|
|||||||
| Hyde Park Sportowy (moderowane) Odpowiednie miejsce do wymiany poglądów na tematy sportowe, nie tylko piłkarskie, nie dotyczące jednak bezpośrednio "Białej Gwiazdy". O sytuacji w reprezentacji, innych polskich klubach czy ligach na świecie oraz o innych dyscyplinach sportu piszcie |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Poprostu uciekl za wczasu, póki mógł znaleźć frajera który mu dużo zapłaci.
ps. gdyby był fanem siatkówki to ma u Nas lidera żeńskiej siatkówki w pięknej Ergo Arenie ![]() ![]()
! LECHIA GDAŃSK & WISŁA KRAKÓW !
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
nowy piłkarz w dispolonii
http://www.90minut.pl/news/145/news1...-Warszawa.html i ciekawy transfer Kielc :http://www.90minut.pl/news/145/news1...em-Korony.html
Ostatnio edytowane przez szprotson : 28.01.2011 o godz. 16:51.
![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Member
Od: 05.2010
Offline |
|
|
Rafał Murawski oficjalnie w Lechu. W końcu bo coś długo to trwało
|
|
|
|
semper fi
Od: 09.2003
Offline |
|
|
Cracovia w grudniu pozyskała obrońcę, który jest oskarżony o korupcję. Łukasz N. twierdzi, że jest niewinny, ale będzie tłumaczył się w sali sądowej i przed prezesem Januszem Filipiakiem
Cytat:
To jeszcze bardziej dobitnie pokazuje różnicę między Wisłą z śmiesznym zbiegowiskiem starozakonnych po drugiej stronie Błoń ![]()
MOMENT OF TERROR IS THE BEGINNING OF LIFE
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Gol wybrał Legię Warszawa!
W poniedziałek ma być już wiadomo, gdzie zagra Janusz Gol - pisze Przegląd Sportowy. Najprawdopodobniej będzie to Legia Warszawa, która była najbardziej zdeterminowana, aby ściągnąć reprezentanta Polski. Jego kontrakt z GKS-em Bełchatów wygasa wraz z końcem sezonu. Janusz Gol długo wahał się czy przedłużyć go i w końcu zdecydował, że tego nie zrobi. - Warunki indywidualnej umowy Janusza z Legią mamy ustalone. Teraz muszą porozumieć się kluby. Myślę, że w poniedziałek już wszystko będzie wiadomo - stwierdził na łamach Przeglądu Sportowego menedżer zawodnika Jarosław Solarz. GKS Bełchatów chce dostać za Gola 150 tysięcy euro. - Na razie nie dostaliśmy kolejnej propozycji z Warszawy - powiedział dyrektor sportowy klubu z Bełchatowa, Marcin Szymczyk. ![]()
|
|
|
|
Warszawiak
Od: 11.2003
Offline |
|
|
Z jednej strony to zastanawianie sie Gola mozna odebrac jako czekanie na...no wlasnie na porpozycje Lecha czy lepszy kontrakt ?
![]() Z drugiej strony po slowach Bereta o tym kogo i jak chca pozyskac, nie kazdy by czekal ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
troche sie dziwie Legii że chce Janusz Gola, przecież na pozycji defensywnego pomocnika mają Vrodljaka i Borysiuka.
No ale Skorża pracując w Wiśle grał właśnie dwoma defensywnymi pomocnikami w środku pola (Sobol+Cantoro) i przyniosło to dwa tytuły mistrzowskie.Widac w Legii chce zrobic tak samo |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Chodzi raczej o lawke i tutaj Gol tez mogl to brac pod uwage.
Ktos zlapie kontuzje i wtedy jest u nas cienko... Dodatkowo konkurencja zawsze sie przyda ![]() Z calym szacunkiem dla Gola ale IV bedzie grac bo wydali na niego dosc duzo i sadzajac go na dluzej na lawe strzela sobie w stope, a Borysiuk mloda dupa i ogrywac sie musi, dodatkowo uwazam go za dosc dobrego grajka i jesli chodzi o mlodych na tej pozycji to w Polsce raczej duzej konkurencji nie ma. Wiem, Wy tego Ariela nie lubicie bo to drwal ![]() ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2003
Offline |
|
|
150 tys ojro za Gola, ceny spadły
poza tym co Lechia taka cicha w tym okienku? i Śląsk nie lepiej :/ ![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
|
|
|
Junior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Cytat:
![]() |
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Wiem o tym Uran235 i mnie to w tym trenejro wk**** niemilosiernie. Z drugiej strony jak nikogo nie kupia to mlodych wstawiac bedzie musial
Najsmieszniej bedzie z napastnikami u nas. Jak nie kupia to bedzie trzeba Efira wstawic i beda niezle jaja jesli chodzi o "doswiadczenie" wsrod atakierow Ogolnie w....ia mnie to ze placza ludzie o tym, jak to nie mamy nowych, mlodych zawodnikow, a z drugiej strony trenerzy boja sie o wlasna dupe i mlodym szans nie daja. Przeciez Legia ma w wiekszosci grup juniorskich 1-2 miejsce w lidze ( podobnie Wisla jesli chodzi o ME bo nie wiem jak w nizszych rocznikach ), wiec powinno sie na tych mlodych stawiac, chocby w PP czy innych mniej znaczacych meczach. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2010
Offline |
|
Co do (K)Efira to się nie wypowiadam, bo w życiu go nie widziałem, ale gdybym kibicował Legii wolałbym jego niż Czinjego. Spoko, jak wywalą Skorże to ten na konferencji powie, że chciał w następnym meczu wystawić Żyrę, Koseckiego i Efira Przyjdzie Zieliński i ustawi młodych, bo wystawił kiedyś Drygasa w Pradze i się przyjęło, że to odważny trener. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Cytat:
Cytat:
![]()
|
||
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 07.2007
Offline |
|
|
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32298,t...l?ticaid=1bb1b
Kurde, bardzo ciekawy transfer. Szkoda, że takim zawodnikiem nie uzupełniliśmy linii ataku. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Szkoda, że my się tym Łotyszem nie zainteresowali.
Mógłby to być dobry partner dla Genkova. Może chłopak okazać się jeszcze lepszy od Rudnevsa. |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
W ogóle uważam,że jednym z elementów naszej polityki transferowej powinno być podpisywanie wybijających się grajków z lig typy łotewska,litewska,mołdawska,gruzińska. Kasy zapewne jakiejś wielkiej by nie kosztowali,to samo w utrzymaniu a sprawdzać warto. W każdym razie te rynki powinny być opanowane przez naszych scautów szczególnie.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 11.2008
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
skauci Arsenalu obserwują Rudnevsa
http://sport.onet.pl/pilka-nozna/eks...wiadomosc.html |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Bez przesady..
To jest zawodnik góra na lige austriacką, może przy maksymalnej formie pare bramek w bundeslidze. Chyba coraz czesciej menadżerowie bujają w obłokach.. ![]()
|
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
Co do Ariela - dobry jest, tylko nie rozumiem tej atencji ze strony sędziów, podobnie jaki kiedyś w przypadku Patricka Vieiry (albo, szukając właściwych proporcji - Wojtka-"Łokietka"-Szali). Każdy inny za podobne faule dostaje żółtko, tylko nie Ariel. Problem w tym, że poziomu i marki Vieiry nigdy nie osiągnie i w pierwszym meczu po transferze zagranicznym wyleci z hukiem z boiska. A co do Rudnevsa... Skauci Arsenalu może i go obserwują, podobnie jak kilkudziesięciu innych piłkarzy. Mirka Szymkowiaka też skauci Juve oglądali, ale nic z tego nie wynikło. ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2005
Offline |
|
|
Robert Jez z MSK Zilina do Górnika Zabrze
http://www.transfermarkt.de/de/rober...ler_55762.html Ciekawy transfer. Podstawowy zawodnik grającej w LM i liderującej w Corgon Lidze Ziliny przychodzi do polskiego średniaka. |
|
|
|
Piknik
Od: 03.2004
Offline |
|
I bardzo dobrze ![]()
Uma vez Flamengo, sempre Flamengo
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
Niedlugo to zabraknie Polakow w meczu Potęgi Węsiory z Trotylem Zarębki.
Zle sie dzieje w pewnym sensie.... ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2004
Offline |
|
![]()
Malinowy król malowanych róż
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
|
Liga zweryfikuje wszystko.
Chłop może błysnąć jak będzie miał mu kto podać, albo też koledzy Słowacy powiedzą mu jak u nas sprawa wygląda czyli kontja + L4 i lambaluna ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
Polscy opierdalacze wołali absurdalne pieniadze w stosunku do tego co prezentuja a z braku w klubach skautingu i przerostu popytu nad podaża je otrzymywali teraz widze wreszcie ,że prezesi zbiorowo poszli po rozum do głowy Dobrze ktoś pisał Ten Jeż to pewnie woła połowe tego co Bonin pikarsko gościa wciaga nosem, do tego jak chodzi o profesjonalizm i zaangażowanie to bedzie inny świat Usrało sie gwaizdkom od siedmiu boleści i całe szczescie ![]()
"Czy mogłem sie cofnąć - cofnąć do czego, do kogo, do jakiego mnie ? Nie ma żadnego momentu w przeszłości, który, cudownie zmieniony, odwróciłby bieg mojego życia, żadnej katastrofy, która mi sie przydarzyła, wskutek czego jestem inny, niż byc powinieniem; niczego takiego nie potrafie wskazać"
|
|
|
|
Warszawiak
Offline |
|
|
bridgeburner - Oczywiscie masz racje, dlatego napisalem ze w pewnym sensie zle sie dzieje. Sa zawodnicy, ktorych kupi sie taniej niz nasze przereklamowane kadlubki z przeszczepami zamiast konczyn, ale sa tez przeplacani zawodnicy, ktorzy nie potrafia kopnac,przyjac,podac,strzelic. Taki pospolity "szrot" pilkarski.
Dobrze by bylo, gdyby taki ktory nie sprawdzi sie powiedzmy przez rok, wypadal zupelnie z najwyzszej klasy rozgrywek, ale wiemy jak jest. ![]() ![]() Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie |
|
|