|
Senior Member
Od: 04.2006
Offline |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
Member
Od: 11.2007
Offline |
|
Chyba mi wykradłeś myśli. Jeszcze bym dodal geniusza Branco i po Mistrzostwie Polski ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
zobaczyliśmy nowego Branco
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
![]()
Косово је СРБИЈА!!
|
|
|
|
Member
Od: 07.2010
Offline |
|
|
No to zobaczymy lepszego Branco
![]() ![]() |
|
|
|
Junior Member
Od: 12.2010
Offline |
|
|
No! W końcu wchodzi Rios, ale za Jirsaka ;/
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2007
Offline |
|
Do kabla już jeden trener ich zabrał |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2010
Offline |
|
|
brawo branco rewelacja...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
APELUJE DO WSZYSTKICH NIECH NASI ZACZNĄ W KOŃCU TRENOWAĆ POWAŻNIE NIE PISZCIE PIERDÓŁ ŻE TO PRZETRENOWANIE, bo później w lidze jak gramy z Lechem to nasi padają jak kaczki a o pucharach to już nie wspomnę. Po patrzcie na takiego Gigsa na pewno ciężej trenuje niż nasi kopacze razem wzięci. CHCECIE MIEĆ POWAŻNĄ DRUŻYNĘ CZY NIE ![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
Łobo minął rywala<mdleję>
|
|
|
|
Senior Member
Od: 09.2008
Offline |
|
|
Pozwolę sobie na krótki podsumowanie :
Pierwsza połowa przyzwoita jeśli chodzi o grę , było kilka ładnych szybkich akcji ale też było kilka błędów indywidualnych przez co padły bramki . W przodu mieliśmy za mało jakości , Żuraw i Łobo nic nie wnosili a ich skuteczność wołała o pomstę do nieba ale mieliśmy okazje i powinno być po pierwszych 45 minutach 2:2 . W drugiej już siadliśmy i są tego efekty przy czy w przodu teraz nie mamy nikogo kto mógłby coś pozytywnego stworzyć . Co do debiutantów - potrzeba czasu , oni dopiero co zaczęli treningi z drużyną , ja jestem o nich spokojny ,gorzej z pewnymi piłkarzami którzy są u nas już od dłuższego czasu a też wypadają bardzo słabo, miejmy nadzieję że się poprawią do rozpoczęcia rundy ponieważ będą nam potrzebni nawet jako rezerwowi i zwiększenie konkurencji , nie będę wymieniał o których zawodników mi chodzi ale raczej każdy to wie.
Ostatnio edytowane przez fanfan : 30.01.2011 o godz. 20:35.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2005
Offline |
|
|
Nie minął. Piłka minęła, Łobo został
EDIT: Grają z nami w dziada... ![]()
Już za cztery lata,
Już za cztery lata, Może będzie Ekstraklasa!
|
|
|
|
Senior Member
Od: 07.2009
Offline |
|
|
Gdzie my kupujemy tych obrońców
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Tylko Wisła
Od: 11.2002
Offline |
|
|
tomasz_19: Zes walnal
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 08.2010
Offline |
|
|
Mister Kurto prezentuje się całkiem okazale.
Jedyny plus na dzisiaj. |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Andrzej Iwan - mistrz ciętej riposty
![]() ![]()
- Jasiu , czemu akurat Wisła Kraków ?;.
- Proszę pani, mój pradziadek kibicował Wiśle, mój dziadek kibicował Wiśle,a teraz mój ojciec i brat kibicują Wiśle. - Ale Jasiu, tak nie można, trzeba mieć swoje własne poglądy, a gdyby twój ojciec był alkoholikiem a matka prostytutką? - To wtedy kibicowałbym Cracovii proszę pani. -------------- Samo tebe volim ja i više nikoga to ti kaže tvoja Torcida ! Hajduk Split |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
kuzwa mac to sa jakies jaja... Az tak Maaskant naszych kopaczy przetrenował
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2008
Offline |
|
|
Kurto nie wykopuj tej piłki tak szybko bo zajedziesz nasze gwiazdy
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 01.2006
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2009
Offline |
|
![]() On w ogóle gra w tym meczu ? ![]() Z tą grą to idź pan w ch*j to jest tragedia ....a mać rozjebali nas jak gówno po polu Łobo znów zgubił piłke Po za tym ruszają się po boisku jak mucha w gównie. ![]() "JEDNA WIARA JEDEN KLUB WISŁA KRAKÓW AŻ PO GRÓB"
![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2009
Offline |
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
Wisła Skorży by rozgromiła Wisłę Maskanta
Ostatnio edytowane przez TymonPRO : 30.01.2011 o godz. 20:38.
![]()
Ce..... Nas Pojęcie, Którego Wy Nie Znacie <<<<<<<<* WIERNOŚĆ *>>>>>>>> <<< Dzisiaj wrogu Wczoraj Bracie>>>
|
|
|
|
Senior Member
Offline |
|
|
|
Senior Member
Od: 03.2008
Offline |
|
|
Na tle Bunozy i Kowalskiego to Paljic to profesor...
|
|
|
|
Lokalny Patriota
Od: 05.2005
Offline |
|
|
Rozliczać można będzie trenera i piłkarzy z wyników w Ekstraklasie - sparingi póki co żenujące ale to gra o nic, fajne by były zwycięstwa ale póki co można zapomnieć. Chyba, że załatwi się sparingi z A-klasowiczami.
![]() ![]() |
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2004
Offline |
|
|
Kurto na plus dzisiaj. Naprawdę.
|
|
|
|
Senior Member
Od: 04.2009
Offline |
|
|
Tętno progowe u naszych zostało przekroczone pewnie po 5 minutach meczu...Łobo, Kowalski, jest sens się w to bawić? Dla kasy?
|
|
|
|
Member
Offline |
|
|
Łukasz Garguł wogóle nie może wejść w rytm. Chyba jebnęęę koziołka albo setkę !! Mdleję !! Jirsak wróć !!!
![]() "Urzędnicy są jak książki na półkach biblioteki: im wyżej postawieni, tym rzadziej do czegoś służą." |
|
|
|
Senior Member
Od: 06.2003
Offline |
|
|
Jednak to prawda że na forum są same zniewieściałe płaczki o buzujących hormonach.
![]()
piknik jestem...pozdro dla kumatych... piknikow oczywiscie...
|
|
|
|
Senior Member
Od: 11.2002
Offline |
|
|
Płacz na tym forum, jakbyśmy grali o złote kalesony... To tylko trening! Widać jak na dłoni, że Norwegowie są fizycznie o wiele lepiej przygotowani, stąd taki wynik. Poczekajmy na ligę...
![]()
Wisła Kraków & MUFC RULEZ.
|
|
|