The White Star Division - Wisła Kraków

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)
Nazwa użytkownika
Hasło

Hyde Park (moderowane) Pokój również moderowany, jednak tu nie trzeba mówić o piłce nożnej i kibicowaniu. Chcecie pogadać o czymś "niepiłkarskim" - wejdźcie tutaj.

Wyświetl wyniki ankiety: Dziś zagłosowałbym na:
Platforma Obywatelska 68 10,66%
Prawo i Sprawiedliwość 159 24,92%
Twój Ruch 9 1,41%
Polskie Stronnictwo Ludowe 6 0,94%
Sojusz Lewicy Demokratycznej 17 2,66%
Solidarna Polska 4 0,63%
Polska Razem 37 5,80%
Kongres Nowej Prawicy 165 25,86%
Ruch Narodowy 97 15,20%
Dziękuje nie głosuje! 76 11,91%
Głosujących: 638. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamknięty temat

Narzędzia tematu Tryby wyświetlania
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 31.01.2011, 17:04
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post
Ktoś mu trzymał pistolet przy głowie jak mówił, że nie będzie premierem, jeśli jego brat zostanie prezydentem?
Och, faktycznie !
Niewybaczalna zbrodnia !

Równa co najmniej umyciu rąk i zaakceptowaniu rurociągu Ribbentrop- Mołotow.

A poza tym : :

"1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy
2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty
3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic
4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ
5. Uprościmy podatki – wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych
6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012
7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku
8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce
9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet
10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. "

A tymczasem:

http://praca.gazetaprawna.pl/artykul..._do_pracy.html

...
Proud
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2007

Stary 31.01.2011, 17:12
Drozd napisał(a):Wyświetl post
Nie dzielę Polaków na patriotów i bezideowców ze względu na stosunek do PiS, a ze względu na stosunek do interesu Polski. Jak może patriota popierać partie, która umarza długi obcym spólkom? Jak może patriota mieć wątpliwości że prezydent który zginął lecąc upamiętnić zbrodnie na Polakach powinien być pochowany na Wawelu. Jak może patriota mieć wątpliwości że polski premier ma obowiązek bronić dobrego imienia polskich żołnierzy zwłaszcza po ich śmierci. Jak może patriota żądać "dnia bez Smoleńska" kiedy nie wiadomo co było przyczyną katastrofy. Jak może patriota popierać partię która nie dba o interes Polski(zablokowany port w Świnoujściu). Jak to się mówi po czynach ich poznacie. I nie ma przebacz albo się myśli o Polsce albo nie jest sie patriotą to chyba oczywiste.

A jakby prezydentem kraju był Tusk, Lepper, Kwachu czy inny Kowalski to myślisz że by tam nie poleciał?
Drozdzie, gwararantuję Ci, że kto by nie był prezydentem, w Katyniu by był.

I mam pytanie do Ciebie.
Jakby prezydentem był ktoś innym, powiedzmy z tego SLD. I zginąłby w tej katastrofie. Domagałbyś się pochowania go na Wawelu?

Ale pewno. Lepiej z Kaczyńskiego robić męczennika, jakby conajmniej na kolanach tam zmierzał.

Ależ z Ciebie ideowiec.
IncognitoTSW
Socios Wisła Kraków

Od: 08.2008

Stary 31.01.2011, 17:28
Ela napisał(a):Wyświetl post
Och, faktycznie !
Niewybaczalna zbrodnia !

Równa co najmniej umyciu rąk i zaakceptowaniu rurociągu Ribbentrop- Mołotow.

A poza tym : :

"1. Przyspieszymy i wykorzystamy wzrost gospodarczy
2. Radykalnie podniesiemy płace dla budżetówki, zwiększymy emerytury i renty
3. Wybudujemy nowoczesną sieć autostrad, dróg ekspresowych, mostów i obwodnic
4. Zagwarantujemy bezpłatny dostęp do opieki medycznej i zlikwidujemy NFZ
5. Uprościmy podatki – wprowadzimy podatek liniowy z ulgą prorodzinną, zlikwidujemy ponad 200 opłat urzędowych
6. Przyspieszymy budowę stadionów na Euro 2012
7. Szybko wypełnimy naszą misję w Iraku
8. Sprawimy, że Polacy z emigracji będą chcieli wracać do domu i inwestować w Polsce
9. Podniesiemy poziom edukacji i upowszechnimy Internet
10. Podejmiemy rzeczywistą walkę z korupcją. "

A tymczasem:

http://praca.gazetaprawna.pl/artykul..._do_pracy.html

...

A co ma wspólnego Jarosław Kaczyńsk i jego obłuda z obietnicami wyborczymi PO (?), bo nie załapałem tutaj merytorycznego argumentu?
Chcesz mi pokazać, że PO też nie spełnia obietnic? Wiem i jakoś wcale nie darzę przez to sympatią Jarosława Kaczyńskiego, nie zwiększa to wartości tego co mówi. Ponadto w mojej wypowiedzi nie było słowa o PO, więc nie wiem dlaczego uważasz, że jak ktoś wytyka błędy Kaczyńskiego, to jest zapatrzony w PO (I odwrotnie).
Ela
Pro Publico Bono

Od: 08.2003

Stary 31.01.2011, 17:44
Incognito2192 napisał(a):Wyświetl post

A co ma wspólnego Jarosław Kaczyńsk i jego obłuda z obietnicami wyborczymi PO (?), bo nie załapałem tutaj merytorycznego argumentu?
Bardzo wiele
Obłuda polityków - a raczej ich "niespełnianie obietnic wyborczych czy innych deklaracji" zależy od bieżących uwarunkowań politycznych, gospodarczych czy społecznych.
I to nie jest zarzut ( w zasadzie ) tylko próba pokazania pewnych mechanizmów.
Politycy powinni być elastyczni

A po drugie - chciałam - lekko uświadomić, że akurat ta decyzja Jarosława - i nie dotrzymanie wcześniejszych zapowiedzi, tak na prawdę nie miało specjalnie negatywnego wpływu na interesy państwa.
To na prawdę kłamstewko/niedotrzymanie obietnicy malej wagi.

Szkoda,że takie rzeczy muszę tłumaczyć.
Cytat:
Chcesz mi pokazać, że PO też nie spełnia obietnic? Wiem i jakoś wcale nie darzę przez to sympatią Jarosława Kaczyńskiego, nie zwiększa to wartości tego co mówi. Ponadto w mojej wypowiedzi nie było słowa o PO, więc nie wiem dlaczego uważasz, że jak ktoś wytyka błędy Kaczyńskiego, to jest zapatrzony w PO (I odwrotnie).
Hmm...
Taki jest stereotyp.
I zazwyczaj tak jest.
Popraw mnie jeśli się mylę

A poza tym chciałam uwypuklić wagę i znaczenie niedotrzymanych obietnic, którymi wyorcy PO jakoś się nie przejmują
Arapaho
Senior Member

Od: 06.2004

Stary 31.01.2011, 17:47
Proud napisał(a):Wyświetl post
A jakby prezydentem kraju był Tusk, Lepper, Kwachu czy inny Kowalski to myślisz że by tam nie poleciał?
Drozdzie, gwararantuję Ci, że kto by nie był prezydentem, w Katyniu by był.

I mam pytanie do Ciebie.
Jakby prezydentem był ktoś innym, powiedzmy z tego SLD. I zginąłby w tej katastrofie. Domagałbyś się pochowania go na Wawelu?

Ale pewno. Lepiej z Kaczyńskiego robić męczennika, jakby conajmniej na kolanach tam zmierzał.

Ależ z Ciebie ideowiec.

O tak - doskonały przykład.
Kwach byl w Charkowie i pokazał na co go stać. Jeśliby taki Obama pojechałby na groby poległych w Wietnamie czy Pearl harbour najebany jak szpak to nie miałby po co wracać do USA - chyba że złożyc dymisję. A u nas?. psia jego mać ałtorytetem Kwaśniewski jest.
Dla mnie róznica między prezydentem - profesorem,synem powstańców warszawskich a prezydentem z mózgiem wypranym w Moskwie,ponoć magistrem , czy prezydentem elektrykiem czy innym broniącym komunistów i ich wpływow jest jednak znacząca
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 31.01.2011, 17:50
Słabo. Jarek śledzi na bieżąco dyskusję w tym temacie.

Cytat:
Prezes PiS opowiedział się za repolonizacją polskiego sektora bankowego, jest też przeciwny przejęciu polskiego sektora energetycznego i petrochemicznego przez zagraniczny kapitał.

Musimy podjąć wysiłki w sprawie repolonizacji polskiej bankowości. Musimy podejmować takie kroki także wtedy, gdy polski kapitał nie ma do tego środków i potrzebne są dopłaty ze strony budżetu - powiedział Kaczyński.
Zobaczymy co wyjdzie z tych obietnic
Drozd
Senior Member

Od: 03.2005

Stary 31.01.2011, 18:27
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
O tak - doskonały przykład.
Kwach byl w Charkowie i pokazał na co go stać. Jeśliby taki Obama pojechałby na groby poległych w Wietnamie czy Pearl harbour najebany jak szpak to nie miałby po co wracać do USA - chyba że złożyc dymisję. A u nas?. psia jego mać ałtorytetem Kwaśniewski jest.
Dla mnie róznica między prezydentem - profesorem,synem powstańców warszawskich a prezydentem z mózgiem wypranym w Moskwie,ponoć magistrem , czy prezydentem elektrykiem czy innym broniącym komunistów i ich wpływow jest jednak znacząca
Masz oczywiście rację że Kwach czy elektryk mogą Lechowi buty pastować, ale moim zdaniem nawet tacy fałszywcy gdyby zginęli w trakcie wizyty której celem było uczczenie pamięci Polskich bohaterów zmordowanych zdradziecko przez NKWD, powinni mieć miejsce na Wawelu. Żeby ich trumny przypominały, po co była wyprawa w której zginęli.

Dlatego wszyscy którzy mają obiekcje co do zasadności miejsca wiecznego spoczynku Prezydenta Lecha Kaczyńskiego powinni sie za siebie wstydzić nic więcej.
Hej Nasz TS !!
Arapaho
Senior Member

Stary 31.01.2011, 19:23
Masz oczywiście rację że Kwach czy elektryk mogą Lechowi buty pastować, ale moim zdaniem nawet tacy fałszywcy gdyby zginęli w trakcie wizyty której celem było uczczenie pamięci Polskich bohaterów zmordowanych zdradziecko przez NKWD, powinni mieć miejsce na Wawelu. Żeby ich trumny przypominały, po co była wyprawa w której zginęli.

Dlatego wszyscy którzy mają obiekcje co do zasadności miejsca wiecznego spoczynku Prezydenta Lecha Kaczyńskiego powinni sie za siebie wstydzić nic więcej.
Jak najbardziej każdy prezydent niepodległej Polski powinien mieć miejsce na Wawelu. Niezgodziłbym się tylko na Jaruzelskiego z oczywistych względów.Pozostali jacy byli tacy byli - ktoś ich jednak wybrał
Drozd
Senior Member

Stary 31.01.2011, 19:52
Pod warunkiem że bronili interesów Polski a nie sąsiadów. Za sam fakt bycia prezydentem Wawel moim zdaniem się nie należy. Natomiast utrata życia w służbie Polsce przez Prezydenta to wystarczający argument.
Hej Nasz TS !!
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 31.01.2011, 20:46
Małe co nieco a'propo demokracji lokalnej w stylu PO. Jest o wykorzystywaniu: haków, prokuratury, policji, straszeniu i łamaniu. Sprawa dotyczy Warszwy a dokładnie jej dzielnicy Pragi-Północ (a więc być może odnieść będzie się chciał kolega emjot10).
http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/...ukasza-M-.html

Dla zachęty najciekawszy fragment:
"Nie wiem. Wydawało mi się, że nie. Ale wystraszyłem się, bo właśnie na dzień głosowania dostałem wezwanie do prokuratury. Byłem tam kilka godzin przed sesją. Usłyszałem, że zawieszone w lutym 2010 r. postępowanie w mojej sprawie zostało właśnie odwieszone, choć przez rok była cisza. Dwa dni później prokurator zasugerował mi, że powinienem złożyć mandat radnego. Bo jeśli tego nie zrobię do 30 grudnia, wyśle do prezydent Warszawy pismo informujące o akcie oskarżenia wobec mnie. To nie było zgodne z przepisami. Takie pismo, jak mówili mi prawnicy, wysyła się tylko do pracodawców oskarżonej osoby, a prezydent nie jest przecież moim pracodawcą."
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Stary 31.01.2011, 21:10
Jutro spróbuję odnieść się konkretniej, ale z tego co ja wiem (informacje poufne ) to grubszy odwet PO za sukces wyborczy Sasina w tej okolicy. To jest dopiero prolog do tego co będzie się działo przed wyborami.
Arapaho
Senior Member

Stary 31.01.2011, 21:39
Pod warunkiem że bronili interesów Polski a nie sąsiadów. Za sam fakt bycia prezydentem Wawel moim zdaniem się nie należy. Natomiast utrata życia w służbie Polsce przez Prezydenta to wystarczający argument.
Moim zdaniem bycie prezydentem jest jednak wystarczającym argumentem , jak i bycie królem było- taki Korbut Wiśniowiecki niczym pozytywnym się nie wyróżnił a jednak tam jest
dostuffca
Senior Member

Od: 06.2008

Stary 01.02.2011, 07:46
@Drozd - pochówek na Wawelu osobom wybitnym należy się za efekt życia, a nie za sposób śmierci. Czy Kaczyński był wybitnym polskim politykiem? Nie. Był dobrym politykiem, któremu jednak daleko było do męża stanu. A zginął stricte przez komunistów i zdrajców okrągłego stołu - jakby wybory prezydenckie były w przyszłym roku to może nic by się nie stało. Ale niestety powyżsi stworzyli konstytucję taką jaką mamy i wypadły w tym roku. Damn.

wislak68 napisał(a):Wyświetl post
Małe co nieco a'propo demokracji lokalnej w stylu PO. Jest o wykorzystywaniu: haków, prokuratury, policji, straszeniu i łamaniu. Sprawa dotyczy Warszwy a dokładnie jej dzielnicy Pragi-Północ (a więc być może odnieść będzie się chciał kolega emjot10).
http://www.zyciewarszawy.pl/artykul/...ukasza-M-.html
oj tam, dla mnie najciekawszy jest fragment, o tym że szantażował chłopaka, ale wszystko powinno być ok. bo ma 16 lat i w sumie to mu głupio że go szantażował. A 3 000 zdjęć do których się przyznał a potem wycofał? Same się zapisały. To z kolei wina Windowsa najprawdopodobniej. Jakby to wyszło, a on dalej byłby w PO, to podniósłby się krzyk, że PO to partia pedofilów, zboczeńców i innych cudaków. Wyszło teraz, okazuje się, że to szantaż PO, blamaż państwa i spisek prokuratury. Coraz lepiej tu się dzieje. Gdzie nie spojrzeć tam można się o coś przyczepić

AYALA
Senior Member

Od: 07.2006

Stary 01.02.2011, 09:31
"Młodzież kontra"-Antoni Macierewicz
http://www.youtube.com/watch?v=025pFnvrWCE
Drozd
Senior Member

Stary 01.02.2011, 10:06
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
@Drozd - pochówek na Wawelu osobom wybitnym należy się za efekt życia, a nie za sposób śmierci. Czy Kaczyński był wybitnym polskim politykiem? Nie. Był dobrym politykiem, któremu jednak daleko było do męża stanu. A zginął stricte przez komunistów i zdrajców okrągłego stołu - jakby wybory prezydenckie były w przyszłym roku to może nic by się nie stało. Ale niestety powyżsi stworzyli konstytucję taką jaką mamy i wypadły w tym roku. Damn.
Chodziło mi o to że kiedy Prezydent traci życie w związku z wykonywaniem swoich obowiązków względem narodu Wawel mu się należy. W przypadku Kaczyńskiego jest to moim zdaniem sprawą oczywistą. Masz może jakiś pomysł komu jest bliżej do określenia mąż stanu niż Kaczyńskiemu?

To o okrągłym stole potwierdza lista doradców nowego prezydenta. Co optymistycznie nie nastraja. Żeby nie powiedzieć wywołuje irytację.
Hej Nasz TS !!
Arapaho
Senior Member

Stary 01.02.2011, 10:07
Pajdo88 napisał(a):Wyświetl post
Cortezz postanowił rzucić pieniążek w stado żydów i powiodło mu sie .... zwróćcie uwage kiedy przestał pisać i jak szczekacie na siebie ..całe szczescie ze wiekszość tutaj wypowiadających sie nie chodzi na mecze
NIe szczekamy ,nie szczekamy tylko dyskutujemy. Ale masz rację nikt z nas nie chodzi na mecze....w każdym razie pewnie nikt dłużej niż 20 lat, hehe
Drozd
Senior Member

Stary 01.02.2011, 10:11
Moim zdaniem bycie prezydentem jest jednak wystarczającym argumentem , jak i bycie królem było- taki Korbut Wiśniowiecki niczym pozytywnym się nie wyróżnił a jednak tam jest
Niby masz rację tyle że z racji mnogości prezydentów, 20/100 lat może zabraknąć miejsca

AYALA napisał(a):Wyświetl post
"Młodzież kontra"-Antoni Macierewicz
http://www.youtube.com/watch?v=025pFnvrWCE
Wywołał popłoch wśród lewackich młodzieżówek. Spokojni byli jak baranki.

Pajdo88 napisał(a):Wyświetl post
Cortezz postanowił rzucić pieniążek w stado żydów i powiodło mu sie .... zwróćcie uwage kiedy przestał pisać i jak szczekacie na siebie ..całe szczescie ze wiekszość tutaj wypowiadających sie nie chodzi na mecze
Jedyna co mu się powiodło to stworzenie sobie etykietki PiSofoba. Przestał pisać kiedy brakło konceptu, a wymiana argumentów to nie szczekanie. Natomiast co do chodzenia na mecze przypuszczam ze bywa różnie i z różnych powodów ale kibicować Wiśle o nie tylko wizyta na stadionie to także odpowiednie zachowanie poza nim. Najogólniej postrzeganie prawdy jako wartości samej w sobie, bez której reszta zawsze się sypie.
Ostatnio edytowane przez Drozd : 01.02.2011 o godz. 10:29.
Hej Nasz TS !!
Odin
Banita

Od: 11.2010

Stary 01.02.2011, 10:47
Niby masz rację tyle że z racji mnogości prezydentów, 20/100 lat może zabraknąć miejsca

Wywołał popłoch wśród lewackich młodzieżówek. Spokojni byli jak baranki.

Jedyna co mu się powiodło to stworzenie sobie etykietki PiSofoba. Przestał pisać kiedy brakło konceptu, a wymiana argumentów to nie szczekanie. Natomiast co do chodzenia na mecze przypuszczam ze bywa różnie i z różnych powodów ale kibicować Wiśle o nie tylko wizyta na stadionie to także odpowiednie zachowanie poza nim. Najogólniej postrzeganie prawdy jako wartości samej w sobie, bez której reszta zawsze się sypie.
Ale on nie jest pisofobem tylko PoPisfobem a nie pisze pewnie dlatego bo uznał ,że to jałowe gadanie przeciez zobaczcie czy ktokolwiek tutaj przekonał kogoś jakimiś argumentami ? NIE.smiac mi sie chce z was ze tacy naiwni jestescie .rozmowa prowadząca do nikąd..jestescie jak Ci politycy właśnie nikt nie widzi swoich wad,zawsze gorszy jest ten drugi..darzyć jakąkolwiek sympatią któregoś z obecnych polityków to wstyd hańba i parasol jak to mój dziadek mawiał
Drozd
Senior Member

Stary 01.02.2011, 11:31
Pisał gdzieś że nienawidzi PO? Czy wnioskujesz to z faktu że broni SLD? A wiadomo kto broni SLD. Czy ktoś kogoś przekonał to raczej ciężko oceniać, ważne że młodzi ludzie nie traktują poityki tak jak Twój dziadek, bo naród powinien za przeproszeniem trzymać polityków za pysk z pomocą mediów. Niestety te nie spełniają swojej konstytucyjnej roli dlatego trzeba sobie radzić bez nich. I na własną rękę starać się poznawać rzeczywistość.
Hej Nasz TS !!
wislak68
Senior Member

Od: 11.2007

Stary 01.02.2011, 12:21
dostuffca napisał(a):Wyświetl post
.

oj tam, dla mnie najciekawszy jest fragment, o tym że szantażował chłopaka, ale wszystko powinno być ok. bo ma 16 lat i w sumie to mu głupio że go szantażował. A 3 000 zdjęć do których się przyznał a potem wycofał? Same się zapisały. To z kolei wina Windowsa najprawdopodobniej. Jakby to wyszło, a on dalej byłby w PO, to podniósłby się krzyk, że PO to partia pedofilów, zboczeńców i innych cudaków. Wyszło teraz, okazuje się, że to szantaż PO, blamaż państwa i spisek prokuratury. Coraz lepiej tu się dzieje. Gdzie nie spojrzeć tam można się o coś przyczepić
No cóż dla każdego najbardziej interesujące jest to co go boli. Jeśli o mnie chodzi to intryguje mnie:
1. Szantażowanie chłopaka nie przeszkadzały PO aby wstawić podejrzanego na listę.
2. Nie było również problemem już po jego wyborze na radnego.
3. Problemy zaczęły się pojawiać gdy okazało się że radny nie chce głosować na kandydaturę burmistrza z PO
4. I wtedy wyciągnięto z szafy (w dniu głosowania) zawieszone od roku śledztwo przeciwko niemu.
5. Dodatkowo szantażując gościa niezgodnym z prawem ujawnieniem szczegółów z postępowania.
6. Wykorzystując materiały policyjne (które przecież powinny być tajne) niezgodnie z ich przeznaczeniem, prawem i faktami (okarżono gościa o przestępstwa o które prokuratura go nie oskarża).

No więc jeśli Twoim zdaniem nie jest to "to szantaż PO, blamaż państwa i spisek prokuratury" to zapewne musisz być strasznie obużony np: na sposób w jaki PO wykorzystała przed ostatnimi wyborami sprawę posłanki Sawickiej. Bo przecież jeśli ta sprawa jest "czysta" to co dopiero sprawa z Sawicką gdzie w końcu sąd orzekł że wszystko działo się zgodnie z prawem i procedurami a przecież całe PO grzmiało jakie to policyjne państwo funduje nam PiS.
Ostatnio edytowane przez FraMat : 01.02.2011 o godz. 12:33.
cortezz
Banita

Od: 10.2003

Stary 01.02.2011, 17:00
Pisał gdzieś że nienawidzi PO? Czy wnioskujesz to z faktu że broni SLD? A wiadomo kto broni SLD. Czy ktoś kogoś przekonał to raczej ciężko oceniać, ważne że młodzi ludzie nie traktują poityki tak jak Twój dziadek, bo naród powinien za przeproszeniem trzymać polityków za pysk z pomocą mediów. Niestety te nie spełniają swojej konstytucyjnej roli dlatego trzeba sobie radzić bez nich. I na własną rękę starać się poznawać rzeczywistość.
Widzisz, pisalem wielokrotnie, ale Ty lubisz wybierac tylko to co Tobie pasuje, moze dlatego jestes tak oddany Kaczynskiemu, on robi to samo

PS Mozesz mi powiedziec kiedy i gdzie bronilem SLD?

Juz kiedys napisalem ze najlepiej dla Polski byloby, gdyby spadly jeszcze trzy Trupolewy i scena polityczna oczyscila sie sama w sobie. Moze wtedy mloda kadra menadzerska poradzila by sobie z tą jak do tej pory trwiniona kasa na pie...r...doly ( ciagly powrot do przeszlosci)

martin_6 napisał(a):Wyświetl post
C***l, c***a, sz***a... Nie ja używałem tych słów, więc nie sięgaj po takie argumenty, bo tylko się ośmieszasz...

Po pierwsze , nie uzylem dokladnie takich slow....
Po drugie , po co przenosisz rozmowy prywatne na forum?
Po trzecie, ja w przeciwienstwie do Ciebie jestem w stanie powtorzyc Ci w oczy to co napisalem....
Mysle ze miedzy nami temat powinien sie zakonczyc poniewaz nie umiesz wziasc odpowiedzialnosci za swoje slowa. Kazdy przejaw niewygodnych faktow nazywasz trolowaniem, wiec ciach bajera!!!
Ostatnio edytowane przez cortezz : 01.02.2011 o godz. 18:19.
Drozd
Senior Member

Stary 01.02.2011, 18:53
W tym poście którego już nie widze, nie udawaj, wolisz SLD niż PiS.

Skoro wszystkich byś pogonił to może lepiej wybrać tego który tym wszystkim przeszkadza i sami odejdą.
Hej Nasz TS !!
cortezz
Banita

Stary 01.02.2011, 19:05
W tym poście którego już nie widze, nie udawaj, wolisz SLD niż PiS.

Skoro wszystkich byś pogonił to może lepiej wybrać tego który tym wszystkim przeszkadza i sami odejdą.
K***a gdzie tak napisalem ze wole SLD niz PIS? Ty naprawde uwielbiasz obracac kota ogonem, przeinaczac fakty i wkladac wlasne slowa w czyjes usta(a raczej w palce w tym przypadku)

Moze Ty dostajesz jakas kase z biura poselskiego PISu za takie brednie ktore wypisujesz?

Niektorzy z Was sie zachowuja tak jakbym obrazil im/wam ojca, a nie pozal sie Boze polityka!
A najbardziej rozsmieszym mnie Martin6 czy jak mu tam jak kazal mi przepraszac... hehehehehe

No i zapomnialbym o tym jak trafnie Was ocenil Pajdo88
Ostatnio edytowane przez cortezz : 01.02.2011 o godz. 19:12.
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Stary 01.02.2011, 19:19
NIe szczekamy ,nie szczekamy tylko dyskutujemy. Ale masz rację nikt z nas nie chodzi na mecze....w każdym razie pewnie nikt dłużej niż 20 lat, hehe
i tu się mylisz
dziękuję za uwagę
Arapaho
Senior Member

Stary 01.02.2011, 19:24
picasso napisał(a):Wyświetl post
i tu się mylisz
a wiesz że właściwie skłamałem... w tym roku stuknie mi 21 rok na R22 .pzdr
Arapaho
Senior Member

Stary 01.02.2011, 19:52
cortezz napisał(a):Wyświetl post
K***a gdzie tak napisalem ze wole SLD niz PIS? Ty naprawde uwielbiasz obracac kota ogonem, przeinaczac fakty i wkladac wlasne slowa w czyjes usta(a raczej w palce w tym przypadku)

Moze Ty dostajesz jakas kase z biura poselskiego PISu za takie brednie ktore wypisujesz?

Niektorzy z Was sie zachowuja tak jakbym obrazil im/wam ojca, a nie pozal sie Boze polityka!
A najbardziej rozsmieszym mnie Martin6 czy jak mu tam jak kazal mi przepraszac... hehehehehe

No i zapomnialbym o tym jak trafnie Was ocenil Pajdo88
Poza tobą to raczej mało kto wypisuje brednie. Temat polityczny a twoje posty to tylko wieczna napinka z czego wnioskuje że masz jakieś góra 17 lat (choć bliżej 15) . Do tego z tej napinki nie ma żadnych wniosków.
Jeśli kogoś bronimy to podajemy ku temu powody, jeśli atakujesz to podawaj je także. Tylko nie pisz kolejny raz że jest ich tak wiele że nie możesz aż się skupić żeby je zebrać.
Wysil się trochę i napisz co robia źle - czy nie podoba ci sie ich polityka historyczna przypominająca polskich bohaterów, może polityka uderzania w katów z SB/UB , rehabilitowania opozycjonistów, obniżania zarobków eks-komuchów i podwyższania zarobków ich ofiarom, komentowanie mediów, inna droga rozwoju gospodarki ( mniej prywatyzacji , więcej rozwoju polskich przedsiebiorstw, inne stopy podatkowe, stosunek do ZUS/KRUS), kwestie wejścia do strefy euro, stosunek do Rosji, podejście pro-rodzinne, kwestie aborcji, eutanazji, in vitro Napisz o co sie chodzi bo naprawdę plujesz się tu i nie wiem co chcesz osiągnać. Można mieć różne zdania ale napisz, uzasadnij, dopisz kto jest lepszy dla Polski. Tak po prostu.
picasso
Senior Member

Stary 01.02.2011, 19:59
a wiesz że właściwie skłamałem... w tym roku stuknie mi 21 rok na R22 .pzdr
raz,dwa,trzy..........mało
a wracając do tematu.moim zdaniem ten jak i smoleńsk powinny być zamkniete.wiadomo,ze polityka to najbardziej drazliwy temat.nikt nikogo nie przekona,a powstają tylko niepotrzebne kłótnie w było nie buło jednej rodzinie.
dziękuję za uwagę
cortezz
Banita

Stary 01.02.2011, 21:01
a wracając do tematu.moim zdaniem ten jak i smoleńsk powinny być zamkniete.wiadomo,ze polityka to najbardziej drazliwy temat.nikt nikogo nie przekona,a powstają tylko niepotrzebne kłótnie w było nie buło jednej rodzinie.
Jestem za i rowniez apelowalem juz kilkakrotnie o zamkniecie tego tematu...

Poza tobą to raczej mało kto wypisuje brednie. Temat polityczny a twoje posty to tylko wieczna napinka z czego wnioskuje że masz jakieś góra 17 lat (choć bliżej 15) . Do tego z tej napinki nie ma żadnych wniosków.
Jeśli kogoś bronimy to podajemy ku temu powody, jeśli atakujesz to podawaj je także. Tylko nie pisz kolejny raz że jest ich tak wiele że nie możesz aż się skupić żeby je zebrać.
Wysil się trochę i napisz co robia źle - czy nie podoba ci sie ich polityka historyczna przypominająca polskich bohaterów, może polityka uderzania w katów z SB/UB , rehabilitowania opozycjonistów, obniżania zarobków eks-komuchów i podwyższania zarobków ich ofiarom, komentowanie mediów, inna droga rozwoju gospodarki ( mniej prywatyzacji , więcej rozwoju polskich przedsiebiorstw, inne stopy podatkowe, stosunek do ZUS/KRUS), kwestie wejścia do strefy euro, stosunek do Rosji, podejście pro-rodzinne, kwestie aborcji, eutanazji, in vitro Napisz o co sie chodzi bo naprawdę plujesz się tu i nie wiem co chcesz osiągnać. Można mieć różne zdania ale napisz, uzasadnij, dopisz kto jest lepszy dla Polski. Tak po prostu.
Napisze krotko chodzi mi o caloksztalt a w szczegolnosci o styl prowadzenia polityki, jesli tego nie widzisz nie ma sensu rozmawiac. Cokolwiek bym nie napisal, zachowujecie sie tak jak Pajdo 88 napisal ( stwierdzenie o zydach) ja napisze troche ladniej: jak ławica pirani w ktora wpadnie kawalek miesa!!! Roztrzasacie wszystko na czynniki pierwsze wycinacie slowa z kontekstu wkladacie w czyjes usta, wyssane z palca slowa, bagatelizujecie podane przyklady( ojej alez zbrodnia, napisala Ela kiedy ktos przedstawil JK jako nieuczciwego polityka, przypominajac jak obiecywal ze nie zostanie premierem kiedy brat bedzie prezydentem.)
Bronicie swoich ulubiencow jak wlasnej Zony,albo nawet bardziej, co jest dla mnie bardzo dyiwne. Na krytyke PIS odpowiadacie krytyka PO i Tuska, kiedy o tych drugich wogole nie bylo mowy i to swiadczy o waszych kompleksach!!!

Mysle ze dalsza dyskusja jest bezcelowa. Temat powinien zostac zamkniety dla dobra ogolu. Nikt nikogo nie przekona, a szczogolnie was milosnikow pisu przekonanych o ogolnopolskim spisku przeciwko Kaczynskim, a moze i nawet o spisku miedzynarodowym!!!
Ostatnio edytowane przez cortezz : 01.02.2011 o godz. 21:14.
Arapaho
Senior Member

Stary 01.02.2011, 21:09
......
powiesz o co ci chodzi czy karzesz się domyślać?
Proponuje zamknąć także temat o transferach, budowie stadionu i jeszcze kilka innych tam też są niepotrzebne kłótnie.
A w sumie zamknijmy od razu całe forum gdzie nie wejdę to się kłócą

p.s. i TV też zamknijmy właśnie Kidawa Błońska z Jakubiak sie klóciły i E.Klich z Kwiatkowskim a wczoraj Kukiz z Szczuką, a i w Egipcie się kłócą
Ostatnio edytowane przez Arapaho : 01.02.2011 o godz. 21:14.
picasso
Senior Member

Stary 01.02.2011, 21:11
powiesz o co ci chodzi czy karzesz się domyślać?
w zasadzie nic takiego.chciałem się pochwalic dłuższym stażem.
dziękuję za uwagę

Wstecz   Forum Kibiców Wisły Kraków > Inne > Hyde Park (moderowane)

Zamknięty temat

Zasady wysyłania postów