|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
a o mózgowych zapomnieliście?
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
jeszcze takie o:
![]() |
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
![]() Jak dużo jeździsz i nie ćwiczysz to jeszcze są takie opony ![]() ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
ee... okragle? Chociaz jak sie postarasz to moze znajdziesz i eliptyczne
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
witam, gdzie kupie tanio radio samochodowe w krakowie? pilne, pozdrawiam
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Ktoś z forumowiczów miał problem z Vectrą C kombi? Chodzi o zamek do klapy bagażnika, coś sie stalo, i bagaznik sie w ogole nie zamyka... najgorsze ze zamek jest w pelni elektroniczny, wiec nie mozna zamknąć 'na zatrzask'.... ktoś wie ocb?
![]() ![]()
WISŁA!!!
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Z forum Vectry jeden z powodów:
Cytat:
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Panowie, mam wycenę od likwidatora. Teraz potrzebuję namiary na dobrego blacharza i lakiernika. Ktoś robił ostatnio blachę i może coś polecić?
![]()
the future's uncertain
and the end is always near |
|
|
|
Junior Member
Od: 02.2005
Offline |
|
|
Czołem mam propozycję zakupu Alfa Romeo GT .Cz ma ktoś takie autko lub zna prawdziwe opinie?
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
Znajmy robił auto po dzwonie u tego gościa: http://www.zumi.pl/1567102,Lakiernic...zki,firma.html Adres: Książniczki 72, 32-091 Książniczki Tel.: 505-067-210 To za Batowicami wiocha. Bardzo sobie chwalił i blacharkę i lakierowanie ale nie wiem jak cenowo - ale skoro płaci kto inny .... ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2005
Offline |
|
|
Jakie są konsekwencje prawne za jazdę bez badania technicznego?
![]()
"Od zawsze na zawsze w pamięci niepokonani" ; "Wiara czyni cuda" ; "Nikt nie wymaga od Was......." ; " Na Reymonta wychowani......."
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Zabranie dowodu rejestracyjnego i dany czas 7 dni na zrobienie badań. Jak zaniesiesz zaświadczenie o aktualnych badaniach to oddają dowód.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
O ile się nie mylę to jeszcze 50 zł dają bez punktów.
Ale pamiętaj że mają prawo "podejrzewać" że auto jest niesprawne - wtedy płacisz za lawetę i parking policyjny, który jest droższy niż ten pod Sheratonem Zależy na kogo trafisz. A jak masz kolizję bez badań technicznych to lepiej wyjeżdżaj z kraju ![]()
|
|
|
|
JLB
Od: 01.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
![]() ![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Nawet jeśli wjedzie w Ciebie pijak w stanie upojenia alkoholowego jadący pod prąd - automatycznie możesz zostać winnym kolizji mimo że jechałeś 50 km/h prosto przy krawężniku bo w świetle prawa miałeś auto niedopuszczone do ruchu.
Automatycznie masz również odholowane auto na wspomniany parking - a zabiegów żeby potem je odzyskać jest cała masa - jeśli miałeś kolizję czy wypadek na 99% odbije się to w sądzie jeszcze. Dlatego jak pisał wiertar - żadnego gadania o braku przeglądu ale "przepraszam panie władzo ale zapomniałem dokumentów" ![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2010
Offline |
|
|
od siebie dodam , że jeśli nie masz badania technicznego to nie masz także OC więc w przypadku jakiejkolwiek kolizji z automatu stajesz się winnym a jeśli poszkodowanemu zrobiłeś trwały uszczerbek na zdrowiu ( czego zaświadczenie w dzisiejszym świecie wcale nie jest tak trudno załatwić ) to krzyż na drogę gdyż będziesz gościowi płacił rentę do końca jego życia.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2007
Offline |
|
|
Zakodowało mi sie radio Grundig SC 303 (c) no. 90 381 125 z Opla Astry A . Potrafi ktoś mi pomóc go rozkodować, albo przynajmniej jakiś kod podać do takiego radia?
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
![]()
dziękuję za uwagę
|
||
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Najlepiej to podbić badania i po sprawie
![]() ![]()
...Pamiętaj gdzie Twój Kraj! Gdzie Dom Twój, bratni śpiew. I Tego nie porzucisz nigdy, Dumy z własnej Ojczyzny!...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Wujek dobra rada, eeprom radia do zgrania. Inaczej nie pogadasz z nim.
![]()
"Ten febrisan Cię tak rozp...?"
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Mówimy o benzynie,95 przejechanych ok 250 km wlałem 20 litrów. Jest to możliwe w ogóle? Jeździłem zakopianka, trasa na Rzeszów, trochę autostrady. Po mieście marginalnie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
..........
Powód: ?
Ostatnio edytowane przez Mr. X : 04.02.2011 o godz. 19:18.
|
|
|
|
semper fi
Offline |
|
|
Ale masz na myśli że 20 litrów na 250 to świetny wynik czy wręcz przeciwnie ?
![]() ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Czy to dobrze czy niekoniecznie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
a jaki samochód i jak jeździsz? w moim focusie 1.8 diesel spalanie zależnie od sposobu jazdy waha się między 5 a prawie 8 litrów /100.czyli potrafi wzrosnąc o 60 %.
![]()
dziękuję za uwagę
|
|
|
|
Graf Zero
Od: 08.2004
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
Jeżeli jest to auto klasy kompakt lub klasy średniej z silnikiem około dwulitrowym z manualna skrzynią, jak napisałeś (Marszałek) jeżdżone głównie w trasie, bez częstej jazdy z prędkościami powyżej 130 km/h, to jest to jak najbardziej normalny wynik. Swego czasu mi Mondeo (2005r.) 1.8 pokazywało na komputerze spalanie 8,7 i to jeżdżąc tylko w mieście.
![]()
|
|
|
|
WISŁA KRAKÓW
Od: 05.2004
Offline |
|
![]()
|
|