|
|||||||
| Wisła Kraków - piłka nożna Tutaj możesz spokojnie i rzeczowo porozmawiać o wszystkich tematach związanych z "Białą Gwiazdą". Pokój z założenia zawierać ma tematy dotyczące drużyny. |
![]() |
|
|
Narzędzia tematu | Tryby wyświetlania |
|
Joker the Great
Od: 06.2003
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2007
Offline |
|
|
Wywiad z Sivakovem- http://gwizdek24.se.pl/pilka-nozna/e...sa_169616.html
Białorusin jest bardzo wylewny i szczery, dziennikarze chyba poczuli krew. Rośnie nam nowy mitoman w stylu Krzysia Króla? |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2004
Offline |
|
|
Ale co tam można podciągnąć pod mitomanie? Raczej jest to zestawienie tego co już wiadomo o Białorusinie. Normalny gość i tyle.
![]()
Wydarzenia nie zawsze spełniają nasze oczekiwania, ale zawsze jest dla nich jakieś logiczne wytłumaczenie. Często nie jest ono krzepiące, ale zawsze logiczne.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
No dokładnie, ja nie wiem z czego niektórzy robią sensację...
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Pierwszy wywiad- "Wisła to tylko przystanek w mojej karierze"
Drugi wywiad- "Będę rządził na boisku" Ja tutaj widze pewną tendencje,sami się przekonacie o czym mówie. Dzienniakarze też swoje dołożą, bo widzą, że można wiele ciekawych informacji wyciągnąć od Sivakova. |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Jaki będzie wywiad numer trzy? "Jeszcze miesiąc i będę kapitanem Wisły"? Czy może odważniej, "Messi przy mnie to pikuś"? Nie lubię tego Sivakova, jakby jeszcze miał coś sobą do zaprezentowania, to ok, niech gada co chce, ale wydaje mi się, że to całkiem przeciętny piłkarz. Szczerze mu życzę grzania ławy.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
No i to jest bardzo dobre podejście. Trzeba się rozpychać łokciami żeby do czegoś dojść.
A przy okazji mam nadzieje, że nie jest mitomanem i umie grać w piłkę. Niech pokaże na co go stać. ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
|
Popieram. Wolę, żeby piłkarz miał wiarę w swoje umiejętności i jasny cel, chociaż czasem wypowiedzi są troche buńczuczne. Kolejnych szarych myszek wymiękających przy małej presji i nie mających wiekszych ambicji - nie potrzebujemy. Uważam, że Sivakov może nam wydatnie wzmocnić środek pola i pomóc w zdobyciu Mistrzostwa. Na temat spekulacji odnośnie odejścia po pół roku nie ma się co teraz wypowiadać.
![]()
MOSKAL KAZIMIERZ ! Nie rusz Kazika bo zginiesz !
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Bardzo dobrze, że tak mówi, bo to znaczy, że ma ambicje i się nie podda. Gość wierzy w swoje umiejętności i o to chodzi. |
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2007
Offline |
|
|
Może faktycznie niektórzy mineli się z powołaniem, a swoją drogą ciekawe czy był ktoś kto nie umiał jeździć rowerem
![]()
Ostatnio edytowane przez JAR0 : 31.01.2011 o godz. 16:45.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
a kto to
![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
kowal.. 34567
![]()
Jechałeś gdzieś kiedyś na 90 minut
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 08.2010
Offline |
|
|
As...
Kowalski już nawet śmieszny nie jest, chłop nie nadaje sie nawet na 2 lige Polską, nie wiem co on tyle w Wiśle siedz heh , chyba Twoj post był przed chwilą w polityce transferowej o tych emotach - padłem
Ostatnio edytowane przez Semper Fidelis 1985 : 31.01.2011 o godz. 16:48.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
|
Nie podoba mi się ta szydera.
Być może nie siedzę w tematach kibicowskich tak głęboko, jak niektórzy - być może nie wiem, jaki jest Mały przy piwie i czy Kowalski zbija piątki na mieście - ale na pierwszy rzut oka chłopak się stara, próbuje, robi co może. Dobrze mu z oczu patrzy Nie widzę powodu, żeby tak szydzić. Nie jego wina, że nie jest to talent na miarę Głowackiego, Kulawika, Węgrzyna. Czego od niego chcecie? Ma złożyć wymówienie? |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2003
Offline |
|
|
ogolnie to jakich czasow dozylem - zebym nie rozpoznawal naszych zawodnikow po twarzy ...
![]() wstyd zreszta to samo mam na meczach czasami - sylwetki nie znam, po numerze nie jestem w stanie skojarzyc ale jak sie wymienia caly sklad w kilka miesiecy ... ![]()
Puchar jest na5z!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
|
|
|
Member
Od: 08.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/f...r/genk1(1).jpg
na tym zdjeciu Kowal normalnie jak Wayne Rooney wyglada.. ![]() Groundhopper
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Od: 06.2005
Offline |
|
![]() ![]()
cały nasz chuligański trud tobie ukochana ojczyzno
![]()
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2005
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
No akurat gdyby to powiedział nasz domorosły zawodnik, to tak. Czemu jednak się wkurzasz, że tak powiedziałby zagranicznik? Przecież oni są przyzwyczajeni do treningów mocnych
![]() ![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2007
Offline |
|
|
Szybko się przystosowują do warunków panujących w Polsce jeżeli chodzi o intensywność treningu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
z wywiadu z Pajlicem: Szybko poczułeś przepaść między piłką w Polsce i w Niemczech? - Na samym początku zdziwiłem się, że treningi są tak lekkie. Gdy prowadził nas Kasperczak, było bardzo łatwo. Ćwiczyliśmy raz dziennie, na niskim tempie. Inaczej niż w Niemczech, gdzie ciągle się biegało, każdy walczył. Jak jest teraz? - Po przyjściu Maaskanta wiele zmieniło się na lepsze. Trenujemy dużo intensywniej i oby niedługo pojawiły się tego efekty. zwróć uwagę na słowa Pajlica "na lepsze"... |
|
|

|
||||||
![]() |
|
|