|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Staszek jakiś czerwony, winko przed konferencją strzelił
![]() ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2004
Offline |
|
|
Maor rozluznij sie troche
![]()
derr
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
|
Trwa prezentacja obrońcy ;-) Wisły Kraków.
![]() Ty sam Boże jakoś jest zawsze sprawiedliwy,
Ty wyniszcz aż do szczętu ten naród złośliwy. Dla dobra wszystkich - i białych, i kolorowych - rozdział cywilizacyjno-kulturowy musi zostać zachowany, a każdy winien żyć tam, gdzie umieściła go ręka Najwyższego. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może się boi że zaraz wpadną jacys kibole
Pozytywny koleś, ale widać że go troche krępuje ta konferencja. Boukhari to to nie jest, raczej skryty koleś. Oby sie nie okazał Żirsakiem ![]()
Ostatnio edytowane przez tofik : 08.02.2011 o godz. 14:20.
![]()
.
. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Siwakow zagrał 9o min w meczu młodzieżówek Białorusi i Turcji B, Białoruś przegrała 0-2
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Mały jeszcze groźniejszy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Małemu to wyjdzie na dobre. Głowa na boisku się nie będzie tak szybko grzać :]
A tak BTW to liczę na niego. Na początku rundy możemy mieć problem ze strzelaniem bramek i mam nadzieję, że w tym kryzysie dzięki niemu będą jakieś punkty. ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Jak zrywy iście kawaleryjskie Małeckiego mają być remedium na indolencje strzelecka, to za fajnie to nie brzmi.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Nie wiem czy zauważyliście, ale Mały zawsze ma słabe początki rundy, rozkręca się dopiero od 3-4 kolejki
Mam nadzieję, że w marcu będę mógł użyć czasu przeszłego do mych słów |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2008
Offline |
|
|
W zeszłym sezonie, w rundzie wiosennej - z tego co pamiętam, to strzelił bramkę jedną jedyną, w ostatniej kolejce w meczu z Odrą. Poprawcie mnie jeśli się mylę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
![]()
Należę do Socios Wisła Kraków od 11/2018
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Takich ludzi nam trzeba. Nie rozpuszczony gwiazdor z polskiej ligi. Tylko odpowiedzialny obrońca który wie co to ciężka praca
Trzymam kciuki za niego żeby się pokazał w tej rundzie jak najlepiej i został na dłużej.![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2008
Offline |
|
|
Szczerze to mam nadzieje, na tą najbardziej uduchowioną parę stoperów w lidzę
![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Osman to dla mnie bardzo ciekawa postać. Pomijając fakt, że solidny z niego defensor, który może nam przynieść wiele pożytku w nadchodzącym sezonie, ale w życiu prywatnym wydaje się być całkiem poukładany. Fajnie, że jest taki uduchowiony, ja sama podziwiam ludzi, którzy mają tak głęboką wiarę w Boga, jaką wydaje się mieć Chavez.
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Ciekawa z Niego postać - szczerze to podziwiam, że na boisku wytrzymuje bez klnięcia, hehe.
![]() ![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
szacun Chavi szacun!
Snujesz tu dalekosiężne plany, a Wisła jeszcze cię nie wykupiła. Platense już negocjuje z Wisłą ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
Najlepsze jest to:
Przypomina mi się sytuacja z meczu z Zagłębiem Lubin, kiedy bezpardonowo staranowałeś Łukasza Hanzela. Powiedziałem ci wtedy, że wybiłeś mu chyba piłkę z głowy. Wysłałem mu sygnał, co się stanie, jeśli będzie się kręcił w moich rejonach. Nienawidzę, kiedy ktoś chce mnie minąć lub przeskoczyć EDIT: Bez kitu wygląda jak ten koleś z Gladiatora: ![]() ![]()
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 09.02.2011 o godz. 19:15.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2008
Offline |
|
|
Chavez to dobry facet, mądrze gada, na pewno inny niż większość tego światka. Ale trzeba uczciwi spojrzeć, że ta runda jesienna nie była najlepsza. Mam nadzieję, że potrafi lepiej grać i że to pokaże na wiosnę, i... W kolejnych latach.
Dobry wywiad dał Chavi. Jeśli mają zamiar razem z Kew w jakiś sposób nawracać ludzi, to może niech zaczną od Patryka (wiem wiem, pamiętam jego wypowiedzi odnośnie wiary, ale Mały nie pomaga w to uwierzyć odbiorcom).A tak bardziej serio, to mam po prostu nadzieję, że skupią się na piłce póki ich kariery trwają i mają zobowiązania wobec Wisły. ![]() Krakowska Wiślaczka!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]() Muły trochę mniejsze (pewnie przez wakacje), ale tak to wygląda jak brat bliźniak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
I nie skumałeś że mówi to z dystansem?
połowa odpowiedzi to żarty z jego strony. Cytat:
On sobie zrobił z tego wywiadu jaja, ale fajnie to się skleja w całość bo dorabia do tego inteligentne zwroty.
Ostatnio edytowane przez aNouc : 09.02.2011 o godz. 20:22.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Fajnie, że Chavez ma poukładane w głowie. Znam mnóstwo piłkarzy z talentem, którzy sami siebie zniszczyli - choćby u nas Kuzera, Sypniewski.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
No musze przyznac ze Chavez jest w pewnym sensie unikatowy
Nie spotkalem pilkarza ktory chce byc pastorem,nauczać ludzi,wyklada juz kazania a do tego chcialby otworzyc radio czy telewizje ,czy nauczyc sie polskiego zeby tutaj rozmawiac z ludzmi i mowic im o Bogu naprawde godne podziwu i szacunku jak on traktuje religie a sam jestem przeciez katolikiem. ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Nie, wręcz przeciwnie, Małecki zaczął rundę jesienną "na gazie" już czasie przygotowań i meczów pucharowych.
|
|
|
|
Guest
|
|
Mówi parę fajnych rzeczy, ale tak w ogóle religia, nauczanie innych itp. to dość delikatne sprawy. Trzeba z pewnością robić to z głową... |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Beznadziejny wywiad. O niczym. Czym się zachwycać?
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
hmm... polemizowałbym. Mimo wszystko lepiej, że zagląda do biblii niż do kieliszka...
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
http://www.facebook.com/#!/video/vid...66281&comments
powiało starym dobrym Żurawiem.... Magic oby tak w ldize ! ![]() ![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|