym samym z Riosem i Boukharim raczej się pożegnamy w czewrcu . Maaskant nie stawia na Burlige . Woli wprowadzic zamiast niego na obrone Łobo który sami wiemy jak gra na tej pozycji . Wniosek - nie ma do niego zaufania i mieć raczej nie będzie . Skład który wyszedł na boisko to żelazna 11 . Oczywiście zmiana będzie w postaci Jaliensa , ale widać że wszystkie sparingi trener zaczyna najmocniejszym składem Praktycznie każda akcja w ataku przechodzi przez Genkova , super że zawodnicy wiedzą że mają na niego grać . To jemu daje coraz większą pewność siebie . Polacy strzelili 3 bramki czyli skwk też się będzie cieszyc . Poza tym wynik z Bate dobrze rokuje na przyszłość . Mają bardzo mocną ekipe .
Ostatnio edytowane przez Karherop : 12.02.2011 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Jak tak Pareiko bedzie grał w lidze tak jak pisała oficjalna w recenzji spotkania z BATE to w koncu bedziemy mogli powiedziec, ze mamy dobrego bramkarza
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.02.2011 o godz. 21:03.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
nie ma sie czym zbyt podniecac, zwyciestwo na pewno cieszy, ale zawodnicy BATE majac w najblizszej perspektywie spotkanie z PSG, na pewno lekko odpuscili
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2007
Offline |
|
|
Bramka Sobola, stadiony świata, podanie Meliksona... zostawię bez komentarza.
A, byłem przekonany, że huknął z dystansu. ![]()
Tylko jeden klub !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Ciekawe, czy to było celowe, czy tylko wymuszone kontuzją Branco? Ogólnie nie mam nic przeciwko, żeby "Łobo" zaczął się choćby w części spłacać, ale Skorża już go na tej pozycji próbował i nieciekawie to wyglądało. Patrząc na ustawienie Maaskanta na chwilę obecną Małecki ma pierwszą jedenastkę na 90%, podobnie jak Sivakow i Melikson. Genkov z oczywistych powodów (brak konkurencji) pewnie zresztą też.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 12.02.2011 o godz. 21:08.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
bardzo dawno nie widziałem takiej akcji w wykonaniu Wiślaków , to na pewno tylko próbka tego co potrafi zagrać Melikson ... |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Niemniej - nie wiem, czy któryś z naszych pozostałych piłkarzy by umiał tak dograć. ![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Takich podań spodziewam się po Meliksonie.
|
|
|
|
Guest
|
|
Nasze kamery są takiej jakości że nie wiem czy w komórce nie mam lepszej. Gdyby robić mecze polskiej ligi z takiej perspektywy to wyglądałoby podobnie. Naszą liga ma to szczecie, że nadrabiamy Canal+. Ile to było wjazdów na westersyl który oglądał kilka skrótów, dwa mecze i stwierdził że Melikson potrafi zagrać super podanie. Maor najlepiej potrafi grać prostopadłe podanie kiedy jest twarzą do bramki, na pewno zademonstruje to w lidze.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.02.2011 o godz. 21:40.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2003
Offline |
|
A co do kamery, to masz całkowitą rację. Z tej perspektywy wszystko wygląda mniej efektownie.
Ostatnio edytowane przez jova : 12.02.2011 o godz. 22:10.
|
|
|
|
Guest
|
|
Błaszczykowskiego to charakter, dynamika i szybkość czynią tak wielkim piłkarzem. Z naciskiem na to pierwsze. O podania kilku też się przyczepiało bo nawet moderator marszałek stwierdził, że nie można ocenić tego po 2 meczach i kluku skrótach. Ktoś zadawał mi ironicznie pytania po pierwszym sparingu " jak tam Melikson dopieścił jakieś podanie". Nie zamierzałem nawet tego komentować.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 12.02.2011 o godz. 22:12.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Chłopak sporo potrafi nie powiem, że nie.
Jedyna obawa jak w naszej burak ekstraklasie będzie. Czy się przedrze przez 2 zasieki kołków od płotu, którzy bardziej będą zainteresowanie jego achillesami jak piłką. Licze, że wszyscy nowi się dobrze wkomponują i nasza gra zacznie przypominać piłkę, a nie wykopki jak to ma miejsce od paru lat. Niech zalążkiem tego będzie akcja Sobola z Meliksonem ![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Jeden dobry mecz i wszyscy optymistami.
w lidze jak to pierdyknie to zobaczycie ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Na dzień dobry Arka i dwóch zabójców na stoperze Rozic i Szmatiuk Dwa strzały w Achillesy po jednym w dwugłowy i kostke i Maor bedzie sie chował przed piłką jak Jirsak w "najlepszych " meczach ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
Cały czas mam w pamięci jak w jednej z kompilacji ze sparingu wycięli błąd pawełka przy bramce, dopiero ukraińcy pokazali jak było ![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
E no skąd, oficjalna przecież na pewno by napisała: "Niepewnie wyglądał nowy bramkarz Wisły - Perejko, który często sam stwarzał zagrożenie pod...własną bramką. Jego sprowadzenie wydaję się błędem sztabu szkoleniowego Wisły. Valckx won!"
Przej...i jesteście z tym wydawaniem ocen po relacji tekstowej...
Ostatnio edytowane przez dj_ibutti : 12.02.2011 o godz. 23:02.
![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
|
E tam, akurat relacja tekstowa, jeśli tylko jest profesjonalna, daje dosyć dobry obraz tego co się działo na boisku.
Wydawanie zbyt daleko idących wniosków po 1 meczu - to jest przejebane ![]() Fajnie że chłopaki coś strzeliły bo kolejny mecz na 0 z przodu, nie nastrajał by(ich) optymistycznie i fajnie że to Mały 2 zasadził bo liczę na niego w tej rundzie. ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Otóż to, Proud - wprost przeciwnie ![]() ![]() KLUB FUTBOLU AMERYKAŃSKIEGO: KRAKÓW TIGERS
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
To jak sie wypowiadal o jego wystepie sam trener Maaskant i tylko na oficjlanej powtorzyli jego wypowiedz to mam w to nie wierzyc? To co to bylby za trener, ktory oklamuje kibicow? Pareiko ma 34 lata i duzo spotkan za soba wiec ta wypowiedz na oficjalnej o dobrym wystepie jakos bardzo mnie nie zdziwiła.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Fakt - wystawianie indywidualnych ocen na podstawie relacji tekstowej przekracza granice moich możliwości poznawczych tego świata. Jak dla mnie jest tylko jeden wniosek - wygrali z przyzwoitą drużyną która nawet jeżeli nie grała na maksa nie jest raczej zbieraniną ogórków. Coś idzie do przodu. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Czy nie rzucali się na piłkę nie wiem - meczu nie widziałem ale po ilości faulów szczególnie na Małym i czerwonej karetce można wnioskować, że nie była to całkiem wakacyjna piłka
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2004
Offline |
|
|
no... myśle, że się podłożyli... pewnie jakby grali na 100% to była by czórka jak z Vallerengą...
![]()
Tylko Wisła!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
To podanie Meliksona coraz bardziej utwierdza mnie w przekonaniu ze to ktos na kogo tyle czekalismy
![]() Sobol jak Franek ,spokoj i opanowanie ![]() Arkowcy ponoc juz nas podpatrywali,pewnie beda chcieli sie zesrac bylesmy im nie popsuli swięta otwarcia ich kurnika. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
kolega miał na myśli akcję, po której padłą bramka, a nie cały mecz.
![]()
niekumaty
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|