|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie. Po świetnej postawie przegraliśmy zaledwie 4:0.
![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
2 połowa to była gra jak w Karabachu.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Senior Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Ludzie! Wisła w tym roku ma tylko 6 - tygodniowe przygotowania do rundy wiosennej. W związku z tym treningi są wyjątkowo ciężkie. Czy podczas meczu nie widzieliście, że po 30 minutach każdy Wiślak słaniał się na nogach? Stąd taki, a nie inny wynik.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2010
Offline |
|
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
A tak dla przypomnienia - w lecie jedna polska drużyna pięknie grała w sparingach, nawet z Arsenalem coś pokazała... a kto ją potem w lidze ograł 4:0? No kto? Dla mnie wyniki sparingów nie są żadnym prognostykiem formy, która ma być za miesiąc. ![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|
|
Guest
|
|
|
Norwegowie chyba połasili się na te 400 k które oferuje organizator turnieju bo to nie jest normalne aby drużyna grała takim tempem jak oni w srodku przygotowań.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 10.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
|
I jak kooorwa Polak ma nie narzekać ja mu jego drużyna tak gra. Koorva Wyspy Owcze mają lepsze teamy !
![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 12.2009
Offline |
|
|
Kowalski idź do Odry albo innego Piasta, nie nadaję się do Wisły wgl.
Żuraw powinien już skończyć kariere bo toż to żenada . Kurto na plus , Guła zero , Sobol (2 połowa) zero , Jirsak zero , Michał ''bede grał w 1 składzie Siwiakow dno . Kiro jedynie coś szarpnie ;| |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2007
Offline |
|
|
Wiem, że to tylko sparing, ale 4:0 od gości, których kilka lat temu nazywaliśmy traktorzystami
![]()
"W meczach powinni dawać z siebie wszystko! Ze zmęczenia powinni rzygać, mdleć, z wysiłku narobić w spodnie, cokolwiek!"- ANDRZEJ IWAN
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
Ja się zastanawiam czy ta drużyna ma chociaż trochę ambicji...
Potrzebujemy wzmocnić obronę! Lewy obrońca i bramkarz to priorytet. Lepiej powspominajmy stare dobre czasy http://www.youtube.com/watch?v=RRnjQ4_alk8 Ja chcę, abyśmy zaczęli stawiać na wychowanków! Ja wolę oglądać Nalepę, niż Branco Czekaja, niż Kowalskego. Kurto faktycznie zagrał w miarę dobre spotkanie. Widać, że ma on sporę ambicje.
Ostatnio edytowane przez Titto : 30.01.2011 o godz. 20:55.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2006
Offline |
|
|
widać że póki co sił mają na 45 min tylko
a ludzie którzy piszą że Kurto źle zagrał gratuluję poczucia humoru, każda z bramek to była klepka przy której nie miał on szans a to co się dało to obronił.. ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 02.2004
Offline |
|
|
Małecki nie grał przecież.
Jestem pod wrażeniem Valerengi. Przejechaliby się po polskiej lidze jak przysłowiowy traktor ![]() Może kiedyś Wisła tak będzie zapieprzać cały mecz ? ![]()
.
. |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
U NAS DLATEGO CAŁY CZAS JEST CORAZ GORZEJ BO NAPALEŃCY myślą że jak się szybko po zmienia parę rzeczy to od razu będą efekty, a to błąd. Dopóki ludzie nie zrozumieją że to proces DŁUGOLETNI a nie kilkutygodniowy to NIE BĘDZIE ŻADNEGO WYNIKU. Weźcie się przejedźcie do kuchenek do poznania zobaczcie jak tam szkolą młodzież z jaką pasją i zaangażowaniem zobaczycie jak za parę lat będą nas Ci młodzi w lidze wozić jak chcą. ![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2005
Offline |
|
|
A najśmiejszniejsze, że ta klepana przez norweskich mocarzy ekipa i tak jest druga w lidze
![]() |
|
|
|
Member
Od: 11.2006
Offline |
|
|
rafal777 chłopie oni są tydzień na obozie a norwegowie 6tyg dajcie im się normalnie przygotować do sezonu...ja pierd... lepiej jakby tego sparingu nie transmitowali bo 3/4 forum ma teraz niezłego schiza
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
po 1 nie zawsze porażki w sparingach=porażki w lidze po 2 w przerwie letniej też nie było zespołu nie było nic skończyło się na 2 miejscu ze stratą 3 punktów do lidera po 3 tekst iwana mnie rozwalił
Ostatnio edytowane przez 19sebawro06 : 30.01.2011 o godz. 20:58.
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Obraz nędzy i rozpaczy - to tak pokrótce.
Ciężko zrzucić ten wynik wyłącznie na karb ciężkich treningów. Dosłownie w każdym elemencie gry byliśmy o klasę gorsi (jak nie gorzej) od Valarengi. Momentami Norwegowie wyglądali przy nas jak Barcelona - akcje z pierwszej piłki, na pełnej szybkości, momentami nasi zawodnicy nie wiedzieli co się dzieję. Przykro było na to patrzeć, w tym składzie ta drużyna kompletnie nie ma przyszłości. Brakuje rozgrywającego, napastników.. Można tak wymieniać i wymieniać. |
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
no i noc nieprzespana
![]() bez jaj, mamy może ze 3-4 piłkarzy na jakimśtam poziomie, reszt, hmm... Łobodziński - słaby obrońca po 10 min. opanował wszystkie jeden zwody Wojtka Branco - who the f.ck is this man Paljic - z całym szacunkiem, ale jak gość nie potrafi przez 90 min zablokować ANI JEDNEGO dośrodkowania, to bardzo źle o nim świadczy Żurawski - przez szacunek, bez komentarza, ale chyba jednak inwestycje w mieszkania idą mu lepiej niż kopanie piłki Kowalski - jest taka reklama batonika, biega młody gość, a widzisz staruszka ![]() jednym słowem, gra bez napastnika, z zawodnikami na poziomie Piasta Gliwice, to czego więcej oczekiwać? Nawet jeśli to dopiero początek przygotować to i tak jest dramat, 0 zaangażowania, 100% chaosu |
|
|
|
Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Akurat w drugiej połowie już dobrze grał, tylko że musi popracować nad ustawieniem nogami, interwencje bardzo dobre, być może w 1 połowie nie miał pewności siebie a tak naprawdę był bez szans, mógł obronić ale nie udało się i co najważniejsze, brakuje mu doświadczenia, talentem jest ale brakuje jeszcze mu trochę
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
Oby to było spowodowane ciężkimi treningami... |
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2005
Offline |
|
|
Dobrze rozumiem że to początek zgrupowania. Ale nawet na początku zgrupowania piłkarze powinni być w stanie stwrzyć przemyślaną akcję w ataku. Podać i przyjąć piłkę. Kibicując Wisle trzeba być mega optymistą.
|
|
|
|
Socios Wisła Kraków
Offline |
|
|
|
Member
Od: 05.2009
Offline |
|
|
Tak naprawdę jedyne co może cieszyć . To dobra postawa Kurto. Napewno ten chłopak posiada o wiele lepszy i dokładniejszy wykop z 5 metrów , jak i bezpośrednio z gry od Milana. Jego interwencje były pewne (no może poza strzałem około 10 minuty meczu?). Ogólnie w grze rzuca się niesamowity brak napastnika . Maciek nie może tam grac i też lata oraz ambicja.
Poprostu Norwegowie pokazali nam jak się biega walczy , i do tego gra w piłkę . Dziekuję Dobranoc. |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
wiara czyni cuda ( tak przynajmniej mówią)
![]()
ARMIA BIAŁEJ GWIAZDY
PRZEMYŚL |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2009
Offline |
|
![]() Liga norweska startuje później niż polska, czyli powinni być na etapie przygotowań jeszcze wcześniejszym, niż Wisła, człapać bardziej. Nie przeszkadzało im to, jednak podawać celniej, strzelać mocniej i biegać szybciej. Zresztą, co to za brednie, że piłkarz potrzebuje dwóch roztrenowań rocznie. W Hiszpanii i Anglii grają i żyją. |
|
|