|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
| Wyświetl wyniki ankiety: Podczas okienka transferowego latem 2018 roku Wisła: | |||
| wzmocni się |
|
44 | 26,19% |
| osłabi |
|
97 | 57,74% |
| zmiany kadrowe nie będą odczuwalne |
|
27 | 16,07% |
| Głosujących: 168. Nie możesz głosować w tej ankiecie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
Co za świat, co za ludzie na tym forum. |
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 06.2008
Offline |
|
A tak to wszystko się zgadza, może inaczej większość się zgadza, bo nie wydaje mi się, że Jirsak jest ulubieńcem, któregokolwiek z trenerów, chyba że coś przeoczyłem. ![]() W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.
Kraków, 9 marca 2012. ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
"Ludzie są tacy głupi, że to działa. Niesamowite!" - M.M.
J***Ć pis!!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2006
Offline |
|
![]()
Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it s much more serious than that. Bill Shankly
Listen fucking stars - you're breaking our hearts!! |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Ktos gdzies wrzucal link do artykulu, gdzie rzekomo Wisła demoentowala sprawe z Avdukicem i to dosc bezposrednimi slowami. Mooglby ktos przypomniec? Czy moze cos mi sie wydawalo?
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
"Na Półwysep Iberyjski Melikson poleciał razem z dyrektorem sportowym "Białej Gwiazdy" Stanem Valcksem. Po zamknięciu transferu Meliksona, Valcksowi pozostało znalezienie bramkarza. Na razie, na transferowej giełdzie pojawiło się nazwisko Asmira Avdukicia. O zainteresowaniu tym bramkarzem Wisły informują bośniackie media. Według nich "Biała Gwiazda" złożyła ofertę aktualnemu klubowi Bośniaka, Boracowi Banja Luka. Problem w tym, że przy ulicy Reymonta pytanie o Avdukicia kwitują jednym słowem: bzdura"
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 01.02.2011 o godz. 21:04.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2010
Offline |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 02.2005
Offline |
|
Mic -uświadomię Cię na starość.To nie jest forum sekty,gdzie piszemy tylko dobrze o nietykalnych Bogach - piłkarzach.Kapisz? ![]()
94 - Allah Akbar!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
Dlatego "Klub Kokosa" - i niech skończy się ten cyrk z Wojtkiem walczącym co rok o miejsce w składzie. Tak walczy, że zawsze po meczu ma czystą koszulkę... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
Co nie oznacza, że gracze mają mieć lekko i przyjemnie. Z całą surowością, ale i profesjonalizmem należy oceniać ich występy, może nawet (od strony kibicowskiej) także to, jak reprezentują klub poza boiskiem. Jako fanatycy futbolu mamy prawo postrzegać ich jako ambasadorów Wisły 24/7. Nie jesteśmy klubem bogatym, jak noworuski Szachtar, ani szczęśliwym jak Rosenborg. Nie gramy w silnej lidze. Dlatego powinniśmy od pracowników klubu, także zawodników, wymagać całkowitego profesjonalizmu - doskonaląc się, wchodzić na wyższe, niedostępne dotychczas poziomy. Ciekawe, czy ktoś nazwałby ocenę Peszki w ostatnim Kickerze opluwaniem Polaka. Raczej nie. Żadnej taryfy ulgowej. Fatalną grę należy nazwać fatalną grą. A właśnie na taką kickerową 6 zasługuje Branco, Cikos, Łobodziński. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
przypomne ci że w tym meczu dostaliśmy w dup* 4:0, według ciebie Bunoza sie wyróżniał? ok niech będzie, co nie zmienia faktu że obrońca z niego marny![]() |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
Dlatego z niego nic nie będzie, bo jemu zwyczajnie brak ambicji, sportowej złości. Jak trzeba zagryźć zęby, to on wtedy przysiada. I szczerze mówiąc, jako kibic mam już dość tego jego pozorowania gry.
Ostatnio edytowane przez wolfy : 01.02.2011 o godz. 21:32.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Atak nie strzelał, pomoc nie utrzymywała piłki, obrona nie broniła. I wszystkie te czynniki się złożyły na porażkę. A nie Bunoza. Dobra zamiast Bunozy wstaw w tym meczu Głowackiego. Tak samo w pałe by było. I co to zmienia.
Zespół musi sie nauczyć grać jako kolektyw. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Zespół ze słabymi piłkarzami będzie grał słabo.
![]()
Już za cztery lata,
|
|
|
|
Guest
|
|
PS. Według mnie Maor Melikosn to największy hit transferowy w polskiej lidze od niepamiętnych czasów. Jak dobrze pójdzie to chłopak rozniesie tą ligę. Kompletne przeciwieństwo Wojtka, dobra technika, szybkość, dymnika, zwrotność, perfekcyjne prostopadłe podanie, dobry strzał. Nie boi się próbować trudnych zagrań, nie boi się że dostanie kose w nogi mimo że przeciwnicy polują na jego nogi z tego względu że po prostu nie potrafią go zatrzymać. No i jak pisałem już wcześniej te jego podania to poezja, nie za lekkie nie za mocne, napastnik idealnie może zabrać się z piłką po takim podaniu albo po prostu walić na bramę.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.02.2011 o godz. 21:54.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Świetnie, gdyby było tak jak piszesz ale na takie opinie jeszcze za wcześnie. Mimo wszystko Jirsak na filmikach też wyglądał nieźle (choć zgadzam się że Melikson lepiej )![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Guest
|
|
Na FB nawet można poczytać wpisy redakcji, że Melikson wywarł bardzo dobre wrażenie na treningach, nie jestem tym jednak zaskoczony.
Ostatnio edytowane przez westersyl : 01.02.2011 o godz. 22:19.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
Nie chcę nikogo oceniać po 1 lub 2 meczach po prostu potrzeba czasu nie od razu ktoś przychodzi nowy zalicza asysty i strzela gole.Nasz nowy nabytek Białorusin jest bardzo pewny siebie oby miał rację bo my kibicie mu to wypomnimy jak po paru lub parunastu kolejkach będzie grał sito nie będzie pożytku z niego. Dlatego do każdego transferu podchodzę z dystansem bardzo się cieszę że Wisła go kupiła i że będzie zajebistym wzmocnieniem naszego zespołu. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2005
Offline |
|
Skoro Melikson to taki diament, to jakim cudem trafił do Wisły? Czemu nie interesował się nim chociażby żaden z potentatów ligi izraelskiej? 250 tys euro rocznie to chyba nie jest jakaś wielka kwota dla średniaka europejskiego? ![]()
Jarosław Królewski....Nie jestem fanem.
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
|
Na pewno Branco i - przynajmniej na razie - Boukhari (choć w jego przypadku mam nadzieję, że jednak się rozkręci bo umiejętności ma).
Zastanawiam się też, czy nie dało się znaleźć w Polsce lepszego prawego obrońcę niż Cikosz. Kolega Wolfy postuluje, by Wojtka Łobodzińskiego przesunąć do Klubu Kokosa. To jest słuszna koncepcja. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|

|
||||||
![]() |
|
|