The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Prev Poprzedni post   Następny post Next
Sartre
Senior Member

Od: 06.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.02.2011, 10:26
Drpić swego czasu podobno pokazał na youtube dupę kibicom Hajduka Jednak jak nasi forumowi researcherzy donoszą, gość trochę się uspokoił i w Kaiserslautern odpieprzało już tylko jego żonie, która, nawiasem mówiąc, na zdjęciu dostarczonym przez Weszło wygląda po prostu źle. Generalnie widywałem na Łazienkowskiej bardziej przypadkowych graczy, niż podstawowy obrońca Dynamo Zagrzeb czy FC Kaserslautern, a że u nas i tak transfery nigdy nie są udane, to co za różnica kogo wezmą...

Na testy przyjechał też jakiś lewy obrońca z Ghany. Podobno był na testach w Marsylii, ale oni chcieli go wypożyczyć a nie kupować. Podobno Ajax też był nim zainteresowany, ale nie wyrobili się z załatwieniem jego testów przed zamknięciem okienka. Podobno grywał w reprezentacji Ghany. Podobno jest obrońcą. Podobno gra w piłkę. Wszystko, co cywilizowany internet mówi na jego temat, to że przyjechał do Legii na testy i że "ma pojechać" na testy do Marsylii (jakiś czas temu oczywiście to było). Generalnie widziałem na Łazienkowskiej bardziej przypadkowych graczy niż tacy, którzy podobno są piłkarzami, a że u nas transfery i tak nigdy nie są udane, to co za różnica kogo wezmą...

A tutaj, ponieważ Skorża wk***ił się już ostatecznie na Bereta i jego niezdolność do sprowadzenia JAKIEGOKOLWIEK napastnika, nasz nowy napadzior:

Skorża napisał(a):
Pieprzyć Jóźwiaka! Sam będę grał!
EDIT:
Tymczasem wyśmiewany na tym forum Peszko, który poszedł do jednej z najsłabszych drużyn Bundesligi i jeszcze tam sobie nie radzi, zaliczył asystę w wygranym przez Koln meczu z Bayernem i zebrał dobre oceny. I wyjątkowo udał mu się tekst:

Peszko napisał(a):
W Lechu mówili, że przecież rezygnuję z gry w Lidze Europejskiej. A tymczasem ja mam co tydzień Ligę Europejską, a nawet Ligę Mistrzów
Ostatnio edytowane przez Sartre : 07.02.2011 o godz. 10:38.
Legionista
Odpowiedz cytując

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park Sportowy (moderowane)

Zasady wysyłania postów