|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
W obecnych czasach, gdy straciliśmy nasz główny atut, naturalnym wydaje się, że era Wielkiej Wisły dobiegła końca. Co nie znaczy, oczywiście, że nie zdobędziemy już żadnego tytułu. Po prostu będzie przychodziło nam to ciężej i nie tak systematycznie. Mam nadzieję również, że za moment nie zaczniemy tracić dystansu do największych konkurentów, z których już kilku dysponuje wyższymi budżetami, a kilku zbliżonymi... |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2006
Offline |
|
kasa ma ogromne znaczenie jednak cały czas możemy być w czołówce,profesjonalny skauting,profesjonalna szkółka i przede wszystkim profesjonalne zarządzanie klubem to mogą być atuty Wisły w najbliższych latach jeśli pozwolimy działać Stanowi to myśle że ciężko będzie przeskoczyć nas naszym najgroźniejszym konkurentom wydaje się że nawet B.Cupiał zrozumiał że klub stoi w miejscu i trzeba obrać jakiś kierunek zastanawiam się nad jednym jak będzie wyglądać kadrowo Wisła przed rozpoczęciem następnego sezonu jeśli pojawia się oferty dla Małeckiego Sobola Wilk Kirma czy zostaną sprzedani ? co z zawodnikami wypożyczonymi którzy się nie sprawdzili kto zajmie ich miejsce kolejne wypożyczenia? ![]() "W tym burdelu, jakim jest polski futbol, nic mnie już nie dziwi" ![]() Jan Tomaszewski |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Wystarczy pomyśleć o tym, że Szymkowiak był ostatnim prawdziwym rozgrywającym nie tylko w Wiśle, ale i w Reprezentacji. ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/artykul/100449.html
Ciekawe od kogo dostał tą ofertę. Pewnie od Legii ale może też i on Wisły. Faktem jest jednak że był to najlepszy bramkarz jakiego kiedykolwiek miała Wisła. Bardzo by się przydał. Chociaż pewnie by u nas miał bardzo ciężko. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Dolha u nas? Nie ma na to szans.
Nawet nie chce mi się argumentować dlaczego, bo jest to oczywiste. Jeszcze jedna sprawa - codziennie na forum wylewa się pomyje na Fakt i SE, że tworzą kompletnie oderwane od rzeczywistości newsy, a nazwiska piłkarzy biorą z naszego forum i w ten sposób powstają artykuły. Tymczasem zobaczcie co stało się dziś. Futbol.pl napisał artykuł, że Dolha otrzymał propozycję z jakiegoś klubu Ekstraklasy (i wydaje mi się, że na 99,9% nie jest to Wisła) a na forum mamy już osobny temat o kontrowersyjnych powrotach piłkarzy (który pewnie niedługo zostanie zablokowany/usunięty), a zapewne i w polityce transferowej zaraz ruszy cała dyskusja. Co lepsze, na pewno znajdą się tacy, którzy chcieliby Dolhę w Wiśle. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Dolha precz od Wisły! Nie wierzę, że Wisła zlożyła mu oferte i że on chciałbym przyjść do Wisły po tym jak go zniszczyliśmy w 45 minut (każdy to pamięta)
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Redaktorzyny z onetu podlapaly temat i juz w Wisle tego pajaca widza
![]() |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
http://www.futbol.pl/artykul/100449.html
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html z cyklu, znajdz różnice ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
I zaraz będzie lawina bezsensownych komentarzy których tytuł będzie brzmiał "DOLHA PRECZ OD WISŁY"...no i po co to? Jakiś redaktorzyna sobie wymyślił, że Wisła mu oferta złożyła i nagle robi się zamieszanie.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Oby to była tylko kaczka dziennikarska, bo może być nieciekawie na pierwszym meczu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Arka jest zainteresowana Dolha nie Wisła.Nasz kandydat pochodzi z innej czesci Swiata
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2005
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
moze powróci temat pewnego Kostarykańskiego bramkarza,który nie jest podstawowym u siebie?
Ostatnio edytowane przez szprotson : 05.02.2011 o godz. 12:16.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Avdukic to podobno zagrywka jego menadzera.Wisła słuzy jako "straszak" do podbicia jego ceny .Zobaczymy
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Navas jest podstawowym zawodnikiem w swoim obecnym klubie i radzi sobie bardzo dobrze choć bronią się przed spadkiem . Szkoda że nie przyszedł do nas i że Wisła w pośpiechu zdecydowała się na Milana a nie chciała poczekać na Navasa bo mielibyśmy naprawdę solidnego bramkarza.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Emilia Emilia
Pewnie to tylko mało śmieszna plota. Swoją drogą mógł by już ten bramkarz się pojwić. Cztery pierwsze transfery poszły dość szybko jak na Wisłę w ostatnim czasie. Dobrze żeby ta passa została podtrzymana. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Szopka z bramkarzami trwa dalej. Nie wiem, czy tak trudno znaleźć bramkarza, który jest lepszy od Jovanica.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
To na bank plota, najpierw na onecie napisali, że ma ofertę z Polski a potem napisali, że Wisła szuka bramkarza i to na 100% wyssane z palca .
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
może i te czasy się skończyły,ale to nie znaczy,że jak ci ktoś w gębę pluje,to masz udawać,że deszcz pada.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Przecież to plotka, nikt o zdrowych zmysłach nie pomyślałby o ściągnięciu tego zawodnika do Wisły.
Szanujmy się, tak? |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Mógł być bohaterem stał się zerem. Nikt go tu juz nie chce. Niech grzeje ławe w Rumunii albo do Poznania niech sobie wróci
![]()
" W sercu moim WISŁA i na dobre i na złe"
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
Media to jednak nie maja juz nic lepszego do roboty tylko co chwile to mozna przeczytac jaki to ciekawym pilkarzem zainteresowana jest Wisła.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
||
Mnie bardziej martwi, czemu są rozsiewane takie plotki. Bramkarza nadal nie ma, za to pojawiają się kandydatury od których kibicom gula skacze. Typowy temat zastępczy.
Prawda jest taka, że Dolha nasrał na Wisłę - klub i kibiców. Oszukał nas, co później dobitnie zostało potwierdzone przy okazji sporu prawnego o kontrakt. Jest to jeden z nielicznych przypadków piłkarzy, których nie tylko nie lubię. Ja go szczerze nie cierpię. I myślę, że nie jestem w tych poglądach odosobniony. Dolha - won od Wisły.
Ostatnio edytowane przez flamengista : 05.02.2011 o godz. 15:02.
![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
||
|
|
Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Ludzie ,według mnie nasze porażki to nie wina złych / ddobrych transferów tylko naszego beznadziejnego trenera ! Piłkarze mają umiejętności tylko Maaskant nie potrafi ich z nich wydobyć !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
oj przestancie juz z tym Judaszem ... byle pismak napisze cokolwiek ( wkoncu musi z czegos zyc i w jakis sposob zarabiac ) a wy od razu sie podniecacie i przezywacie to jak świnia okres ... jesli cokolwiek w tym jest prawdy to bardziej bym sie spodziewal ze Emilką interesuje sie ta gdynska szmata albo Macius, ktory cale zycie marzyl zeby trenowac Legie ... uspokujcie sie... jest sobota - proponuje sie napic a nie przezywac kazda kaczke dziennikarska z neta
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2006
Offline |
|
|
O k***wa
W kwestii bramkarza duzo mogę przekłnąć testy jakis niedaczników,grubasów,przekrętasów jak Peskovic ale Dolha to odmienna kategoria na ktorego jestem uczulony i nawet niech nikomu z dzialaczy nie przychodzi do głowy rozmawiać z nim mam nadzieje ze nigdy na R22 nawet nogi nie postawi a jesli dane mu tu bedzie kiedys zagrac to tym razem trybuna D chyba runie od glosnosci bluzgow i gwizdow na tego sprzedawczyka DOLHA WON OD WISŁY !!! ![]()
WISŁA KRÓLOWA POLSKI
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|