|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No toż również z tego powodu piszę o ich niekonsekwencji..
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
Najwidoczniej im się głupio zrobiło, jęczyki o Maskaancie, Bunozach, Cikosach, Chavezie czy Paljicu i oto co mamy w tabeli sami widzimy. Gadki o końcach Wisły bla bla bla, rok w rok to samo
Pewnie to teraz czytają i coś skrobną na siłę To taki jak ktoś to określił "skur..ały portalik " ale dzięki temu mają dużo odsłon, czasem coś mądrego napiszą, czasem walną głupotą i głupio im się do tego potem przyznać. Co do niekonsekwencji to jest jej sporo, przykładowo na osoby, które mają / mieli założone blogi na ich portalu złego słowa nie napiszą. To samo jeśli ktoś im udzieli obszernego wywiadu. Także takie kozaki z nich nie są, ale się starają ![]()
Ostatnio edytowane przez aNouc : 29.11.2010 o godz. 20:41.
|
|
|
|
ANAJNARAB
Od: 05.2004
Offline |
|
|
Smokowski podsumowując rundę jesienną w programie Trzecim Polskiego Radia: liga coraz lepiej opakowana widać to na stadionach Legii, Lecha, Cracovii.
Beznadziejna gra obrony Wisła itd. itd. – oj jak on nas kocha ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
5 zespół pod względem straconych goli. 4 ostatnie mecze zakończone zwycięstwem bez straconej bramki...
Owszem obrona była słaba na początku rundy, później zaczęli się rozkręcać i z meczu na mecz było coraz lepiej. Drużyna nie miała okazji zgrać się ze sobą podczas okresu przygotowawczego, a wiadomo, że formacja obronna to ta najtrudniejsza i najdłużej piłkarze się ze sobą zgrywają. Więc nie wiem, co ten Smokowski pier..li! Niech lepiej spojrzy na swoja Legię. Bilans bramek 19-19, od początku grali na swoim stadionie, z Wisłą po WSPANIAŁEJ grze 0-4 (oj chciałbym, żeby co mecz grali takie świetne mecze i dostawali baty), Komorowski trzy razy powinien zostać dyscyplinarnie wyłączony na min. 2 mecze, itd. Ja już przestałem oglądać tego typu programy. Zawsze lubiłem Ligę + Extra, ale od poprzedniego sezonu coś niedobrego dzieje się z tymi 'ekspertami'. Mam to gdzieś co mówią o Wiśle w mediach. Wierzę, że na wiosnę nasza obrona będzie świetnie ze sobą współpracować, słowa Patryka Małeckiego na temat swojej osoby również działają na mnie optymistycznie. Jeszcze ze dwa dobre transfery i za rok o tej porze media znów będą du.ę lizać naszej Wisełce!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2006
Offline |
|
|
Dzisiaj TVP zaszalało, pokazując artykuł o innej twarzy kibica, w wieczornych Wiadomościach... Dużo mowy było właśnie o naszych akcjach charytatywnych m.in przytoczyne zostały kolonie dla dzieci z Gdańska, wypowiadał się też prezes Stowarzyszenia Kibiców Wisły Kraków. Szkoda tylko że takich artykułów w mediach jest mało, natomiast nie brakuje o ciemnej stronie.
Powód: podjudzanie
Ostatnio edytowane przez rav : 30.12.2010 o godz. 09:04.
![]() <<Każdy z nas ma własny patent by nie stac się JUDASZEM>>
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
Powinni podawać konkretne dane o akcjach, pomocy dzieciakom, powodzianom itp. W moim odczuciu taki materiał mało wpłynął na poprawę wizerunku kibiców.
Ostatnio edytowane przez rav : 30.12.2010 o godz. 09:04.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2002
Offline |
|
![]()
Ave
Wisła |
|
|
|
Banita
Od: 10.2009
Offline |
|
|
m.in o Wiśle ciekawe podsumowanie 2 połów meczów http://www.waszapilka.pl/article,932...ugich_polowach
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Online |
|
|
Co za bezsens, niech jeszcze zrobią ranking zdobytych bramek w 7-9min meczu i która drużyna otrzymała najwięcej kartek w 83min
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2002
Offline |
|
Brawo tvp ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2009
Offline |
|
|
Ostatnio nawet przewidzieli porażkę Wisły z Legią
![]() To po prostu TVP... |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2008
Offline |
|
|
|
Member
Od: 02.2008
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Brożkowie na testach w Trabzonie - koniec pewnej epoki w Wiśle? |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
relacja z pożegnania Mariusza Pawełka:
http://kiks.tv/2011/01/mario-oficjal...l-sie-z-wisla/ |
|
|
|
I am what I am
Od: 09.2004
Offline |
|
![]()
|
|
|
|
Pro Publico Bono
Od: 08.2003
Offline |
|
|
Dalszy ciąg krucjaty antykibicowskiej. Cortezz zapewne zostanie obwołany drugim kibolem RP - zaraz po Litarze ![]() Cytat:
p.s. Bardzo dokładnie inwigilują fora.... :] |
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Może to i dobrze. Może następnym razem jeden z drugim zważy se łeb zanim coś tu napisze. Tymbardziej, że to forum jest cytowane nie pierwszy raz...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
konkurs na najbardziej żenujący artykuł tego roku został właśnie zakończony
wziać przepisać wybrane teksty z forum i walnąc głupi komentarz - to jest obraz współczesnego polskiego dziennikarstwa ![]() ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Wyjazd Rzecz Święta!
Offline |
|
|
Mógł chociaż nick moderatora napisać poprawienie. Autor jak widać nie ma o czym pisać to bawi się w jasnowidza, "doskonale" jak widać zna się na świecie kibicowskim i wie, że to co się pojawia na forum jest wyrocznią.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
pewnie ten "dziennikarz" ma konto na forum - być może to sam cortezz
a co do meritum, to że gazeta publikuje na swojej artykuł oparty na newsach z forum, autorów wypowiedzi podpisuje ich nickami jest tak żenująco śmieszne że brak słów. ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
fakt wyżej od was ! wybiórcza fakt wyżej od was. fakt wyzej ooood was, wybiórcza fakt wyzej od was
Pan Jawor chyba liczy na odznaczenie z rąk prezydenta Majchrowskiego za całokształt działalności dziennikarskiej\. Żenada :] ![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Kto to jest flamengosta?
![]() A tak na serio: Artykuł dość wyważony, co biorąc pod uwagę standardy Wybiórczej jest na plus. Klikając tego linka myślałem, że będzie znacznie gorzej. |
|
|
|
Forumowiczka z jadem. Nietrującym.
Od: 10.2003
Offline |
|
|
Poczekajmy na part 2 pt. "Żyd w Wiśle. Co teraz zrobi Patryk M?". Waszk to z tym panem PM ma na pieńku, zaś jego "wiślackość" też jest powszechnie znana ;-)
Aha no i oczywiście mógłby się pojawić tez tekst o muzumanie i żydzie w jednej drużynie pod jakże znaczącym tytułem "Muzumanim i Żyd ramię w ramię. Wisła walczy o pokój na Bliskim Wschodzie!" ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Jak zwykle w wyborczej ten artykuł to nic innego jak 'robić z igły widły'.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Lepiej dmuchać na zimne, niż po ewentualnych ekscesach wylewać żale i w nieskończoność analizować problem.
Jak w przypadku Smoleńska. |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Izraelczyk chyba hahahaha
Ja nie rozumiem, czy oni się tak boją, że ich (i Żydów) motłoch rozerwie na strzępy, jak nazwą rzeczy po imieniu, czy może chodzi o nienawiść żydokomuny i Żydów-lewaków do prawicowego Izraela. Nie znoszę tej gazety. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
Oni po prostu nie rozumieją, że wiślaccy Żydzi są dobrzy z definicji, a ich nie.;-)
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
![]() ![]() ![]() |
|
|

|