|
Senior Member
Od: 12.2003
Offline |
|
|
Dokładnie, to jest jedyny problem jaki może być lub nie.
![]()
WISŁA KRAKÓW
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Działa wam ta strona bilety.wisla.krakow.pl ? Udało wam się zalogować?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Strona bilety.wisla.krakow.pl będzie dostępna wkrótce
Masz napisane na dole. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Nadal cisza na glownej ws. karnetow . . .
Ostatnio edytowane przez zidanemarcin : 09.02.2011 o godz. 18:21.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
ja bym się wolał dowiedzieć od osób decyzyjnych czy młyn zostaje na sektorze G na rundę wiosenną 2011 ?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Bez sensu jest przenoszenie młynu na rundę. Otworzą trybunę niewiadomo kiedy i kupuj tu człowieku karnet.
Dajmy na to, że ktoś kupi karnet na G5 i co? Zrobią tam zapewne miejsce na sektor gości? Już widzę, jak sobie śpiewam "Jebać żydów sku***synów, Wisełka!" i dostaję kosy od pejsów. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2007
Offline |
|
jednak Twoja wypowiedź jest adekwatna do wieku... Wyobrażasz sobie sektor przyjezdnych bez bufora Chociaż z takimi wpisami to najlepiej nie idź na młyn...Będzie podane info to będziemy się wszyscy martwić Powód: uff
Ostatnio edytowane przez Zubert_Wisla : 09.02.2011 o godz. 18:58.
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2004
Offline |
|
|
slaba ta ironia, w sumie to wcale jej nie zauwazam...
wracajac posrednio do tematu, czy tak trudno wpasc na to, ze skoro nie otwieraja C, to mlyn zostaje na G ? przeniesienie sie w trakcie sezonu na C, jak go otworza - z logistycznego punktu widzenia nasz zarzad(klub) moglby temu zadaniu nie podolac ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Wyżej to karnety
A tu info o biletach http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zie_wiosennej/ Pytania zadawać na http://www.facebook.com/WislaKrakow
Ostatnio edytowane przez aNouc : 09.02.2011 o godz. 20:31.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Czyli jak mam 18 lat a jestem uczniem chodze do technikum to nie przysługuje mi zniżka
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
Ekstra!
Jutro uderzam po KK i karnet za jednym zamachem ![]() Ceny i system zniżek są baaardzo przystępne. W porownaniu z Lechem/Legią są naprawdę atrakcyjne. Sorry 9 meczów za 145 zl nieraz to wrecz promocja. Na takim poziomie, w takich warunkach.
Ostatnio edytowane przez fialo : 09.02.2011 o godz. 20:33.
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
No to teraz czas na spłatę transferów
Pojebało ich z takimi cenami //E nie tak zle, przegladalem forum przez PDA i mi zkrzaczylo i wyszlo ze karnet na G kosztuje 320 :/
Ostatnio edytowane przez mic : 09.02.2011 o godz. 21:43.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Dla porównania ceny karnetów na .. Podbeskidzie
Cytat:
Porównań z cenami na Lechu , Legii i reszcie nawet nie będę robił. Wisła znowu poszła na rękę i dała śmiesznie niskie ceny.. |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
Ale płakać nie będą kibice , którzy chodzą na mecze już od dawna tylko płaczki które pokazują się na meczach jak są grane z "topowymi" zespołami naszej ligi. Szczerze to mi to lotto. Kto będzie chciał to sobie kupi karnet i nie będzie musiał potem stać po bilet i tracić zbędny czas
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Ludzie ! Spokojnie ! Skoro nie ma otwartej trybuny C logicznie jest o, że młyn będzie na G. A jego serce będzie na G3 tak jak było to do tej pory. Ceny karnetów oczywiście dla niektórych są wysokie dla innych nie. Nie każdy zarabia krocie i nie każdego utrzymują rodzice : )
Jeśli chcesz otrzymać pewną odpowiedz najlepiej zadzwoń do Wiślackiego Świata tam CI powiedzą co i jak. |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
jak ktoś miał abonament np.tylko na 2 ostatnie mecze rundy jesiennej to też może jutro już się wybrać po karnet?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Czy bede mogl kupic karnet koledze zabierajac jego Karte i np. dowod tozsamosci ?
![]() ![]() |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
|
Przysługuje Ci zniżka. Cytat:
![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
16zł/mecz za ulgowy karnet to w porównaniu z np Legią śmieszna cena.
Wydaje mi się, że ceny dobre. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
ale jest też "dzieciom i młodzieży uczącej się do 18. roku życia"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
i jak cała runda na G (Młyn) a dopiero na jesienną na C (Młyn) przenosimy się bo ch*j wie czy mam kupic karnet ?
@@już wiem W przypadku otwarcia trybuny C (trybuna z gwiazdą) w trakcie trwania rundy wiosennej, jeżeli będzie istniała taka możliwość techniczna klub zaoferuje kibicom przeniesienie miejsc karnetowych z trybuny G na C. ![]()
[SIZE=6][COLOR=Red][COLOR=Blue][COLOR=Red][center]AVE WISŁA[/center][/COLOR]
[/COLOR][/COLOR][/SIZE] |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2010
Offline |
|
|
kuurde ceny są zajebiste...szkoda tylko że nie miałem karnetu na jesieni, bo boje się że teraz karnetu na młyn nie dostane;( trzeba było kupić karnet na jesieni bo i tak byłem na większości meczów....
![]() "Jeżeli walczysz możesz przegrać, jeżeli nie walczysz już przegrałeś"
"Nikt nie wymaga od Was samych zwycięstw. Czasem i przegrać przychodzi. Ale każdy ma prawo żądać od Was ambitnej i nieustępliwej walki. Nie dopuśćcie do tego, aby ludzie uznali was za niegodnych... podania ręki." |
|
|
|
Member
Od: 02.2011
Offline |
|
|
Jestem na tym forum nowy więc jeśli to nie ten temat to przepraszam
![]() Zbliża się mecz Arka- Wisła. Jestem kibicem Lechii i chciałbym się wybrać z Wami na ten mecz, czy istnieje szansa kupna biletu? |
|
|
|
Banita
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Jak masz jakichś ogarniętych kolegów co udzielają się na Lechii to nie będziesz miał problemów.
|
|
|
|
Junior Member
Od: 01.2011
Offline |
|
|
Karnet w wolnej sprzedaży muszę kupić osobiście ?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Mieszkam kilkaset km od Krakowa...Czy kumpel będzie mógł mi kupić bilet jeśli nie mam jeszcze wyrobionej Karty Kibica ? Chcę ją nabyć dopiero przy okazji meczu z Ruchem...Panowie jak to jest?
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
Kumpel bez problemu będzie mógł Ci kupić bilet tylko musisz podać mu: imię, nazwisko i pesel.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wiem wiem tylko nie wiedziałem jak to jest z biletami skoro się nie mieszka w Krakowie a jeździ na mecze z daleka...Bo np abonamentu bym już nie dostał...
|
|
|